- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.901
valla songülüm yaptı bizde ma aile yedikaneme gidiyordum yemeğe sofraya koydum bu ne diyorlar garip geldi tabi süperdi amaaaa ellerine sağlık songülüüümmm
Allah yardımcın olsun canım benim stres yapma bebişini telaşlandırma korkma rabbim yanında Allahın izniyle çok kolay bir doğumun olur inşallah
Guldrncim.hersey harika gozukuyor
Cok guzel bir gun cok.guzel.bir aile
cnm allah razı olsun yapmış kadar oldunDogru cnm
Pogoca alirsinda iste dolmaici bulamazsin
Burda olsaydin ben yapardim.birnguzel
Haha ilginc gelmistir tabi
Ablam ve ben ic yapar yeriz boyle
Begenmene sevindim.canim.birde sicak.olsaydi daha iyi.olcakti
Guldrncim.hersey harika gozukuyor
Cok guzel bir gun cok.guzel.bir aile
çok kıskanıyorum yaaaa bizimde d. günümüz gelsin artıkkkk
cnm allah razı olsun yapmış kadar oldun
Herşey çok güzel. Gülden hep böyle mutlu olun insallah
Bol sogan dometes kavur icine az biber az dimates salca koy ama az princide kavur tuz ve seker at q cay bardagi su ile suyunu cektir kapatinca ne baharat istersen koy kapagini kapat ceksin o kaaaaa
Sogan bol olunca lezsetli.olmakta
Birde dolmayi duduklude pisirmeyo seviyorum 9 dk da tane tane
neeee düdüklümü
ben fırında pişiriyorum sarmayı şekermmmm:
hem biz içini çiğden yapıyoz aaa
bunuda deneyeyim
soğanı rendeliyoruz pirinci yıkıyoruz yağ salça tuz kara büber kimyon koyuyoruz
ayyy ben öyle çiği bile yiyommm:
Canim.birde sovani rendelemeden dene bak lezsetli.oluyor baya
Siz firinda nasil.pisiriyorsunuz sarmayi.anlat hele
Duduklude.kisa surede pisiyor.9
Biner dolmada 11 dk
songül şu 2. mevzularına hiç girmeyelim şekerim şimdi nur gelecek yine ayyy benim aklımı çelecek hazır yokken kapatalım bu konuyu:
işte byurdada yağmur yağıyo :):):):)
hahahaha
canım ya sen böyle anlatıyorsun sürekli hiç nazar değmiyor mu masala. ben berranın bi kere güzel uyuduğunu söylesem ertesi gün uyumaz. kilo alıyo desem ertesi ay almaz. başkaları nazar değdiiriyor diye düşünmüyorum benim nazarım değiyor sanırım diye evin içinde bile dile getirmemeye çalışırım.Cnm ya benm kizin masallahi var binkere masallahhh aksam 10gbi yatiriom sabah 9da jalkio gecede ya 1yada 2kez kalkio 9da kalkti smddi uyuttum 3-4gbi kalkar tekrr aksam 9gbi uyuturum gunduz ya 1yada 2kez uyutuom ama uyudumu 2-3saatuyuo oyuzden gunduz tek uyku yetio bazen benimki uykucu bi bebek dogdugundan.beri bole hele ilk 3ay hic uyanmadan emiodu nerdeyse hep uyuyodu 2kez uykuya dalmaktan zorlandi bugune kadar allhima sukur ondan o uyurkwn is yapiom sonucta dinc oluom yoksa vende her firsatta uyurdum kesin allhim sizw cagre bulsun cok zor isinizzz yaa cok uzuluom size
Bi normal dogum yapan daha geldi catalada ciktim bi kac kisiden parmakda yedim acilmami kontrol ederlerken ama cektigim butun aciya sanciya degdi minik boncugum geldi
onu kucagima aldigimda her seyi unutmustum
bide dikis atarken cok aci cektim ben o da dogum gibiyde bee
hımm demek öyle çok mu yağıyor yağmur bakiim:))
haahaha evet evet cnm: hava çok soğudu birdeh hehehe:
canım ya sen böyle anlatıyorsun sürekli hiç nazar değmiyor mu masala. ben berranın bi kere güzel uyuduğunu söylesem ertesi gün uyumaz. kilo alıyo desem ertesi ay almaz. başkaları nazar değdiiriyor diye düşünmüyorum benim nazarım değiyor sanırım diye evin içinde bile dile getirmemeye çalışırım.
bende
nile çok nazar deydiriyorum başkasıda..
normal doğum demeyin banaaa. ikinciye sezeryan mı olsam diye düşünüyorum.
gülden canım herşey harika gözüküyo maşallah canım ya
Yok cnm ya nazar icin anlatmak degilde kisinin gozuyle gormesi gerkir bence cunku goz etkiler goz demistir derler ya oyuzden denir herkesin nazari degmezama kiminin bi bakisi etkiker bende baskasinin yaninda yemek yedirmek istemem uyutmak istemem nqzar degcek die ama birazda neyse oyle gider kimi uyumlu uslu kimi huysuz mizmiz yani naparsan yap birazda alistirmaktan kaynaklanio bizm hic misafirimz yok komsularla daha yeni tanistik bikqckez gidip geldik onub diainda dogdugu dogali hep evdeyiz hep ayni duzen ayni rutin hersey.ayni saatte oyuzden bunyesi alisti herseyi hep ayni saattedir hergun uyku yemek oyun park gezmemiz meyve kaka hersey yani ondan boyledir belkide koye gdince bizimde uykumuz yememiz degisio huzursuz oluo hep orda olsak boyle olmazdi bnce yalnizlik burda ise yariohımm demek öyle çok mu yağıyor yağmur bakiim:))
canım ya sen böyle anlatıyorsun sürekli hiç nazar değmiyor mu masala. ben berranın bi kere güzel uyuduğunu söylesem ertesi gün uyumaz. kilo alıyo desem ertesi ay almaz. başkaları nazar değdiiriyor diye düşünmüyorum benim nazarım değiyor sanırım diye evin içinde bile dile getirmemeye çalışırım.
normal doğum demeyin banaaa. ikinciye sezeryan mı olsam diye düşünüyorum.
gülden canım herşey harika gözüküyo maşallah canım ya
Günaydın güzel anneler, cumaniz mübarek olsun
ay ben yakarım düdüklü de suyunu ayarlayamam...Canim.birde sovani rendelemeden dene bak lezsetli.oluyor baya
Siz firinda nasil.pisiriyorsunuz sarmayi.anlat hele
Duduklude.kisa surede pisiyor.9
Biner dolmada 11 dk
ay ben yakarım düdüklü de suyunu ayarlayamam...
günaydın cnm nasılsın sana da hayırlı cumalar
Gunaydin cnm hayirli cumalarrrr ayy belki vebisleri uyyodur kizlarda firsati degerlendirp uyuplardir ayyy keske dimi neguzel dinlenmis olurlargünaydın cnm sağol hepinizin cuması mubarek olsun mkızlarrr:
bu arada herkese kocaman bi gübnaydınn:
ya neden sesiz kaldı uralar bakyim
kimsecikler girmemişşş:
Gunaydin cnm ayy bende korkarim yakarim die yansa cildirirm heralde okadr ugras sar hevesle bekle ayy dusunmek.bile istemiom songulllll nekadr su koyuyosun duduklude pisirirken bi aydinlat da deneyeyim bidahakine
Gunaydin cnm hayirli cumalarrrr ayy belki vebisleri uyyodur kizlarda firsati degerlendirp uyuplardir ayyy keske dimi neguzel dinlenmis olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?