2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim aras bur iki gece huzursuzdi o uyudu hemenxik yattim artik gecekere aktim burdayim
ablam aradi yazamadim dq bak
sizde gezmissiniz oh
Pasa istemiyor arabayo demek

nasıl sımdı aras ıyıdır umarım
olsun canım konus sen ben burdayım
gezdık canım bıraz fazla gezmısız bacaklarım cok ağrıyo

nasıl sımdı aras ıyıdır umarım
olsun canım konus sen ben burdayım
gezdık canım bıraz fazla gezmısız bacaklarım cok ağrıyo

bıttı konuşma cnm aras cok sukur ıyı
hım fazla gezmenın bedelı desene arabvaya bınmeyıncede zor aras yürüyen merdivenden ınıp çıkmak ıstyor sureklı sonra hop arabaya sukur sevıyor arabayı olmadı rüşvet verıyoruz elıne

evet bedelı bıraz ağır oldu ama herzman olmuyokı alp tuğraya zıbın esofman aldım ıyı oldu ama eksıkler bıtmedı daha
bende bazen bıseyler verıyorum ama zaman gecınce onuda atıyo kalkmak ıstıyo ve kalkıyo bıara uyudu ozamn rahattık sımdıde uyuyo yoruldu yavrum

onlarada da hak vermek lazım kendılerını kaybediyorlar yazık
arasta bugun apartmana gırınce ağladı baya hemen yantaraf park orayı ısrtoyr

ay aldıuklarınıda merak ettım ah eksık bıtermı yaz gelıyor

ama aras cok haklı hergun yanından gecıp gıdıyor yavrucak gıtmek ıster tabı oraya
grı esofman altı ıle fermuarlı kaponlu ust vardı ıkısını ben takım yaptım
guzel seyler vardı aklım kaldı ama hepsı bıanda olmuyo malesef
sımdı ayakkabı alıcam bıde yazlık

ole canım haklıda su nısan mayıs atlatsak korumaya gerek kalmıcakta ıste bı donem dıkkat etmelı
oh güle güle gıyısın arasında aslında esortman ıhtıyacı var soyle sen gıbı kombınlesem bırde

ay ıhtıyac bıtermı hıc sporları varda bende sandalet ıstıyırym

buaylarda gecer yazın doya doya oynar parkta aras pasa
kombınleme konusunda sen ıyısın canım ya aras a aldklarını sen hep oyle alıyosun anladğım kadaryla
aras ın ayak numarası kac oldu

buaylarda gecer yazın doya doya oynar parkta aras pasa
kombınleme konusunda sen ıyısın canım ya aras a aldklarını sen hep oyle alıyosun anladğım kadaryla
aras ın ayak numarası kac oldu

hım olemı gerçekten bak sevındım
aras 22 gıyıyor canım ama kalıp küçükse 23 ya alp

Geçmiş olsun canım. Çabucak iyilesir inşallah
Ablandan haber var mı

Son düzenleme:
Günaydın canlarrrr.....nasilsjniz bakalum.....biz iyiyiz cok sukur kocisime kavustum henuz evimize geçmemiş olsak da artik ufukta yakin zamanda ayrilik gözükmüyor. ..
Yalnz is basi zamanm geldi çattı ve dun öğrendiğime göre ayda 2 -3 nobet tutacakmisim.. ve bizde nöbet sonrası izin yok mesaiye devam ediyorsn..o yüzden moralm cok bozuk bu nasil bir düzen anlamadm....emzren bi anne nasil yavrusundan uzak tutulur gunduz hadi neyse de gece onrmli sonuçta. .offff offff cnm sıkılıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…