- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.541
cnm yarenın doğumdan sonra yasmın kullandım bınbır turlu erkı yaptı
sonra dr umıcrogynom onerdı fıtarını görünce oldukça sasırmıstım tam 4.5 yıl kullandımö ve ufacık bır yan etkı gormedım HATTA NERDEYSE ADET OLUCGIM SAATI BILE BILIRDIM
emzırmeyı bırakınca yıne ona baslıcM
BIZIM BURDA S.O HAP VERMIYOR BEN HEP ECZANEDEN ALDIM
yasminler çok etkilidir ha ha:)
Evde olanlar cıne 5 ı ızlemenızı tavsıye ederım
ben hıc kacırmıyorum bugun cocuk ıstısmarı konusuluyor
benı fena bozduuuu
cnm izle ve bizede anlat aldığın notları olurmu?
Bu arada bende kadın drm gidicem gidince sorayım bakalım..
neyı sorucaksın canım
cnm zaten mutfak masrafını karşılıyorum neden yemeyim diyorum ben deyani yanlış anlama cnm ama o kadar lafın üstüne ben olsam tek lokmasını yemem evde peynir ekmek yerim yine yemem yani
canım sürekli teşekkür etmemizi,o olmasaydı bizim tek başımıza hiçbir şeyi başaramayacağımızı söylememizi, kendisini vazgeçilmez hissettirmemizi,sürekli ona muhtaç olduğumuzu söylememizi, bir de herşeyi ona danışmamızı,herşeye kendisinin karar vermesini,hatta ve hatta kazandığımız parayı ona vermemizi bizim ondan harçlık almamızı, kısaca kendi krallığını ilan etmek istiyormaalesef cnm
yanı sonuçta o yemek pısıyor bende sadece cekememezlık fesatlık yanı olduğunca yardım cı oluyorsunuz zaten ne ıstoyorkı
amın canım ya
cnm kuzenimin kızını hastaneden çıkardılaraynen katılıyorummmmmmm:
aaa ben bunu ilk defa duydumya.
ay allahım ben diyecek bişey bile bulamıyorum fundamya..
off off:
ya ne alaka diyecen ama senin kuzeninin kızı nasıloldu fundacım?
ne yaptı ki?????benı fena bozduuuu
bence nile kardeş gelsin iyidiryasmini bırakıp microgynom başlıyayımmı diye..
yasminin bana bi yan etkisi yok açıkçası ama yine diyeri daha iyise onu kullanayım bende ama kendi başıma işş yapmıyayımda
kazara niloşa bi kardeş gelmesin dimi ama:):):)
cnm zaten mutfak masrafını karşılıyorum neden yemeyim diyorum ben de
zaten yediğim 2 lokma bişey
canım sürekli teşekkür etmemizi,o olmasaydı bizim tek başımıza hiçbir şeyi başaramayacağımızı söylememizi, kendisini vazgeçilmez hissettirmemizi,sürekli ona muhtaç olduğumuzu söylememizi, bir de herşeyi ona danışmamızı,herşeye kendisinin karar vermesini,hatta ve hatta kazandığımız parayı ona vermemizi bizim ondan harçlık almamızı, kısaca kendi krallığını ilan etmek istiyor
ama gerçek böyle değil ki
cnm kuzenimin kızını hastaneden çıkardılar
dün endeoskopi yaptılar,akciğerlerine baktılar
sıvı şeylerle beslenmeye devam
21 gün sonra tekrar bakılacak
tedaviye devam
ne yaptı ki?????
bence nile kardeş gelsin iyidir
yasmini bırakıp microgynom başlıyayımmı diye..
yasminin bana bi yan etkisi yok açıkçası ama yine diyeri daha iyise onu kullanayım bende ama kendi başıma işş yapmıyayımda
şimdi komsum yemek yedirio kizina da aklıma geldi
ya kızlar bişey sorcam bu komsumla samimiyiz
ama nasıl desem kıza bilemiom
bize gelsede biz onlara gitsekde kizini hiç uyarmio bişey demio
sürekli masalın elinden oyuncakları alıo bizimkileri.bile masal çok sesiz kalio hiç bist demio
ama sürekli ezio masalı
pasif kalmasini yada melike gbi elinden.bişey alininca hircilasmasini istemiom yanlış örnek olmasinida istemiom
ama kdini çok seviom yoksa sırf buyuzden bile grsmem ama napsam nasıl uyarsam ki sizce
cnm zaten mutfak masrafını karşılıyorum neden yemeyim diyorum ben de
canım sürekli teşekkür etmemizi,o olmasaydı bizim tek başımıza hiçbir şeyi başaramayacağımızı söylememizi, kendisini vazgeçilmez hissettirmemizi,sürekli ona muhtaç olduğumuzu söylememizi, bir de herşeyi ona danışmamızı,herşeye kendisinin karar vermesini,hatta ve hatta kazandığımız parayı ona vermemizi bizim ondan harçlık almamızı, kısaca kendi krallığını ilan etmek istiyor
tedaviye devam
ne yaptı ki?????
yani sende kendince haklısın cnm ama ben kendim olsam mutfak masrafını karşılasamda laf ettiği anda yemeğide bırakırım kalmam yani. fazladan koyduğu bi tabağı laf ediosa yemem yani. herkesin kendi fikri tabi bunu benim annemde yapsa onda da yemem.sonuçta kuzuna bakıo aldıkların heleli hoş olsun ama akşam olunca ben olsam beklemeden kuzumu alır evime geçerim.
ha ha sen bi ara ilaç içmeyi de unut cnm hatta:)
Kizlar dua edin bize. Hastanede yatiyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öğlen birden titremeye basladi elleri falan morardi cok kötüydü ya hemen komsuya gittim dr a getirdik soguk atesmis biraz daha gecikseydiniz havale gecirirdi dediler
aynen sabah olurum uyanınca hıc ogleye bıle kalmam bılırım hep unutmayayımdıye alarm kurdum tlfna hergun aksam8de ıcıom duznlı olsun dıyecnm yarenın doğumdan sonra yasmın kullandım bınbır turlu erkı yaptı
sonra dr umıcrogynom onerdı fıtarını görünce oldukça sasırmıstım tam 4.5 yıl kullandımö ve ufacık bır yan etkı gormedım HATTA NERDEYSE ADET OLUCGIM SAATI BILE BILIRDIM
emzırmeyı bırakınca yıne ona baslıcM
BIZIM BURDA S.O HAP VERMIYOR BEN HEP ECZANEDEN ALDIM
sor cnm doktoruna ben cok memnunum ucretszı alıom hem ayrıcada nette arastır bakanmlıktan onaylı en dusuk hormon yan etkısı olmayan dıyeyasmini bırakıp microgynom başlıyayımmı diye..
canım uyardıom oyle ama gözluklerını cıkartıo aglıo kendını yerlere atıo sırf aglıo dıye annesıde her dedgını yapıocnm peki komşunun kızı kaç yaşında yada kaç aylık.
bence sen uyar güzelce bak kardeşinin yada arkadaşının elinden alma falande.
yok cnm gelmesin hazır değilim mümkünse nil hep böyle iyi..
hele bunları okuduktan sonra..
cnm unutmayayımyaaaa:
gecmıs olsun cnm dularımız senınle nesı varmıs berranın ates sebebı tahlıl yapıldımıKizlar dua edin bize. Hastanede yatiyoruz
yasminler çok etkilidir ha ha:)
ıns kuzenının kızı ıylesır cnm ıyı hberlerını de duyarız sendencnm zaten mutfak masrafını karşılıyorum neden yemeyim diyorum ben de
tedaviye devam
ne yaptı ki?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?