- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.881
Bizimkide taointiliydi hep uyari alirdim
Ama sadece cok kg ye degil az alinan kg yede sen 6.5 kg almissin ya canim.bizimki onuda istemez az der
Aaa sen de baya az almissin ama
Aaa sen normal dogummu istiyordun cnm baya sina kadar gelmiissin
Valla ben hic tesebbus etmedim bile yarende zaten aras rutin kontrol.sonrasi acil.alindi
Benim.iki dogimda genel anestesi dr um epudural spinal.onaylamiyor o ne derse o yonunde gittim bende
Gulden sen ikinciyi yine ayni yontemlemi dunyaya getircen hahaha
yok kız biz doktorumla 5 kasımda zszryan diye konuştuk randevumuzu aldık testler yaptık ama nil acele etti
benim sancılarım başladı ben herzamanki gibi kasılmadır deyip 3 4 saat evdeydim geçmeyince aradım oda hemen gel baksınlar dedi
zaten adam beni biliyo bak sancım var 2 santim açılmama var geldi gülden seni amilyata alıyorum merak etme dedi
normal doğrucanmı diye bile sormadı hahaha:
yaparsam dedim kazala falan şekerim hahahahahaah:):):)
cnm salı günu evime geçiyorum. Anneme kiyamam kadın zaten akşama kadar defnenin peşinde koşturuyor bir de ben yormayım
Ben varim normal doğuran. Yine olsa yine normal yaparim.ben temmuzda gittim kontrole. O yüzden daha çok var gitmeme
hahahah
ayyy canım istedi vallaha:
ayyy sabahın köründe benim bile istedi:)
nasip işi cnm bazen çok özensende olmayabilio kadıncağız çok özendi muhtemelen nasıl mahcup olmuştur...
ohh afiyet şeker olsun ii gelin...
kaç çeşit var yahu sayamadım :)
İ
1 paket sıvı yağ ne kadar oluo güldenim:)
bi de ben deneyeyimmm
ohh süt yapar bol bol...
ayyyy bizim gündem de ayakkabı markalı mı yoksa markasız mı anatomik de çok önemli mi
şimdilik sıradan bişey alıp bahara adidaslar var ya ilk adım diye onlardan alayım diorumm çok beğeniyorum onlarııı... siz ne aldınız
tatlım
maşallah marangoz mu desem mobilyacı mı desem
nerde ki o program ay ne cahilimmm
günaydın tatlım nasılsınnn
sen delisin delisin:)benim bi fırsatım olsa yatar uyurum...
ayyyyyyyyyyyyyy biri şu uykusuzluğa bi çare bulsuuuuuunnn günaydın bile diyesim yokkkk
Cnm ya benm kizin masallahi var binkere masallahhh aksam 10gbi yatiriom sabah 9da jalkio gecede ya 1yada 2kez kalkio 9da kalkti smddi uyuttum 3-4gbi kalkar tekrr aksam 9gbi uyuturum gunduz ya 1yada 2kez uyutuom ama uyudumu 2-3saatuyuo oyuzden gunduz tek uyku yetio bazen benimki uykucu bi bebek dogdugundan.beri bole hele ilk 3ay hic uyanmadan emiodu nerdeyse hep uyuyodu 2kez uykuya dalmaktan zorlandi bugune kadar allhima sukur ondan o uyurkwn is yapiom sonucta dinc oluom yoksa vende her firsatta uyurdum kesin allhim sizw cagre bulsun cok zor isinizzz yaa cok uzuluom size
maşallah cnm masala darısı tüm uyumayanlara inş. zeynep ilay da içinde. benim kuzum doğduğundan beri uyku sorunu yaşıo bu ara hepten coştuCnm ya benm kizin masallahi var binkere masallahhh aksam 10gbi yatiriom sabah 9da jalkio gecede ya 1yada 2kez kalkio 9da kalkti smddi uyuttum 3-4gbi kalkar tekrr aksam 9gbi uyuturum gunduz ya 1yada 2kez uyutuom ama uyudumu 2-3saatuyuo oyuzden gunduz tek uyku yetio bazen benimki uykucu bi bebek dogdugundan.beri bole hele ilk 3ay hic uyanmadan emiodu nerdeyse hep uyuyodu 2kez uykuya dalmaktan zorlandi bugune kadar allhima sukur ondan o uyurkwn is yapiom sonucta dinc oluom yoksa vende her firsatta uyurdum kesin allhim sizw cagre bulsun cok zor isinizzz yaa cok uzuluom size
elife kardeş mi gelio yoksaaa:)Songulum seni bilmem ama ben hamile olabilirim dun dolma icine sulandim bugun pogacaya onlari yapmak.da canim.istemiyo ama evde ne bulsam yiyorum iki gundur
Valla simdide herseyi.yiyesim var melemen istedi canim
o nasıl bi bez cnm kuşak gibi beline mi sardı öğrenelimde lazım olur:)Bana amerikan bezi sardi dr um civu gubi kalktim hic zorlanmadim kizlsr ikincife mutlaja isteyim hem rshim sallanip dikisede carpmiyo harika birse
Yaseminnkg gelince iki dogimda toplam 51 kg aldim dusun bu vicuda 51 kg girdi cikti birsey yaomadan
kız kendin kadar kg vermişin hee:)
sende benden az almışın cnm ben 10 kg almıştım toplamda...benim doktorumda kilo konusunda takıntılıydı
ben 51 buçuk kiloyla hamile kaldım ve 58 buçuk kiloyla doğuma girdim
beni her gittiğimde sürekli uyarıyodu..
ayyy ben dr un odasına girdiğimde sancım 4 dk da birdi ve 1cm açıklık vardı 13 saatin sonunda. ve ben dayanamam daha fazla deyip sezaryene girdim. dr i ki hemen almışız iç kanama başlamış normal doğumu bekleseydik ya sana ya bebeğe kesin bişey olurdu dedi... çok şükür rabbime:)aynen cnm benim aneztecidide 5 litre sıvı dedi sonra doktorumda
doğumdan hemen sonra çukulata nescafe ve cola içiyosun bol bolda su dedi ilk gün için cnm kafeyin sanıyorum baş ağrısı yapmıyo
bende hepsini uyguladım çok şükür hiç sorun yaşamadım.
bende tekrar doğum yapsam aynı şartları isterim
ama bende sancı çekmek istemiyoommmm:
benim son zamanda sancılarım 5 dakkaya düşmüştü ama açılmam çok değildi ay normal doğum yapmış olsaydım herhalde akşama kadar çekerdim onu
En cok korktugum.sey senin basina gelmis
hop sezeryana en zoru o benceBi normal dogum yapan daha geldi catalada ciktim bi kac kisiden parmakda yedim acilmami kontrol ederlerken ama cektigim butun aciya sanciya degdi minik boncugum geldi
onu kucagima aldigimda her seyi unutmustum
ben sana:
ben neye üzülüyorum en çok bliyomusunuz
hani normal doğum diye direniyolar
bekliyolar saatlerce am olmuyo sonrada sonra suni sancı veriliyo bide dikis atarken cok aci cektim ben o da dogum gibiyde bee
Songulum seni bilmem ama ben hamile olabilirim dun dolma icine sulandim bugun pogacaya onlari yapmak.da canim.istemiyo ama evde ne bulsam yiyorum iki gundur
Valla simdide herseyi.yiyesim var melemen istedi canim
maşallah cnm masala darısı tüm uyumayanlara inş. zeynep ilay da içinde. benim kuzum doğduğundan beri uyku sorunu yaşıo bu ara hepten coştu
elife kardeş mi gelio yoksaaa:)
o nasıl bi bez cnm kuşak gibi beline mi sardı öğrenelimde lazım olur:)
kız kendin kadar kg vermişin hee:)
sende benden az almışın cnm ben 10 kg almıştım toplamda...
ayyy ben dr un odasına girdiğimde sancım 4 dk da birdi ve 1cm açıklık vardı 13 saatin sonunda. ve ben dayanamam daha fazla deyip sezaryene girdim. dr i ki hemen almışız iç kanama başlamış normal doğumu bekleseydik ya sana ya bebeğe kesin bişey olurdu dedi... çok şükür rabbime:)
allahım korumuş sen ve minik zeynebimi yaseminim
nilinde 2 kere kordopn varmış boynuna dolanmış
bide nil doğar doğmaz kakasını yaptı demekki daha bekleseydik belkide orda yapıcaktı
allahım sen çok büyüksün:
allahıma sonsuz şükürler olsun..
ayyy ben normal istiyordum sancıyı da çektim ama epudural sezaryen oldu. 2. de bebiş yine erken gelmezse bu sefer sancısız doğrudan sezaryen istiyorum rabbim nasip ederse tabi inş.En cok korktugum.sey senin basina gelmis
benimde en çok korktuğum şeydi cnmm ve başıma geldi..
hop sezeryana en zoru o bence
ikisinide çkmiş oluyosun..
oyyy kıyamam
nnnnnn:
neeeeeeeee yanlışmı anladım be
allahım korumuş sen ve minik zeynebimi yaseminim
nilinde 2 kere kordopn varmış boynuna dolanmış
bide nil doğar doğmaz kakasını yaptı demekki daha bekleseydik belkide orda yapıcaktı
allahım sen çok büyüksün:
allahıma sonsuz şükürler olsun..
çok şükür bugünümüze tatlım rabbimin mucizesi büyük en güzel örneği de bebişlerimiz. şükürler olsun
aman Allahım napıyorum bennngecenin bu vaktinde oturmuş tabak tabak dolma içi yiyorumm ah songül ahhh
valla songülüm yaptı bizde ma aile yedikAy cuddimisin afiyet olsun cnm ay bende iki tabaktan fazla.yedim.bol.soganli.oh
Kizlar bu sabah nisanim geldi ama acilma yokmus henüz hafif sancim var. Doktora göre %70 hafta sonu dogum olacakmis. korkuyorum biraz , annem yok , yanimda yol gösterecek kimse yok , esim calisiyor . Hafta sonu temizlik icin birini alacaktim ne yapacagimi, neye nereden baslayacagimi bilmiyorum kafam karmakarisik
Kizlar bu sabah nisanim geldi ama acilma yokmus henüz hafif sancim var. Doktora göre %70 hafta sonu dogum olacakmis. korkuyorum biraz , annem yok , yanimda yol gösterecek kimse yok , esim calisiyor . Hafta sonu temizlik icin birini alacaktim ne yapacagimi, neye nereden baslayacagimi bilmiyorum kafam karmakarisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?