- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.761
cnm bence yaren daha adaktasyon sorunu yaşıyo doğal olarak sonuçta daha yeni başladılar değilmi?
zamanla halledecek bence sen merak etme annesi
ayrıca senn gibi ilgili annesi varken kesin halledicek..
Yasemincim ertesi gun kargoya veriyorlae bence cok gecikmez
Kafam biraz yarende cnm bu ara isim.karisikliklari kafa dalginliklari ondan
Ders yapmaya hevesli sorumlulugunu biliyor ama beceremiyor yavas yapiyot tam olmassi gerejtigi gibi yapmiyor
Sinifta zamaninda bitiremiyor yavas aheste yapiyo ve duzgun olmuyor tam anlamiyla
Gecen ogretmen tahtaya kaldirmis mesela e yapmak icin harika yapiyormu ama dergide hayvanin icine bir duzgun yapamamis ogretmen cok ugrasmis sonunda yapmus
Igretmen arada takiliyormi ole.dedi bilemwdim ne dicegimi
Ay ne olcak bilmiyirum kafama cok takiyorum
Canim.esim.yareni goturdu okula.simdi konusmus
Ogretmen nornal.sinifin cogu bu sekilde demis
Yarebi tahtaya kaldirinca harika yapiyormus ama deftere gelibce duzgun olmuyormus
Zamanla.duzelcek demis
Yarenin kapasitesi cok.yuksek beklentim daha ccok demis
Cocugun ustune cok.gitmeyin demis okuldan sogur bana birakin demis ben elimden gelen ozeni gosteriyorum demis
Haha kac tanede demis yazmisim
çok teşekkür ederim canım; sizlerle paylaşmak istedim çünkü dışarıda bunları çok pahalı yapıyorlar...hemde uzun zamanda teslimat var. ben evde canım sıkılmasın diye yapıyorum. 2. hamileliğim nedeniyle çalışmıyorum. işe ara verdim. evde sıkıntıdan yapıyorum.
evet keşke daha önce bilsydik
ama ben merak ettim yinede siz kaç paraya yapıyorsunuz acaba?
o yüzden aklınızda bulunsun..dışarıya fazla para vermeyin...
ayrıca facebookda sayfam var. isterseniz buyrun.
Canim.esim.yareni goturdu okula.simdi konusmus
Ogretmen nornal.sinifin cogu bu sekilde demis
Yarebi tahtaya kaldirinca harika yapiyormus ama deftere gelibce duzgun olmuyormus
Zamanla.duzelcek demis
Yarenin kapasitesi cok.yuksek beklentim daha ccok demis
Cocugun ustune cok.gitmeyin demis okuldan sogur bana birakin demis ben elimden gelen ozeni gosteriyorum demis
Haha kac tanede demis yazmisim
cnm menü süper bence 2 . Börek olmasa da olurgünaydın kızlar nasılsınız oy uykum var benim artık bünye kaldırmıyo sanırsam :) cumartesi doğum günümüz var hala eksiklerim var nasıl yetiştirecem bilmiyorum kiiii kızlar menümü yazayım fikir verin ?
Pastamız
sarma
peynirli börek
bir çeşit daha börek ama ne yaparım bilmiorum
açma
cupkek
kurabiye
tatlı ve tuzlu kanepe
çerez
çikolata
nasıl? 2. Böreği e yapayım sizce değiştiriyimmi ekliyimmi çıkarıyımmı yardımcı olun yaaa
cnm biz de iyiyizgunaydin canm iyiyiz sen nasilsin
gunaydin canim masallah masala demek simariklik yapiyo bu ara bizim kizda ciglik cigliga sesini dumak hisuna gidiyo heralde cirtlak cirtlak bagirito
gunaydin canim bence atmalari normal elifte ne bulsa atiyo sonrqda pesinden bakiyo nereye dusmus ozellikle koltuktaysa koltugun arkasina atiyo saglam oyuncaginiz kalmadi zaten mutfak gerecleride bizim oyuncagimiz
gunaydin canim ayy istede ne zor uykusuzluk dimi
vallq menu super ama bencede ikinci borek yerine salata dqha iyi olur givbi
canim kiyamam kim bilir ne kadar cok agpamistir ama napcan boyle boyle buyucekler
canim iki gun onceye kadar elifte oyleydi.inanki iki gecedir dis etlerine merhem suruyorum bide bizim kizin gazi cok.hala gaz icin surup veriyorum daha iyi uyuyo bu gece iki bucuk saat kesintisiz uyudum dusun.ne kadar guzeldi bi denesene sende
yasemincim ertesi gun kargoya veriyorlae bence cok gecikmez
kafam biraz yarende cnm bu ara isim.karisikliklari kafa dalginliklari ondan
ders yapmaya hevesli sorumlulugunu biliyor ama beceremiyor yavas yapiyot tam olmassi gerejtigi gibi yapmiyor
sinifta zamaninda bitiremiyor yavas aheste yapiyo ve duzgun olmuyor tam anlamiyla
gecen ogretmen tahtaya kaldirmis mesela e yapmak icin harika yapiyormu ama dergide hayvanin icine bir duzgun yapamamis ogretmen cok ugrasmis sonunda yapmus
ıgretmen arada takiliyormi ole.dedi bilemwdim ne dicegimi
ay ne olcak bilmiyirum kafama cok takiyorum
cnm menü süper bence 2 . Börek olmasa da olur
cnm biz de iyiyiz
cnm yaren istekliyse yapar
zamanla herşeyi tam oturtur merak etme
üstüne çok gidersen okuldan soğur
Ikinci borek benden:)
zeytinyağlı sarmada benden olsun :)
Insalla kizlar ya icim.rahatladi ogretmenle konusunca
Yaren defter kullanmayi cozemedi au el yaZida.cok sinir birsey yahi bende bilmiyorum
Kizlar birde bende baskasina rahatlaticu neler derdim
Insanin.kendi evledi olunca bamkaska.oluyor ufacik.olumsuzluk dag oluyor sanki
Oh mis valla ama bak ben ciddiyim gondercen kargoyla.beysalima anlamam ben
Insalla kizlar ya icim.rahatladi ogretmenle konusunca
Yaren defter kullanmayi cozemedi au el yaZida.cok sinir birsey yahi bende bilmiyorum
Kizlar birde bende baskasina rahatlaticu neler derdim
Insanin.kendi evledi olunca bamkaska.oluyor ufacik.olumsuzluk dag oluyor sanki
gönderirim cnm canı sağolsun onun
Kiz paketleri ikile bari ben sardimmi tatli gelmiyor bana dilma icini cig yemekten
Kiz paketleri ikile bari ben sardimmi tatli gelmiyor bana dilma icini cig yemekten
hahahahahaha sende benimkibi çiğmi yiyon şekerimmm:
evet keşke daha önce bilsydik
ama ben merak ettim yinede siz kaç paraya yapıyorsunuz acaba?
size özleden yazmak isterim..birde neler yaptıracaksınız onlara bağlı. ben 2 şekil sipariş alıyorum. birincisi peçete - bardak - şişe - hediye şeker hepsi benden - diğeri sadece etiket yapıp gönderiyorum...
ben kendim gelirken getircem tatlım ne paketi önce erdem ve arası yemem lazım sonra size sarmalar:)
boncuğum gecmıs olsun cnm benım ınsalla mınıgn hemen toparlanır
Cnm gecmis olsun ins bian once iyilesir fistik masaldada var o huy yerden buldugu herseyi agzina atio ama ben akistim korkmuom artik okadar akilliki geri cikario yutmuo yani kesif donemleri oldugu icin normal bisey cnm bizimki bide atma huyu var ne bulursa atio yere kisiye atmio oyun oynuo koltuktan yere atio balkondan assaya atio bide sonra bakip gulyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?