2012 kasım bebekleri büyüyor..

gecmıs olsun canım
aynen canım cok tatlılar bızımkı mızmızlığı bırakırsa tatlı olacak

mızmızlık hepsinde var
yani nildede çok fena bu ara hiç bişey yapamıyorum desem yerivar.
bu arada sanıyorum
nile nazar deyidirdim yeme konusunda artık yemiyo 9 takla atıyoruz ama yok
özellikle yoğurda bayılan nil artık çıkartıyo ..
nedendir bilmiyorum ama çok üzülüyorum

cnm minikhayaller diye bi sitede prenses tütü var onun aynısı oldu benim yaptığım bakabilirsin. aksesuarları da aynı çorabı filan

erdem paşa iyi çok şükür nil hanımı nasıl hazırlıklar ne alemde

nil hanımlar idare ederler teyzesi:
hazırlıklar son hız devam
böreklerimiz ve zeytinlik küçük atıştırmalık poçalarımız hazır baklavamızda öyle:
cuma akşamı 1 şeklinde kurabiyelerimizide yapıcaz:
cumarteside kağıda kek yapıcam üzerinde çilekli pudink dökücem ve üzerine inci koyucam konsete uygun olsun pembe ve beyaz
songül aklıma girdi kek sıtandı aldım:
ve mercimek köftemiz adım poçamızda hazırlanacak cumartesi
sarmaları babaannemiz getiriyo cuma günü
pazarda amerikan salatamızı yapıcam teyzemizde sprail milföy yapıyo sosisli
bakıcı teyzemizdende kelebekli tuzlu kurabiye.
pastamızın siparişide verildi 1 şeklinde olacak üzerinde kelebekleri olan
iyiki doğdun kelebeyimiz yazdırmaya karar verdim
kötü olmaz dimi?
ayyy biraz karışıkmı yazdım ne ama işte durum bu cnm:

beysalcım erdemin doğum günü kutlu olsunn daha nice yıllara canım benim

çoook çook teşekkür ederim kızlar rabbim bütün bebişlere sağlık sıhhat nasip etsin

ay ne güzel yaa oof ben hala menüye karar vberemedim süper menün tatlım ya

Gunaydin guzel anneler
beysalim erdem pasamin dogum gunu kutlu plsun Rabbim saglikli mutlu huzurlu bi omur nasip etsin insallah
berraya ve nilede gecmis olsun nur ve guldencim
yasmincim cok merak ettim tutuyu bende istiyorum zor degilse bende yapcam
resescim benim kizimda uyumuyo gunlerdir valla alistim artik uykusuzlugga
Wavss canim sn nasilsin alp pasa nasil
herkese hayirli gunler

çoook çook teşekkür ederim kızlar rabbim bütün bebişlere sağlık sıhhat nasip etsin

ay ne güzel yaa oof ben hala menüye karar vberemedim süper menün tatlım ya

senin menüde neler var cnm azcık söyle bakalım
iyi dimi benim menüm:
bu arada baklava zeytinli poça ve börek hazır dediysem yani biz hazırladık hazır almıyacam
hehehe yanlış anlaşılma olmasın ltfen:=:):))
hhhhhhhhhahahaha

sağol cnm
elifimin nesivar dişmi yine:

hahahahahha tamam tamam hamaratsınız hanfendi :)
valla şöle taslak olarak
pastamız
makarna salatamız
küçük sekilli kurabiyelerimiz
mini gül böreklerimiz
zeytin ezmeli mini milföylerimiz
mercimek köftesi
var ama hiç biri garanti değil :)

marfetli annenin halide başka oluyo cnmmm:

bence yumuşakkkkkk:
tekrar söylüyomm:
haklısın canım ama yumuşak olunca kabarık durmaz mı ki acaba

sağol canım benim

cnm minikhayaller diye bi sitede prenses tütü var onun aynısı oldu benim yaptığım bakabilirsin. aksesuarları da aynı çorabı filan
hımm üstünden atıp kaçma bakiim şimdi sıralıycam sorularımı:))

sağol canım

Son düzenleme:

hehehehhehehe evet hamaratım dimi
ayyyy ne yapayım ya herkes hamarat burda ben kendimi çok kötü hisssettim şekerim:
bence senin menüde güzel benim bildiğm betül bunları yapar şekerimmm:

sağol canım benim

sağol canım

cnm bizimkine herhalde daha fazla tül kullanılmış yumuşağa yani oyüzden yeterince kabarık bence
sertte nil rahatsız olmuştu tenine deymesede bide duruş farklılıklarıvar bence:
ama tabi karar senin
sen yasminin dediği yere bak bence:

alp tuğra bu aralar yalancı memeye cok duskun oldu bıyerde gormesın dırek alıyo ağzına
ayy değmesın kuzuma nazar yemeyen cocukla uğrasması cokzor enıyı ben bılırım ınsallah duzelır canım

ıyıyım canım alp ıyı uyuyo sımdı
senın kuzun nıye uyumuyo

hamarat gulden masallah cok becerıklısın
menunde super eksığı yok fazlası var

inan hiç zor değil tatlım sadece tülü kesmek biraz oyalıo o kadar... elifim e yap annesi tütüsüz kalmasın...

maşallah betülcümmm bu ne hamaratlık

benim güldenim hepsini yaparrrrrrr

sağol canım benim

sağol canım

burdayım cnm ben görmen açısından demiştim nerdeyse birebir aynısı oldu sadece bizimkinin kurdelaları biraz kısa

tamam canım baktım. şimdik sorularımı sıralıyorum
bazı sitelerde hazır satılanlara hiç benzememiş sanki syrek seyrek duruyor hoş görünmemiş eğer öyle oluyorsa hiç uğraşmiim. ama anladığım kadarıyla seninki güzel olmuş

senin aldığın tül de sert di mi canım böyle kolalı gibi. metresini kaça almıştın sen. tülü kaç cm kalınlığında kestin. kullandığın lastik kalın mıydı lastiği beline göre mi ayarladın yoksa daha kısa mı yaptın. hangi renk yaptın. ay getirip sana yaptırcam bu gidişle

sen gel cnm burdan malzemeleri alıp birlikte yaparız
şimdi sorulara geleyim, benim ki hiç seyrek durmuyo nette ki kadın 1 m yeter 1 yaş için demişti ben 1,5 m aldım yetmedi 1 m daha tül aldım yani 2,5 m de yaptım çok sık ve kabarık duruyor.
sertlik konusuna gelince evet ama aşırı değil nasıl diyeyim hani çiçekçiler çiçekleri süüslüyorlar ya o tülden , cibinlik tülü gibi yumuşak değil yani. petek tül dediler ya gerçekten delikleri petek gibi.ordanda anlayabilirsin. m sini 2tl den aldım cnm. karbeyaz yaptım her renk vardı hatta sonradan 1 m daha almaya gidince eşimle gittim her renk olduğunu görünce rengarenk mi yapsaydın dedi
lastik 1 cm eni olanlardan aldım cnm beline göre ölçtüm ama ölçerken biraz esneterek ölçtüm yani tam bel ölçüsü yapmadım biraz daha kısa yaptım ki tutsun belini.. etek boyu olarak 20 cm ayarladım ikiye katlayıp bağladığın için 40ar cm kestim ,enini ise 10 cm olarak kestim. yani en son kestiğin parça 40 cm e 10 cm olacak. buarada zeynep ilayın boyu en son 74 cm di 40*10 cm tülleri kesip lastiğin iki ucunu dikip işin en keyifli kısmına geldimm tülleri lastiğe bağlama. lastiği dizime geçirdim tülleri bağladımm ilk baş seyrek gibi gözüktü ama sonuç mükemmel oldu gerçektenyap pişman olmazsın cnm inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…