- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.001
Canim aras bur iki gece huzursuzdi o uyudu hemenxik yattim artik gecekere aktim burdayim
ablam aradi yazamadim dq bak
sizde gezmissiniz oh
Pasa istemiyor arabayo demek
nasıl sımdı aras ıyıdır umarım
olsun canım konus sen ben burdayım
gezdık canım bıraz fazla gezmısız bacaklarım cok ağrıyo
bıttı konuşma cnm aras cok sukur ıyı
hım fazla gezmenın bedelı desene arabvaya bınmeyıncede zor aras yürüyen merdivenden ınıp çıkmak ıstyor sureklı sonra hop arabaya sukur sevıyor arabayı olmadı rüşvet verıyoruz elıne
evet bedelı bıraz ağır oldu ama herzman olmuyokı alp tuğraya zıbın esofman aldım ıyı oldu ama eksıkler bıtmedı daha
bende bazen bıseyler verıyorum ama zaman gecınce onuda atıyo kalkmak ıstıyo ve kalkıyo bıara uyudu ozamn rahattık sımdıde uyuyo yoruldu yavrum
onlarada da hak vermek lazım kendılerını kaybediyorlar yazık
arasta bugun apartmana gırınce ağladı baya hemen yantaraf park orayı ısrtoyr
ay aldıuklarınıda merak ettım ah eksık bıtermı yaz gelıyor
ama aras cok haklı hergun yanından gecıp gıdıyor yavrucak gıtmek ıster tabı oraya
grı esofman altı ıle fermuarlı kaponlu ust vardı ıkısını ben takım yaptım
guzel seyler vardı aklım kaldı ama hepsı bıanda olmuyo malesef
sımdı ayakkabı alıcam bıde yazlık
benım bu aksam bır ıcım darlanıkkkı sorma sebebınıde bılmıyorum
ole canım haklıda su nısan mayıs atlatsak korumaya gerek kalmıcakta ıste bı donem dıkkat etmelı
oh güle güle gıyısın arasında aslında esortman ıhtıyacı var soyle sen gıbı kombınlesem bırde
ay ıhtıyac bıtermı hıc sporları varda bende sandalet ıstıyırym
hayırdır ınsallah canım ya nıyekı
olurmu arada boyle
canınmı sıkkın bıseyemı takıldın
buaylarda gecer yazın doya doya oynar parkta aras pasa
kombınleme konusunda sen ıyısın canım ya aras a aldklarını sen hep oyle alıyosun anladğım kadaryla
aras ın ayak numarası kac oldu
ay bırseye taksam care ararım yok ole bos bos ıcım darlanıyır ghayır olsun ınsallla
hım olemı gerçekten bak sevındım
aras 22 gıyıyor canım ama kalıp küçükse 23 ya alp
alp tuğranın suan gıydığı 20 yenı alacağım kac olur bılmyorum ayakalrı buyumuyor yahu anlamadım ben bunu
haha 21 al sen canı m benım bzım pasa azcık buyuk ayaklı babası gıbı
onuda heralde 21 alırım dedğın gıbı
canım ben artık musade ıstesem
musade senın canım
ay su sıkıcı gece uyusamda bıtse ama uykumda yokkı
ıyı geceler cnm
İyi aksamlar kizlar biz gittik doktora saat 5 civariydi aslinda gec bi saatti ama cok kalabalikti yinede ya biz girdik doktor bakti tabi nezaman oldu kasiniyomiydu gibi sorulari sordu tabi kizarikliklara alerjiden olusmus dedi sepet cevirisi dedi sanirim goruntusu icin oyle dedi bacagini sardigi icin surup ve jel verdi kullanicaz bakalim gecmesse tekrar getir dedi en guzelide kan alinmadi tahlil falan gerek olmadi ama eren odaya girdik yatirdigim andan itibaren cok agladi cok korktu sanirim igneler geliyo aklina cikana kadar agladi kilomuzda 11di genel muayene etti hersey yolunda.ama boyuna sira gelmedi cok hasta vardi ve iceri biri geldi cocugunun atesi cok yukselmis doktorda arada kaldi sirada hastalar var biraz aceleye geldi ama neyse cok sukur hersey yolunda.
Bide erenin ayagi yururken ice basiyo demistimya daha onceden onuda sordum 2yasina kadar gecer daha kucuk dedi bakalim ben yine takipte olucam tabi.
Bizden haberlerde boyle gecmiste okuyamadim ama ins.herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?