- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.541
çok zor cnm inşallah hiç ayrı kalmazsınSimart canim seni gunduz cok goremedigi icin seni belliki cok ozluyor ben daha efeden hic uzak kalmadim ayrilmadim nasil olur bilmiyorum valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm allah hayırlara çıkarsınfatmacım oluyo böyle kazlar bazen allahım beterinden korusun
bende çok unutkanım bu ara
bayanlarda b12 eksikliği oluyo ondan ola bilir bi baktır istersen çok unutuyorum diyosan
mesela ben b 12 kullanıyorum..
ay kızlar ya içimde bi sıkıntı var alllahım hayır etsin ..
Guldeeenn kımsecıkler kalmamıs ıcını sıkıp durma tatlım
Senin sımdı kafanda bın tane dusunce dolanıyodur
Nıl prenses aksam gıdınce alır butun sıkıntını:)
Annelık ıste kendımızı esımızı bır dusunursek cocugumuzu bın dusunuyoruz..
Ay bende dınlenme moduna gectım yıne
Ancak cocukların odası ve carsaflar bıttı..
Sonra cocukların banyosu yemegı uykusu derken bu saat oldu:)
Uyansınlar devam ederız artık..
çok zor cnm inşallah hiç ayrı kalmazsın
cnm allah hayırlara çıkarsın
sen şimdi kafanı nilin dudak morluğuna taktın ama için rahat olsun yok bişey bence
inan bişey olsa dr lar söyler
fatmacım oluyo böyle kazlar bazen allahım beterinden korusun
bende çok unutkanım bu ara
bayanlarda b12 eksikliği oluyo ondan ola bilir bi baktır istersen çok unutuyorum diyosan
mesela ben b 12 kullanıyorum..
ay kızlar ya içimde bi sıkıntı var alllahım hayır etsin ..
Bazen banada oluyor canım hayira yor hayırlı olsun dua oku geçsin sıkıntın
Yorucu olmurtur canim seninde dinlen artik.Ay bende dınlenme moduna gectım yıne
Ancak cocukların odası ve carsaflar bıttı..
Sonra cocukların banyosu yemegı uykusu derken bu saat oldu:)
Uyansınlar devam ederız artık..
Öyle canım inşallah anlatacağız bundan bu sene biraz parasal yönden zorlanacağız ama sağlık olsun napalim rabbim büyük
Anladım cnm yeni programdan gidiyorum telefondan alışamadım karmakarışık kafam karıştı
Aaa alp temi bıraktı hayırlısı olsun canım üzülme bende üzüldüm ama bak bu zamana kadar emzirdij hiç değilse çyokmu uzadı saçları aklın efeninde bayanlar uzadı ama kesmicem yazın still vereceğim saçlarına yanlar kesilecek orta kalacak
Ben simdi bu android kadinlarin tovbe tovbe ya silicem o olucak yani bi alinti yapmiyo ya nolduysa tek tek yazdim iki saat ugrastirdi.
Aysegulcum kolay gelsin tatil donusu isler birikmistir tabi ama niye yordunki kendini okadar yavas yavas yapardin bende yarin zevkli biseyler yapicam artik kisliklari ayarlayip onlardan yikayip kaldiricam tabi bazilarini yikayip bazilarini birakirim yine dolap duzenlemek falan hosuma gidiyo.yazliklarida cikarticam.:)
Kisa yoldan girdigimde onu soruyo hep biliyorum ama android olani sirf resim yuklemek icin indirdim yoksa ben cok memnundum ana ekrandan bi tikla burdaydim simdide zaten kisa yoldan girdim oburunu silmekte istiyorum ama resim yuklerim diye silemiyorum iste bakalim bisure kalsin olmadi silerim artik.tapatalk android kk yi bende kaldirdim canim
surekli kasior bazen acilmiyor bazen alinti yapmiordu
sildim artik normal taryicidan girip kisayol indiriom ekrana
direk ordan giriom pratik oluor ama ben site kullanimindan alismisim mobil olabi sevmiorum:)
bide hani surekli internet mi kk mi diye soruyor dedin ya
andoid uygulaman varken ekrandaki kisayolunda hala duruorsa ondan soruyor
birini silceksin surekli onu sormamsi icin ay bence tapalk i sil gitsin
Sen fazlasiyla yapinca istahinda kalmamistir artik ay ben erenden once hatirliyorumda sirf gardrop duzenlemek icin kiyafet alip koyarken numaradan dagitiyodum dolabi tekrar duzenleyebilmek icin sanki daginikmis gibi.aslinda sadece camasir utule yerlestir isiydi ama 4makine camasir olunca
canim durmaz gicik bir huyumda olunca
hepsini bir yikadim utuledim yerlestirdim canim cikti resmen
bende cok severim kiyafetle ugrasmayi ama bugunden sonra buara yapasim yok:)
Slm kızlar herkese ıyı dıleklerı ve duaları için teker teker teşkkür edıyorum cok sağolun kızlar.
Bugun ilk seansı aldı annem. Sımdılık durumu ıyı ınsallah yarında ıyı olur. Annemı hastaye götürdük bıraktık bız eve donerken ceyda sureklı anneanne dıyıp durdu. Eve geldık odalarda anneaenne aradı. Annem eve gelınce de yuz ıfadesını görmelıydınıZ agzı kulaklarına vardı.
Cumartesıne eve gerı dönüyorum. En azından ılk seansı bırlıkte atlatmıs olcaz annemle
Allah herkese sıfa versın ıcınde de bıze
Kuzum herşeye değersin 💝
Slm kızlar herkese ıyı dıleklerı ve duaları için teker teker teşkkür edıyorum cok sağolun kızlar.
Bugun ilk seansı aldı annem. Sımdılık durumu ıyı ınsallah yarında ıyı olur. Annemı hastaye götürdük bıraktık bız eve donerken ceyda sureklı anneanne dıyıp durdu. Eve geldık odalarda anneaenne aradı. Annem eve gelınce de yuz ıfadesını görmelıydınıZ agzı kulaklarına vardı.
Cumartesıne eve gerı dönüyorum. En azından ılk seansı bırlıkte atlatmıs olcaz annemle
Allah herkese sıfa versın ıcınde de bıze
Kuzum herşeye değersin 💝
geçmiş olsun tekrar bencedeiyi oldu yanında olmanız moral açısından
bende kk dan bişey anlamadım gerçekten telde kasıyo..
ay kızlar sayfaları atlayamıyortum b sorunmu varki
günaydın herkese bu arada ama geçmiş varmı bilemiorum çünkü atlayamıyorum
bu arada yaseminim artık istanbulda..
Herkese günaydın
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın gülenim nasıl geçmiş yolculuk uçakla mi arabayla mi gittiler
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah
Ben ders çalışıyorum firsat buldukça. Yazamıyorum o yüzden ama cok ozledim sizi.
Bi de bizim oturdugumuz ev satiliga cikti. Satilirsa tasinma ihtimalimiz var. Acaba ev mi alsak yoksa kiraya mi ciksak diye dusunup duruyoruz. Ev falan bakiyoruz. Ev alirsak arabamizi da satmamiz gerekiyor. Dua edin inşallah hakkimizda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?