- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.201
Merhabar kızlar
Dun ası olduk ates falan yok ama onun etkısı bılmıyorum gecemız kötu gectı hep uyandı yatagına yatmak ıstemedı yanımda yatırdım ama bu seferde yanımda uyumuyo 3,5 tan 5 e kadar yanımda yattı uyku yok bende uyuyamadım sabaha karsı sut verdım yerıne yatırdım öyle uyudu..
bahcede bısıklet suruyolar sımdı keyfı yerınde bakalım
Bugun temızlık yapıcam ama kafa sersem gıbı daha bı yerden baslıyamadım..
Gulden gecmıs olsun cnm ya duse kalka dıyoruzya tamda o dönemdeler sımdı ne kadar dıkkat etsekte oluyo..
Dr unla konusmussun bıraz rahatlamıssındır en azından..
Maslgıbı sızde cok az uyuyomussunuz cnm gunduz az uyudugu ıcın gece uyuması lazım normalde ama ..
Dr unuz ne diycek bakalım..sutten kesmeye basladınmı?
Fatma korku fılmı ben hıc sevmem:) esımın zoruyla bır ıkı ızlemıslıgım var ama bazı yerlerını gözu kapalı:)
Bızım ası özel asıydı cnm (hepatıt A) tr dekı gıbı 18 ay asısı yok burda 1 yasından sonra oluyo bır suru ası..
Bız salıncagı kaydıragı net ten almıstık cnm mytoys tan ındırımdeydı ıkısı 250 ya geldı tr göre fıyatı nasıl bılmıyorum..
Almak ıstıyosan ındırımlerı takıp bence cok fark oluyo cunku, bıde yapı marketlerde de oluyo burda oralarada bakabılırsın..
Merhaba hosgeldin.Daha sutten kesemedim si reklamlarda 2 yasna kadar anne sutu diyen doktor aklmi karistirdi mayisin sonunda dr kontrlmz var onunla konuscam bu konuyu.
Bizim doktorumuz da oyle dedi.Asyanin dogdugundan beri uykusu sorunlu.Ben biraktirmani tavsiye ederim dedi ama cevremden de biraktirma diye pskolojik baski var siz biraktirdiniz miDr lar normal olanı soyluyor ama cocuga gorede degısebılıyo durumlar yemegı uykusu duzensız olan cocuklar memeyı kesınce duzene gırebılıyormus..hayırlısı olsun sızın ıcın..
asya kesik kesik uyuyo cnm yani duzenli uyku saati yok bi gec kalkiyo bi erken kalkiyo.istedigi saatde yatiyor erken yatrsam bile zorla uyaniyor karisik yani :)
yok cnm asyanin ozel doktoru var 1 yasina kadar her ay goturdum 1 yasinda kan alip bakmadi hic.1 den sonrada 3 ayda 1 getir dedi mayisin sonu gbi goturcem soraym bakaym ona
gece 7 saat ama 4 kere fln kalkiyor.gunduzleri en fazla 1 saat uyuyor
gunaydin canim biz iyiyiz defne nasil bakalim.
Gunaydin canim bi problem yok gibi ama saglik sonucta sen yine prof.gitde icin rahatlasin aklinda soru isareti kalmasin.
Nilede gecmis olsun ya sert carpti sanirim bizim evde buyuk olmadigi icin erende oyun yaparken kosuyo kaciyo hep bide dengeleri tam olmadigi icin oraya buraya carpiyo hep o ilactan bende doktora gidince sorsamda yazdirsammi acaba carpmalara karsi bi merhem.
günaydın kızlar hayırlı cumalar
nasılsınız bakalım iyiyiz çok sükur biz kızımla sabah yemeğimizi yaptık ufak tefek işlerimiz kaldı öğleden sonra kv gelecek
guldencim devamlı düşüyor bu yaramazlar geçmiş olsun nilime ayrıca dr çok tatmin edici bi açıklama yapmış rahatladin dimi
masalgibi bana uykusu az gibi geldi canım gerçi her çocuk bir olmaz ama elif yaklaşık bütün bi günde 12 saat uyuyor belkide asya ya yetiyirdur uyku
fundacim nasılsın gule gule giyinsin defne aldıklarını
fatmacim sen nasılsın eren napiyor
merhaba kızlar
dun ası olduk ates falan yok ama onun etkısı bılmıyorum gecemız kötu gectı hep uyandı yatagına yatmak ıstemedı yanımda yatırdım ama bu seferde yanımda uyumuyo 3,5 tan 5 e kadar yanımda yattı uyku yok bende uyuyamadım sabaha karsı sut verdım yerıne yatırdım öyle uyudu..
Bahcede bısıklet suruyolar sımdı keyfı yerınde bakalım
Gulden gecmıs olsun cnm ya duse kalka dıyoruzya tamda o dönemdeler sımdı ne kadar dıkkat etsekte oluyo..
Maslgıbı sızde cok az uyuyomussunuz cnm gunduz az uyudugu ıcın gece uyuması lazım normalde ama ..
Fatma korku fılmı ben hıc sevmem:) esımın zoruyla bır ıkı ızlemıslıgım var ama bazı yerlerını gözu kapalı:)
bızım ası özel asıydı cnm (hepatıt a) tr dekı gıbı 18 ay asısı yok burda 1 yasından sonra oluyo bır suru ası..
Bız salıncagı kaydıragı net ten almıstık cnm mytoys tan ındırımdeydı ıkısı 250€ ya geldı tr göre fıyatı nasıl bılmıyorum..
Almak ıstıyosan ındırımlerı takıp bence cok fark oluyo cunku, bıde yapı marketlerde de oluyo burda oralarada bakabılırsın..
Bizim doktorumuz da oyle dedi.Asyanin dogdugundan beri uykusu sorunlu.Ben biraktirmani tavsiye ederim dedi ama cevremden de biraktirma diye pskolojik baski var siz biraktirdiniz mi
Bizde hep esimle izlerdik filmleri falan ama artik eren var esim mecbur o saatte uyumus oluyo sabah ise gidiyo.Bende seviyorum korku filimlerini esimle izlerdik hep ama bu aralar tirsiyorum valla
Merhaba kızlar
Dun ası olduk ates falan yok ama onun etkısı bılmıyorum gecemız kötu gectı hep uyandı yatagına yatmak ıstemedı yanımda yatırdım ama bu seferde yanımda uyumuyo 3,5 tan 5 e kadar yanımda yattı uyku yok bende uyuyamadım sabaha karsı sut verdım yerıne yatırdım öyle uyudu..
bahcede bısıklet suruyolar sımdı keyfı yerınde bakalım
Bızım ası özel asıydı cnm (hepatıt A) tr dekı gıbı 18 ay asısı yok burda 1 yasından sonra oluyo bır suru ası..
Bız salıncagı kaydıragı net ten almıstık cnm mytoys tan ındırımdeydı ıkısı 250 ya geldı tr göre fıyatı nasıl bılmıyorum..
Benımkıler beyza 6 ay nıda 9 ay zar zor emdıler cnm onun ıcın bu durumları yasamadım..
Ama senın gıbı olsam ufaktan baslardım ayırmaya dıye dusunuyorum ama bıde duygusal boyut var zor olur emınım..
Beyza bırakmadan once son aylarında emmıyodu nerdeyse hep mamayla beslenıyodu gunde bır defa emıyo emmıyodu kendım cok kötu hasta oldum yınede dırendım kac gun gecmeyınce mecbur ılac aldım o bıle cok zor gelmıstı bana..
Bizde hep esimle izlerdik filmleri falan ama artik eren var esim mecbur o saatte uyumus oluyo sabah ise gidiyo.
Annem gelsede kocacimla sinemaya gitsek diye can atiyorum bide buzda patene gitmek istiyorum ayy annem bi gelse.
Asidan dolayi yapmistir nida canim.korkmustur heralde neyseki bugun keyfi yerindeymis bugece guzrl uyur artik.ama nida bisiklete binemiyodur diymi hani senin nidya aldigin bisiklet varya burdada onlar cok kullaniliyo gercekten kullanisli bisey bencede bizde onlardan alicaz erene karar verdik.ama salincak ve kaydirak bana pahali geldi ya bi askeri maas parasi ben alamam yani ama burdaki fiyatlari hic bilmiyorum bi arastiricam avmlere gittikce bakicam bakalim.sizinkiler buyuk heralde aldiklariniz bende bi bakayim bakalim uygun bulursam bitane aliriz belki bizde.
Bizim doktorumuz da oyle dedi.Asyanin dogdugundan beri uykusu sorunlu.Ben biraktirmani tavsiye ederim dedi ama cevremden de biraktirma diye pskolojik baski var siz biraktirdiniz mi
oyy cnm geçmiş olsun muhtemelen aşıdandır nidacığın huzursuzluğu annesi:
Oy negüzel bahçedeler
ay gerçekten çok özeniyorumya yokki bi bahçeli ev alayım bende offf burda öyle evlerde kalmadı..
Bende şu hani zıp zıplara gidiyolarya içine girip zıplıyolar onlardan istedim aslında ama
kaç paradırki acaba ..
Bizde hep esimle izlerdik filmleri falan ama artik eren var esim mecbur o saatte uyumus oluyo sabah ise gidiyo.
Annem gelsede kocacimla sinemaya gitsek diye can atiyorum bide buzda patene gitmek istiyorum ayy annem bi gelse.
Asidan dolayi yapmistir nida canim.korkmustur heralde neyseki bugun keyfi yerindeymis bugece guzrl uyur artik.ama nida bisiklete binemiyodur diymi hani senin nidya aldigin bisiklet varya burdada onlar cok kullaniliyo gercekten kullanisli bisey bencede bizde onlardan alicaz erene karar verdik.ama salincak ve kaydirak bana pahali geldi ya bi askeri maas parasi ben alamam yani ama burdaki fiyatlari hic bilmiyorum bi arastiricam avmlere gittikce bakicam bakalim.sizinkiler buyuk heralde aldiklariniz bende bi bakayim bakalim uygun bulursam bitane aliriz belki bizde.
Ay canim birak su insanlari ya kimse seni dusunmuyoki bak doktorun bile soylemis hem sutten kestiginde zaten asya icin en iyisi olucak cocukta artik bi duzen kurucak erende oyle cunku kendilerini emmek zorundaymis gibi hissediyolar mecburmus gibi surekli uyaniyolar bi dusunsene onlar icinde nekadar zor inan biraktirinca onlar daha cok rahatliycak bak goruceksin.
Ereninde son ayi zaten mayisin 20.de dolduruyo 18 ayi sonrada okul kapaniyo zaten bende hemen biraktiricam ins.zaten biraktirmanin zamani geldiginide goruyorum erende.
Bahce oldugu icin iyi yapmissiniz canim bizimde bahce olsa bende mutlaka almak isterdim.Cnm ben trdekı fıyatları bılmıyorum burda en kucuklerı var kenarında korumalıgı falan yok 60 dan baslıyo buyukler var onlar korumalı falan guvenlı teyzemlerın var nıda bıle zıplıyo ıcınde:) onlarda 150 dan baslıyo ama tr de daha uygundur belkı..
Nıda bısıkletı daha suremıyo ama korumalıkları arkaya ıttık kendı ınıp bınıyo artık:)
Cnm sen arastır yıne bakalım dedıgım gıbı buranın fıyatları oraya cevırınce cok yuksek oluyo gercekten..
Bu sekılde banada yuksek gelmıstı fıyatı ama bahcede uzun yıllar kullanacaklar ıns onun ıcın bıraz ıyısı olsun dedık..
Aynen canim asya cani skildikca bana saldiriyor 18 ay dolsun kimseyi dinlemicem.Belki o zaman yemekleride istahli yer tabakla pesinden kosuyorum hep :)
Kizlar bi eksiklik hissediyor musunuz? Berra hasta oldu yemek yemiyor demiyorum uzun zamandir:) maşallah barekallah:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bakıcam bakalım cnm bula bilirsem
peki ay onların bildiğin bi adı varmı zıp zıp yazınca hep başka bişey çıkıyo..
sağol cnm:Canim sanirim trambolin onlarin adi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?