2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhaba cnm
iyiyiz,defne de aşı oldu bugün

sağol cnm daha iyileri sizin olsun
ben de iyiyim cnm
defne de bugün aşı oldu
bakalım bizim gecemiz nasıl geçecek?

Kizlar bi eksiklik hissediyor musunuz? Berra hasta oldu yemek yemiyor demiyorum uzun zamandir:) maşallah barekallah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aman canım dilini ısır nazar değdireceksin
keçiboynuzu özü başladın mı?

Iyiyim canim cok şükür. Temizlikle ugrastim kac gündür baya kolayladim gibi.
Sen nasilsin canim nil hanim nasil

Evet canım 1 aydir kullaniyoruz. Istahi oyle cok fazla degil ama idare eder bağışıklığı na faydasi oldu sanirim. Ay cok korkuyorum zaten nazar degirmekten düşünmek bile istemiyorum hasta olmadi falan diye

Canim sanirim trambolin onlarin adi

Iyiyim canim cok şükür. Temizlikle ugrastim kac gündür baya kolayladim gibi.
Sen nasilsin canim nil hanim nasil

nil hanım huysuzmuş bugün cnm bilmiyorum bakıcısı öyle diuo .

aman allah korusun cnm:
ay bizim bakıcıda diyo izlemiş tvd dr demiş keçi boynuzu pekmezini 15 günden fazla vermeyin demiş çok kuvetli olduğu için
aman herkes bişey söylüyo..
ama nilde iyi onun dışında cnm:

fundacım umarım ateşi çıkmaz defneciğinnnn::

Ayy Kıyamam ben sana neden sıkılıyorsun bakiim

ay nebileyim cnm ya ay içimde bi sıkıntı varki sorma..

Nil neden huysuz ki acaba canım

nile geliyolar arada belkide diş gelir bilmiyorumki cnm..

Bakıcam bakalım cnm bula bilirsem
peki ay onların bildiğin bi adı varmı zıp zıp yazınca hep başka bişey çıkıyo..
Ayy kiz sen zip zip top falan diyince aklima hep baska seyler geldi icine giriyosun falan diyince hayal edemedim anlamadim ne oldugunu pepede falan cikiyo ustune cikip zipliyolar trambolin heralde.

Yaseminin teli yok bende ya ama faceden msj yazabilirsin canim yada songule msj at o sizi bulusturur.

Gecmis olsun defneye cok agladimi acaba ayy eren cok agliyoya hic dayanamiyorum.:-(
Bide kac tane asiymis canim ogrendinmi.

Aaa k.bakma canim ben senin msjini gormemisimya hayret nasil kacirdim yeni alintilardan farkettim senin msji oyle aradim buldum.

Eren iyi canim simdi uyuyo uyansinda bizde parka gidicez oglusumla bide bime nevresim geliyomus bugun bakalim iyiyse alicam fiyati uygundu banada lazim bu siralar cok masraf yapmak istemiyorum bime gelen urunler genelde iyi oluyo ins.istedigim gibidir.

Kızları yatırdım geldım
Bı supurge yapabıldım zaten su saat oldu
Ama nıda ögle uykusunda da aynısını yaptı ya yatmak ıstemıyor yatagına huyumu degısıyo cocugun anlamadım yatana kadar hersey normal oysakı..

Funda defne sıkıntısız atlatır ıns asısını cnm..

Gulden kızlar yazmıs zaten trambolın dı cnm:)

Katreınur bızım bısıtlet bu cnm suan suremıyo ama beraber gezmeye cıkarken ıyı oluyo
Kendı surebılecegı zaman fazlalıklar cıkartılıyo..

http://m.toysrus.de/skava/static/pr...oductId=31889041&domain=http://www.toysrus.de

Fatma bunlarda salıncakla kaydırak:)

http://m.mytoys.de/Smoby-Gartenruts...len-im-Freien/KID/de-mt.to.ca02.17.23/2193015

http://m.toysrus.de/skava/static/pr...oductId=10667691&domain=http://www.toysrus.de

Hayırlısıyla evlerıne hosgelmısler o zaman:)
Tatıl nasıl gecmıs bı ara gırıp yazsada bızde ögrensek:)
Ben watsap tanda haberlesemedıgım ıcın ıyıce fransız kalıyorum

ay nebileyim cnm ya ay içimde bi sıkıntı varki sorma..

nile geliyolar arada belkide diş gelir bilmiyorumki cnm..
Hayir olsun skntin canim belki sadece can skntisidir burasida cok sakin kimse yazmiyoya benimde cok isim var evde ama yinede yazmaya calisiyorum erende uyandi daha turlu yapicam sonrada parka ve markete gidicez acele etmem lazim.

Nilinde normaldir canim ben alistim arada oluyo oyle huysuzluklari buyuyolar iste hos gormek lazim

Masallah berraya nazar degmesın aman

Bende bugun kızların kılosunu tarttım uzun zamandır bakmamıstım herkes kılo almıs agırlasmıs deyınce bakım dedım
hayal kırıklıgına ugradım
zıbın ve bezıyle beraber 10,650 gr geldı zaten en son 10,500 du orta sevıyede gıdıyo zaten kus kadar yedıgıyle cok ıyı yınede..

Nidanin gecicidir canim merak etme huyu degismez korkusunu atamamistir belki.

Gule gule kullansinlar kizlar guzelmis canim salincak falan buyuk zaten hem sende sallaniyosundur ben cok severim ama bizim terasa buyuk olur ya kafam karisti ama gittigim yerlerdede bakarim canim aklimda zaten belki bize uygun buyuklukte denk gelir.

nurayım çok sağol yasemine ulaşıp söylediğin için ay bu telsizlik nezor
hadi sizinle yine burdan haberleştim ama yaseminle haberleşemiyodum
ay ben size çok alıştım ve sizi çok seviyorummmm:

nurayım çok sağol yasemine ulaşıp söylediğin için ay bu telsizlik nezor
hadi sizinle yine burdan haberleştim ama yaseminle haberleşemiyodum
ay ben size çok alıştım ve sizi çok seviyorummmm:

Bişey değil canım valla bende çok alıştım buraya her fırsatta girip okuyorum bizde seni çok seviyoruz canım

cnm daha hemşireyi görür görmez basmış çığlığı
kadını sevemedi gitti zaten halbuki ne kadar tatlı kadın
3 tane aşı cnm

inşallah cnm

canlar slm benim dizi basladi medcezir ben kacar:)

gulden bisey yok nil de takma artik rahat ol
yasemin gelmis hosgelmisss pazarsi gunaydinlariyla uyaniuz enguzelide zeynep ilayin istahi acilmis tatil ona yaramis
berray a da kocaman masallah
defne ve nida atlatti masalinda 21mayis da asisi
fatma sen yazinca ben yoruldum ayyy allh yardim etsin okadr ezberlencek falan varmis basarilar ins

bize gelince kahvalti yemek temizlik park derken giremiorum artik hakketen ya gelince gun bana yetmedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…