- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.541
bu arada bebegim iyileşti çok şükür ama bu hastalıkta 2 kilo zayıfladı sağlıklı olsunda kilolar geri alınır şimdi sağlığı yerinde şükür
hastalığı boyunca hep yanında olduğum için şimdi beni bırakmak istemiyo annemdeyken yemek yemiyo sesimi duydugu anda beni göremeyince ağlıo ve kucağımdan kimseye gitmek istemiyo işe giderken zorla bırakıyorum
güldencim seni kaçırdım mı bilmiyorum ama gittiysen bile sonra görürsün belki.
nilin doğum günü kutlu olsun canım hep beraber daha nice doğum günlerini sağlıklı mutlu huzurlu geçirin inşallah
defneme de sana da maşallah cnm ama yakın plan foto istiyorummmmmmmmm
cnm karışıktı dedemız falan da olsun ıstedık cnm ablamın eslerı falancnm sen şık olmuşsun o ayrısizin doğum günü bayan erkek karışık mıydı cnm. bizim ki gündüz olacağı için sadece babamız olcak erkek olarak. e böyle olunca da ben açık mı olsam kapalı mı bilemedim yani daha en başta bi belirsizlik var tabi fotoğğraflarda açık olma durumu işi bozuo ... bi taraftan da açık olursam kıyafet bulmak hiç sorun değil ama kapalı kıyafet çok zor pufff herşey sorun ne doğumgün üymüş
babası gıbı kocaman ellerı var benım oglşumunallahım ben onun o ellrini yerim yaaaa.... o pantolon nasıl güzel bir renk songül yaaa
amın canım benımsongul cum ınsallah dığer doğumgunlerınıde hep boyle mutlu gecırırsınz
bayıldım aras a memesı bıle mavı herseyı takım
o ayak kımın pastalı
sende sık olmussun canım
bız asıdaydıkay bugün millet nerdeeeeeeeee
cnm tekrardan gecmıs olsun 2 kg azmı cnm nasıl suzuldu kımbılır hastayken hy cok degısıyor zatenbu arada bebegim iyileşti çok şükür ama bu hastalıkta 2 kilo zayıfladı sağlıklı olsunda kilolar geri alınır şimdi sağlığı yerinde şükür
hastalığı boyunca hep yanında olduğum için şimdi beni bırakmak istemiyo annemdeyken yemek yemiyo sesimi duydugu anda beni göremeyince ağlıo ve kucağımdan kimseye gitmek istemiyo işe giderken zorla bırakıyorum
Cnm fotoğraf boyutu büyük geliyor koyamadım
songül fotoğraflari nasıl kuculttun ?
buarada songül çok şıksin. Ben bu kadar ozenmedim
Tesekkur ederim canim brnimsongül herşey çok güzel olmuş canım bayıldım maviş maviş çok hoş görünüyor. aras paşamızda çok yakışıklı maşallah.
ayy berra hiç yazdırmıyo artık yaa. pc açıkken hiç ama hiç bişeyle oynamıyo. anında laptopun başında bitip ya kapatma düğmesine ya da internet düğmesine basıyosadece ama sadece ikisi var hedefinde ışıkları yanınca heralde dikkatini çekiyo.
mecbur kapatıyorum ben de. elime kitap alsam gelir ona saldırır hiç bişey yapmiim ben boş boş oturayım pöff yaa bugün iyice canım sıkıldı
ayy nedıyosun kola meyvesuyu dokuldu yanı halıya falan gelmedı ınsallah
ayaklarıda yemıs pasta yeğenının
asıya gıttınz demek kac tane ası oldu aras ağladımı boy kılo baktılarmı
gecmıs olsun kuzuma
1 yıl önce. Sabah saat 8-15 te bize merhaba dedin. Çığlıklarınla hastaneyi inletin.
muhteşem bir andı . Bebeğimiz yanımızdaydı
Kızımız, güneşimiz, prensesimiz. bizim her şeyimiz . Allahım sana binlerce kez şükürler olsun. Sana sonsuz kez şükürler olsun. Bize böyle bir mutluluğu tattırdığın için
Günler ne çabuk geçti. ve sen şuanda tam 1 yaşındasın
. Mutluluk kaynağımız. Canımızdan bir parça yüreğimizin kıpırtısı daha hangi kelimeleri söylesek yetersiz.
Bebeğim
bütün hayatın boyunca hep mutlu ol kendi ayakların üzerinde duran kendinden emin ne istediğini bilen bir kadın ol bilginle etrafı aydınlat
yol gösterici ol. Örnek alınacak kişi ol, bizde her zaman senin arkanda olacağız senin bütün hayallerini gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız . Annen ve baban olarak söz veriyoruz.
Seni çok seviyoruz..
Annen baban..
Tesekkur ederim canim brnim
Ay arasta ayni pc o uyumadan asla yok bir digmesini cikarrtti hatta yaramaz bunlar yahu
Ben hep telden giriyorum
Dokulsu cnm valla canlari sagolsun sildim gitti bitti
Asiya gittik canim iki asi oldu ama normalde 3 asi var su cicegi oldigu icin aras dilekce yazdim
Yine tikanmalari gelecek diye korkuyorum
Boy kg baktilar cnm boy 8o
Kg de 11 85o yani dr dan yarim kg fazla saglik ocagi fazla cikariyor son ayda kg almayan cocuk iki haftada yarim.kg alamaz
Boyda 8o cm
Kizlar bu arada bingildak ne durumda bizim daha kapanmadi 1×5 a 1×5 mus 18 aya madar muddeti var dedi
Cok tesekkur ederim.cnm benimmaaşallah kuzucuğuma çok tatlı olmuş annesi.siz de çok güzel çıkmışsınız nice güzel yıllara
su cıceğı yaptırmıcanmı
masallah kuzuma boyda kıloda ıyı
fark oluyo canım sağlık ocağıyla doktor arasnda bızdede oluyoda
normalmıymıs canım bıngıldağı suan
Cok tesekkur ederim.cnm benim
Nasilsin bakalim.oZlettin kendini cocuklar nasil
Canim.aras su cicegi gecirdigi icin yapilmicak
Cnm zaten sırf anı olsun diye yaptım.cnm karışıktı dedemız falan da olsun ıstedık cnm ablamın eslerı falan
foto olayında acık olman cok zor olur cnm bır tunık bır pantolon yeter sen her halınle güzel olursun cnm emınım
babası gıbı kocaman ellerı var benım oglşumun
pantolonu papyonla kombınledık:)
tutumuz yok ama neyse
amın canım benım
haha sorma meme olaını yedeklerı var ama bu kayıpsa aradım buldum hep fotoda kotu çıkmasın dıye
pastalı ayak ablamın kızını o halde görünce aklıma gelen tek sey foto cekmektı dökülen kola meyve suyuna yetısemedım:)
bız asıdaydık
cnm tekrardan gecmıs olsun 2 kg azmı cnm nasıl suzuldu kımbılır hastayken hy cok degısıyor zaten
ay sorma bende cok uğraştım küçültmek ıcın ondan bo cocgunu koyamadım
masa ustune aldım resmı açtık dosya ozelllıklerı çıkıyor sol uste sonra yenıden boyutlandır var onu yaptım yenıden kaydettim
sen her halunle guzeldın cnm acınız vardı bızım gıbı bır dogumgunu uygun olmazdı acınız varken resmı olsun yeter
kızlar benim oğluşumda 8 kasım doğumlu biz bu sene eşimin işi dolayısıyla tayinle şehir değiştirdik burada daha pekte tanımadığım kişilerle böyle özel bir günü kutlamayı pek düşünmedim yıllar sonra anılarımızı paylaşabileceğimiz kişiler ailelerimiz olsun istedik yıllık iznimize çıktığımızda semih onur tam 11 aylıkken biz partimizi k.validemlerde yaptık çokta güzel oldu ama şimdi sizlere baktıkça yine heveslendim burada da arkadaşlarla kutlamayı düşünüyorum eşime bişey demedim ama beni nette gördükçe anladı bişeyler parti için ama bikaç sorun varoğluşuma aldığımız doğum günü pantolonumuz k.validemde kaldı sonra YAREN sende magnetleri görünce çok beğendim istiyorum ama ben sivastayım şuan pazartesi sipariş versem engeç perşembe gelir mi acaba sonra aras ın kıyafetlerine bayıldım nerden aldın yarennnn???
Günaydın kızlar,nasılsınız? Dün defne dr 'daydı 1 yaş kontrolünu oldu. Sonuçlar salı günü çıkacak.alerji testini de yapacaklar. Bizim bingildak da kapanmadı. Az kalmış dedi dr . 2 tane aşı oldu.
bizden haberler bu kadar.
buarada açık öğretimden adalet okuyacağım.ona kayıt yaptırdım.
defnenin aşı nedeniyle ateşivar.sabah Calpol verdim. Sizde de ateş yaptı mı?
Slm kizlar 20gun yoktum150sayfadan fazla olmus paylasiminiz bos vaktimde gecmisi okuycam artik :)dogm gunleri resmlerini gordum hepsine mutlu yillar bizmki 15kasim ama 15ekimde bayramda dedeleride gorsun die erken kutladik 15kasimda tekrar kutlicaz ankardada komsularl yapalin diorum bzde tutu giydik ama ben kendim yaptim okadar da guzel degildi ama degisiklik olsun istedik masal yuruo artik hala 2disimiz vqr bukadr istahli bi bebege haksizlik gbi gelio:) kizlar bugun ispanakli omlet yaptim bayildi cokda saglikli ispanagin mevsimiyken deneyin derim ispanagi hasladim yarim cay bardqgi sut yumurta sarisi unla karistirp tavada pisirdim krep kivaminda cokda lezizdi
herkese kocaman günaydın iyi hafta sonları diliyorum.
iyiyiz songülcüm.çocukların da keyfi yerinde maaşallah.eceye babasıyla dönüşümlü bakıyoruz.benim için çok yorucu oluyor ama kızımız için en iyisi bu oldu.babamız sabahçı ben de 1 de gidip 5 de geliyorum.tuzlaya alışmaya çalışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?