2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar sabah elifin altini.aliyodum baktim biraz kizariklik var pisik.kremini almak icin dondum sem o ara kalk saniyeler icinde de ise koltugumda bir islaklik gorunce anladim isedigini nasil.oldu anlamadim bile

altları açık olunca hemen yapıyolar tusemide bi gün yıkıycaktım üstünü çıkardım bi baktım işemiş saniyeler için de yorgan battı nasıl yaptı hangi ara yaptı bende anlamadım canım

He valla gece yarisi usenmem.sirf dolma ici yapar yerim.o derece yani

hahahah
ayyy canım istedi vallaha:

Inanilmaz cnaim.istedi simdi kalkip sadece ic yapip yicem

Guldebcim benim kv de harika yapar
Ama sansa kaynim.tam 8 yil.sonra fransadab geldiginde cok kotu olmustu oysaki anneciginin dolmasini ozlemis en cok ta bazen ozenince ole oluyor

Yarin aksam oraya gidicez kesin sarmistir ohhh

Oh mis valla ama bak ben ciddiyim gondercen kargoyla.beysalima anlamam ben

kızlar süpersiniz ya bu arada beni görmeniz lazım iş yerinde bildiğin toplantı yaptık menü için :) son hali ile kesinleşen menümüz

Erdemin 1.Yaş Günü menüsü
-Pasta
-peynirli börek
-somgül teyzemizin böreği
-Zeytin Ezmeli küçük atıştırmalık mayalı bişi ismi yok :)
-Sarma
-Kabaklı şehriye salatası
-MErcimek köftesi
-Kurabiye
-CupCake
-Çerez
-Kahve yanı için Çikolata
İşte bu kadaaar :)

Son düzenleme:

Oooo harika cnm valla

Ben basladim.yaomaya cnm bekliyirum

süperrrr:
cnm ben o zeytin ezmeli küçük atıştırmaları sana yağlı poça yaptım harika oldu cnm
istersen tarif veririm..

Oooo harika cnm valla

Ben basladim.yaomaya cnm bekliyirum

songülllllllll
bende geleyimmiiiiii??????

şaka yaptım kıııız :)

güldenim tarif alayııım

cnm 1 su bardağınddan 1 yemek kaşığı eksik yoğurt 1 yine aynı şekilde 1 subardağı kadar sıvı yağ, 2 yumurta, 1 paket sıvı yağ 1 paket kabartma tozu, tuz ve aldığı kadar un..
bukadar bunu yoğruyosun sonra küçük küçük zeytin ezmeli atıştırmalaklarını yapa bilrsinç..
çok kolay ve basit
hatta bunları önceden yapıp pişirip derin dondurucuya ata bilirsin
ynı gün ısıtırsın sadece kıtır kıtır oluyo
hem zaman kazanırsın..

aman Allahım napıyorum bennn gecenin bu vaktinde oturmuş tabak tabak dolma içi yiyorumm ah songül ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…