2012 kasım bebekleri büyüyor..

Masallah nidaya ama onlar ogrendikce anneler korkuyo iste dimi.
Kolay gelsin sanada canim cok yorma kendini iki cocukla yavas yavas yaparsin nasilsa.
Ayy komik ama canim once sen elifin altini baglayip oyle silsene ben nolur nolmaz diye hic bezsiz durdurmam yani.elifte firsat bu firsat halletmis bi guzel annesinede is cikarmis.
Misafirlerinide guzel agirlamana sevindim canim.

Aynen oyle ya bende hemen almak istiyorum araba ama denk gelicekmi bakalim zor biraz yoksa koye falanda gitmem otobusle iki koy var hangi birine gitcen hic gitmem daha iyi.

Haha ay ne isemesi varmis kuzumun da he hicbiryer birakmamis
bugub ben unutmusum nerdeyse iki saat acik durdu pasanin popo slkl biraz bizim pipican

Bizde dun erenle parka gittik aslinda markete diye ciktik ama once parka ugradik eren surekli cocuk pesinde zaten cokda kalabalik degildi ama bi kiz kovayla kumla oynuyodu erende onu seyretti durdu aldim baska tarafa goturdum yoksa ayakta oyle kaldi.

Alissin diye salincaga tahteravana bindiriyorum basliyo korkoo korkoo demeye bide tatli soyluyo ya sonra kumlari bi eliyle aldi savurmaya basladi kibar kibar yapiyo tek eliyle bendende cekiniyo kizicam diye bende comeldim yanina bende yaptim destek oldum ayy sonra ben izin verdim diye iki eliyle bi saldiriyo kumlara sonrada oturdu kumlarla oynucak ustundede pantolon falan giydirmistim hazirliksiz ciktik bende aldim koydum arabaya markete gittik.
Bidahaki sefere esofman falan giydiricem topunu kuregini falan alicam oynasin dursun napayim butun yaz boyle gecicek artik gelincede banyo uyku oh.

Ben buraya resimde koymak istiyorum ama sonra silinmiyoki ya acaba androidden album yapiliyomu biliyomusunuz.

Canim cok sukur cok iyilee kizik icin ogretmenin agzindan cok guzrl seyler duyiyorum ve beni cok mutlu ediyor
aras desen bu ara sevgi kelebegi kafayi getiriyor sevelim oksayalim siye cok keyifli geciuor zqman
seninkiler nasil

Ohbne keyifli canum
Yaz geldi kim tutar artij ereni

Kolay gelsin canım bende girisicem temizliğe önümüzdeki hafta ins
Sağol canım okurken komik duruyor valla
Her altını acista en az on dak havalandiriyorum canım koltuğa isedi diye nasıl olsa isemez dedim ama iki defa daha isedi hoşuna gitti altının açık ve ayakta olmak sanırım
bugub ben unutmusum nerdeyse iki saat acik durdu pasanin popo slkl biraz bizim pipican
Hiç sorma sanki biriktirmis

elifte top oynayan çocukların toplarini almaya çalışıyor kosuyor top peşine top götüremez kendi topuyla oynamiyor
masallah erene bak kumla oynamayı seviyor ama dikkat et canım kedi pisliği falan olmasin

kız nasıl unuttun o unutlacak bişieymi hahahaahah:
aty bugün çok güldürdü sizin minnoşlar beni yaa..

Canim cok sukur cok iyilee kizik icin ogretmenin agzindan cok guzrl seyler duyiyorum ve beni cok mutlu ediyor
aras desen bu ara sevgi kelebegi kafayi getiriyor sevelim oksayalim siye cok keyifli geciuor zqman
seninkiler nasil

ben o sevgi pıtırcığını
yerimmmmmm::)

Canim kolau gelsin canim is ev nil temizlik zor yahu

çok zor hemde cnm ama ne yapayım yapmadanda olmuyoki.pöfff:

Huhu nerdesiniz yahu
esim gelince pazara gidicem nasipae disarida yaz havasi mubareo

ohhh gez bakalım şekerim nerdeki eşin..

ohho her türlüsünü denedim kuzum

erdem doğduğundan beri devam canım hep zor yada uzun sürede yapıyo

Unutmak derken canim
brn her sabah bur saat acik birakiyorum altini arasin bu kez iki saat olmusa

Ay kolay gelsin cnm saatleeinde kisitli

canim esim hergun spir salonuja gidiyor

Son düzenleme:
Evet iste kumunda oyle tehlikeleri var canim ama zaten daha erende kucuk yanindan ayrilmiyorum hic artik beraber oynariz oglumla.

Elifede baksen demek toplari seviyo ama baskalarinin.
Huhu nerdesiniz yahu
esim gelince pazara gidicem nasipae disarida yaz havasi mubareo
Oh arasi birakip neguzel geziyo hatun bizde gelelimde cocuklari size birakalim bari esin bakar biz gezeriz.;-)
ohho her türlüsünü denedim kuzum

erdem doğduğundan beri devam canım hep zor yada uzun sürede yapıyo

Oylede cok zordur ya bizimde hep tam tersi dogdugundan beri hep ishal gibi yapardi ek gidaya gecince biraz normallesti.

Kizlar cok sagolun. Ama ben hic kiyamiyorum arabamiza. Korkuyorum arabasiz ne yapariz diye. Ama alacak olursak mecbur satacagiz uzerine de kredi cekcez en az 6 yil. Gozumu korkutuyor. Burada kaliciligimiz belli degil esimin isinde gecisler cok zor. Simdilik buradayiz gibi. Karar vermek cok zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vanim Zir bir karar ancak boyle bir imkan varken de bosa kira veemek cok can slklcl
bak bizim.4 yik oldu birsey anlamadik rabbim yardim ediyor

Hehe gel kuzum gel sen ywterki gezeriz beeaberce

Unutmak derken canim
brn her sabah bur saat acik birakiyorum altini arasin bu kez iki saat olmusa

Ay kolay gelsin cnm saatleeinde kisitli

canim esim hergun spir salonuja gidiyor
Aa kiz sizde cok sosyetiksiniz hee demek spor salonuna gidiyo ya bide ascilar genelde gobekli olur senin esinde oylemi acaba spor salonu diyince o geldi aklima.

Arasin altini nasil acik birakiyosunki havalanmasi acisindan cok iyide cisini falan yapmiyomu ben korkarim valla hic acik birakmiyorum aslinda bende yapsam iyi olurda cesaret edip oyle birakamamki.

Seni cok iyi anliyorum canim mesela bizim arabada yarin gidiyo islemleri halledip esim yeni sahibine vericek arabayi.bizimde cok ani oldu aslinda bende korktum arabasiz napariz diye ama herkesin arabasi yokki onlar napiyosa bizde oyle yapicaz dedim artik bizim araba iside bir hafta icinde oldu bittiye geldi valla.simdi onu sattiktan sonra zaten biraz daha iyisini alalim diyoruz benimde o derdim var ya para yok iste esimde bileziklerim vardi onlari bozduralim diyo sonra aliriz yine diyo ama benim hic icime sinmiyo ya bilmiyorum nolucakki nasil yapicaz.:-(
Hakkimizda hayirlisi olsun canim.

Kizlar bugun arabamizla son kez avmye gittik geldik ya vedalastik ayy ne kotu oluyo boyle seyler hani son model arabam olucani bilsem yine boyle uzulurdum ne cok hatiramiz vardi o arabada ama mecbur alisicam artik.

Kizlar az once anlattigim gibi bi durum var simdi sizce napmaliyim ya yeni araba almak icin bilezikleri bozduralimmi acaba zaten iki tane falan bozdurulucak sattigimiz arabanin parasinin ustune ekleyip baska alicaz ama yinede cok arada kaldim ya bi fikir verirseniz banada cok iyi olur.

yok tatlım gobeklı degoıl esımde bıraz kalıplı dıyelum spor yapmaktan keyıf alıyor sağlıklı yasam ıcın dıyelım kac senedır hıc aksatmadan gıder
canım arasın pıpıcan sıkı masalla bugun ıkı saat kaldı nerdeyse yapmadı annemde dıyor ne cesaret ama günah havalansın kıyaımıyorum

cnm araba ısıne gelınce hıc takma ınsalla daha guzelı olur eger kı bılezıklerını kullanmıyorsun tumunu vermıceksen ver derım arabada bır yerde paraya cevrılıyot
kotu gun parası ayırırm yeter

az öncede belırttıgım gıbı kotu gun paranız varsa bozdur derım arabada bır yerde yatırım

Ay ne cok cısı varmıs annesı durmus durmus yapmıs sanada ıs cıkarmıs tatlı bıdık:)

Cok sevıyolar gercekten merdıvenı nıdanın da hıc cesaretı yoktu ınmeye ıkı gundur otura otura ınıyo ben de korkuyorum ama evın ıcınde olunca mecbur alısıyoruz:)

Sorma cnm ya ıkı cocukla temızlık yapmak ıkı kat enerjı:) ama bıttı sukur kafam rahat sımdı en azından bı kac gun:)

Ben herkesı yazayım dedım ama gulcanla nılayı unutmusum
Yazdıgımızı unutmadıgımızı görsunlerde bos vakıtlerınde gelıp ıkı satır yazsınlar dıyorum napım:)

Kolay gelsın cnm senın ısınde zor calısırken ama yapmayıncada ınsan kendını rahatsız hıssedıyo..

Bızımkı nıle göre daha garantıcı bıtane ınıyo oturuyo sonra ayagını salıyo yıne oturuyo:) ama yınede cok dıkkat etmek gerekıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…