- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.881
Ah canim ins.etkilenmemistir bisey olmaz kuzuya senin elinde olan bisey degilki canim bugun biraz daha iyimi.kızlarbugun evden çıktık yarenı almak uzere bır ruzgar heryer toz ağaç yaprakları falan heryerde hemen okula gıttım ıcerı gırdım ama ıstıklal marsı okunurken mecbur çıktım ınsalla aras pasam etkılenmemıstır yarın herseyı belırlıcek dua edın kuzuma kızlar etkılenmemıs olsun
Sanada gunaydin canim nasilsiniz erdem biraz daha iyimi.Günaydın kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm cerazette songülün kullandığı hap. Geçen ay Dr değiştirdi düzeldi bu ay ne olur bilmiyorum
Cnm inşallah bişey olmaz
Amin cnm allah hepimizin bebisini korusun
Günaydın kızlar . Nasılsıniz?
Songul aras nasıl oldu
Betül erdem nasıl tuvalete cikabildi mi
Kizlar çalışanları bir kez daha tebrik ediyorum. Bugün sınava giderken berrayi bi kac saat komsuya birakcam diye stresten öldüm. Aklima gelmeyen sey kalmadi. Günlerdir bunun stresinden dogru duzgun ders bile calisamadim. Neyseki bugunu atlattik darisi yarına artik
ayy uzuldum cok hassas demekki ama senin sucun yokki uzulmeOf olmaz mi vardi tabi ama.tam yolu yariladik birden gunes cekilde esmehe basladi ev uzak degil ama gec kalicam diye donemedim de geriye yavrumun tum gece gozleri kasindi durdu
of cok sinir oldum ya
Kizlar arasa gelince gece hep gozleri kasindi bigunde dahil hafir burnu akmaya baslasi.gece yatmadan alerji surubunu vericem Gecistircek insalla
ayy masal anca yemek yerken acio agzini onun disinda kahkahayla gulmez hep egilerek utanir saklanir gbi guler :)Ah canim ins.etkilenmemistir bisey olmaz kuzuya senin elinde olan bisey degilki canim bugun biraz daha iyimi.
Sanada gunaydin canim nasilsiniz erdem biraz daha iyimi.
Sen emzirmedigin icin belkide oyuzden adetini bukadar etkilemistir canim neyseki gecti normale dondu.
Sanada gunaydin canim defne nasil iyimi.
Alsegul ins.cikmistir disiniz bende genelde guldurup oyle bakiyodum dislerine bazende emzigini verir gibi yapiyodum aciyodu agzini zaten cikmissa beyaz ucu gormen daha kolay bezini falan degistirirken guldurmeyi dene bence en uygun zaman.
benimde esim nobeti varmis yalnizdim rutin bir gun olcakti ama komsuyla avm ye gttik metroyla onunda 2yasinda kizi varHerkese gunaydin kizlar ev hanimlarina yine rutin bi gun ama calisanlara neguzel tatil herkese mutlu hafta sonlari olsun ins.
Günaydın kizlar
Kizlar çalışanları bir kez daha tebrik ediyorum. Bugün sınava giderken berrayi bi kac saat komsuya birakcam diye stresten öldüm. Aklima gelmeyen sey kalmadi. Günlerdir bunun stresinden dogru duzgun ders bile calisamadim. Neyseki bugunu atlattik darisi yarına artik
Hadi gecmis olsuj nasildi sinav
Berra durmus mu hanim hanimcik
ayy zor olur kesin bende birakamayom allhim yardimcilari olsun calaisanlarin
esim de dio sinemaya gidelim komsuya birak kiziyla oynarlar guvenioruz sonucta diye
ama enaz 3saati bulur git gel oyuzden birakamiom sart degil sonucta diye
ee senin sinavin nasil gecti berra nasil
Hadi bugunu atlatmissin gecmis olsun canim ama gercekten cok stresli olurya bende birakamam kimseye neyseki esim var.ins.sinavinda guzel gecmistir.Kizlar çalışanları bir kez daha tebrik ediyorum. Bugün sınava giderken berrayi bi kac saat komsuya birakcam diye stresten öldüm. Aklima gelmeyen sey kalmadi. Günlerdir bunun stresinden dogru duzgun ders bile calisamadim. Neyseki bugunu atlattik darisi yarına artik
Gecer canim ins. surup ise yarar bugunde biz parktayken cikti ruzgar ama neyseki son zamanlarda cikti sonra eve geldik.Kizlar arasa gelince gece hep gozleri kasindi bigunde dahil hafir burnu akmaya baslasi.gece yatmadan alerji surubunu vericem Gecistircek insalla
ayy uzuldum cok hassas demekki ama senin sucun yokki uzulme
ayy masal anca yemek yerken acio agzini onun disinda kahkahayla gulmez hep egilerek utanir saklanir gbi guler :)
kikir kikir cok nadir guler cok guleryuzludur ama kahkaha atmaz e bende disini goremiom tabi arkalari sadece kopek disler ve yanindakileri gordum:)
benimde esim nobeti varmis yalnizdim rutin bir gun olcakti ama komsuyla avm ye gttik metroyla onunda 2yasinda kizi var
oyle iste baya gezdik ayy suan cokyorgunum ayaklarim agridi :)
Bu arada berranin 3. Dişi patladi kizlar 3 ay ara verdikten sonra. Bundan sonra devami gelir inşallah.
Slm kızlar nasılsınız. Gecmısı okuyamadım fırsatım olursa bı göz atcammm
Bız geldık evımızdeyız. Döndük annemın yanından 1 hafta ne de cabuk gectı anlatamam. Annem ıyı sayılır mıde bulantıları var yemek yemede sorun yasıyo o yuzden fazla da yıyemıyo. 1 i gitti kaldı 5 tane Allahın ıznı ıle bu da gececek ınsallah
Ceyda uyudu bende yorgunum yol bayagı yordu
Kuzum herşeye değersin 💝
Slm kızlar nasılsınız. Gecmısı okuyamadım fırsatım olursa bı göz atcammm
Bız geldık evımızdeyız. Döndük annemın yanından 1 hafta ne de cabuk gectı anlatamam. Annem ıyı sayılır mıde bulantıları var yemek yemede sorun yasıyo o yuzden fazla da yıyemıyo. 1 i gitti kaldı 5 tane Allahın ıznı ıle bu da gececek ınsallah
Ceyda uyudu bende yorgunum yol bayagı yordu
Kuzum herşeye değersin 💝
Bu arada berranin 3. Dişi patladi kizlar 3 ay ara verdikten sonra. Bundan sonra devami gelir inşallah.
Bizde oglusumla parka gittik ikindi sonrasi ancak uyanmisti once markete gidip ordan parka gittik kurek kova aldik malzemeleride eren doya doya oynadi kumlarla oturdu kumlara bide iki yasinda erkek arkadasi vardi beraber oynadilar.sonra babamizda geldi birazda oyle oynadilar zaten havada sogumaya basladi ruzgar cikti kuregi kovayi alip bebek arabasina koydum eren basladi aglamaya gitmiycekmis oynucakmissonra eve geldik zaten.
Artik butun yaz parklardan gelmeyiz heralde bizede eglence olur.
Maşallah ereneben korkuyorum rana toprağı ağzına alır diye gerçi düştüğü zaman pek titiz ellerini üstünü hep kendi temizlemeye çalışıyo ama toprakta ne yapar bilmem
Yaza deniz kenarında görecez artk
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?