- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.581
Ii geceler kızlar yaaa bu aksam bezini çıkarttım meryemn saat başı götürüyordm arada kendisi de ciss fiye gidiyo otyruyo lazmligiba sonra kalkip geliyidk..neyse bu yine ciss diye wcye yöneldi bende arkasından gidiyirdm esim bisey sordu ona cevap vercm diye ugeadirkn sirrr diye bi ses duydum ve kyzum pijamasina isedi..uzuldgm nokta ilk kez farkinda olarak cise gittk ama bnm yuzumden pek bi anlami olmadı; ((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aysegul masallah masala kendi sarkisini kendi aciyo demek cok akilli bunlarya.
O komsunun kizinada masallah bizden iyi konusuyo nerdeyse ya o ne uzun cumle.ama koyde ilgilenmiyolar ya bizim koydede cogunlugu ilgilenmiyo cok basi bos birakiyolar ben bikere koydenken tam ereni uyutuyodum komsu kadin geldi onunda iki oglu var okula giden ereni uyutturmadi bende karsi ciktim cok uykusu var falan diye bi tartisma gecti aramizda oda diyo ben hic sallamadim uyutmadim hep kendileri uyudular diyo bende nasil diye sorunca kenarda kosede nerde olursa orda uyuyakalirlardi diyo ayy nekadar yanlis sanki insan degil o yavrucaklar ya cok rahatlar ama herkesde oyle degil cocuguyla ilgilenende var tabi mesela bizim diger pencere komsusu ucuncu cocugu olunca hep islak mendilleri yikayip oyle kullaniyodu bebekte okadar dusunuyo yine kadin.
Apartman komsunuda uyar bence madem okadar samimisiniz surekli gorusuyosunuz yanlis anlamaz heralde guzelce konusursun cocuguna nasil davranmasi konusunda.
Bende erenin kiyafetlerini falan okul kapaninca ayiricam kucukleri kisliklari falan hosuma gidiyo oyle seyler oyuzden okul stresi bitince yapicam hep alisverisi erenin odasini duzenlemeyi falan rahat rahat yapicam sonra.
Mayisin 24-25.de falan kapaniyo ama bundan sonra cok sksik her hafta sinav olucak ezberler falan nadil yetiscek bilmiyorum bi atlatsaydim su seneyide bidaha rahat olucam son senemde.ama cok stres yapiyo bu okul ya ben erenle doyasiya oynamayi temizlik yapmayi falan ozledim ama stres altinda hicbiseyin tadi olmuyo hicbisey yapasim gelmiyo cok fena bi durum ama napayim daha oncede imkanim olmadiki okumak icin.ins.sinifta kalmadan atlatirim simdilik iyide bakalim nolucak onumuzdeki sinavlar.haklısın cnm bogazına kacsa tıkanır yanında olmak gerek
yanı senın parcalayıp vermene gerek yok yer artık kendı demek ıstedım
senın okul nezman kapanıo nemzna ohhhh be dıyebılceksın ayy ben stres oldum ınankı
sen yazdıkca okadr ev cocuk ısının ıcınde bıde okul ezber falan ayyy masllhhh
Masallah meryeme biliyo demekki ciss diyo olsun canim yavas yavas olucak hepsi uzulme.Ii geceler kızlar yaaa bu aksam bezini çıkarttım meryemn saat başı götürüyordm arada kendisi de ciss fiye gidiyo otyruyo lazmligiba sonra kalkip geliyidk..neyse bu yine ciss diye wcye yöneldi bende arkasından gidiyirdm esim bisey sordu ona cevap vercm diye ugeadirkn sirrr diye bi ses duydum ve kyzum pijamasina isedi..uzuldgm nokta ilk kez farkinda olarak cise gittk ama bnm yuzumden pek bi anlami olmadı; ((
kızlar masalın saclarını tek tek ördüm bisürü hemde :)
ılk örgülerimiz:)ayy cok duygulandım yaaaa
cok da seker oldu
ıyı gecelr kızlar ben yatıorummmm
ayyne cnm sarkısını açıyor ama sok olduk ilk yapınca :)
aynen dedgın gbı cok rahatlar ben yapamam asla koydede olsam
dedgım kıslerın tarla vs ıslerı yokkı hadı ugrasamıo desem evde bız gbı boşlar yani
ben ordada olsam yıne boyle olrdum sadece sen gbı herkesle atısırdım kesınlıkle:)
bende o konuda hassasım uyku yeme duznımız bozulamz :)
sen stresı at keyfıne bak bencede cok keyıflı ayırma işi:)
ya o komsumada bgun buraya yazdıktan sonra tekrar oldu söyledım
canım aglasın bence yapma ıstedgını bak gözluk cıkarmayı koz olarak kullnıo sıze dedım
haklısın ıste ben yapmıom ama esım ve kv kp yapıo bu hale geldı ee artık bende mecbur kaldım kırılcak gözlugu dıye dedı
aynı evde yasıolar kvsıyle haklı oyuzden bısey de dıyemedım
hatta tekrar yapınca vermedı gözlugunu kızına agladı
ama hıc susmuo hiç bu saatten sonra cok zor yanı onun işi
banada ddedı bz gelırken kapıyı kapat masalın odasını açma dedı bır ıkı bısey cıkarırız yıne yaparsa koyarız falan dedı
tamm dedım artık
Iyı geceker kızlar
Katreınur cok gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır yavrucak merakta bırakma bızı..
Fatma cnm arabanız hayırlı olsun kazasız belasız gunlerde ıns
Amcadan almak daha bı rahat olmustur sızın ıcın en azından nasıl surdugunu bılırsınız..
Gulden masallah sana ne cok jestler yapmıssın oyle esıne:) dogum gunu kutlu olsun..
Songul apartmanda sıkıntı olmus bıraz..ıkı cocuklu bır evde mutlaka ses olur bıraz anlayıs olması gerekır ama herkes aynı olmuyor ıste..
Bıde dıkkatlı bır annesın yanı bosver takılma..
Wavs sızde hayırlısıyla ıstedıgınız gıbı bı ev bulursunuz ıns..tasınmak zor ıs Allah kolaylık versın cnm..
Beysal masallah erdeme kendı odasında uyuyomus ne guzel devamı gelır ıns..
Sıbelcım hıc denk gelemıyoruz artık hersey yoluna gırıyo galıba yavas yavas..meryemede masallah devamını merakla beklıyoruz gun ıcınde babannede acıyomu bezını??
Aysegul masalın saclarını merak ettım burayada resım ıstıyoruz:)
Nıdanın daha örecek kadar sacı yok,beyzanin cok örerdim 20 yı gecık örgu olurdu sacında cok sevıyorum ama uzun zamandir elim degmedi
Nuraycım sızınde araba ıcın hayırlısı olur ıns..temızlıgı bıraz kolaylamıssındır artık..
Hevın nerelerdesın gırmıyosun coktandır ıns hersey yolundadır.. Hep yazıcam unutuyorum bızım dr a sorduk babıx damlayı zararsız oldugunu soyledı..
Bı tane daha oldugunu onun ıcındekı bı maddenın nefes darlıgına falan yol acabılecegını soyledı..
Aklıma gelene yazmaya calıstım kızlar unuttugum varsa affola hepınıze ıyı geceler..
Kizlar gunaydin
Berranin kani dun 6.5 cikti kızlar dr inanmadi bugün tekrar yapilacak tahlil. Dua edin de yüksek çıksın. Aşırı dusukse kan falan vermeleri gerekebiliyormus sanirim. Hatta baska bi ile bile sevkedebilirler.
Ii geceler kızlar yaaa bu aksam bezini çıkarttım meryemn saat başı götürüyordm arada kendisi de ciss fiye gidiyo otyruyo lazmligiba sonra kalkip geliyidk..neyse bu yine ciss diye wcye yöneldi bende arkasından gidiyirdm esim bisey sordu ona cevap vercm diye ugeadirkn sirrr diye bi ses duydum ve kyzum pijamasina isedi..uzuldgm nokta ilk kez farkinda olarak cise gittk ama bnm yuzumden pek bi anlami olmadı; ((
kızlar masalın saclarını tek tek ördüm bisürü hemde :)
ılk örgülerimiz:)ayy cok duygulandım yaaaa
cok da seker oldu
ıyı gecelr kızlar ben yatıorummmm
ayyne cnm sarkısını açıyor ama sok olduk ilk yapınca :)
aynen dedgın gbı cok rahatlar ben yapamam asla koydede olsam
dedgım kıslerın tarla vs ıslerı yokkı hadı ugrasamıo desem evde bız gbı boşlar yani
ben ordada olsam yıne boyle olrdum sadece sen gbı herkesle atısırdım kesınlıkle:)
bende o konuda hassasım uyku yeme duznımız bozulamz :)
sen stresı at keyfıne bak bencede cok keyıflı ayırma işi:)
ya o komsumada bgun buraya yazdıktan sonra tekrar oldu söyledım
canım aglasın bence yapma ıstedgını bak gözluk cıkarmayı koz olarak kullnıo sıze dedım
haklısın ıste ben yapmıom ama esım ve kv kp yapıo bu hale geldı ee artık bende mecbur kaldım kırılcak gözlugu dıye dedı
aynı evde yasıolar kvsıyle haklı oyuzden bısey de dıyemedım
hatta tekrar yapınca vermedı gözlugunu kızına agladı
ama hıc susmuo hiç bu saatten sonra cok zor yanı onun işi
banada ddedı bz gelırken kapıyı kapat masalın odasını açma dedı bır ıkı bısey cıkarırız yıne yaparsa koyarız falan dedı
tamm dedım artık
Kizlar araba icin iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim hepinize ins.kazasiz belasiz kullaniriz hayirlisiyla Allahim olmayan herkese nasip etsin.
Benicim nidaya gulsemmi uzulsemmi bilemedimya nasilda cikarmayi basariyo tulumlari ins.hasta falan olmamistir simdi iyimi.
Sibelcim meryemede babanneyede sanada uzuldum canim ama yavas yavas tabi mutlaka alisilir bak ucuncu gun iyi gecmis neyseki.
Tuvalet egitimine baslamissiniz ins.kolay olurya biraz erken diymi artik bizede anlatirsin sonra tecrubelerini.
Mdrcnn bende emzirmeyi biraktirinca basliycam hapa canim banada saglik ocagi vericek bakalim nasil olucak ama kilo alicami sanmiyorum ben.
Ozcanan canim bende ereninkileri ayri yikiyorum dalin deterjan kullaniyorum bazen onluk vs. gibi seyleri bizimkilerle atiyorum buyuduler aslinda karisik yikansa bisey olmaz ama ben kiyamam ya karisik yikamayi hic dusunmuyorum zaten erenin bisuru kiyafeti var ve hep batiyo makina doluyo zaten.
Gulden esinin dogum gunu kutlu olsun canim.nilde pijamayi indiriyomus ama bana normal geldi yani buyudukce merak edip farkli sey yapiyolar belki yapabildigi icin hosuna gidiyodur tuvalet egitiminin geldigini ben dusunmuyorum acikcasi ne bileyim sen doktora bunuda sorarsin canim.
Bide super dadiyi gorup korkma canim orda cikanlar tamamen cocuklara yanlis bilincsiz davranan ebeveynler bence sen oyle degilsinki nilde kardesi hakediyo canim en kotu tarafini dusunme zaten ilkini buyutunce ikincisini buyutmek daha kolay olur.
merhabalar anneler
2.el otomotik sallanan mini beşik arrıyorum
siz aldınız mı? kullandınız mı?
satmayı düşünen var mı???
gecen yıl ıkısınde mutfak robotu almıstım kargoyla gndermıstım
bu yıl bılmıom hıc dusunmedım daha bıde babmın dogum gunu 11 mayıs hep anneler gunu zmanında olur bana ıkı masraf cıkardı cocukken:)
annemlere alırtssam babamada bısey alıp gbdermem gerek artık sen ne dusunuon cnm
cnm bu seferde eşime şikayet ediliyorum
onları beğenmiyormuşum,surat yapıyormuşum,aşağılıyormuşum
cnm henüz karar vermedim
annem ne alsam beğenir de kv şimdiye kadar aldığım hediyelere hep bir bahane buldu
sadece elektrikli semaveri çok beğendi
onun haricinde hep burun kıvırdı
Kizlar erik hirsizi buldum ben evde.
Mutfak tezgahinin ustunde kasenin icinde erikler vardi erende nasil ulastiysa almis onlardan bi kismini camasir makinasinin icine atmis (benim camasir m.mutfakta) elindede bitane var bana gosterip kacti bende korktum yemeye calisir bogazina kacar diye normalde ben koparip parca olarak vermistim daha once zaten ilk kez aldik erikte sonra baktim normal isirip isirip yiyyo sadece cekirdegi kalmis hemde, bende cekirdegi alip yenisini verdim biz izin versek bicok seyi yapicaklar sanirim ama gozlemim altinda yiyyo nolur nolmaz cokda tatli yiyyo yaa.
Kizlar dua edin bize. Hastanede yatiyoruz
Öğlen birden titremeye basladi elleri falan morardi cok kötüydü ya hemen komsuya gittim dr a getirdik soguk atesmis biraz daha gecikseydiniz havale gecirirdi dediler
aynen sabah olurum uyanınca hıc ogleye bıle kalmam bılırım hep unutmayayımdıye alarm kurdum tlfna hergun aksam8de ıcıom duznlı olsun dıye
bızım ucretsız hatta heryerde oyle cnm ben koye gıdınce ordakı saglık ocagından aldım
gecen yılda dıdım e tatıle gtmıstık orda kı saglık ocagına mısafır olarak kayıt oldum ucretsız verdıler
yanı heryerde var canım devlet karsılıo sonucta
sor cnm doktoruna ben cok memnunum ucretszı alıom hem ayrıcada nette arastır bakanmlıktan onaylı en dusuk hormon yan etkısı olmayan dıye
eczanede de9 tl dgerlerınden daha ucuz
canım uyardıom oyle ama gözluklerını cıkartıo aglıo kendını yerlere atıo sırf aglıo dıye annesıde her dedgını yapıo
bız gelınce oyuncakları sakla dıo ıyıde hangı bırını nereye saklayayım yada saklasam sıkılcaklar ozman napcaklar paylasmayı ogrense daha dogru degılmı ya
bıde sık grstugum bırı arada bı olsa onemsemem
ama her an grsuyoz kız 25aylık ıste
ayy masalın bısıkletını alıo masal bısey demıo gel annem sende ata bın dıom masalı ata bındırom atı alıo atı ona verıom masala verdgım dger seyı alıo
ayyy vermesek fgözluk takıo onları cıkarıp aglıo atıo kendını yere
masala kotu ornek olcak hergun göruo sonuucta napsam bılemedım
gecmıs olsun cnm dularımız senınle nesı varmıs berranın ates sebebı tahlıl yapıldımı
ay kızlar akşamdan beri hep üzücü haberler alıyorum akşam halmı kaybetim
ayzarmırdı kendisi kurtuldu ama halamı çok seviyorum..
mekanı cennet olsun.
birde katreynur.
berram üzdü beni..
Kizlar dua edin bize. Hastanede yatiyoruz
Günaydın kızlar
katreinur çok üzüldüm canım dualarimiz sizinle ins ciddi bişey yoktur
Yasemin nasıldı geceniz elif hiç uyumadi ya gece memeden ayırmaya karar verdim elifi ama şimdi vaz geçtim biraz daha zaman geçsin
Başınız sağolsun Allah sizlere hayırlı ömürler versin cAnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?