2012 kasım bebekleri büyüyor..

Anlasmazlıklarda oluyo tabı kalabalıgız cunku:) benım aram hepsıyle ıyı Allaha sukur hepsıyle ıyı anlasırım ama mesafemıde korurum tabırı caızse vıcık vıcık ılıskı sevmem:)
Ikı eltıysenız zaten anlasamamak kotu ama elektırık uymuyosa uzak olmak en ıyısı..

Anlasıyoruz Allaha sukur:)
Evet cnm aynen bugun baslamazsam hep kafamda olucak..basladım bıle:)) kızlarda ıkısı oynuyo

Biberon canim gecmis olsu erene ins hastaligi daha cok ilerlemeden atlatir
Rabbim gonlunuze gore de bir araba nasip etsin ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menu supermıs:))
Bende denıycem ama bı fırsatını bulamadım..ellerıne saglık cnm kolay gelsın..

Herkese selam bayanlar nasılsınız ne var ne yok umarım hepiniz iyisiyıldır uzun zaman oldu giremedim

Hosgeldın cnm merak etmıstık senı..
Esın amelıyatı yolunda gıder ıns o zaman hersey daha guzel olur sızın ıcın..
Efeyede kıyamam zor oldu demek memeden ayırmak.

Gecmıs olsun cnm ıns ılerlemez..
Araba ıcınde hayırlısı ıstedıgınız gıbı bulursunuz yıne ıns..

Hosbulduk canim ins cnm az kaldi bakalim ameliyata
Aslinda bekledigim kadar zor olmadi iki gece cok agladi sonra alisti simdi birakmak benim icin iyi oldu sonra daha duskun olurdu

Siz nasilsiniz canim nida nasil herkes tel den haberlesiyor senin watsapp varsa bizde goruselim istersen.

Neysekı uzun surmemıs sonra daha zor olucak cunku daha cok farkındalar herseyın
Arkadasım bıraktıramıyo kızı 2,5 yasında ve ne yaparsam kanmıyo dıyo..

Bız ıyıyız Allaha sukur hafıften burun akıntısı var nıdanın gecmedı daha..
Bende dıger kızlarda ve sende olmasını ısterdım numaramın ama esımle konusmustum daha once hayır dedı
Onun ıcın sadece burdan yazısmaya devam:) sende arayı uzatma cnm gel arada merak edıyoruz..

bence menü süper olmuş ve yeterli diye düşünüyorum

hayırlısı olsun cnm sizin için
defne iyi şükür
haftasonu yoğun ilgimle şımarttım bol bol

merhaba cnm
geçmiş olsun erene
araba için de hayırlısı olsun cnm
kazasız belasız bineceğiniz yeni bir arabanız olur inşallah

Herkese selam bayanlar nasılsınız ne var ne yok umarım hepiniz iyisiyıldır uzun zaman oldu giremedim

hoşgeldin canım nasılsın efeciğe bıraktırmışsın hayırlı olsun

gulden canim uzulme oyle bisey olsa cikardi rutin kontrolde
hatta bu ufurumu ufacik koydeki pratisyen hekimler bile anlayabiliyor
kuzenimde cikmis bebginde izmire gtcekler onlarda
sizse prof kadr gittiniz olsa anlasilirdi canm hixuzulme

inşallah cnm nebileyim dudak morarıyo deyince tedirgin oldum ben..

pöffff nurayım menü süper ama orda bende olmalıyım...

geçmiş olsun cnm umarım ilerlemez..
bu arada araba içinde hakınızda hayırlısı..

aynen cnm 2 eltiyiz ama malesef anlaşamıyoruz yani aynı dili konuşmuyoruz..

Merhaba cabim ne vakittir gorusemedik
minigin buruj akintisi acaba baharami bahli ki cok uzun oldu sabki

İki saattir alinti yapmaya calisiyorum olmuyo ya niye boyle olduki artik normal yazicam.

Kizlar hepiniz makinada yikiyomussunuz yeni aldiklarinizi ama bende bastan oyle yapiuodum taki boyalari cikana kadar bide ben kirmizi yesil mavi renklide aldigim icin cogunlukla onlarda oldu bende ilk alinca elimde yikiyorum artik.

Gulden senin dedigin mendiller mantikliymis bende onlardan alayim en iyisi.
Bide masallah nile nekadar cok sey almissin bir seferde gule gule giysin nilimiz.
Kizlarinda dedigi gibi nilin dudak morarmasi o anlik biseydir bencede ama siz bidaha olucakmi dikkat edin ozaman anlasilir doktorada sorarsin.

Aysegul masallah masala neguzel eglenmistir koyde kimbilir nasil mutlu oldu eren napicak bakalim koye gidince gecen sene biraz kucuktu ama bu sene artik heryeri kesfeder.

Yagmurcandan kolay gelsin sanada canim aksama yogunsun menunde guzel bence afiyet olsun size.

Mdrcnn gecmis olsun canim ama annenin durumu okadar kotu degil uzulme ins.kemoterapiler sonrasi eski sagligina kavusur.

Beni canim sizde neguzel bi temizlik yapmissiniz ya kv.sonucta hayir duasini almaniz bile yeter.
Erende ins.atlatir ilerlemeden.arabada bakalim ins.buluruz gonlumuze gore.

Fundacim defneye masallah nasil anliyo simdiden senin gelicen zamani iple cekiyodur kuzucuk.
Erende daha iyi olucak ins.
Araba icin iyi dileklerin icinde cok sagol canim sizin dualariniza cok inaniyorum.

Dilekefem sagol canim eren icinde araba icinde sizin dualariniz cok kiymetli.
Efeyide sutten kesmissin hic yazmamistin animi oldu bide ayrintileri yaz lutfen bize ya bende bidahaki ay 1bucugu doldursun kesicem ins.hayirlisiyla oyuzden bilgilere cok ihtiyacim var.

waws cnm seninle de konuşamadık hiç
nasılsın?
keçiboynuzu özü aldın mı?
var mı farklılık alp tuğranın iştahında?

evet canım konusamadık hıc
ıyıyım canım ben sen nasılsın defne daha ıyı artık dımı hastalık gectı tamamen
alp tuğra emmeyı bıraktğından berı ıstahı daha ıyı canım masallah dıyeyım
kecı boynuzu ozunude aldım ılk bı hafta falan cok guzel ıcıyodu ama suan zorla verıyorum neden boyle yaptı anlamadım

ay nurayım yeter nedemk artar bıle
masallah ya cok hamaratsın su beytıyı bende yapmak ıstyorum ama beceremem dıye hıc denemedım bıle
bıraz becerıksızımdırde ayıptır soylemesı

hosgeldın canım nerelerdeydın yahu esının amelıyat oldğu falan dusunmustum ben gırmıyosun dıye
nasıl kestın canım zor olmustur emınım

Kizlaar ben bugun cok kotu bisey yaptim sakarlikmi denir bilmiyorum erenle supurge falan yaptim mutfaktada emziklerini cezvede kaynatayim bi taraftan dedim koydum onlari diger islerimi yapicaktim eren kaka yapmis hadi onu degistireyim diye girdik odaya burnuda akiyo balkona cikip daha fazla usumesin dedim odada kalsin kapiyi kapattim oturdugumuz odanin kapisini bezini degistirip biraz odada kaldik sonra eyvaah aklima geldi kostum mutfaga ama gecmis olsun emzikler gitti hadi onda degilim giden emzik olsun ama zaten plastik tehlikeli bisey ve ocakta nasil unuturum diye cok uzuldum ya cok kizdim kendime normalde dikkar ederim oyle seylere ama offf.

canım ınsallah eren hasta olmaz
arbaya alısan arabasız yapamaz derler ınsallah gonlunuze gore bı araba bulıurusunz
ah canım bu unutkanlık bendede cok var kackere yaptım boyle hatalar valla
sukur sadece bununla atlatmıssın farketmıssın cok gec kalmadan
kızma kendıne olur oyle arada canım

ben iyiyim cnm,defne de iyileşti şükür
maşallah alp tuğraya,inşallah iştahı böyle iyi gider
cnm şırınga ile vermeyi denedin mi?şırınga ile verince kolay içiyorlar
defne de şurup içmeyi sevmiyor ama ben şırınga ile içiriyorum
keçiboynuzu özünü de şırınga ile içiriyorum.böylelikle etrafa da dökülmüyor

cnm insanlık hali kızma kendine
ben bi kaç ay önce yemeğin altı yanarken uyuyakalmışım.gece bi uyandım ki yemek kömür olmuş.az daha uyusam yangın çıkacaktı.allah korudu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…