- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.561
süpersiniz kızlar sizi okumak çok zevkli
maselef adana daki gizem ve diğer başka şehirde 9 yaşında bir erkek çocuğu ikisinin de cesedlerine ulaşılmış rabbim ailelerine sabır versin
kızlar size bambaşka bir konu annelerinize ve kv lerinize anneler günü hediyesi ne alıcaksınız????
cnm bu seferde eşime şikayet ediliyorumyani sende kendince haklısın cnm ama ben kendim olsam mutfak masrafını karşılasamda laf ettiği anda yemeğide bırakırım kalmam yani. fazladan koyduğu bi tabağı laf ediosa yemem yani. herkesin kendi fikri tabi bunu benim annemde yapsa onda da yemem.sonuçta kuzuna bakıo aldıkların heleli hoş olsun ama akşam olunca ben olsam beklemeden kuzumu alır evime geçerim.
süpersiniz kızlar sizi okumak çok zevkli
maselef adana daki gizem ve diğer başka şehirde 9 yaşında bir erkek çocuğu ikisinin de cesedlerine ulaşılmış rabbim ailelerine sabır versin
kızlar size bambaşka bir konu annelerinize ve kv lerinize anneler günü hediyesi ne alıcaksınız????
merehaba kızlar gecmısokumak cok keyıflıyfdı
yağmurcandan canım böyle bırseye sahot oldun neden pesıne dusmedın bu ısın aılenın emınım hbr ı yok böyle bırseyden ınan ben olsam plis bıle aramış tım dun gecede ızledım yabancıuyruklu bakıcılar ıle ılgılı olayları caım sıkıldı zaten denk gelırsen mutlaka elınden gelenı yap bu bır suctır
kızlar arasın reahatlıla yatabılecegı bır oda olmasına rsagmen ben asla yanımdan ayırmayı düşünmüyorum en azından 3 yasına kadar bu sekılde cok mutluyum ıstesemde bunu bır daaha yasayamıcam zaten sızde cok takılmayın yarende cok uzun sure yattı yanımızda cok ta kolay ayırdım bır gecede
fundacım eger kv böyle bırsey ıma edıyorsa yazıklar olsun ona bır tabak fazla gelıyorsa
katreınur canım kuzum nazar ettık cok gecmıs olsun mıkrobık bır durumukı acaba
guldencım kıskanmada esım telımı almış tus klıdı ve sarj gırısı degısmısler
yasemın ozledın mı bakım benı
Fatma mınıge gecmus olsun
sıbelcım cıs egıtımı ayrıntılarını beklıyoruzz
komsu olayına gelınce kızgınım hala kapıma gelme cesaretlerı bıle yok
cnm bu seferde eşime şikayet ediliyorum
onları beğenmiyormuşum,surat yapıyormuşum,aşağılıyormuşum
cnm henüz karar vermedim
annem ne alsam beğenir de kv şimdiye kadar aldığım hediyelere hep bir bahane buldu
sadece elektrikli semaveri çok beğendi
onun haricinde hep burun kıvırdı
Canım haklısın ama kadın yabancı uyruklu ve evde de kalan.bi kadın gibi bence annenin haberi vardır ben öyle düşündüm o gün belki de yoktu bilmiyorum zaten peşine nasıl düşerim onuda bilmiyorum bizim.parka girmemize çıkmamız 15 dak sürüyor
Kizlar erik hirsizi buldum ben evde.
Mutfak tezgahinin ustunde kasenin icinde erikler vardi erende nasil ulastiysa almis onlardan bi kismini camasir makinasinin icine atmis (benim camasir m.mutfakta) elindede bitane var bana gosterip kacti bende korktum yemeye calisir bogazina kacar diye normalde ben koparip parca olarak vermistim daha once zaten ilk kez aldik erikte sonra baktim normal isirip isirip yiyyo sadece cekirdegi kalmis hemde, bende cekirdegi alip yenisini verdim biz izin versek bicok seyi yapicaklar sanirim ama gozlemim altinda yiyyo nolur nolmaz cokda tatli yiyyo yaa.
Öğlen birden titremeye basladi elleri falan morardi cok kötüydü ya hemen komsuya gittim dr a getirdik soguk atesmis biraz daha gecikseydiniz havale gecirirdi dediler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bısey olmaz artık cnım yerler yanı masal oyle cekırdeklı seylerı fındık fıstıgı coktandır yıyo
dun masalda erık yemıs bıttı dıye cekırdegını bana getırdı mutfahga gerısınıu aldı gttı tabagıyla:)
erık hırsızı yakalandııııııııııı:)
ayy makıneye mı atmıs ıyıkı gormussun:)
Erigi ilk kez aldik bide leblebi falan yiyyo zatende eriklerin buyuklugu tam yutulup bogazda kalicak gibi bide cekirdekli oldugu icin oyuzden endiselendim erende hic gorup yememisti sonucta bilmedigi bisey dikkat etmek lazim.
Kizlar araba icin iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim hepinize ins.kazasiz belasiz kullaniriz hayirlisiyla Allahim olmayan herkese nasip etsin.
Benicim nidaya gulsemmi uzulsemmi bilemedimya nasilda cikarmayi basariyo tulumlari ins.hasta falan olmamistir simdi iyimi.
Sibelcim meryemede babanneyede sanada uzuldum canim ama yavas yavas tabi mutlaka alisilir bak ucuncu gun iyi gecmis neyseki.
Tuvalet egitimine baslamissiniz ins.kolay olurya biraz erken diymi artik bizede anlatirsin sonra tecrubelerini.
Mdrcnn bende emzirmeyi biraktirinca basliycam hapa canim banada saglik ocagi vericek bakalim nasil olucak ama kilo alicami sanmiyorum ben.
Ozcanan canim bende ereninkileri ayri yikiyorum dalin deterjan kullaniyorum bazen onluk vs. gibi seyleri bizimkilerle atiyorum buyuduler aslinda karisik yikansa bisey olmaz ama ben kiyamam ya karisik yikamayi hic dusunmuyorum zaten erenin bisuru kiyafeti var ve hep batiyo makina doluyo zaten.
Gulden esinin dogum gunu kutlu olsun canim.nilde pijamayi indiriyomus ama bana normal geldi yani buyudukce merak edip farkli sey yapiyolar belki yapabildigi icin hosuna gidiyodur tuvalet egitiminin geldigini ben dusunmuyorum acikcasi ne bileyim sen doktora bunuda sorarsin canim.
Bide super dadiyi gorup korkma canim orda cikanlar tamamen cocuklara yanlis bilincsiz davranan ebeveynler bence sen oyle degilsinki nilde kardesi hakediyo canim en kotu tarafini dusunme zaten ilkini buyutunce ikincisini buyutmek daha kolay olur.
Cnm eğer bir sorun çıkmazsa 15 Mayıs ta gelecek. Hakkari'de olduğu için 1 aydır gelmiyor
Cnm komşuluk nedir bilmiyor herhalde. Her evde gürültü olur. Niye önce sana gelmedi? Insanlari anlamak zor.
Sen selam vermeye devam et. Allahın selamı sonuçta
Maşallah de nazar değer
Nolur nolmaz canim yiyebilseler bile yinede dikkat etmek lazim.Ay evet canim erik tehlike olabilir asyada aldimi onu kontrol ediyorum hep
Ben almamistim canim malesef yok bende.merhabalar anneler
2.el otomotik sallanan mini beşik arrıyorum
siz aldınız mı? kullandınız mı?
satmayı düşünen var mı???
hayrli olsun arabaniz canim kazasiz belasiz kullan insi
Kizlar dua edin bize. Hastanede yatiyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Songul komsunuzda biraz ters insanlardan sanirim gelip senle konusmak varken yaptigina bak iste nedenirki boylelerine.
Funda canim ya senin kv.ne soyliycek soz yok valla ama isin garibi sen cok farkindasin herseyin ama yinede kv.aldigini aliyosun hic bi tepki vermiyosun masallah sana.
Waws sizede tasinma yollari gorunmus ya uzuldum ins.gonlunuze gore bi ev buursunuz ev sahibide yeterli zamani verir ins.
Beysal masallah erdeme odasindada yatiyo artik oylemi nasil mutlu oluyosaniz oyle yapin canim.
Oda icinde bende dedigim gibi gardrop hali ve tul perde alicam simdilik yeticek zaten besigide var bide komidin var zaten cekyatlarin biri kalicak oda doluyo bile.
İns.sende istedigin gibi alirsin.
Katreinur cok gecmis olsun canim ya neden oyle olduki ins.simdi iyidir berra ayy ne cok korkmussundur onu oyle gorunce Allah bidaha yasatmasin canim.bize haber ver mutlaka.
Yagmurcandan kolay gelsin canim en zoru mutfagi temizlemek orasi biterse cogu is bitmis oluyo zaten.
Elifde aldiklarini gule gule giysin ben erene almak icin okulun kapanmasini bekliyorum su gunlerde cok stresliyim okul kapaninca gonul rahatligiyla alirim hem havalarda isinmis olur.
Sizde araba aliyomussunuz Allah hayirlisiyla kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin canim.
O yabanci kadinada cok sey soylerdimde neyse gunahi onun olsun ama sirf yabanci dilde ogrensin diye yabanci bakici tutuyo bazi aileler cok karsiyim bu duruma ya nekadar yanlis akillarini modernlik bozmus.
Erigi ilk kez aldik bide leblebi falan yiyyo zatende eriklerin buyuklugu tam yutulup bogazda kalicak gibi bide cekirdekli oldugu icin oyuzden endiselendim erende hic gorup yememisti sonucta bilmedigi bisey dikkat etmek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?