2012 kasım bebekleri büyüyor..

kız ben de sen normal doğum yaptın sandımmm şu an 3 sezaryenli toplandık mı yani eeeee dikişleriniz geçti mi bari:)

Haha yok anam.yok tarzim.degil:)
Kiz dikismi.kaldi yahuoldu bitti gitti onlar:)
Dr bana 4o kontrolunde siyorki spiral. Takayimmi nasil bir ifade yaptiysam ay sana nerkozsin yapmam.biliyorum seni.diyor:)
Ama sezeryan kendim iatedim.ya hic gikim.cikmadi en superdim.oh

hahahahaha malesef şekerim..
nasıl geçtimi derken acısımı yoksa izimi
orda bi iz var belli cnm
ama benimki yapıştırma yani estetik dikiş oldu..
orda bi çizgi var:

Iki sezeryana ragmen benimki sadece bir sac teli kadar ibce
Kiz artik notmal dimis kimsede yok
Hep estetik yapistirma

yaşasın sezeryan hahahahahahaahha:

Hep estetik yapistirma

ayy 2. sezaryen zor oluo diolar songülüm aydınlat bizi... bi de sanırım kilo az olunca kolay oluo çünkü hastanede benden bir gün önce aynı dr da aynı yöntemle doğum yapan bi bayan vardı kalkamıodu bile. ben kalkınca annem nazar değecek yat yat deyip durdu. ya o kadının canı azdı yada kilolu olduğu için sorun yaşadı çünkü göbeğini tutuyordu.

Hep estetik yapistirma

hahahaha nebileyim ben beeeee:
bende bana özelsandım hahahahahaahah:).)
dermişimmm::

benmim yantarafımdaki odadada bi kadın vardı
oda sezeryandı ama normal sezeryan yani bayılmış tamamen
oda bütün gün bağrdınedendir bilmem
ama kayın validesi gelip sen nnekadar iyisin
dedi bizimki acı çekiyo dedi..

Ikinci sezeryan cok dha kolay cunku ayni yerden kirpiyor ve onceden kalan bir hissizlil.oldugu icin ic rahimde agri hepten az oluyo 3 saat zor tuttular beni hergoren normalmi diyordu
Ben dogumlara 8o kgnin ustunde girdim
Ama kg li hamile kalablar tabi daha zor olmus olabilir

yok anam ben doğuma 65 kg gittim doğumhaneye gitmeden önce hemşireler inanmadı doğuma gittiğime en fazla 27 haftalık filansındır deyip durdular:)... sen nasıl verdin kız o kadar kilouo maşallahın var...ben doğumdan sonra sadece ilk ayağa kalktığımda çok zorlandım ... berbat bir acıydı doğrulamıycam sandım.

evet o acı gerçekten çok kötü ama bana benden önce doğum yapan bi arkadaşım demiştiki:
kayrolanı sen kalkana kadar kademe kademe kaldırsınlar en sonunda hemen hemen oturur pozisyona getir dedi ozaman daha az acı duyuyosun ve başın dönüyo demişti bende bu taktiği uyguladım ve gerçektn çok zorlanmadım tabi acı kötüydü ama yinede iyidi yani ablamdan hatırlıyorum azdaha bayılacaktı çünkü..

Bana amerikan bezi sardi dr um civu gubi kalktim hic zorlanmadim kizlsr ikincife mutlaja isteyim hem rshim sallanip dikisede carpmiyo harika birse

Yaseminnkg gelince iki dogimda toplam 51 kg aldim dusun bu vicuda 51 kg girdi cikti birsey yaomadan

aynen tatlım çok zor başağrısı çok yapıo diyenleri duydum... ama ben epudural olunca iğneyi yapan bayan bana dedi ki iki şey söylüycem yatağına gidince uygularsan hiç ağrı çekmezsin. 1. si yatağının baş kısmını hiç aşağı indirme. 2. si çok sıvı tüket ... ikisini de uyguladım hiç baş ağrısı filan çekmedim çok şükür. ama dediğim gibi sadece ilk gün ayağa kalkış çok zordu... yine de 2. de de inş. epudural sezaryen istiyorum ama bu kez 13 saat sancı çekmeden mümkünse:)

benim doktorumda kilo konusunda takıntılıydı
ben 51 buçuk kiloyla hamile kaldım ve 58 buçuk kiloyla doğuma girdim
beni her gittiğimde sürekli uyarıyodu..

aynen cnm benim aneztecidide 5 litre sıvı dedi sonra doktorumda
doğumdan hemen sonra çukulata nescafe ve cola içiyosun bol bolda su dedi ilk gün için cnm kafeyin sanıyorum baş ağrısı yapmıyo
bende hepsini uyguladım çok şükür hiç sorun yaşamadım.
bende tekrar doğum yapsam aynı şartları isterim
ama bende sancı çekmek istemiyoommmm:
benim son zamanda sancılarım 5 dakkaya düşmüştü ama açılmam çok değildi ay normal doğum yapmış olsaydım herhalde akşama kadar çekerdim onu

benim doktorumda kilo konusunda takıntılıydı
ben 51 buçuk kiloyla hamile kaldım ve 58 buçuk kiloyla doğuma girdim
beni her gittiğimde sürekli uyarıyodu..

Bizimkide taointiliydi hep uyari alirdim
Ama sadece cok kg ye degil az alinan kg yede sen 6.5 kg almissin ya canim.bizimki onuda istemez az der
Aaa sen de baya az almissin ama

Aaa sen normal dogummu istiyordun cnm baya sina kadar gelmiissin
Valla ben hic tesebbus etmedim bile yarende zaten aras rutin kontrol.sonrasi acil.alindi

Benim.iki dogimda genel anestesi dr um epudural spinal.onaylamiyor o ne derse o yonunde gittim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…