2012 kasım bebekleri büyüyor..

yasminler çok etkilidir ha ha:)

şimdi komsum yemek yedirio kizina da aklıma geldi
ya kızlar bişey sorcam bu komsumla samimiyiz
ama nasıl desem kıza bilemiom
bize gelsede biz onlara gitsekde kizini hiç uyarmio bişey demio
sürekli masalın elinden oyuncakları alıo bizimkileri.bile masal çok sesiz kalio hiç bist demio
ama sürekli ezio masalı
pasif kalmasini yada melike gbi elinden.bişey alininca hircilasmasini istemiom yanlış örnek olmasinida istemiom
ama kdini çok seviom yoksa sırf buyuzden bile grsmem ama napsam nasıl uyarsam ki sizce

yani yanlış anlama cnm ama o kadar lafın üstüne ben olsam tek lokmasını yemem evde peynir ekmek yerim yine yemem yani
cnm zaten mutfak masrafını karşılıyorum neden yemeyim diyorum ben de
zaten yediğim 2 lokma bişey

maalesef cnm

yanı sonuçta o yemek pısıyor bende sadece cekememezlık fesatlık yanı olduğunca yardım cı oluyorsunuz zaten ne ıstoyorkı

amın canım ya
canım sürekli teşekkür etmemizi,o olmasaydı bizim tek başımıza hiçbir şeyi başaramayacağımızı söylememizi, kendisini vazgeçilmez hissettirmemizi,sürekli ona muhtaç olduğumuzu söylememizi, bir de herşeyi ona danışmamızı,herşeye kendisinin karar vermesini,hatta ve hatta kazandığımız parayı ona vermemizi bizim ondan harçlık almamızı, kısaca kendi krallığını ilan etmek istiyor
ama gerçek böyle değil ki

aynen katılıyorummmmmmm:

aaa ben bunu ilk defa duydumya.

ay allahım ben diyecek bişey bile bulamıyorum fundamya..
off off:
ya ne alaka diyecen ama senin kuzeninin kızı nasıloldu fundacım?
cnm kuzenimin kızını hastaneden çıkardılar
dün endeoskopi yaptılar,akciğerlerine baktılar
sıvı şeylerle beslenmeye devam
21 gün sonra tekrar bakılacak
tedaviye devam

benı fena bozduuuu
ne yaptı ki?????

bence nile kardeş gelsin iyidir

yani sende kendince haklısın cnm ama ben kendim olsam mutfak masrafını karşılasamda laf ettiği anda yemeğide bırakırım kalmam yani. fazladan koyduğu bi tabağı laf ediosa yemem yani. herkesin kendi fikri tabi bunu benim annemde yapsa onda da yemem.sonuçta kuzuna bakıo aldıkların heleli hoş olsun ama akşam olunca ben olsam beklemeden kuzumu alır evime geçerim.

ha ha sen bi ara ilaç içmeyi de unut cnm hatta:)

süpersiniz kızlar sizi okumak çok zevkli
maselef adana daki gizem ve diğer başka şehirde 9 yaşında bir erkek çocuğu ikisinin de cesedlerine ulaşılmış rabbim ailelerine sabır versin

kızlar size bambaşka bir konu annelerinize ve kv lerinize anneler günü hediyesi ne alıcaksınız????

cnm peki komşunun kızı kaç yaşında yada kaç aylık.

bence sen uyar güzelce bak kardeşinin yada arkadaşının elinden alma falande.

yok cnm gelmesin hazır değilim mümkünse nil hep böyle iyi..

hele bunları okuduktan sonra..

ha ha sen bi ara ilaç içmeyi de unut cnm hatta:)

cnm unutmayayımyaaaa:

Kizlar dua edin bize. Hastanede yatiyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öğlen birden titremeye basladi elleri falan morardi cok kötüydü ya hemen komsuya gittim dr a getirdik soguk atesmis biraz daha gecikseydiniz havale gecirirdi dediler

aynen sabah olurum uyanınca hıc ogleye bıle kalmam bılırım hep unutmayayımdıye alarm kurdum tlfna hergun aksam8de ıcıom duznlı olsun dıye
bızım ucretsız hatta heryerde oyle cnm ben koye gıdınce ordakı saglık ocagından aldım
gecen yılda dıdım e tatıle gtmıstık orda kı saglık ocagına mısafır olarak kayıt oldum ucretsız verdıler
yanı heryerde var canım devlet karsılıo sonucta
sor cnm doktoruna ben cok memnunum ucretszı alıom hem ayrıcada nette arastır bakanmlıktan onaylı en dusuk hormon yan etkısı olmayan dıye
eczanede de9 tl dgerlerınden daha ucuz
canım uyardıom oyle ama gözluklerını cıkartıo aglıo kendını yerlere atıo sırf aglıo dıye annesıde her dedgını yapıo
bız gelınce oyuncakları sakla dıo ıyıde hangı bırını nereye saklayayım yada saklasam sıkılcaklar ozman napcaklar paylasmayı ogrense daha dogru degılmı ya
bıde sık grstugum bırı arada bı olsa onemsemem
ama her an grsuyoz kız 25aylık ıste
ayy masalın bısıkletını alıo masal bısey demıo gel annem sende ata bın dıom masalı ata bındırom atı alıo atı ona verıom masala verdgım dger seyı alıo
ayyy vermesek fgözluk takıo onları cıkarıp aglıo atıo kendını yere
masala kotu ornek olcak hergun göruo sonuucta napsam bılemedım

Kizlar dua edin bize. Hastanede yatiyoruz

gecmıs olsun cnm dularımız senınle nesı varmıs berranın ates sebebı tahlıl yapıldımı

ıns kuzenının kızı ıylesır cnm ıyı hberlerını de duyarız senden
kv de cok tuhaf dıcek soz yok ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…