- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.821
dun yaptım bugunde yaptım ıkısıde topak oldu aynı un gıbı tadı guzel aslında ama alp tuğrada pek yemek ıstemedı
suyun ısısını ayarlayamams olabırım canım
tabı lop lop olunca ıstememıstır yavrucak
benımde zaman zaman ole oluyor herzaman da super annelık olmazkı yahu
cnm benım ben kacayım artık yarın gorusmek zere
haha ay neler olmus neler baksana sen zıllı nasılda bulmus tehlıkyeı
nasılda kapladın becerdın
cok merak ettım sımdı nasıl oldugunu
Kizlar bugun neler yaptim qnlatayim size funduz misafirim vardi onlar gitti masali uyuttum eve tasindigimizda evin balkonunda birakilmis puf koltuk vardi ama cok eskiydi nsl degerlendirirm die dusunuodum bugun koltugumuza uygun kumas aldim kumasini degistirdim kapladim ahsap bacaklarinida once zimparalafim sonra beyaza boyadim buaraa masl tabi uyandi boyaya elini sokmus elini incelioken yakaladim inanilmaz komikt i bide guluo:)babamiz geldi sok oldu bukade seyi nasil becerdin seni cirak olarak atolyeye falan gonderyim dio dalga gecio benle masalinda o halini gorunce cok gulduk yaaa
dun yaptım bugunde yaptım ıkısıde topak oldu aynı un gıbı tadı guzel aslında ama alp tuğrada pek yemek ıstemedı
suyun ısısını ayarlayamams olabırım canım
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Gunaydin cnm iyiyim masal uyuyoken dun baslqdigim boyama isine devam ettim ikinci katini yaptim aksama kuruyuncada vernik atcam yarinda monte edip kullanabilirim onlarlq ugrasiorum sanirim ben deliyim yok yokkk kesin deliyim:)cocuk uyuokrn ben kalkip boya yapiorum :)daha sirada pc masasi masalin odasindakiler falan var kafamda deli sorular:)
hahahah
ayyy canım istedi vallaha:
ayyy sabahın köründe benim bile istedi:)
nasip işi cnm bazen çok özensende olmayabilio kadıncağız çok özendi muhtemelen nasıl mahcup olmuştur...yaza bilirsiniz tabi ben etiketleri merak ettim özellikle birde şekerleri.
ayy galiba bu akşam herkes dolma yapıcak..
babaannemiz yapmıştı nilin doğum gününde ama herzaman mükemmel dolma yapan kadın budefa okadar özensiz yapmışki anlatamam:
kimisi salçalı kimisi salçasız kimisi acı kötüydü yani..
ohh afiyet şeker olsun ii gelin...Inanilmaz cnaim.istedi simdi kalkip sadece ic yapip yicem
Guldebcim benim kv de harika yapar
Ama sansa kaynim.tam 8 yil.sonra fransadab geldiginde cok kotu olmustu oysaki anneciginin dolmasini ozlemis en cok ta bazen ozenince ole oluyor
Yarin aksam oraya gidicez kesin sarmistir ohhh
kaç çeşit var yahu sayamadım :)kızlar süpersiniz ya bu arada beni görmeniz lazım iş yerinde bildiğin toplantı yaptık menü için :) son hali ile kesinleşen menümüz
Erdemin 1.Yaş Günü menüsü
-Pasta
-peynirli börek
-somgül teyzemizin böreği
-Zeytin Ezmeli küçük atıştırmalık mayalı bişi ismi yok :)
-Sarma
-Kabaklı şehriye salatası
-MErcimek köftesi
-Kurabiye
-CupCake
-Çerez
-Kahve yanı için Çikolata
İşte bu kadaaar :)
1 paket sıvı yağ ne kadar oluo güldenim:)cnm 1 su bardağınddan 1 yemek kaşığı eksik yoğurt 1 yine aynı şekilde 1 subardağı kadar sıvı yağ, 2 yumurta, 1 paket sıvı yağ 1 paket kabartma tozu, tuz ve aldığı kadar un..
bukadar bunu yoğruyosun sonra küçük küçük zeytin ezmeli atıştırmalaklarını yapa bilrsinç..
çok kolay ve basit
hatta bunları önceden yapıp pişirip derin dondurucuya ata bilirsin
ynı gün ısıtırsın sadece kıtır kıtır oluyo
hem zaman kazanırsın..
bi de ben deneyeyimmm
ohh süt yapar bol bol...Ay cuddimisin afiyet olsun cnm ay bende iki tabaktan fazla.yedim.bol.soganli.oh
ayyyy bizim gündem de ayakkabı markalı mı yoksa markasız mı anatomik de çok önemli miay canım cok yorgunum
ama senın ıcın bıgun yapıcam
sana bısey soracam
bugun alp tuğraya ayakkabı aldık ama bıleğıne kadar değil ayakkabı alırken hıc aklıma gelmedı oyle almak
sen nasıl almıstın arasa
şimdilik sıradan bişey alıp bahara adidaslar var ya ilk adım diye onlardan alayım diorumm çok beğeniyorum onlarııı... siz ne aldınızCanim.onemli.olan tabani o anatomikse sorun yok
Arasin sadece botu bilege kadar bende dun spor ayakkabi.aldim bilege kadae degil mesela
tatlım
maşallah marangoz mu desem mobilyacı mı desemKizlar bugun neler yaptim qnlatayim size funduz misafirim vardi onlar gitti masali uyuttum eve tasindigimizda evin balkonunda birakilmis puf koltuk vardi ama cok eskiydi nsl degerlendirirm die dusunuodum bugun koltugumuza uygun kumas aldim kumasini degistirdim kapladim ahsap bacaklarinida once zimparalafim sonra beyaza boyadim buaraa masl tabi uyandi boyaya elini sokmus elini incelioken yakaladim inanilmaz komikt i bide guluo:)babamiz geldi sok oldu bukade seyi nasil becerdin seni cirak olarak atolyeye falan gonderyim dio dalga gecio benle masalinda o halini gorunce cok gulduk yaaa
nerde ki o program ay ne cahilimmmanladım cnm anı cıkınca
sımdı sartların daha ıyı desene:)
aras ın normal ayakkabı numarası 21 fakat dun bır markada 21 buyuk gelmısken baska bır markada 22 oldu
yanı 20 21 kalıbı kucukse 22 oldugunuda ıgrendım
baba panık yapmayı ızlıyormusun cnm ben cok sevıyorum
günaydın tatlım nasılsınnnGünaydın kızlar, nasılsınız?
Gunaydin cnm iyiyim masal uyuyoken dun baslqdigim boyama isine devam ettim ikinci katini yaptim aksama kuruyuncada vernik atcam yarinda monte edip kullanabilirim onlarlq ugrasiorum sanirim ben deliyim yok yokkk kesin deliyim:)cocuk uyuokrn ben kalkip boya yapiorum :)daha sirada pc masasi masalin odasindakiler falan var kafamda deli sorular:)
sen delisin delisin:)benim bi fırsatım olsa yatar uyurum...
ayyyyyyyyyyyyyy biri şu uykusuzluğa bi çare bulsuuuuuunnn günaydın bile diyesim yokkkk
hahahah
nasip işi cnm bazen çok özensende olmayabilio kadıncağız çok özendi muhtemelen nasıl mahcup olmuştur...
ohh afiyet şeker olsun ii gelin...
kaç çeşit var yahu sayamadım :)
1 paket sıvı yağ ne kadar oluo güldenim:)
bi de ben deneyeyimmm
ohh süt yapar bol bol...
ayyyy bizim gündem de ayakkabı markalı mı yoksa markasız mı anatomik de çok önemli mi
şimdilik sıradan bişey alıp bahara adidaslar var ya ilk adım diye onlardan alayım diorumm çok beğeniyorum onlarııı... siz ne aldınız
tatlım
maşallah marangoz mu desem mobilyacı mı desem
nerde ki o program ay ne cahilimmm
günaydın tatlım nasılsınnn
ayyyyyyyyyyyyyy biri şu uykusuzluğa bi çare bulsuuuuuunnn günaydın bile diyesim yokkkk
günaydın cnm
adet olarakmı kaçtane çıkıyo diye sordun
normal büyük poça yaptığımda 30 falan çıkıyodu
ama ben küçük atıştırmalık olarak yaptım cnm 2 yudumluk 60 tane çıktı..
çok güzel olıuyo
yap pişir at dolaba::
Cok gulduk cok:)ben dekorsyon isini seviyorum eskuyi degistirp kullanmaya bayilirim ahsap moyama kaplama derken basit bi hobiydi yakinda evi komple boyicam esimde korkuo sen zenci sewiodun uyurken falan benide boyarsin die dio:)ya ben bayiliom esmerlere takilio.benle haksizida degil yani herseyi boyama ya bqsladim bide masal pesimde yaniii:)resmini atarim bitince daha 2gune anca biter aslinda 5daklik is ama kurumalarini bekliosun 1gun oyuzden anca biter 2gune
günaydın cnm
adet olarakmı kaçtane çıkıyo diye sordun
normal büyük poça yaptığımda 30 falan çıkıyodu
ama ben küçük atıştırmalık olarak yaptım cnm 2 yudumluk 60 tane çıktı..
çok güzel olıuyo
yap pişir at dolaba::
yok tatlım ama bunu da öğrendiğim ii oldu:) 1 paket sıvı yağ yazmışsın ya margarin mi diycektin kafam karıştı.
bi de normal poğaça gibi mi yapıson yoksa pizza gibi üstü açık şekilde mi üstlerine bişey sürüyo musun ay çok mu sordum:)
yok tatlım ama bunu da öğrendiğim ii oldu:) 1 paket sıvı yağ yazmışsın ya margarin mi diycektin kafam karıştı.
bi de normal poğaça gibi mi yapıson yoksa pizza gibi üstü açık şekilde mi üstlerine bişey sürüyo musun ay çok mu sordum:)
cnm
margarin di bende öyle yazmamışmki:
evet normal poça gibi ama çok küçük yapıyosun üzerinede yumurtanın sarısını
sür susam okadar cnm..
cnm
margarin di bende öyle yazmamışmki:
evet normal poça gibi ama çok küçük yapıyosun üzerinede yumurtanın sarısını
sür susam okadar cnm..
tatlım sayfa 2784 te senden aldığım alıntı ya bak 1 pakat sıvı yağ yazıo yoksa ben uykusuzluktan yanlış mı görüorum dedim bi an:) ortalık karıştı sonuç 1 paket yağ dimi eritipte mi koyuosun tatlım yoksa oda sıcaklığında ki haliyle direkt mi yoğuruyorsun
tatlım sayfa 2784 te senden aldığım alıntı ya bak 1 pakat sıvı yağ yazıo yoksa ben uykusuzluktan yanlış mı görüorum dedim bi an:) ortalık karıştı sonuç 1 paket yağ dimi eritipte mi koyuosun tatlım yoksa oda sıcaklığında ki haliyle direkt mi yoğuruyorsun
cnm hem margarin 1 paket hemde 1 subardağına yakın sıvı yağ var
galiba ondankarıştırdın sen:
ikiside yani..
bak şimdi hiç kafan karışmasın:
1 su bardağından 1 yemek kaşığı eksik yoğurt,
1 su bardağından yine çok az eksik sıvı yağ,
1 paket margarin, 2 yumurta, 1 paket kabartma tozu, tuz ve aldığı kadar un
işte böyle cnm
yani yoğurt ve sıvı yağ 1 subardağından çok azıcık eksik olacak..
hahahah
nasip işi cnm bazen çok özensende olmayabilio kadıncağız çok özendi muhtemelen nasıl mahcup olmuştur...
ohh afiyet şeker olsun ii gelin...
kaç çeşit var yahu sayamadım :)
1 paket sıvı yağ ne kadar oluo güldenim:)
bi de ben deneyeyimmm
ohh süt yapar bol bol...
ayyyy bizim gündem de ayakkabı markalı mı yoksa markasız mı anatomik de çok önemli mi
şimdilik sıradan bişey alıp bahara adidaslar var ya ilk adım diye onlardan alayım diorumm çok beğeniyorum onlarııı... siz ne aldınız
tatlım
maşallah marangoz mu desem mobilyacı mı desem
nerde ki o program ay ne cahilimmm
günaydın tatlım nasılsınnn
Gunaydin sekerim nasilsin
Ayakkabi sormussun cnk nike adidas puma bunlar ayak sagligi icin uygun degiller heleki yemi yuruyen bir bebk icin
Bende yarene heves alip giydirdim.bir ayagi ice basmaya.baslamisti sonra anatomik tabani evde disarda guyidi duzeldi
Simdi doya doya giydiriyorim
Ama.bizimkiler icin erken bebekte ayak sagligi cok onemli
annneeeeee uykusuzluktan ben de hatlar karışmaya başladı...
gunaydın kızlarrr
guldencım pek gıremıyorum artık gırsemde okuyorum sadece alp rahat bırakmıyokı sureklı mızmız ağlama baska mama alıcam ya bugun sevmedım ben onu
yasmıncım anatomık olarak ben sormadm valla benım aldğım 64 lıra markasnı bılmem
sen nasıl bısey almayı dusunuyosun
adıdas yada nıke benımde hosuma gıdıyo yaza alırım belkı ama onlar sert oluyo bıraz yaza ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?