- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.501
ohh nidayada baksen:
bide insanın eltileriyle anlaşması çok güzel bişey
en büyük isteğimdi eltimle anlaşa bilmek ama malesef bir birimizden çok uzağız ama mesafe olarak değil hem kültür olarak hemde fikir olarak..
masallah canım bayağ kalabalıkmıssınz
anlasabılıyosanız ne guzel
temızlık yapmadanda olmuyokı sen sımdı bugun yapmasan beyın olarak rahat edemezsın ben oyleyımde kafamda kurarım sunu yapsam falan dıye bende ufak caplı yapıcam bugun
bız ıyıyız canım
Tarhana çorbası sibelin beytisi yanında yoğurt bulgur pilavı sumakli soğan koymak istiyorum aynı tabağa yeşil salata yaprak sarma amerikan salatasi bide çayın yanına meyveli muhallebili bi pasta yaptım yeter dimi kızlar ne dersiniz
Herkese selam bayanlar nasılsınız ne var ne yok umarım hepiniz iyisiyıldır uzun zaman oldu giremedim
Tunaydin kizlar nasilsiniz dunden veri bi girip yazamadim okula gittim hatta son dersten kactim:)
Ereninde dun sabahtan beri burnu akiyo ya babasindan gecti heralde cok sukur baska biseyi yok ama gece surekli agladi her uyanista ya burnundan rahat uyuyamadi heralde tamda kisi hastaliksiz gecirdik derken.
Bunada sukur neyseki istahi falan yerinde.
Bu arada arabayi satiyo esim ya anlasmis biriyle cok ani oldu aslinda baska alicaz ama durumumuz okadarda iyi degil yani suanda hic hazir degildik ama arabayi satabilice en uygun fiyata satmis hayirlisi neyse o olsun Allahim ins. istedigimiz gibi bi araba denk getirirde aliriz hemen yoksa arabasiz zor olucak.:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menu supermıs:))
Bende denıycem ama bı fırsatını bulamadım..ellerıne saglık cnm kolay gelsın..
Hosgeldın cnm merak etmıstık senı..
Esın amelıyatı yolunda gıder ıns o zaman hersey daha guzel olur sızın ıcın..
Efeyede kıyamam zor oldu demek memeden ayırmak.
Hosbulduk canim ins cnm az kaldi bakalim ameliyata
Aslinda bekledigim kadar zor olmadi iki gece cok agladi sonra alisti simdi birakmak benim icin iyi oldu sonra daha duskun olurdu
Siz nasilsiniz canim nida nasil herkes tel den haberlesiyor senin watsapp varsa bizde goruselim istersen.
bence menü süper olmuş ve yeterli diye düşünüyorumTarhana çorbası sibelin beytisi yanında yoğurt bulgur pilavı sumakli soğan koymak istiyorum aynı tabağa yeşil salata yaprak sarma amerikan salatasi bide çayın yanına meyveli muhallebili bi pasta yaptım yeter dimi kızlar ne dersiniz
hayırlısı olsun cnm sizin içinSelam canım bizde iyiyiz şükür şimdilik. Efe de iyi canım bir hafta hastalık çekti suna iyi şükür sütten kestim efeyi bir buçuk hafta oldu yavrum üzüntüden hasta oldu ama herşey düzene giriyor şükür bugün de anneanne dedenin yanına gideceğiz yeee geldiler dün
Esim mayısın 19 unda ameliyat olacak allahın izniyle bakalım ınş herşey daha iyi olacak
Dernek nasıl seni çok özlüyor demek annesi çok zor olmalı sizin için eminim
merhaba cnmTunaydin kizlar nasilsiniz dunden veri bi girip yazamadim okula gittim hatta son dersten kactim:)
Ereninde dun sabahtan beri burnu akiyo ya babasindan gecti heralde cok sukur baska biseyi yok ama gece surekli agladi her uyanista ya burnundan rahat uyuyamadi heralde tamda kisi hastaliksiz gecirdik derken.
Bu arada arabayi satiyo esim ya anlasmis biriyle cok ani oldu aslinda baska alicaz ama durumumuz okadarda iyi degil yani suanda hic hazir degildik ama arabayi satabilice en uygun fiyata satmis hayirlisi neyse o olsun Allahim ins. istedigimiz gibi bi araba denk getirirde aliriz hemen yoksa arabasiz zor olucak.:)
Herkese selam bayanlar nasılsınız ne var ne yok umarım hepiniz iyisiyıldır uzun zaman oldu giremedim
gulden canim uzulme oyle bisey olsa cikardi rutin kontrolde
hatta bu ufurumu ufacik koydeki pratisyen hekimler bile anlayabiliyor
kuzenimde cikmis bebginde izmire gtcekler onlarda
sizse prof kadr gittiniz olsa anlasilirdi canm hixuzulme
Tarhana çorbası sibelin beytisi yanında yoğurt bulgur pilavı sumakli soğan koymak istiyorum aynı tabağa yeşil salata yaprak sarma amerikan salatasi bide çayın yanına meyveli muhallebili bi pasta yaptım yeter dimi kızlar ne dersiniz
Tunaydin kizlar nasilsiniz dunden veri bi girip yazamadim okula gittim hatta son dersten kactim:)
Anlasmazlıklarda oluyo tabı kalabalıgız cunku:) benım aram hepsıyle ıyı Allaha sukur hepsıyle ıyı anlasırım ama mesafemıde korurum tabırı caızse vıcık vıcık ılıskı sevmem:)
Ikı eltıysenız zaten anlasamamak kotu ama elektırık uymuyosa uzak olmak en ıyısı..
Anlasıyoruz Allaha sukur:)
Evet cnm aynen bugun baslamazsam hep kafamda olucak..basladım bıle:)) kızlarda ıkısı oynuyo
Neysekı uzun surmemıs sonra daha zor olucak cunku daha cok farkındalar herseyın
Arkadasım bıraktıramıyo kızı 2,5 yasında ve ne yaparsam kanmıyo dıyo..
Bız ıyıyız Allaha sukur hafıften burun akıntısı var nıdanın gecmedı daha..
Bende dıger kızlarda ve sende olmasını ısterdım numaramın ama esımle konusmustum daha once hayır dedı
Onun ıcın sadece burdan yazısmaya devam:) sende arayı uzatma cnm gel arada merak edıyoruz..
Kimsecikte yok.......
waws cnm seninle de konuşamadık hiç
nasılsın?
keçiboynuzu özü aldın mı?
var mı farklılık alp tuğranın iştahında?
Selam canım bizde iyiyiz şükür şimdilik. Efe de iyi canım bir hafta hastalık çekti suna iyi şükür sütten kestim efeyi bir buçuk hafta oldu yavrum üzüntüden hasta oldu ama herşey düzene giriyor şükür bugün de anneanne dedenin yanına gideceğiz yeee geldiler dün
Esim mayısın 19 unda ameliyat olacak allahın izniyle bakalım ınş herşey daha iyi olacak
Dernek nasıl seni çok özlüyor demek annesi çok zor olmalı sizin için eminim
Kizlaar ben bugun cok kotu bisey yaptim sakarlikmi denir bilmiyorum erenle supurge falan yaptim mutfaktada emziklerini cezvede kaynatayim bi taraftan dedim koydum onlari diger islerimi yapicaktim eren kaka yapmis hadi onu degistireyim diye girdik odaya burnuda akiyo balkona cikip daha fazla usumesin dedim odada kalsin kapiyi kapattim oturdugumuz odanin kapisini bezini degistirip biraz odada kaldik sonra eyvaah aklima geldi kostum mutfaga ama gecmis olsun emzikler gitti hadi onda degilim giden emzik olsun ama zaten plastik tehlikeli bisey ve ocakta nasil unuturum diye cok uzuldum ya cok kizdim kendime normalde dikkar ederim oyle seylere ama offf.
ben iyiyim cnm,defne de iyileşti şükürevet canım konusamadık hıc
ıyıyım canım ben sen nasılsın defne daha ıyı artık dımı hastalık gectı tamamen
alp tuğra emmeyı bıraktğından berı ıstahı daha ıyı canım masallah dıyeyım
kecı boynuzu ozunude aldım ılk bı hafta falan cok guzel ıcıyodu ama suan zorla verıyorum neden boyle yaptı anlamadım
cnm insanlık hali kızma kendineKizlaar ben bugun cok kotu bisey yaptim sakarlikmi denir bilmiyorum erenle supurge falan yaptim mutfaktada emziklerini cezvede kaynatayim bi taraftan dedim koydum onlari diger islerimi yapicaktim eren kaka yapmis hadi onu degistireyim diye girdik odaya burnuda akiyo balkona cikip daha fazla usumesin dedim odada kalsin kapiyi kapattim oturdugumuz odanin kapisini bezini degistirip biraz odada kaldik sonra eyvaah aklima geldi kostum mutfaga ama gecmis olsun emzikler gitti hadi onda degilim giden emzik olsun ama zaten plastik tehlikeli bisey ve ocakta nasil unuturum diye cok uzuldum ya cok kizdim kendime normalde dikkar ederim oyle seylere ama offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?