2012 kasım bebekleri büyüyor..

dun yaptım bugunde yaptım ıkısıde topak oldu aynı un gıbı tadı guzel aslında ama alp tuğrada pek yemek ıstemedı
suyun ısısını ayarlayamams olabırım canım

tabı lop lop olunca ıstememıstır yavrucak
benımde zaman zaman ole oluyor herzaman da super annelık olmazkı yahu

cnm benım ben kacayım artık yarın gorusmek zere

Gunaydin cnm iyiyim masal uyuyoken dun baslqdigim boyama isine devam ettim ikinci katini yaptim aksama kuruyuncada vernik atcam yarinda monte edip kullanabilirim onlarlq ugrasiorum sanirim ben deliyim yok yokkk kesin deliyim:)cocuk uyuokrn ben kalkip boya yapiorum :)daha sirada pc masasi masalin odasindakiler falan var kafamda deli sorular:)

haha ay neler olmus neler baksana sen zıllı nasılda bulmus tehlıkyeı
nasılda kapladın becerdın
cok merak ettım sımdı nasıl oldugunu

Cok gulduk cok:)ben dekorsyon isini seviyorum eskuyi degistirp kullanmaya bayilirim ahsap moyama kaplama derken basit bi hobiydi yakinda evi komple boyicam esimde korkuo sen zenci sewiodun uyurken falan benide boyarsin die dio:)ya ben bayiliom esmerlere takilio.benle haksizida degil yani herseyi boyama ya bqsladim bide masal pesimde yaniii:)resmini atarim bitince daha 2gune anca biter aslinda 5daklik is ama kurumalarini bekliosun 1gun oyuzden anca biter 2gune

ohhh ellerine sağlık hamarat anne
ayy bu topikte bi beceriksiz anne benmiyim neeee:):)
tebrike ederim vallaha cnm:
ee çocuklar nerde zarar orda çekiyo sanki..

dun yaptım bugunde yaptım ıkısıde topak oldu aynı un gıbı tadı guzel aslında ama alp tuğrada pek yemek ıstemedı
suyun ısısını ayarlayamams olabırım canım

cnm nerelerdesin sen artık gündüz girmiyomusun özledik seni alpim nasıl bakyim
evet su tam ılık olucak topak olmamaıs için bide çok koyu yapma

Günaydın kızlar, nasılsınız?

günaydın cnm biz iyiyiz sen nasılsın bakalım defnem nasıl?

günaydın cnm:ç

ayşegül bizede gelsene şekerim :
ohhh ohh

kızlarrr herkese günaydın bugün nile aşı yapılacakkkkk:

ben aslında cuma yapılmasını istedim evde olayım diye ama ebeniz bu aşıların 2 gün sonra etkisini gösterdiğini söyledi
aşı yaptıran anneler nediyosunuz bu teroyiye?

kız saba sabah bune enerji vallaha helal olsun:

ayyy bu çok güzeldi zenci koca iimiş:)

bak şimdi hiç kafan karışmasın:
1 su bardağından 1 yemek kaşığı eksik yoğurt,
1 su bardağından yine çok az eksik sıvı yağ,
1 paket margarin, 2 yumurta, 1 paket kabartma tozu, tuz ve aldığı kadar un
işte böyle cnm
yani yoğurt ve sıvı yağ 1 subardağından çok azıcık eksik olacak..

gunaydın kızlarrr
guldencım pek gıremıyorum artık gırsemde okuyorum sadece alp rahat bırakmıyokı sureklı mızmız ağlama baska mama alıcam ya bugun sevmedım ben onu
yasmıncım anatomık olarak ben sormadm valla benım aldğım 64 lıra markasnı bılmem
sen nasıl bısey almayı dusunuyosun
adıdas yada nıke benımde hosuma gıdıyo yaza alırım belkı ama onlar sert oluyo bıraz yaza ancak

son soru margarini eritipde mi koyuosun direkt mi kouosunnn... bid eiçine ne koydun sen peynir mi zeytin ezmesi mi:)

annneeeeee uykusuzluktan ben de hatlar karışmaya başladı...

oyyy kıyamam ya olsun düzeltiriz sorun yok şekerimm

anladım cnm
bi arkadaşım sipor ayakkabı olarak nayk tavsiye etmişti yumuşaklığı bakımından gerçektende doğru kızlar..
bu arada vawsum:
aptamil sütlü pirinçli ve 7 tahıllıyı dene derim ben bide..

Kizlar gelen hediyeyyo degistirmek icin civil e gittim cok alisverirsim yoktue orda
O kadar sasirdim ki ayakkabi cesitlerine bir tane bike duz raban yok dusunun
Bot ilk adim.spor ayakkabi hep.anatomik taban ve cesit coktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…