- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.561
Uzunca bir aradan sonra hosgeldin nasildi bayram tatiliniz dogimgununuz ayrinti istiyotuz ama tutuyude merak ettim bak
Masalciga afiyet olsun oh ne huzel ama yineyumurtaaaa
Canim dis olayi beslenme ile ilgili degildir bak olr dusunme
askımızın MASALı gerceklestı ve bır yıl oldu koskoca 1 YIL CANIM KIZIM NICE YILLARA ıyıkı varsınnnnnnn
Cok tatli olmus masal.nice.mutku yillara alkis masala:)[/QUOTtsk ederızzzz alkısss masala bu soz dılıme takıldı artık masala soylemekten:)
Insalla.sonuclar guzel.cikar canim
Ebe asi ates yapabikir dedi ben gelince fitil attim aksam aras huzursuzdu biraz ama atesi olmadi
bu arada nedeb iki asi vuruldu 3 olmasi gerekiyor
Günaydın kızlar,nasılsınız? Dün defne dr 'daydı 1 yaş kontrolünu oldu. Sonuçlar salı günü çıkacak.alerji testini de yapacaklar. Bizim bingildak da kapanmadı. Az kalmış dedi dr . 2 tane aşı oldu.
bizden haberler bu kadar.
buarada açık öğretimden adalet okuyacağım.ona kayıt yaptırdım.
defnenin aşı nedeniyle ateşivar.sabah Calpol verdim. Sizde de ateş yaptı mı?
Oh canim saatleriniz uyusuyorsa mukemmel.daha yeni tasindim bir bakici bulnak ve arastirmak icin belli cevrende yok ve anne baba bakma imkani oldugu icin harika
Eee babamizla.zamab nasil gexiyor
askımızın MASALı gerceklestı ve bır yıl oldu koskoca 1 YIL CANIM KIZIM NICE YILLARA ıyıkı varsınnnnnnn
geçmiş olsun defneye su çiçeğini mi vurmadılar canım.adalet okumaya nasıl karar verdin.ben de yıllardır 2.üni.istiyorum ama bölüm seçemiyorum.bi de harçlar biraz yüksek sanırım.sana hayırlı olsun
çok tatlı annesi bu kız.maşallah.tütüsü de çok cici olmuş badisi de öyle.nice güzel yıllara
sağol canım.saatleri ayarlatmak 1-2 hafta sürdü ama sağolsunlar iki okul da ellerinden geleni yaptılar.mümkün olduğunca sabah kalktıktan sonra uyutmuyorum.öğlen giderken yatırıyorum.öyle olunca eşimin işi biraz daha kolaylaşıyor.çok sıkılırlarsa bebek arabasıyla gezmelerdeler.ece arabayla gezmeye bayılıyor.ama eşimin baktığı zamanlar dışında sürekli bende özlediği için. ev iş barışın ödevleri derken zaman nasıl geçiyor bilmiyorum.çok yoruluyorum.kuzularımın canları sağolsun yorgunluk dinlenince geçiyor.
yarenin okulu nasıl.olumsuz şeyleri okuyunca içim cız etmişti.ama düzelme var sanırım öğretmeninde
Gunaydın kızlar yıne koptum bengecmıse bakamadım ınsallah herkes ıyıdır. Yorgunluktan ölüyorum hafta sonu dınlenmek yerıne ısle guclegectı gttı kv totosunu devırıp yattı evın hızmetcısı temızlık yaptı yarabbm sen bana sabır ver ne deyım kı baska
Evet cnm su çiçeğini vurmadılar.cnm aslında hukuk okumak istiyordum. Adaleti bitirince dikey geçişle hukuk fakültesine gidebiliyorsun.205 tl harç yatırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?