2012 kasım bebekleri büyüyor..

Uzunca bir aradan sonra hosgeldin nasildi bayram tatiliniz dogimgununuz ayrinti istiyotuz ama tutuyude merak ettim bak
Masalciga afiyet olsun oh ne huzel ama yineyumurtaaaa
Canim dis olayi beslenme ile ilgili degildir bak olr dusunme

Hosbuldum cnm gecmisumi okudum sukurr ayy bidaha bukadar ayri kalmm ins ne cok paylasim olmus oku oju bitiremedim:)artik eve net baglattik hergun girerim masal bayramda cok mutluydu cok guzeldi iki tarafda 4aydir gormuodu cok ozlemisler cok mutluyduk yurudu gezdi hic oturmadi hayvanlara bayilio cildirio gordugunde yavru kediyle videosu var tiklanma rekoru kirar inanin cok komik tutuo kulagindan yicek opcek atio geri alio kediye acidigimdan aldim elinden:)dogumgunumz 1ay erkendi cok mutluydu alkis yapti herks iyiki dogdun deyince cildirdi mutluluktan 50kisi falandi cok kalabalukti ama hic korktugum gibi olmadi kalabaligi sewmiodu ama hic yadirgamadi

askımızın MASALı gerceklestı ve bır yıl oldu koskoca 1 YIL CANIM KIZIM NICE YILLARA ıyıkı varsınnnnnnn

Eklentiler

• $Resim 782.webp
    3 KB · Görüntüleme: 52
  • $Resim 687.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $Resim 676.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $Resim 643.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $Resim 502.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $Resim 455.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 62
  • $Resim 449.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $Resim 787.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 53
Insalla.sonuclar guzel.cikar canim
Ebe asi ates yapabikir dedi ben gelince fitil attim aksam aras huzursuzdu biraz ama atesi olmadi
bu arada nedeb iki asi vuruldu 3 olmasi gerekiyor

Cnm aşılari hastanede yaptırdim ve onlar su çiçeğini 15. Ayda yapacaklarini söylediler.neden öyle bilmiyorum.

geçmiş olsun defneye su çiçeğini mi vurmadılar canım.adalet okumaya nasıl karar verdin.ben de yıllardır 2.üni.istiyorum ama bölüm seçemiyorum.bi de harçlar biraz yüksek sanırım.sana hayırlı olsun

Oh canim saatleriniz uyusuyorsa mukemmel.daha yeni tasindim bir bakici bulnak ve arastirmak icin belli cevrende yok ve anne baba bakma imkani oldugu icin harika
Eee babamizla.zamab nasil gexiyor

sağol canım.saatleri ayarlatmak 1-2 hafta sürdü ama sağolsunlar iki okul da ellerinden geleni yaptılar.mümkün olduğunca sabah kalktıktan sonra uyutmuyorum.öğlen giderken yatırıyorum.öyle olunca eşimin işi biraz daha kolaylaşıyor.çok sıkılırlarsa bebek arabasıyla gezmelerdeler.ece arabayla gezmeye bayılıyor.ama eşimin baktığı zamanlar dışında sürekli bende özlediği için. ev iş barışın ödevleri derken zaman nasıl geçiyor bilmiyorum.çok yoruluyorum.kuzularımın canları sağolsun yorgunluk dinlenince geçiyor.
yarenin okulu nasıl.olumsuz şeyleri okuyunca içim cız etmişti.ama düzelme var sanırım öğretmeninde

Evet cnm su çiçeğini vurmadılar.cnm aslında hukuk okumak istiyordum. Adaleti bitirince dikey geçişle hukuk fakültesine gidebiliyorsun.205 tl harç yatırdım.

Gunaydın kızlar yıne koptum ben gecmıse bakamadım ınsallah herkes ıyıdır. Yorgunluktan ölüyorum hafta sonu dınlenmek yerıne ısle guclegectı gttı kv totosunu devırıp yattı evın hızmetcısı temızlık yaptı yarabbm sen bana sabır ver ne deyım kı baska

Erdemin, nilin, defnenin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara bu bir hafta yok kimsenin herhal en erken 9 kasım mi var

Oh ne guzel.cnm esinle.bir olmus duzeni kurmussunuz okulda yardimci.olmus
Oglun nasil yeni okula cevreyw arkadaslarina alistimi.ogretmenle.uyum sagladimi
Ogretmen degistirwmedik canim. Malesef degistirmediler
Yzak bir okul.istemiyorum bir saat servisle gecen zamana aciyorum.gunde.iki.saatini aliuor okul 2 3 dk mesafede
Bakalok.simdilik yarene karsi hassas bakalim.zamab ne gostericek

Canim.ne olcak sizin haliniz ben bilmem yakinda bir icsavas bekliyotim.ne rahat kadin yahu inatmi yapiuor acaba

kızlarr berra bi kaç gündür yürümeyi iyice ilerletti elini havaya kaldırıp çığlıklar atarak baya bi yürüyo:)) cesaret geldi yürüdükçe hoşuna da gidiyo. Allahım her anları ayrı bi tatlı bunların yaa. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

Kizlar arasin asi yeri kizardi hafif sisti ve sertlesti ilk defa boyle birsey oldu.birde asidan dilayi sanirim.arada bir mutsuz oluyir

Reces defnenin atesi nasil.oldu

Evet cnm su çiçeğini vurmadılar.cnm aslında hukuk okumak istiyordum. Adaleti bitirince dikey geçişle hukuk fakültesine gidebiliyorsun.205 tl harç yatırdım.

ay ben de kayıt oldum bu sene nasıl çalışcaksam artık. son hafta çalışmakla geçiyormuş herkes ama bilmiyom ki yaa zor gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…