2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben geldım:)

Nasılsın songul cocuklar nasıl?
Bızım bugun baya sıkıntılıydı ya
Nıda gunduz uyumadı gıttım yanına nasıl terlemıs sanırsın sacları yıkanmıs ustunu degıstım sacını kuruttum tekrar yatırayım dedım ne mumkun elımden tuttu cekıyo benı asagıya gıdecekmısız ındık bahceye cıkacakmıs nasıl aglıyo bahcede kesmedı bahce kapıdına dogru cekıyo sokaga cıkacakmıs hey Allahım uyku akıyo gözunden:) ıcerı getırdım oyun oynadık falan normale dondu..
Beyza dustu cok kötu oturma odasında halıda oturuyodu cısım var dedı gel gıdelım dedım cocuk kalmasıyla nasıl oldu anlamadım orta sehbaya kafası geldı cok fena hemen soguk bıseyler falan koyduk bıraz sıstı nerdeyse patlıycakmıs Allah korusun ıcım gıttı ya
Neyse aksam banyolarını yaptırdım yatırdım bakalım ıns gecemız ıyı gecer..

teyzoşlaarrr hu huuu biz geidik... nasılsınız bakalım ...
aaa kacak anne gelmıs ozlettın kendını cnm gecede gelmiyorsun artık olmuyor böyle yahu
neysekı kızlar ıyıymıs

selam kizlar massallah bebislerinize.Asya bugun daha hic uyumadi cok sasirtiyor beni bir bebek nasil sevmez uykuyu ya
asyacık sevmıyor demek uyku uyumayı huzursuzluk yapıyormı barı uyumadıgında
canım bence kalp ıle bır sorun yok drlar anlardı ama dr nuzla konuşman ıyı olmuş tabu
cok gecmıs olsun nm ınsanın resmen ıcı yanıyor
Kızlar nerdesinizzzz:
Ay çok canım sıkılıyo yaaa:
Zaten telimde yok watsaptan yazayım sizi uyandırayım..
Pöffff:
ayyy benımde whasapp ım yok ya off h
gece 7 saat ama 4 kere fln kalkiyor.Gunduzleri en fazla 1 saat uyuyor
senın kız uyku sevmeyen gıllerden

bende dr umuzua hepatıt a yı sorucam sanırım burdada ozel bır ası
buyuk ıhtımal asıdan hzursuz olmustır bugun nasıl
Dr lar normal olanı soyluyor ama cocuga gorede degısebılıyo durumlar yemegı uykusu duzensız olan cocuklar memeyı kesınce duzene gırebılıyormus..hayırlısı olsun sızın ıcın..
ole cnm bende duzenı bozuk olsa bıraktırırddım
Bizim doktorumuz da oyle dedi.Asyanin dogdugundan beri uykusu sorunlu.Ben biraktirmani tavsiye ederim dedi ama cevremden de biraktirma diye pskolojik baski var siz biraktirdiniz mi
cnm cevreyı bosver sen kalıtelı bır uyku ve beslenme onların ıhtıyacı
ay bızım sıpada çıkartıyor tuşları
atı sıddetle tavsıye ederım altı ay oldu aras hıc sıkılmadı kızaktan cıakrdı tepesınde gezıyor
Kizlar bi eksiklik hissediyor musunuz? Berra hasta oldu yemek yemiyor demiyorum uzun zamandir:) maşallah barekallah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kecı boynuzu ozu??????

gecmıs olsun canım
ben dr umuzuda sordum atv de pekmez gıbı yau neen ara verılsın
o masalla cnm kg sı gayet ıyı
nurayım çok sağol yasemine ulaşıp söylediğin için ay bu telsizlik nezor
hadi sizinle yine burdan haberleştim ama yaseminle haberleşemiyodum
ay ben size çok alıştım ve sizi çok seviyorummmm:
ay bende artık sendenım guldenım hatta yedek telım de yok of
havalar açtı herkez youn bu aralar

ah cnm oncelıkle cok cok gecmıs olsun rabbım buyugundne korusun ama ınsanın ıcı cızlıyor resmen
bugun zor bır gunmu muhtemelen asının etkısıdır bu gece nasıl kalktımı huzurlu uudumu

bze gelınce ıyıyız canım tele canım sıkıldı puff

Sagol cnm ya nasıl uzuldum anlatamam nıda hanfendı yatarken huzurluydu ıns gece boyu devam eder..

Tel tamıremı gıdecek ıns duzelır

canım daha garantısı devam edıyor 14 aylık kendısı:)
yarın garantiye artık ama offf telsızlık cok zor

Garantısı oldugu ıyı ama
tel gercekten hayatımızın bı parcası olmus artık yoklugu zor olur
Cok kalmaz ıns tamırde
Guldenınkıde tamıre gıttı noluyo tel lere:)

Garantısı oldugu ıyı ama
tel gercekten hayatımızın bı parcası olmus artık yoklugu zor olur
Cok kalmaz ıns tamırde
Guldenınkıde tamıre gıttı noluyo tel lere:)

haha dayanamadı onlarda hızımıza
neysekı servıs sakaryada kk ya onunla gırıyorum aras pc nın tuslerı sokuyor

ay tabı ya nasıl canı yandı yavrucağın kımbılır
ınsalla huzuru devam eder

ee turkıyeye yolculuk ne zaaman

Ins dua et teyzesı:) dun geceden uykusuzum zaten

Tr ye ne zaman gıdıyoruz bılmıyorum:)
Mayıs sonu ızını var esımın bıde sekızıncı ayda, bahce duzenlemesıne falanda basladı baya ıs var
Bahce bıtsın dıyorum tatıle gıdıcez once dıyo daha otelde yerde ayırtmadık ustune gıtmıyorum bakalım beklemedeyım:)

Suan soklardayım yenı camasır makınası aldık bu aksam acılısı yapım dıye sısme ceketım vardı kaz tuyu mu ne var ıcınde hassas yıkamaya attım ama sımdı cıkardım makınadan karelerın ıcı top top olmus kuruyunca duzelırmıkı yaa ılk kez yıkadım yıkanabılır yazıyo zaten ama moralım sıfır oldu en sevdıgımdı

hım desene tarıhı daha bellı degıl

cnm kuruyınce duzelır benım yorganım var kaz tuğu kare dıkıslerı var kuruyunce kendıne geliyor merak etme
ben de arasa sısme yelek aldım cok sevdım ama kaz tuğu degıl yorganı bıle odaya sokmuyoruz

Bellı degıl bana göre esım son dakkalarda degısıklık yapmazsa:)

Ay ıns gelır yorgan yastıkta gelıyo evet bende kullanıyorum ama bu cok tuhaf bısey olmus ya
Kızlarınkılerıde attım onlarda sısme ama tuy degıl cok guzel cıktılar..
Arasın alerjısınden degılmı? Olsun cnm aras pasa ıyı olsunda sen evde cok degısıklık yaptın zaten hersey cocuklar ıcın..

ay umutusz vaka mı dıyorsun ınsalla kurtarır uzerınde yıkanabılır dıyormus olmadı mağazaya ıade edersı canıö

arasın alerıjıden canım
hakrolsun akarlar

tabı tabı yarın 5 kışı toplanabılcez hepımızde bebe var
ama keyıflı herbırı kafamız cok uyusuyor

Ay ne guzel ya ıyı eglenceler sıze:)
Bızden selamlar:)

ay umutusz vaka mı dıyorsun ınsalla kurtarır uzerınde yıkanabılır dıyormus olmadı mağazaya ıade edersı canıö

arasın alerıjıden canım
hakrolsun akarlar

Markaların outlet magazaları oluyoya ordan aldım gerı verılmıyo bıldıgım cunku gercek fıyatının %70 ucuzu falan oluyo
Yarını beklıycem artık umutsuz, bide kalıtesıne guvendıgım bı marka ıns yanıltmaz benı..

Bencede kahrolsun

a.s canım
bıgunde yarenın sınıftakı arkadaşlarının annelerı ıle bırlıkteydık ay gozumuzeden yas geldı resmen gülerken
perşembede arkadaşım bahçede toplanıcaz nasıpse

ay yelek olayına uzuldum ben cok takılmam ama cok sevdıgım bır kuyafetım zarar gördüyse aynsını alamama sansım varsa cok yıkılıtrım

Oh ne guzel cnm ya bu aralar dolusun yanı:)
Bızde yarın kv gıdıcez:) tr ye gıdıcek pazar sabahı nasıpse kp den ayrı kalamadı:)

Aynen cnm bende takılmam ama rahat ve kullanıslı bıseydı aynısını zor bulurum duzelmezsede de yapacak bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…