2012 kasım bebekleri büyüyor..

bizdede baba tarafında akrabalar pek yok ama babaannesi babasının teyzesi ve babasının annanesi veriyo ama bizim taraftanda topluyo nil.
bence defnede çok şanslı onu düşünen geleceğine yatırım yapan bi annesi var..

Canim.inanki.icim.ciz etti o kadar uzuldum.ki nasil
Oldu ki.acaba yavrum.benim.kiyamam
Yara icin kremlwr.oluyor canim yanik desen yanik krwmi.kullanirsin da bilemedim.simdi

Gulden cim biz arasa sallanan bir at olduk onun anlayabilecegi mutlu olacagi birsey olsun istedik oldukca mutlu bir sekilde oynuyor.

hayırlı cumalar
nasılsınız kızlar
yaren doğum günün güzel geçmesine sevindim canım inş. fotoları hemen kaldırmazsın bende görürüm :))
bizimkiler herşeyi olduğu gibi bırakır giderler yardım etmek ne ki o yüzden çekiniyorum biraz ya yaren huysuzluk ederse ben hizmet edemezsem diye bakalım nasıl olacak :44:

bende yarene altın künye almak istiyorum birde bankada hesap açıp her ay için 1 gr. altın yatırmayı düşünüyorum ama doviz mi yatırsam altın mı karar veremedim sizce hangisi daha iyi

yok hayatım kaldırmıcam hıc fotoları :)
yardım olmaması cok kotu cnm ya hemö çocuk hem o telase

Gulden cim biz arasa sallanan bir at olduk onun anlayabilecegi mutlu olacagi birsey olsun istedik oldukca mutlu bir sekilde oynuyor.

oyyy güle güle kullansın paşam atını

oynasın yani:)

merhaba cnm:
masaya hazırla herşeyi herkes kendi alsın diyecem ama bi yardım şart onları hazırlamak bilem çok zor..

bende yarene altın künye almak istiyorum birde bankada hesap açıp her ay için 1 gr. altın yatırmayı düşünüyorum ama doviz mi yatırsam altın mı karar veremedim sizce hangisi daha iyi

çok zor yerden geldi soru mayacım bilemedimki ben..

songüllll
ben aras paşamı yesem olurmu acep nedersin?

Ogleden sonta burdamisin cnm
Aksam denedim.boyutlari buyuk geliyor
Pc de tek tek kucultmem lazim hyatim
ay burdayım tatlım sırf aras için yine gelirdim yani
ayyy inan içim acıdı cnm yaaa niye oldu ki:2:
hemen bakıyorum tatlım nice yıllara inş.
ay ne şanslı defne

ayyy cnm çok çektiiiiiii ne güzel maviş maviş olmuş her yer.... sende çok şıksın ben ne giysem ona bile karar veremedim

haha hersey karşılıklı:)

ay cnm bende dun yenı bırseyler alıcaktım zaman yetmedı tabı bunuda bırkez gıymıstım sagolsun betul her hazırlık anına sahıttı hemen benı motıve ettı olur bu kıyafet dıye hop gıyıverdım

cnm sen şık olmuşsun o ayrı sizin doğum günü bayan erkek karışık mıydı cnm. bizim ki gündüz olacağı için sadece babamız olcak erkek olarak. e böyle olunca da ben açık mı olsam kapalı mı bilemedim yani daha en başta bi belirsizlik var tabi fotoğğraflarda açık olma durumu işi bozuo ... bi taraftan da açık olursam kıyafet bulmak hiç sorun değil ama kapalı kıyafet çok zor pufff herşey sorun ne doğumgünüymüş

songul cum ınsallah dığer doğumgunlerınıde hep boyle mutlu gecırırsınz
bayıldım aras a memesı bıle mavı herseyı takım
o ayak kımın pastalı
sende sık olmussun canım

Prensesinin dogum gunu kutlu mutlu olsun birlikte nicemutlu saglikli yaslara

bu arada bebegim iyileşti çok şükür ama bu hastalıkta 2 kilo zayıfladı sağlıklı olsunda kilolar geri alınır şimdi sağlığı yerinde şükür
hastalığı boyunca hep yanında olduğum için şimdi beni bırakmak istemiyo annemdeyken yemek yemiyo sesimi duydugu anda beni göremeyince ağlıo ve kucağımdan kimseye gitmek istemiyo işe giderken zorla bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…