- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.601
ay kızlar akşamdan beri hep üzücü haberler alıyorum akşam halmı kaybetim
ayzarmırdı kendisi kurtuldu ama halamı çok seviyorum..
mekanı cennet olsun.
birde katreynur.
berram üzdü beni..
iidi cnm mızırdak biraz diş gelio sanırım ama çok şükür. elifimde emsin biraz daha annesi nasılsa bi ömür böle bi şansları olmıycak...Günaydın kızlar
katreinur çok üzüldüm canım dualarimiz sizinle ins ciddi bişey yoktur
Yasemin nasıldı geceniz elif hiç uyumadi ya gece memeden ayırmaya karar verdim elifi ama şimdi vaz geçtim biraz daha zaman geçsin
günaydın cnm sevindim i olmanıza bizde iiyiz çok şükür....of yaa neden okadar düştü berracığın kanı inşallah bugünkü tahlillerde yüksek çıkar rabbim tez zamanda sağlıkla evinize varmayı nasip etsin insallah haberdar et bizi
günaydın kızlar nasılsınız biz çok şükür iyiyiz
günaydın cnm
nesivar elifimin?
nilde snıyorum diş çıkartıyo akşam çok uzursuzdu
kulağını tutuyo oyanağına bi baktım diğer yanak soğuk o yanıyodu
bende carpol verdim yatırdım allahtan rahat uyudu yavrum..
sağol cnm:
amin..
Günaydın kızlar
Yasemin nasıldı geceniz elif hiç uyumadi ya gece memeden ayırmaya karar verdim elifi ama şimdi vaz geçtim biraz daha zaman geçsin
Başınız sağolsun Allah sizlere hayırlı ömürler versin cAnım
of yaa neden okadar düştü berracığın kanı inşallah bugünkü tahlillerde yüksek çıkar rabbim tez zamanda sağlıkla evinize varmayı nasip etsin insallah haberdar et bizi
Günaydın kızlar
of yaa neden okadar düştü berracığın kanı inşallah bugünkü tahlillerde yüksek çıkar rabbim tez zamanda sağlıkla evinize varmayı nasip etsin insallah haberdar et bizi
başınız sağolsun cnm rabbim kalanlara ömür versin inş.
iidi cnm mızırdak biraz diş gelio sanırım ama çok şükür. elifimde emsin biraz daha annesi nasılsa bi ömür böle bi şansları olmıycak...
günaydın cnm sevindim i olmanıza bizde iiyiz çok şükür....
geçmiş olsun cnm kolayca çıkarsın inş.
günaydın cnm
nesivar elifimin?
sağol cnm:
amin..
Günaydın kızlar
iidi cnm mızırdak biraz diş gelio sanırım ama çok şükür. elifimde emsin biraz daha annesi nasılsa bi ömür böle bi şansları olmıycak...
kim vefat etti güldenim başınız sağolsun
geçmiş olsun cnmÖğlen birden titremeye basladi elleri falan morardi cok kötüydü ya hemen komsuya gittim dr a getirdik soguk atesmis biraz daha gecikseydiniz havale gecirirdi dediler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah iyileşir cnmıns kuzenının kızı ıylesır cnm ıyı hberlerını de duyarız senden
kv de cok tuhaf dıcek soz yok ona :)
cnm benimki beğenmezhedyeye burun kıvırmak cok ayıp dusunup almıssın yanı
ben mutfak robtu almıstım ıkısıde cok begenmıstı benım kv allh var o konuda ıyıdır hatta senınkının yanında melek:)
ay yerim ben o erik hırsızınıKizlar erik hirsizi buldum ben evde.
Mutfak tezgahinin ustunde kasenin icinde erikler vardi erende nasil ulastiysa almis onlardan bi kismini camasir makinasinin icine atmis (benim camasir m.mutfakta) elindede bitane var bana gosterip kacti bende korktum yemeye calisir bogazina kacar diye normalde ben koparip parca olarak vermistim daha once zaten ilk kez aldik erikte sonra baktim normal isirip isirip yiyyo sadece cekirdegi kalmis hemde, bende cekirdegi alip yenisini verdim biz izin versek bicok seyi yapicaklar sanirim ama gozlemim altinda yiyyo nolur nolmaz cokda tatli yiyyo yaa.
evet cnm hakkari merkezdeHakkari merkezde mi canım
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cnm yapım bu malesef. benim ona yaptıklarımı o bilmiyor ama allah bilsin. eşimin hatırı var,büyüğümüz sonuçta.ben anneme nasıl davranıyorsam ona da öyle davranıyorum.allah büyüktürSongul komsunuzda biraz ters insanlardan sanirim gelip senle konusmak varken yaptigina bak iste nedenirki boylelerine.
Funda canim ya senin kv.ne soyliycek soz yok valla ama isin garibi sen cok farkindasin herseyin ama yinede kv.aldigini aliyosun hic bi tepki vermiyosun masallah sana.
Waws sizede tasinma yollari gorunmus ya uzuldum ins.gonlunuze gore bi ev buursunuz ev sahibide yeterli zamani verir ins.
Beysal masallah erdeme odasindada yatiyo artik oylemi nasil mutlu oluyosaniz oyle yapin canim.
Oda icinde bende dedigim gibi gardrop hali ve tul perde alicam simdilik yeticek zaten besigide var bide komidin var zaten cekyatlarin biri kalicak oda doluyo bile.
İns.sende istedigin gibi alirsin.
Katreinur cok gecmis olsun canim ya neden oyle olduki ins.simdi iyidir berra ayy ne cok korkmussundur onu oyle gorunce Allah bidaha yasatmasin canim.bize haber ver mutlaka.
Yagmurcandan kolay gelsin canim en zoru mutfagi temizlemek orasi biterse cogu is bitmis oluyo zaten.
Elifde aldiklarini gule gule giysin ben erene almak icin okulun kapanmasini bekliyorum su gunlerde cok stresliyim okul kapaninca gonul rahatligiyla alirim hem havalarda isinmis olur.
Sizde araba aliyomussunuz Allah hayirlisiyla kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin canim.
O yabanci kadinada cok sey soylerdimde neyse gunahi onun olsun ama sirf yabanci dilde ogrensin diye yabanci bakici tutuyo bazi aileler cok karsiyim bu duruma ya nekadar yanlis akillarini modernlik bozmus.
canım normaldir.böyle şeyler olur.Ii geceler kızlar yaaa bu aksam bezini çıkarttım meryemn saat başı götürüyordm arada kendisi de ciss fiye gidiyo otyruyo lazmligiba sonra kalkip geliyidk..neyse bu yine ciss diye wcye yöneldi bende arkasından gidiyirdm esim bisey sordu ona cevap vercm diye ugeadirkn sirrr diye bi ses duydum ve kyzum pijamasina isedi..uzuldgm nokta ilk kez farkinda olarak cise gittk ama bnm yuzumden pek bi anlami olmadı; ((
fotoğraf istiyorumkızlar masalın saclarını tek tek ördüm bisürü hemde :)
ılk örgülerimiz:)ayy cok duygulandım yaaaa
cok da seker oldu
ıyı gecelr kızlar ben yatıorummmm
günaydın cnmKizlar gunaydin
Berranin kani dun 6.5 cikti kızlar dr inanmadi bugün tekrar yapilacak tahlil. Dua edin de yüksek çıksın. Aşırı dusukse kan falan vermeleri gerekebiliyormus sanirim. Hatta baska bi ile bile sevkedebilirler.
cnm zaten kendisi de bilyor kendi huyunu.kaynım için diyor ki:" selime de sessiz bi kız bulmak lazım.selim sakin bi çocuk.bizi üzmeyecek bi kız bulmak lazım.sessiz,sakin olmalı.hatta balık burcundan bi kız bulmak laım".olur öyle kazalar cnm dahada olucak..
hayırlı olsun eğitiminiz bakalım..
ohh güle gükkle kullansın masalım..
artık onun işi zor cnm bi uzman yardımı almadan olmaz
hele evde kv kp varsa hiç olmaz..
ay bilemiorum cnm hakkımızda hayırlısı artık..
bende almadım bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza..
bende almıyacam kvye aldıklarımı hiç kullanmıyo zaten geçen senede kızgınım
ama bi kızartma tenceresi istiyodu kendime alırken onada aldım onu vericem artık..
annemiçinde bilmiorum..
ay vallaha ben senin yerine olsam hiç bişey almam ona söylersede cevabını veririm ama sen bunu yapmazsın
ay senin kv benim gibi birine düşecektiki hehehe:
yerim ben ıo erik hırsızını nilde çok seviyo ve yiyo..
cnm çok geçmiş olsun.
oy kıyamam ya ne olmuşki okadar cnm.
sorucam cnm:
katreynurum günaydın tekrar geçmiş olsun nediyo ddrler siz 1 yaş rutinde yaptırdığınızda kaçtı berramın kanı çok düşmüş neden
düşmüş okadar
allahım sağlığınıza kavuştursun sizi
ama inşallah tahlil yanlıştır cnm dualarım sizinle..
başın sağolsun cnm.allah rahmet eylesin, sizlere de uzun ömür versinay kızlar akşamdan beri hep üzücü haberler alıyorum akşam halmı kaybetim
ayzarmırdı kendisi kurtuldu ama halamı çok seviyorum..
mekanı cennet olsun.
birde katreynur.
berram üzdü beni..
günaydın cnmof yaa neden okadar düştü berracığın kanı inşallah bugünkü tahlillerde yüksek çıkar rabbim tez zamanda sağlıkla evinize varmayı nasip etsin insallah haberdar et bizi
Günaydın kızlar
kim vefat etti güldenim başınız sağolsun
geçmiş olsun cnm
allah korumuş
soğuk ateş daha zor
allah şifa versin
inşallah iyileşir cnm
cnm benimki beğenmez
illa marka olacak bi kere ona alınan hediye
altın alırsan onu sever
kaç kee annem hediye aldı ve hep annemin aldığı hediyeleri bana göstere göstere başkasına verdi
benim hediyeleri de beğenmez
en son geçen yıl yün-kaşe bi ceket gibi hırka almıştım(mağazanın en çok sattığı ürünmüş.kapış kapış gidiyormuş.son 2 tane kalmıştı.bedeni kalmadığı için başka mağazadan getirtmiştim.ben bile bayılmıştım) baya da para vermiştim onu bile beğenmedi.gitti değiştirdi.
ay yerim ben o erik hırsızını
evet cnm hakkari merkezde
cnm yapım bu malesef. benim ona yaptıklarımı o bilmiyor ama allah bilsin. eşimin hatırı var,büyüğümüz sonuçta.ben anneme nasıl davranıyorsam ona da öyle davranıyorum.allah büyüktür
canım normaldir.böyle şeyler olur.
fotoğraf istiyorum
günaydın cnm
çok düşükmüş peki neden kaynaklı belli mi?rabbim şifa versin.inşallah bugün daha iyi çıkar sonuçlar
haberdar et bizi
cnm zaten kendisi de bilyor kendi huyunu.kaynım için diyor ki:" selime de sessiz bi kız bulmak lazım.selim sakin bi çocuk.bizi üzmeyecek bi kız bulmak lazım.sessiz,sakin olmalı.hatta balık burcundan bi kız bulmak laım".
yani gelinlerim sessiz olsun diyor kısaca
almak içimden gelmiyor böyle yaptığı için ama almamak da olmaz
başın sağolsun cnm.allah rahmet eylesin, sizlere de uzun ömür versin
günaydın cnm
günaydın cnm
ay senin kv balık burcunuda bulurda
inşallah sesiz diye aldığı gelin onun hakkıından gelir ben ne sesiz ama içten pazarlıklı insanlar tanıyorum
ki zaten emininm görecek te işte burdayız senden öğrenicez bizde..
canım zaten kv hem benim ahımı hem de kaynımı sevdiği kızdan ayırarak o kızın ahını fazlasıyla aldı.ama şans artık bilemem
Kizlar cok sagolun. Bugun kan tahlili 11.2 cikti cok şükür. Dün durumu kötüyken almislardi uzerinde 2 kere calisilmasina ragmen 6 çıkmış. Dr la gorusmedik daha berra yi cok zor tutuyorum cok sıkıldı. Dua edin de çıkalım bugün. Surekli ağlıyor
Kizlar soguk ates ne demek
canım zaten kv hem benim ahımı hem de kaynımı sevdiği kızdan ayırarak o kızın ahını fazlasıyla aldı.ama şans artık bilemem
Katreinur canim cok gecmus olsun cok uzuldum kuzums neden bu denli dustuki onceden yapilmismiydi
rabbim beterinden korusun simdi giclu anne olma zamani
guldebcim basilsagolsun cnm
Kizlar soguk ates ne demek
Kizlar cok sagolun. Bugun kan tahlili 11.2 cikti cok şükür. Dün durumu kötüyken almislardi uzerinde 2 kere calisilmasina ragmen 6 çıkmış. Dr la gorusmedik daha berra yi cok zor tutuyorum cok sıkıldı. Dua edin de çıkalım bugün. Surekli ağlıyor
sağol cnm günaydın..
cnm soğuk havale varya hani sanıyorum havale öncesi yaşanlar ama burda ateşin yükselmiyo oyüzdende soğuk havale deniyo..
cnm demekki dün bi yanlışlık olmuşyoksa bukadar fark olması imkansız
ozaman bugün çıkarsınız cnm
ama bunun sebebide araştırılması lazım ona göre bi tedavi lazım..
Canım tahminimce sadece yanımızda yatsın istiyor bende besikte yatsın istiyorum e uyanıyor uyumak için emmek istiyor gogus uclarim acimaya başladı annelik çok zor yagünaydın cnm
nesivar elifimin?
sağol cnm:
amin..
Emsin canım Emsin de simarikliga vurdu işi ben de akşam bi sıkıntısı mi var acaba diye düşündüm ama atesi yok e disler de bitti sırf meme duskunlugubaşınız sağolsun cnm rabbim kalanlara ömür versin inş.
Günaydın canım iyiyiz sizde iyiymissiniz sevindimof yaa neden okadar düştü berracığın kanı inşallah bugünkü tahlillerde yüksek çıkar rabbim tez zamanda sağlıkla evinize varmayı nasip etsin insallah haberdar et bizi
Günaydın canım bak bi bana yazmamissingeçmiş olsun cnm
allah korumuş
soğuk ateş daha zor
allah şifa versin
inşallah iyileşir cnm
cnm benimki beğenmez
illa marka olacak bi kere ona alınan hediye
altın alırsan onu sever
kaç kee annem hediye aldı ve hep annemin aldığı hediyeleri bana göstere göstere başkasına verdi
benim hediyeleri de beğenmez
en son geçen yıl yün-kaşe bi ceket gibi hırka almıştım(mağazanın en çok sattığı ürünmüş.kapış kapış gidiyormuş.son 2 tane kalmıştı.bedeni kalmadığı için başka mağazadan getirtmiştim.ben bile bayılmıştım) baya da para vermiştim onu bile beğenmedi.gitti değiştirdi.
ay yerim ben o erik hırsızını
evet cnm hakkari merkezde
cnm yapım bu malesef. benim ona yaptıklarımı o bilmiyor ama allah bilsin. eşimin hatırı var,büyüğümüz sonuçta.ben anneme nasıl davranıyorsam ona da öyle davranıyorum.allah büyüktür
canım normaldir.böyle şeyler olur.
fotoğraf istiyorum
günaydın cnm
çok düşükmüş peki neden kaynaklı belli mi?rabbim şifa versin.inşallah bugün daha iyi çıkar sonuçlar
haberdar et bizi
cnm zaten kendisi de bilyor kendi huyunu.kaynım için diyor ki:" selime de sessiz bi kız bulmak lazım.selim sakin bi çocuk.bizi üzmeyecek bi kız bulmak lazım.sessiz,sakin olmalı.hatta balık burcundan bi kız bulmak laım".
yani gelinlerim sessiz olsun diyor kısaca
almak içimden gelmiyor böyle yaptığı için ama almamak da olmaz
başın sağolsun cnm.allah rahmet eylesin, sizlere de uzun ömür versin
günaydın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?