2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm salı günu evime geçiyorum. Anneme kiyamam kadın zaten akşama kadar defnenin peşinde koşturuyor bir de ben yormayım

Ben varim normal doğuran. Yine olsa yine normal yaparim.ben temmuzda gittim kontrole. O yüzden daha çok var gitmeme

Bizimkide taointiliydi hep uyari alirdim
Ama sadece cok kg ye degil az alinan kg yede sen 6.5 kg almissin ya canim.bizimki onuda istemez az der
Aaa sen de baya az almissin ama

yok şekerim 67 kilo aldım hahaha:
onunda 3 200 gramı nildeydi zatennn:
hahaha
ee ne yapaıym alma alma diye diye almadım bende
zaten ilk 4 ay aldığın kilonun bebeğe hiç bi faydası yok boşuna yeme dedi bana:
bende normal yedim zaten kiloyuda 4 aydan sonra almaya başladım her ay 1 kilo dedi
ee sözümü tuttum:
şimdi aynen eski kilomdayım

yok kız biz doktorumla 5 kasımda zszryan diye konuştuk randevumuzu aldık testler yaptık ama nil acele etti
benim sancılarım başladı ben herzamanki gibi kasılmadır deyip 3 4 saat evdeydim geçmeyince aradım oda hemen gel baksınlar dedi
zaten adam beni biliyo bak sancım var 2 santim açılmama var geldi gülden seni amilyata alıyorum merak etme dedi
normal doğrucanmı diye bile sormadı hahaha:

Gulden sen ikinciyi yine ayni yontemlemi dunyaya getircen hahaha

yaparsam dedim kazala falan şekerim hahahahahaah:):):)

songül şu 2. mevzularına hiç girmeyelim şekerim şimdi nur gelecek yine ayyy benim aklımı çelecek hazır yokken kapatalım bu konuyu:
işte byurdada yağmur yağıyo :):):):)
hahahaha

En cok korktugum.sey senin basina gelmis

Dogru cnm
Pogoca alirsinda iste dolmaici bulamazsin
Burda olsaydin ben yapardim.birnguzel

Bi normal dogum yapan daha geldi catalada ciktim bi kac kisiden parmakda yedim acilmami kontrol ederlerken ama cektigim butun aciya sanciya degdi minik boncugum geldi
onu kucagima aldigimda her seyi unutmustum
bide dikis atarken cok aci cektim ben o da dogum gibiyde bee

Songulum seni bilmem ama ben hamile olabilirim dun dolma icine sulandim bugun pogacaya onlari yapmak.da canim.istemiyo ama evde ne bulsam yiyorum iki gundur
Valla simdide herseyi.yiyesim var melemen istedi canim

benimde en çok korktuğum şeydi cnmm ve başıma geldi..

hop sezeryana en zoru o bence
ikisinide çkmiş oluyosun..

oyyy kıyamam
nnnnnn:
Songulum seni bilmem ama ben hamile olabilirim dun dolma icine sulandim bugun pogacaya onlari yapmak.da canim.istemiyo ama evde ne bulsam yiyorum iki gundur
Valla simdide herseyi.yiyesim var melemen istedi canim

neeeeeeeee yanlışmı anladım be

ayyy ben normal istiyordum sancıyı da çektim ama epudural sezaryen oldu. 2. de bebiş yine erken gelmezse bu sefer sancısız doğrudan sezaryen istiyorum rabbim nasip ederse tabi inş.

Kizlar bu sabah nisanim geldi ama acilma yokmus henüz hafif sancim var. Doktora göre %70 hafta sonu dogum olacakmis. korkuyorum biraz , annem yok , yanimda yol gösterecek kimse yok , esim calisiyor . Hafta sonu temizlik icin birini alacaktim ne yapacagimi, neye nereden baslayacagimi bilmiyorum kafam karmakarisik

aman Allahım napıyorum bennn gecenin bu vaktinde oturmuş tabak tabak dolma içi yiyorumm ah songül ahhh

Ay cuddimisin afiyet olsun cnm ay bende iki tabaktan fazla.yedim.bol.soganli.oh
valla songülüm yaptı bizde ma aile yedik aneme gidiyordum yemeğe sofraya koydum bu ne diyorlar garip geldi tabi süperdi amaaaa ellerine sağlık songülüüümmm

Allah yardımcın olsun canım benim stres yapma bebişini telaşlandırma korkma rabbim yanında Allahın izniyle çok kolay bir doğumun olur inşallah

Ah cnm.2o13 kasim.annesisin heralde
Rabbim.yardimcin olsun
Canim.nerde aile buyukleriniz kardesin ablan limsen yokmu kaldi.iki gun bu halde nasil yetisiceksin

cnm sakin ol ve temizlikçiyi yarın çağır hemen bence panik yapma muhtemelen 2 gün içinde doğum olur..
allahım yardımcın olsun..

veee güldenin çekirdek ailesi huzurlarınızdaaaaaaEki Görüntüle 853030 alkışşşşşşşşş

ayyy yasminim çok sağol cnm:

veeeeeeeeeee doğum günü masalarıııııııııEki Görüntüle 853055

ayy cnm süpersinnnnnn:

cnm öncelikle allah yardımcın olsun... yurtdışında filan mısın o nedenle mi yanında kimse yok. illa akraba olması gerekmez yanında senden büyük tecrübeli birisi olsa ii olurdu. rabbim büyük o yardım eder sana inş. kendini korkutma,ssonucu çok güzel bi yoldasın sonuna gelmişsin bol bol şükret dua et ... rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…