2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar dün akşam ağlamamak için kendimi zor tuttum
dün defne benim çoraplarımı almış "anne anne anne" diye ortalıkta dolanmış
vk anlattı
kv soruyormuş benim kıyafetlerimi gösteriyormuş bunlar kimin diye.defne de anne diyormuş
çok duygulandım
her akşam defne sarılıyor,öpüyor,saçlarımı kokluyor

Bu arada herkezr gunaydin
hayorli cumalar

ya selnec ne oldu

Günaydın kızlar herkes okumus ağxınıza sağlık allah razı olsun bende bıtırdım bı tek cevredekılerden haber almak kaldı. Bı de yavrucugumdan haber alamadım

Ama burasida eksikri guldencm

Memleket kayserı canım elazıgdan kayserıye yarın yolculuk var

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71

cnm kaç gün kalıcaksın peki?

Super cnm
ben bu sefee atladim atee dusurucu veemeyi ana didagiyla 38.5 oldu ama fitille indi bir daha cikmadi

allahtan inmiş cnm
ay benim ateşle ilgili olayım belli hemen verdim ay çok korktum gerçekten ama şükür sorunsuz atlattık..

Songul kacar kizlar byee

kaçmayaaaa şekerim yine gel amaaa:

oyyyy baksen defneciğe defne ilginin farkında tabi..

Bu biraz göreceli canım ya ben okunmaz diye biliyorum görümceme vermek istedim o da hastaymiş kaldı 50 tane

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese hayırlı cumalar kızlar
biz kızımla iyiyiz çok şükür dün Ablama gittik sabah kahvaltıya sonrada evdi yemekti fırsat olmadı girmeye gecmise baktım herkes iyimis çok sukur

Herkese hayırlı cumalar kızlar
biz kızımla iyiyiz çok şükür dün Ablama gittik sabah kahvaltıya sonrada evdi yemekti fırsat olmadı girmeye gecmise baktım herkes iyimis çok sukur

hoşgeldin şekerim nasılsın bakalım?

iyi olmanıza sevindimm:

bugün çok garip bir gün kızlar
sabah 10 yıllık evli çocuğu olmamış bir arkadaşımın bebeği olacağı haberini aldık ardından çok sevdiiğim bir ablamın babasının vefat haberini aldım allak bullak oldum bir yerde arkadaşımın sevinci diğer yerde arkadaşımın yası rabbim çok büyüksün...

Senin ve defne adina cok sevindim canim ama aklimada soyle bisey geliyo k.bakma sizin ev nerdeyse kullanilmiyo gibi bisey yani daha dogrusu benim gozumde oyle canlaniyo cok az kullaniyosunuz cunku peki her hafta bu kadin ne is yapacak merak ettim bak.:)
Kızlar sayıları topladım fazla oldu ne olacak sımdı bılgıdı olan var mı

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71
Bildigim kadariyla bisey olmaz canim Allah kabul etsin.annenden haberleri verirsin bize ins.iyilesir.
Masallah defneye cok duskun annesine surekli seni dusunuyo demek kiyamam.
Bu biraz göreceli canım ya ben okunmaz diye biliyorum görümceme vermek istedim o da hastaymiş kaldı 50 tane

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bildigim icin soyluyorum canim cokta eminim neden okunmasinki sonucta dua o yani sadece yazilisi arapca araplar hic dua etmiyomu mesela.yani Kurani Kerimde olmayan dualar okunabilir hatta Ayetel Kursiyi bile dua niyetine okuyabilirsin.hatta ben lohusayken okuyodum cunku o donem baska bisey okuyamiyorum e yalnizim korkuyodumda kucuk bi bebegim var onu okuyodum.ama sende bi arastirabilirsin istersen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugunde hep ablalardan konusulmus ama en dertli benim heralde bugun ablam aradi yarin doktor icin geliceklermis ve babannemide getiricekler oda belinden rahatsizdi ama yasli zaten kac kerede doktora cikti neyse onuda burda ozele cikaricaklarmis hersey iyide ben yarin okula gidicem sinavimda var halada calisamadim zaten erenede esim bakiyo napicam bilmem esimde yarin 4te ise gidicek ben okuldan geldikten sonra cok arada kaldim ya erenide hastaneye goturmelerini istemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…