2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba hosgeldin.Daha sutten kesemedim si reklamlarda 2 yasna kadar anne sutu diyen doktor aklmi karistirdi mayisin sonunda dr kontrlmz var onunla konuscam bu konuyu.

Merhaba hosgeldin.Daha sutten kesemedim si reklamlarda 2 yasna kadar anne sutu diyen doktor aklmi karistirdi mayisin sonunda dr kontrlmz var onunla konuscam bu konuyu.

Dr lar normal olanı soyluyor ama cocuga gorede degısebılıyo durumlar yemegı uykusu duzensız olan cocuklar memeyı kesınce duzene gırebılıyormus..hayırlısı olsun sızın ıcın..

Dr lar normal olanı soyluyor ama cocuga gorede degısebılıyo durumlar yemegı uykusu duzensız olan cocuklar memeyı kesınce duzene gırebılıyormus..hayırlısı olsun sızın ıcın..
Bizim doktorumuz da oyle dedi.Asyanin dogdugundan beri uykusu sorunlu.Ben biraktirmani tavsiye ederim dedi ama cevremden de biraktirma diye pskolojik baski var siz biraktirdiniz mi

asya kesik kesik uyuyo cnm yani duzenli uyku saati yok bi gec kalkiyo bi erken kalkiyo.istedigi saatde yatiyor erken yatrsam bile zorla uyaniyor karisik yani :)

yok cnm asyanin ozel doktoru var 1 yasina kadar her ay goturdum 1 yasinda kan alip bakmadi hic.1 den sonrada 3 ayda 1 getir dedi mayisin sonu gbi goturcem soraym bakaym ona

gece 7 saat ama 4 kere fln kalkiyor.gunduzleri en fazla 1 saat uyuyor

oyy cnm geçmiş olsun muhtemelen aşıdandır nidacığın huzursuzluğu annesi:
Oy negüzel bahçedeler
ay gerçekten çok özeniyorumya yokki bi bahçeli ev alayım bende offf burda öyle evlerde kalmadı..

Bende şu hani zıp zıplara gidiyolarya içine girip zıplıyolar onlardan istedim aslında ama
kaç paradırki acaba ..

Bizim doktorumuz da oyle dedi.Asyanin dogdugundan beri uykusu sorunlu.Ben biraktirmani tavsiye ederim dedi ama cevremden de biraktirma diye pskolojik baski var siz biraktirdiniz mi

Benımkıler beyza 6 ay nıda 9 ay zar zor emdıler cnm onun ıcın bu durumları yasamadım..
Ama senın gıbı olsam ufaktan baslardım ayırmaya dıye dusunuyorum ama bıde duygusal boyut var zor olur emınım..
Beyza bırakmadan once son aylarında emmıyodu nerdeyse hep mamayla beslenıyodu gunde bır defa emıyo emmıyodu kendım cok kötu hasta oldum yınede dırendım kac gun gecmeyınce mecbur ılac aldım o bıle cok zor gelmıstı bana..

Bende seviyorum korku filimlerini esimle izlerdik hep ama bu aralar tirsiyorum valla
Bizde hep esimle izlerdik filmleri falan ama artik eren var esim mecbur o saatte uyumus oluyo sabah ise gidiyo.
Annem gelsede kocacimla sinemaya gitsek diye can atiyorum bide buzda patene gitmek istiyorum ayy annem bi gelse.

Asidan dolayi yapmistir nida canim.korkmustur heralde neyseki bugun keyfi yerindeymis bugece guzrl uyur artik.ama nida bisiklete binemiyodur diymi hani senin nidya aldigin bisiklet varya burdada onlar cok kullaniliyo gercekten kullanisli bisey bencede bizde onlardan alicaz erene karar verdik.ama salincak ve kaydirak bana pahali geldi ya bi askeri maas parasi ben alamam yani ama burdaki fiyatlari hic bilmiyorum bi arastiricam avmlere gittikce bakicam bakalim.sizinkiler buyuk heralde aldiklariniz bende bi bakayim bakalim uygun bulursam bitane aliriz belki bizde.

Olsun canim ilk 6 ay almislar anne sutunu bu onemli onlar icin 6 aydan sonra herseyden aliyolar zaten vitaminlerini.Gecen gun 6 saat vermedm iste agridan duramadim sutum cok fazla oldugu icin.Bende artik yeterli diye dusunuyorum ama sutu nasil azalticam o var :)

Ins cnm istediklerinizi yaparsiniz :) asyada uyanik oluyo ya her filmi izleyemiyoruz artik korkuyo yaratklardan falan :) TV izlettirmiyoruz ama arada gozu kayiyor tabi

Ay canim birak su insanlari ya kimse seni dusunmuyoki bak doktorun bile soylemis hem sutten kestiginde zaten asya icin en iyisi olucak cocukta artik bi duzen kurucak erende oyle cunku kendilerini emmek zorundaymis gibi hissediyolar mecburmus gibi surekli uyaniyolar bi dusunsene onlar icinde nekadar zor inan biraktirinca onlar daha cok rahatliycak bak goruceksin.
Ereninde son ayi zaten mayisin 20.de dolduruyo 18 ayi sonrada okul kapaniyo zaten bende hemen biraktiricam ins.zaten biraktirmanin zamani geldiginide goruyorum erende.

Cnm ben trdekı fıyatları bılmıyorum burda en kucuklerı var kenarında korumalıgı falan yok 60€ dan baslıyo buyukler var onlar korumalı falan guvenlı teyzemlerın var nıda bıle zıplıyo ıcınde:) onlarda 150€ dan baslıyo ama tr de daha uygundur belkı..

Nıda bısıkletı daha suremıyo ama korumalıkları arkaya ıttık kendı ınıp bınıyo artık:)
Cnm sen arastır yıne bakalım dedıgım gıbı buranın fıyatları oraya cevırınce cok yuksek oluyo gercekten..
Bu sekılde banada yuksek gelmıstı fıyatı ama bahcede uzun yıllar kullanacaklar ıns onun ıcın bıraz ıyısı olsun dedık..

Aynen canim asya cani skildikca bana saldiriyor 18 ay dolsun kimseyi dinlemicem.Belki o zaman yemekleride istahli yer tabakla pesinden kosuyorum hep :)

Hayirli cumalar kizlarr nasilsiniz
Ay şöyle pc den alinti yapa yapa sohbeti nasil ozledim bi bilseniz. Ama pc acamiyorum berra klavyenin butun harflerini çıkarıyor mahvetti laptopu.

Beni canim nidaya nasil bi bisiklet aldiniz seviyor mu

Bi de kizlar sallanan at alanlar seviyor mu bebeler . Hepsiburadadan hediye cekimiz var ne alacagimi bilemedim:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Supurgeyide yaptim ses yaptigi icin once onu halledeyim dedim simdi erenide uyuttum makinadan camasirlar cikar birazdan onlari asicam ama Cuma vaktindede okuyamadim ya biraz okuyayim kalan isleri sonra hallederim.daha ders calisicam yav pazartesi okul var sonra cok sksicam ya okulun kapanmasina cok az kaldi 24mayis son gun ve ozamana kadar arapcadan iki sinav tefsir hitabet hadis hepsinden sinavlarim var 5tane sure var ezberlenecek ve kisa duada degil ayrica hadisler var ezberlemem gereken arapca olarak bide en son donem sinavlari var 13dersten falan bunlarin hepside bukadarcik kisa zamanda olucak dusunun halimi kizlar napicam dua edin bana ve sinifta kalmak istemiyorum.:-(

Kizlar bi eksiklik hissediyor musunuz? Berra hasta oldu yemek yemiyor demiyorum uzun zamandir:) maşallah barekallah:)

Bahce oldugu icin iyi yapmissiniz canim bizimde bahce olsa bende mutlaka almak isterdim.
Aynen canim asya cani skildikca bana saldiriyor 18 ay dolsun kimseyi dinlemicem.Belki o zaman yemekleride istahli yer tabakla pesinden kosuyorum hep :)

Tabi canim mutlaka duzene girecektir yemeside uykusuda sen kararli ol yeterki.

Kizlar bi eksiklik hissediyor musunuz? Berra hasta oldu yemek yemiyor demiyorum uzun zamandir:) maşallah barekallah:)

Masallah canim berraya neguzel sallanan at bizde yok ama bende merak ediyorum alsak hosuna gidermi diye.

katreynurcum nasılsın cnm?
benden kocaman b alkış beracığaaaa:
bu arada yaseminim dnmüş ama arayamıyorum telden dolayı.
ay çok özledim kız insan bi arada girer buraya:
yaseminim duysesimi
yada yaseminin teli olan arkadaşlarım benim teller yok şuanda hattım başka telefonda ama numaralar yok
yasemine yaza bilirmisiniz bana bi çarı yapsın acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…