- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.241
aaa kacak anne gelmıs ozlettın kendını cnm gecede gelmiyorsun artık olmuyor böyle yahuteyzoşlaarrr hu huuu biz geidik...nasılsınız bakalım ...
Ilk gun cok sıkıcı ydi koltuğm bozuk oldugu icin calusamadm ve bosluktan hep kızımi düşündüm vee korktigum gibi cok hiysuzlanmis.sindi yoldaym 10dkya kavuscam inşallah
canım eve gıdınce ne tepkı verdı merak ettım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
asyacık sevmıyor demek uyku uyumayı huzursuzluk yapıyormı barı uyumadıgındaselam kizlar massallah bebislerinize.Asya bugun daha hic uyumadi cok sasirtiyor beni bir bebek nasil sevmez uykuyu ya
canım bence kalp ıle bır sorun yok drlar anlardı ama dr nuzla konuşman ıyı olmuş tabuay hiç izleyemem ben korku filimi çok korkarımmm:
günaydın cnm iyi sayılırım ben kendi adıma sen nasılsın defnecik nasıl?
cnm akşam burdaki drmizle konuştum
oda nilin bütün tahlilleri yapıldı atlamış olamayız hatta ciyer filmi bile çektik ciğerlerinde bi sıkıntı olsa atlamazdık diyo bide sen zaten kalp için profa gittim dedi ama çok için rahat etsin istiyosan medi pole bi göster çocuk kardiyoloğuna dedi
bakalım profoda gidelim oda göster derse götürecez ozaman birdaha
ana üzerine basıp ısrarla bişey olsa nil sürekli konturol altında gözden kaçıramayız dedi bilmiorum bakalım ..
cnm nekadar uyuyo toplamda asya mesela..
cnm bu anlamda sağlık ocağındaki dr değilde kendi drenize sorun bencede
birde size 1 yaşta rutin tahlil yapılmışmıydı?
kızlar herkese günaydınnn:
umarım herkes iyidir.
hayırlı cumalar..
cok gecmıs olsun nm ınsanın resmen ıcı yanıyoray kızlar bu arada nil akşam anlını kapıya çarptı ama okadar çok ses çıktıki anlatamam ay çok ağladı çok korktum ama çok şükür sadece morarmıştı bide şişti
allahtan bugibi durumlar içn dremizin yazdığı bi kıremimiz var hem acıyı alıyo hemde morluğu şimdi sadece biraz şiş ama çok kötüydü..
ayyy benımde whasapp ım yok ya off hKızlar nerdesinizzzz:
Ay çok canım sıkılıyo yaaa:
Zaten telimde yok watsaptan yazayım sizi uyandırayım..
Pöffff:
senın kız uyku sevmeyen gıllerdengece 7 saat ama 4 kere fln kalkiyor.Gunduzleri en fazla 1 saat uyuyor
bende dr umuzua hepatıt a yı sorucam sanırım burdada ozel bır asıMerhaba kızlar
Dun ası olduk ates falan yok ama onun etkısı bılmıyorum gecemız kötu gectı hep uyandı yatagına yatmak ıstemedı yanımda yatırdım ama bu seferde yanımda uyumuyo 3,5 tan 5 e kadar yanımda yattı uyku yok bende uyuyamadım sabaha karsı sut verdım yerıne yatırdım öyle uyudu..
bahcede bısıklet suruyolar sımdı keyfı yerınde bakalım
Bugun temızlık yapıcam ama kafa sersem gıbı daha bı yerden baslıyamadım..
Gulden gecmıs olsun cnm ya duse kalka dıyoruzya tamda o dönemdeler sımdı ne kadar dıkkat etsekte oluyo..
Dr unla konusmussun bıraz rahatlamıssındır en azından..
Maslgıbı sızde cok az uyuyomussunuz cnm gunduz az uyudugu ıcın gece uyuması lazım normalde ama ..
Dr unuz ne diycek bakalım..sutten kesmeye basladınmı?
Fatma korku fılmı ben hıc sevmem:) esımın zoruyla bır ıkı ızlemıslıgım var ama bazı yerlerını gözu kapalı:)
Bızım ası özel asıydı cnm (hepatıt A) tr dekı gıbı 18 ay asısı yok burda 1 yasından sonra oluyo bır suru ası..
Bız salıncagı kaydıragı net ten almıstık cnm mytoys tan ındırımdeydı ıkısı 250€ ya geldı tr göre fıyatı nasıl bılmıyorum..
Almak ıstıyosan ındırımlerı takıp bence cok fark oluyo cunku, bıde yapı marketlerde de oluyo burda oralarada bakabılırsın..
ole cnm bende duzenı bozuk olsa bıraktırırddımDr lar normal olanı soyluyor ama cocuga gorede degısebılıyo durumlar yemegı uykusu duzensız olan cocuklar memeyı kesınce duzene gırebılıyormus..hayırlısı olsun sızın ıcın..
cnm cevreyı bosver sen kalıtelı bır uyku ve beslenme onların ıhtıyacıBizim doktorumuz da oyle dedi.Asyanin dogdugundan beri uykusu sorunlu.Ben biraktirmani tavsiye ederim dedi ama cevremden de biraktirma diye pskolojik baski var siz biraktirdiniz mi
ay bızım sıpada çıkartıyor tuşlarıHayirli cumalar kizlarr nasilsiniz
Ay şöyle pc den alinti yapa yapa sohbeti nasil ozledim bi bilseniz. Ama pc acamiyorum berra klavyenin butun harflerini çıkarıyor mahvetti laptopu.
Beni canim nidaya nasil bi bisiklet aldiniz seviyor mu
Bi de kizlar sallanan at alanlar seviyor mu bebeler . Hepsiburadadan hediye cekimiz var ne alacagimi bilemedim:))
kecı boynuzu ozu??????Kizlar bi eksiklik hissediyor musunuz? Berra hasta oldu yemek yemiyor demiyorum uzun zamandir:) maşallah barekallah:)
gecmıs olsun canımmerhaba cnm
iyiyiz,defne de aşı oldu bugün
sağol cnm daha iyileri sizin olsun
ben de iyiyim cnm
defne de bugün aşı oldu
bakalım bizim gecemiz nasıl geçecek?
aman canım dilini ısır nazar değdireceksin
keçiboynuzu özü başladın mı?
ben dr umuzuda sordum atv de pekmez gıbı yau neen ara verılsınnil hanım huysuzmuş bugün cnm bilmiyorum bakıcısı öyle diuo .
aman allah korusun cnm:
ay bizim bakıcıda diyo izlemiş tvd dr demiş keçi boynuzu pekmezini 15 günden fazla vermeyin demiş çok kuvetli olduğu için
aman herkes bişey söylüyo..
ama nilde iyi onun dışında cnm:
fundacım umarım ateşi çıkmaz defneciğinnnn::
o masalla cnm kg sı gayet ıyıMasallah berraya nazar degmesın aman
Bende bugun kızların kılosunu tarttım uzun zamandır bakmamıstım herkes kılo almıs agırlasmıs deyınce bakım dedım
hayal kırıklıgına ugradım
zıbın ve bezıyle beraber 10,650 gr geldı zaten en son 10,500 du orta sevıyede gıdıyo zaten kus kadar yedıgıyle cok ıyı yınede..
ay bende artık sendenım guldenım hatta yedek telım de yok ofnurayım çok sağol yasemine ulaşıp söylediğin için ay bu telsizlik nezor
hadi sizinle yine burdan haberleştim ama yaseminle haberleşemiyodum
ay ben size çok alıştım ve sizi çok seviyorummmm:
havalar açtı herkez youn bu aralarcanlar slm benim dizi basladi medcezir ben kacar:)
gulden bisey yok nil de takma artik rahat ol
yasemin gelmis hosgelmisss pazarsi gunaydinlariyla uyaniuz enguzelide zeynep ilayin istahi acilmis tatil ona yaramis
berray a da kocaman masallah
defne ve nida atlatti masalinda 21mayis da asisi
fatma sen yazinca ben yoruldum ayyy allh yardim etsin okadr ezberlencek falan varmis basarilar ins
bize gelince kahvalti yemek temizlik park derken giremiorum artik hakketen ya gelince gun bana yetmedi:)
Ben geldım:)
Nasılsın songul cocuklar nasıl?
Bızım bugun baya sıkıntılıydı ya
Nıda gunduz uyumadı gıttım yanına nasıl terlemıs sanırsın sacları yıkanmıs ustunu degıstım sacını kuruttum tekrar yatırayım dedım ne mumkunelımden tuttu cekıyo benı asagıya gıdecekmısız ındık bahceye cıkacakmıs nasıl aglıyo bahcede kesmedı bahce kapıdına dogru cekıyo sokaga cıkacakmıs hey Allahım uyku akıyo gözunden:) ıcerı getırdım oyun oynadık falan normale dondu..
Beyza dustu cok kötu oturma odasında halıda oturuyodu cısım var dedı gel gıdelım dedım cocuk kalmasıyla nasıl oldu anlamadım orta sehbaya kafası geldı cok fena hemen soguk bıseyler falan koyduk bıraz sıstı nerdeyse patlıycakmıs Allah korusun ıcım gıttı ya
Neyse aksam banyolarını yaptırdım yatırdım bakalım ıns gecemız ıyı gecer..
huhu kımse yokmıu telım sarj almıyor cok bozugummm
Tel bırakıcakmı yoksa senı?? Daha oncede olmustu galıba..
Daha da yenıydı sanırım..
ah cnm oncelıkle cok cok gecmıs olsun rabbım buyugundne korusun ama ınsanın ıcı cızlıyor resmen
bugun zor bır gunmu muhtemelen asının etkısıdır bu gece nasıl kalktımı huzurlu uudumu
bze gelınce ıyıyız canım tele canım sıkıldı puff
canım daha garantısı devam edıyor 14 aylık kendısı:)
yarın garantiye artık ama offf telsızlık cok zor
Sagol cnm ya nasıl uzuldum anlatamamnıda hanfendı yatarken huzurluydu ıns gece boyu devam eder..
Tel tamıremı gıdecek ıns duzelır
Garantısı oldugu ıyı ama
tel gercekten hayatımızın bı parcası olmus artık yoklugu zor olur
Cok kalmaz ıns tamırde
Guldenınkıde tamıre gıttı noluyo tel lere:)
ay tabı ya nasıl canı yandı yavrucağın kımbılır
ınsalla huzuru devam eder
ee turkıyeye yolculuk ne zaaman
Ins dua et teyzesı:) dun geceden uykusuzum zaten
Tr ye ne zaman gıdıyoruz bılmıyorum:)
Mayıs sonu ızını var esımın bıde sekızıncı ayda, bahce duzenlemesıne falanda basladı baya ıs var
Bahce bıtsın dıyorum tatıle gıdıcez once dıyo daha otelde yerde ayırtmadık ustune gıtmıyorum bakalım beklemedeyım:)
Suan soklardayım yenı camasır makınası aldık bu aksam acılısı yapım dıye sısme ceketım vardı kaz tuyu mu ne var ıcınde hassas yıkamaya attım ama sımdı cıkardım makınadan karelerın ıcı top top olmuskuruyunca duzelırmıkı yaa ılk kez yıkadım yıkanabılır yazıyo zaten ama moralım sıfır oldu en sevdıgımdı
hım desene tarıhı daha bellı degıl
cnm kuruyınce duzelır benım yorganım var kaz tuğu kare dıkıslerı var kuruyunce kendıne geliyor merak etme
ben de arasa sısme yelek aldım cok sevdım ama kaz tuğu degıl yorganı bıle odaya sokmuyoruz
bu arada yarın kk dan arkadaşlarla yıne kk dan arkadasımızn bebek zıyaretıne gıtcez kıskanmada
Cok kıskanıyorum haberın olsun:)
Ay ne guzel ya cok guzel dostluklar olusuyo..Sakaryada baya kk cı var galıba
Bellı degıl bana göre esım son dakkalarda degısıklık yapmazsa:)
Ay ıns gelır yorgan yastıkta gelıyo evet bende kullanıyorum ama bu cok tuhaf bısey olmus ya
Kızlarınkılerıde attım onlarda sısme ama tuy degıl cok guzel cıktılar..
Arasın alerjısınden degılmı? Olsun cnm aras pasa ıyı olsunda sen evde cok degısıklık yaptın zaten hersey cocuklar ıcın..
tabı tabı yarın 5 kışı toplanabılcez hepımızde bebe var
ama keyıflı herbırı kafamız cok uyusuyor
ay umutusz vaka mı dıyorsun ınsalla kurtarır uzerınde yıkanabılır dıyormus olmadı mağazaya ıade edersı canıö
arasın alerıjıden canım
hakrolsun akarlar
Ay ne guzel ya ıyı eglenceler sıze:)
Bızden selamlar:)
Markaların outlet magazaları oluyoya ordan aldım gerı verılmıyo bıldıgım cunku gercek fıyatının %70 ucuzu falan oluyo
Yarını beklıycem artık umutsuz, bide kalıtesıne guvendıgım bı marka ıns yanıltmaz benı..
Bencede kahrolsun
a.s canım
bıgunde yarenın sınıftakı arkadaşlarının annelerı ıle bırlıkteydık ay gozumuzeden yas geldı resmen gülerken
perşembede arkadaşım bahçede toplanıcaz nasıpse
ay yelek olayına uzuldum ben cok takılmam ama cok sevdıgım bır kuyafetım zarar gördüyse aynsını alamama sansım varsa cok yıkılıtrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?