2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm hakınnızda hayırlısı ney se ol olsun..

ünaydın cnm:.
umarım hasta olmaz defnecik..

keşke biraz daha dikkatli olsa ama zor..

günaydın cnm hakınnızda hayırlısı ney se ol olsun..

ünaydın cnm:.
umarım hasta olmaz defnecik..

keşke biraz daha dikkatli olsa ama zor..
cnm kadın gezme deyince aklını kaybediyor
pazar günü sabah 10 a doğru evden çıkıp akşam üzeri 4ü geçiyordu döndüğü.nereye gitti biliyormusun?alışveriş merkezine...
evden çıksın saatlerce dışarıda dolaşsın istiyor
ama çocuk bu ya
daha yeni hastalıktan kurtuldu

aynen cnm ama işte gelde anlat işin zor vallaha
bizim bakıcıda aradı az önce kardeşine
gidecekmiş
bende gidin ama 4 gibi dönün dedim görücez bakalım..

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakim
ay tel.mobil veriden girmiyor kafayi yicem pc gorunumunede alisik degilim
katreinur canum imkan el vwriyorsa ev almak daha mantikli kira ode ide bereye kadar
reces canim gecmis ilsun antibiyotik arkasi hastaliklara daha cok acik olunuyot malesef bol bol ev yogutdu yedirmeli
kb yide anlamak lazim canim o yasantiyq alisikca bunu fdgistirmek zor olsa gerek

guldencim canim sizde durum nedir

oZcanan yolculuga az jaldi heyecan varmi?

Beysalcim ruyamda erdemi yururken gordum ay en tatliydi

Gunaydin canim evet android biraz zor oluyo ya benimde cok sknti cikardi demek yasemin yolculugu atlatmis sevindim arada haber versin bize.
Herkese günaydın

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gunaydin canim.

Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim ama benim fikrim ev almaniz yani araba cok lazim degilse bence ev alin sizin garantiniz olur araba okadar sey degil sonucta hemde kira vermektense yine para biriptirip ins.arabayida alirsiniz bizde arabayi sattik bilmiyorum ins.yenisini alabiliriz ama cok sukur evimizde var borcuda bitti sayilir eger bircu odeyemeseydik arabayida satardik onemli olan ev bence.ama Allahim sizin icin hayirlisi neyse onu nasip etsin ins.

haklısın ama cnm en azından biraz iyileştikten sonra gitse gezmeye
sonuçta ben çocuğumu düşünüyorum
1 hafta daha evde kalsa inan bişey olmaz

Cocuk okadar gezmeye nasil dayansin ins.hasta olmaz defne ya bugunde cikmaz heralde disari.

Gunaydin canim nasilsin arasla yaren nasillar bugunlerdede herkes dagildi burasida cok tenha issiz oldu.

cnm öncelikle rüyan hayır olsun en kısa zamanda haberinide alıcaz inşallahh
bu arada nilde bi deyişiklik yok beklemedeyiz bakalım bikere oldu..
artık yavaştan doktor için soruları yazsam çok güzel olucak zaten cevaplıyo sağolsun..

günaydın cnm
haberdar eder sanıyorum senden ne haber eren paşa nasıl?

ah kuzum inşallah rabbim hayırlara çıkarsın inşallah teyzesii

günaydın kızlar bugün dr a gittik hala kabızız çatlak devam oturma banyosuna devam dedi bakalım uğraşıcaz biraz daha

günaydın kızlar bugün dr a gittik hala kabızız çatlak devam oturma banyosuna devam dedi bakalım uğraşıcaz biraz daha

oy kıyamam kuzuya ya of kabızlık çok zor..
geçen hafta nilde bi gün oldu aman uykudan bile çılıkla uyandı yavrum
allah yardımcınız olsun tatlım..

Günaydın kızlar gecmıs olsun beysal. Ceyda da ne yedırırsem yedıreyım kecı gıbı yapıyo kakasını anlamadım bu ısten bısey

Kuzum herşeye değersin 💝

Gunaydın kızlar
Nasılsınız bakalım??

Gulden nıl aldımı sıkıntını bakıyım:) ıyıymıs prenses sevındım cnm..

Funda ıns kapmamıstır defne hastalıgı azcık toparlansaydı da gıtselerdı gezmeye..

Katreınur bende arabayı satıp ev alma taraftarı olurdum esın ıse gıderken zorlanmıycaksa
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm..

Fatma sen nasılsın cnm basladınmı camasırlara:)

Yasmıne ıyı tatıller arasa habersız bırakmasın bızı

Aysegul ıslerı bıtırmıssın oh ne guzel:)

Nuray nasıl gectı mısafır agırlama cnm ??

Songul gunaydın aras yaren nasıl hıc anlatmıyosun

Wavs senden naber cnm yolundamı hersey??

Beysal gecmıs olsun cnm ıns cabuk gecer kabızlıgı erdemcıgın..

Dılek ozcanan sıbel masalgıbı cvr mdrcnn sprınt selnec sızlerede gunaydın kızlar..

Son düzenleme:
Kızlar nıda dunden bu yana merdıven ınmeyı ögrendı
Bugunde bahcede kaydıraga cıkıp kendısı kayıyo hepten tehlıkelı olmaya basladı yanı..
Benımde hertarafım agrıyo dun ancak ust katı ve camasırların yarısını bıtırdım bugun devam yıne, bıtsede rahatlasam..

Hayırlı günler kızlar
nasılsınız bakalım
biz iyiyiz kızımla dün misafirlerimiz geldi oturduk cok güzel geçti gerçi elif devamlı kucak istedi ama gene de güzeldi
sabah Elifin altını alırken koltuğa isedi ama öyle böyle değil koltugu rahat sileyim diye elifi halinin üstüne koydum baktım orayada isedi orayida silerken iki adım ilerisine de isedi baktım olacak gibi değil biraktim silmeyi hemen bağladım altını ne çiş biriktirmiş içinde ya

Canım çok geçmiş olsun bi ara bizdede vardı kabızlık findik iyi geliyor elife yiyince rahat cikiyor tuvalete

Canım hakkınızda hayırlısi olsun ins orada kalıcı iseniz bencede ev daha mantikli araba alınıyor ama ev almak gittikçe zorlasiyir bide insan kiraya verdiği paraya açıyor o parayla taksit odese ev sahibi olur
İns hasta olmaz canım daha kuvvetlenemeden bünyesi tekrar mi hasta olacak

Esimde dün satmis arabayı çocukla gerçekten zor elif bizim arabay da bile durmuyor bi yere giderken otobüse hiç cesaret edemiyorum ben nasip olmax da yakın zamanda alamazsa evdeyiZ artık napalim

Evet canım ya şimdi daha zor bi de senin evin icindede merdiven var devamlı inip cikiyordur şimdi nidacik masallah ona elifte bayılıyor merdiven insin ciksin kendi cikiyor ama inerken yardım ediyorum
kolay gelsin sana da çok yorma kendini zaten iki çocuk alıyodur bütün enerjini

hooo maşalllah herkesi saymışsın cnm:
ay temizlik çok zor ya bende yaz temizliğine başladım akşam vvitrini boşaltıp yıkadım sildim yerleştirdim bu akşam mutfak var ama hepsi bi gecede bitmez sanıyorum çünkü bütün dolaplar inecek bidenille zor oluyo
salon koltuk ve halılarıvar cumada kadın camları halledecek ..

cnm nil merdeivenden atlıyarak iniyo yani 2 ayak atlıyo çok ko
rkuyorum bende:
çıkmak evet ama nmeyi becermio..

günaydın şekerim
ay çok güldüm ya ay nediyeyim elifime bilemedim hehehehe::):)

ay allah kolaylık versin cnm benim
kabızlık çok zor
cnm kayısı kaynatıp suyunu içirmeyi denedin mi?

Günaydın kızlar gecmıs olsun beysal. Ceyda da ne yedırırsem yedıreyım kecı gıbı yapıyo kakasını anlamadım bu ısten bısey

Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın cnm

inşallah cnm
korkuyorum artık ya
tek başıma yetişemiyorum da

Elif beni çok güldürdü ama senin halini de düşünemiyorum
kolay gelsin valla

Eren iyi canim balkonu actik artik bi iceri bi balkon cikip duruyo bide oyuncaklarindan cikardim balkona oturuyo onlarla oynuyo iyi oldu boyle simdi uyutuyorum bende islere devam edicem.

Cok gecmis olsun canim ya nekadar zorlaniyodur simdi yediklerindenmi olduki kabiz ins.banyonun faydasi olur.

Bende renklileri asmistim canim simdi erenin camasirlari yikandi sira onlari asicam ereni uyuttum simdi burdan cikinca corba falan yapicam bugun yaseminin salgamli bulgur salatasini deniycem bakalim merakla bekliyorum sonucu.eren uyanmadanda biraz yatak odasinda yazlik kislik camasirlari ayarliycam bakalim is cook. neyseki eren uyumadan mutfagi halletmistim supurgede yaptim bakalim surekli kafada plan yapiyoruz ya ev kadinligi iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…