- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.861
kız ben de sen normal doğum yaptın sandımmmşu an 3 sezaryenli toplandık mı yani eeeee dikişleriniz geçti mi bari:)
kız ben de sen normal doğum yaptın sandımmmşu an 3 sezaryenli toplandık mı yani eeeee dikişleriniz geçti mi bari:)
konturole cnm birde yılda 1 kez simir aldırmak gerekiyo ya oy
zdem
yasminim nerdeee
bende senin gibi normal doğum yapanları alkışlayanlardanım:
ama şuanda tekrar doğum yapsam kesinlikle epidural sezeryan ve aynı doktorumu tercih ederim hiç bişey anlamadım
ve akşam ayaktaydım harika bi doğum gerçekleştirdim
hatta bakıcımız bana ben senin gibi losa görmedim helede sezeryanlıyı hiç görmedim dedi
..
Evet ama ben aldirmiyorummmm sevmiuorum aldirmayacagimm
Valla bende 3 saat sonra ayaktaydim
Annrm.nazar olcan diye hep yatirmak.isterdi beni
Ay anne ollmak cok guzel ya sen densevdiginden bir parca dunyaya getirip buyutmek
Iyiki dogurmusum
konturole cnm birde yılda 1 kez simir aldırmak gerekiyo ya oy
zdem
yasminim nerdeee
bende senin gibi normal doğum yapanları alkışlayanlardanım:
ama şuanda tekrar doğum yapsam kesinlikle epidural sezeryan ve aynı doktorumu tercih ederim hiç bişey anlamadım
ve akşam ayaktaydım harika bi doğum gerçekleştirdim
hatta bakıcımız bana ben senin gibi losa görmedim helede sezeryanlıyı hiç görmedim dedi
..
he he aynen benim durum cnm. bende inş. dr m bi yere gitmez diye dua ediorummm
annem de bana seni yataktan kaldıramayız sanmıştım ama öyle çkmadın deyip durdu. hiç yatmadım çünkü maşallah. kv annem sürekli senin dikişin var deyip hatırlatıp durduçok şükür
hahahahaha malesef şekerim..
nasıl geçtimi derken acısımı yoksa izimi
orda bi iz var belli cnm
ama benimki yapıştırma yani estetik dikiş oldu..
orda bi çizgi var:
nil 1 haftalıkken çağardı önce ozaman dikişlerime baktı bandı falan aldı
sonra 2 aylıkken yine gel rahime bakıcam demişti 2 aylıkken nil gittim baktı ve rahim kendini çok güzel toparlamış 2 aylık sürede dedi
simir aldı artık yılda bir demişti
benim doktorumda beni biliyo o bakımdan rahatım bende
zaten işlemleri yaparken tek tek anlatıyodu
hatta nilin haraketlerinide ultrasonda tek tek anlatırdı bize :
nil yüzünü dönmedi 4 ay falan çok uraştı adam çokkk:
Bende 5 gunlukken
Sonra 4o gunkikken gittim.cabim kist kan pihtisi kalmamisti rahim.toparlamisti
Simdi de yillik gidiecez iste cok ozledim.dr mu oda bizi cok severdi arada uhrayin yanima.derdi insanda cekiniyir tabiki hasta var vb
Nil.hanima bak sen nazli.cikmis yaren gibi
Aras yuz goz.pipi heryer ortadaydi
Haha yok anam.yok tarzim.degil:)
Kiz dikismi.kaldi yahuoldu bitti gitti onlar:)
Dr bana 4o kontrolunde siyorki spiral. Takayimmi nasil bir ifade yaptiysam ay sana nerkozsin yapmam.biliyorum seni.diyor:)
Ama sezeryan kendim iatedim.ya hic gikim.cikmadi en superdim.oh
Evet ama ben aldirmiyorummmm sevmiuorum aldirmayacagimm
Valla bende 3 saat sonra ayaktaydim
Annrm.nazar olcan diye hep yatirmak.isterdi beni
Ay anne ollmak cok guzel ya sen densevdiginden bir parca dunyaya getirip buyutmek
Iyiki dogurmusum
neyi aldırmıyosun beeeeee:
anlamadım bennn:
he he aynen benim durum cnm. bende inş. dr m bi yere gitmez diye dua ediorummm
annem de bana seni yataktan kaldıramayız sanmıştım ama öyle çkmadın deyip durdu. hiç yatmadım çünkü maşallah. kv annem sürekli senin dikişin var deyip hatırlatıp durduçok şükür
heytt helal olsun bize..
bende çok korkmuştum herkes bana sen yerinden kalkamazsın dedi ama vallaha bomba gibiydim
hatta burda bi abimiz var gülden yanına geldiğimde ka valdinmi doğum yaptı senmi anlamadım dedi
kadın yorgun görünüyodu ama ben uykusuz olmama rağmen cin gibiydim vallaha
zaen tam 3 gün boyunca hiç uyumadım..
Iki sezeryana ragmen benimki sadece bir sac teli kadar ibce
Kiz artik notmal dimis kimsede yok
Hep estetik yapistirma
Hep estetik yapistirma
Hep estetik yapistirma
Bende 5 gunlukken
Sonra 4o gunkikken gittim.cabim kist kan pihtisi kalmamisti rahim.toparlamisti
Simdi de yillik gidiecez iste cok ozledim.dr mu oda bizi cok severdi arada uhrayin yanima.derdi insanda cekiniyir tabiki hasta var vb
Nil.hanima bak sen nazli.cikmis yaren gibi
Aras yuz goz.pipi heryer ortadaydi
oyyy aras paşama baksen:
yarendemi göstermedi kendini
bende doktorumu çok seviyorum
geçende teyzemin kızını götürdüm ona:
inşallah güzel sonuçlar alır..
ayy 2. sezaryen zor oluo diolar songülüm aydınlat bizi... bi de sanırım kilo az olunca kolay oluo çünkü hastanede benden bir gün önce aynı dr da aynı yöntemle doğum yapan bi bayan vardı kalkamıodu bile. ben kalkınca annem nazar değecek yat yat deyip durdu. ya o kadının canı azdı yada kilolu olduğu için sorun yaşadı çünkü göbeğini tutuyordu.
ayy 2. sezaryen zor oluo diolar songülüm aydınlat bizi... bi de sanırım kilo az olunca kolay oluo çünkü hastanede benden bir gün önce aynı dr da aynı yöntemle doğum yapan bi bayan vardı kalkamıodu bile. ben kalkınca annem nazar değecek yat yat deyip durdu. ya o kadının canı azdı yada kilolu olduğu için sorun yaşadı çünkü göbeğini tutuyordu.
Ikinci sezeryan cok dha kolay cunku ayni yerden kirpiyor ve onceden kalan bir hissizlil.oldugu icin ic rahimde agri hepten az oluyo 3 saat zor tuttular beni hergoren normalmi diyordu
Ben dogumlara 8o kgnin ustunde girdim
Ama kg li hamile kalablar tabi daha zor olmus olabilir
yok anam ben doğuma 65 kg gittim doğumhaneye gitmeden önce hemşireler inanmadı doğuma gittiğime en fazla 27 haftalık filansındır deyip durdular:)... sen nasıl verdin kız o kadar kilouo maşallahın var...ben doğumdan sonra sadece ilk ayağa kalktığımda çok zorlandım ... berbat bir acıydı doğrulamıycam sandım.
evet o acı gerçekten çok kötü ama bana benden önce doğum yapan bi arkadaşım demiştiki:
kayrolanı sen kalkana kadar kademe kademe kaldırsınlar en sonunda hemen hemen oturur pozisyona getir dedi ozaman daha az acı duyuyosun ve başın dönüyo demişti bende bu taktiği uyguladım ve gerçektn çok zorlanmadım tabi acı kötüydü ama yinede iyidi yani ablamdan hatırlıyorum azdaha bayılacaktı çünkü..
aynen tatlım çok zor başağrısı çok yapıo diyenleri duydum... ama ben epudural olunca iğneyi yapan bayan bana dedi ki iki şey söylüycem yatağına gidince uygularsan hiç ağrı çekmezsin. 1. si yatağının baş kısmını hiç aşağı indirme. 2. si çok sıvı tüket ... ikisini de uyguladım hiç baş ağrısı filan çekmedim çok şükür. ama dediğim gibi sadece ilk gün ayağa kalkış çok zordu... yine de 2. de de inş. epudural sezaryen istiyorum ama bu kez 13 saat sancı çekmeden mümkünse:)
benim doktorumda kilo konusunda takıntılıydı
ben 51 buçuk kiloyla hamile kaldım ve 58 buçuk kiloyla doğuma girdim
beni her gittiğimde sürekli uyarıyodu..
aynen cnm benim aneztecidide 5 litre sıvı dedi sonra doktorumda
doğumdan hemen sonra çukulata nescafe ve cola içiyosun bol bolda su dedi ilk gün için cnm kafeyin sanıyorum baş ağrısı yapmıyo
bende hepsini uyguladım çok şükür hiç sorun yaşamadım.
bende tekrar doğum yapsam aynı şartları isterim
ama bende sancı çekmek istemiyoommmm:
benim son zamanda sancılarım 5 dakkaya düşmüştü ama açılmam çok değildi ay normal doğum yapmış olsaydım herhalde akşama kadar çekerdim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?