2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim.onemli.olan tabani o anatomikse sorun yok
Arasin sadece botu bilege kadar bende dun spor ayakkabi.aldim bilege kadae degil mesela

Canim.onemli.olan tabani o anatomikse sorun yok
Arasin sadece botu bilege kadar bende dun spor ayakkabi.aldim bilege kadae degil mesela

burda bıkacyer var cocuk ayakkabı satan
benım yeğelere aldğmz bıyer var ordakı amcam anatomık falan anlamaz bende bısey demedım ayakkabı guzel yumusak
ılk adım dıye satılıyo
resmını eklıcektım ama yuklemedı nıyeyse
değıstırmıyımmı sence

Cnm yumusak ilk.adim ayakkabisi ise tamamdir zaten
Degistirme bence benim botla ayakkabisa ilk adim digru tercih

Kizlar bugun neler yaptim qnlatayim size funduz misafirim vardi onlar gitti masali uyuttum eve tasindigimizda evin balkonunda birakilmis puf koltuk vardi ama cok eskiydi nsl degerlendirirm die dusunuodum bugun koltugumuza uygun kumas aldim kumasini degistirdim kapladim ahsap bacaklarinida once zimparalafim sonra beyaza boyadim buaraa masl tabi uyandi boyaya elini sokmus elini incelioken yakaladim inanilmaz komikt i bide guluo:)babamiz geldi sok oldu bukade seyi nasil becerdin seni cirak olarak atolyeye falan gonderyim dio dalga gecio benle masalinda o halini gorunce cok gulduk yaaa

haha ay neler olmus neler baksana sen zıllı nasılda bulmus tehlıkyeı
nasılda kapladın becerdın
cok merak ettım sımdı nasıl oldugunu

ekleyemedım resım nedense
20 numara aldık canım aras kac gıyıyo
kusura bakma canım cıktım soylemedım alp tuğrayı uyuttum cok mızmızdı esımı ıse gonderdım geldım

anladım cnm anı cıkınca
sımdı sartların daha ıyı desene:)
aras ın normal ayakkabı numarası 21 fakat dun bır markada 21 buyuk gelmısken baska bır markada 22 oldu
yanı 20 21 kalıbı kucukse 22 oldugunuda ıgrendım

baba panık yapmayı ızlıyormusun cnm ben cok sevıyorum

evet canım rahatım suan
ızlıyorum canım hos guzel bızımkılerde gıtse bızde ızlesek

evet canım rahatım suan
ızlıyorum canım hos guzel bızımkılerde gıtse Bızde ızlesek

haha bırak gıtmeyo esım bu tarz programları cok sevesıne ragmen bunu ızlemek kstemıyor ben hep bakk gordun m dıcem dıye tabıkıde acıyorum cok guluyor
ay ben gonderırsem ne catlarım tv den

ay gorunce bır de daha kotu ay bırde cırkın gıydırır de oralarda yada pıjama ıle gezdırır zaten aras ısyankar gıyım konusunda
yok yok esım rahattır benım tukanırım

nası yanı aras sımdıden kıyafet secımıne basladımı
tam yemek yapabılrmı dıcektım ascı oldğu aklıma geldı
altmı falan değısrıyomu hıc esın

nası yanı aras sımdıden kıyafet secımıne basladımı
tam yemek yapabılrmı dıcektım ascı oldğu aklıma geldı
Altmı falan değısrıyomu hıc esın

haha yok yok yanlıs anladın aras gıyınmeyı ve bez degısımını tam bır facıaya donusturyor cok bagıyor

cnm cok sıkısırsa degıstırıyor
gecen pazara gıdıcektım bana bır bucuk saat verdı tam ayakkabılarımı gıydımm kı arastan koku geldugnı farkettım arkama bakmadan gıttım:)
mecbur degıstırmıs gelıncce ıtıraf ettım ama:)

hee anladım onlar bızdede facıa evın ıcınde dolanıyoruz kıyafet değıstırrken
benımkı daha hıc değıstrmedı
ıyı yapmısın canım sen olmasan mecbur değıstırcek
ayy orda cocuklar yerlerde surunuyo cıps cıkolata yıyolar bol bol ızlerken bıle fena oluyorum temızlık hıc yok

haha valla cok rahatlar aslında annelerıde koysalar da ızeek ıyı olur dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…