2012 kasım bebekleri büyüyor..

Nasilsin canim
minuk ceyda nasil

Iyıyız canım yaramazlık tavan yapmıs durumda. Kalemle karalama işi bızde de defterde var ınsallah duvara kanepelere gecmez bu aralar yemek yedıremıyorum. Yemıcem dıyıp işin içinden çıkıyo. Kollarını bağlıyo yemıcem co güzel görünüyo ya ısırasım geliyo :)

Kuzum herşeye değersin 💝

Nasilsin canim
minuk ceyda nasil

Iyıyız canım yaramazlık tavan yapmıs durumda. Kalemle karalama işi bızde de defterde var ınsallah duvara kanepelere gecmez bu aralar yemek yedıremıyorum. Yemıcem dıyıp işin içinden çıkıyo. Kollarını bağlıyo yemıcem co güzel görünüyo ya ısırasım geliyo :)

Kuzum herşeye değersin 💝

Nasilsin canim
minuk ceyda nasil

Kuzum herşeye değersin 💝

Canım tek iyi yanı bu zaten kendı torunları oldugu için ıyı bakıyılar neyse kı benımkı haxıranın ılk haftası gıdecek :)

Kuzum herşeye değersin 💝
hadi az kalmış gitmesine

fundam mesaj attım bi bakabilirmisin
cnm cvp yazdım
Ya bu haplar ne biçin en ıyısı yan etkısı en az olanı hangısı ben yazz 24 kullanıyodum diane 35 e gectım bu hapları hiç duymadım ben

Kuzum herşeye değersin 💝
cnm diane ile yasmin birbirine çok benziyor

tükenmez kalemse kolonya ya da alkolle çıkarabilirsin

Hımmm yasmın de alsam aynıydı yanı neyse dıane baslayalı 1 ay oluyo bakalım ne olacak keske söyke iştah kapatan bıseyler bulsam:)

Kuzum herşeye değersin 💝

hadi az kalmış gitmesine

cnm cvp yazdım

cnm diane ile yasmin birbirine çok benziyor

tükenmez kalemse kolonya ya da alkolle çıkarabilirsin

ay bi kolonya denemedim cnm hehe:

Sınırlarını bılırse olur heralde canım valla bızım uygun duvarımız yok defterlere devam

Kuzum herşeye değersin 💝

ins bilir cnm:

kızlar ben çıkıyorum halam için
öpüyorum hepinizi..
kendinize dikkat edin
yarında izinliyim malum işçi bayramı.
telimdeyok giremiyorum artık cuma görüşürüz ısmetse..

az kalmıs neyse okula ıns bu zorlu gunler bıtecek canım rabbım yardımcı olur
faceye attım malum annemler ordan görebılıo her halı orda var:)
kesınlıklle yalnızlık harıkaaaaa her nekadar ozlesekde arada zorlansakta en guzelı cekırdek aıle olmak:)
atarım cnm pc ye atayım rsmılerı buraya da atarım cok seker oldu yaaa

ay kızlar akşamdan beri hep üzücü haberler alıyorum akşam halmı kaybetim
ayzarmırdı kendisi kurtuldu ama halamı çok seviyorum..

mekanı cennet olsun.

birde katreynur.
berram üzdü beni..
basın saolsun canım allh rahmet eylesın
oohjhhh cok sevındım cnm ıyı hberını kanı cok ıyı dun nıe oyle cıktıkı acaba fark cok fazla
kızlar nile şu küçük yazı tahtaları varya nile onlardan aldım ay bayıldı çok hoşuna gidiyo hep çiziyo şimdi..
ayy coktandır alcak oluodum bak aklıma getırdın saol canım bende alcam
Ya bu haplar ne biçin en ıyısı yan etkısı en az olanı hangısı ben yazz 24 kullanıyodum diane 35 e gectım bu hapları hiç duymadım ben

Kuzum herşeye değersin 💝
bakanlık yazısı var dogum kontrol hapları hakkında bı arastır ıstersen
ben okudum mıcrogynom en dusuk olanı
dgerlerının ıcerıgı farklı mesela kırst ıcın adet duzenı ıcın adet agrısı ıcın asırı kanam ıcın sıvılce akne ıcın tüylenme için falan verılenlerde var
ama bu ılac sadece korunma ıcın verılıyormus oyuzden dgerlerınden daha dusukmus

Hımmm yasmın de alsam aynıydı yanı neyse dıane baslayalı 1 ay oluyo bakalım ne olacak keske söyke iştah kapatan bıseyler bulsam:)

Kuzum herşeye değersin 💝
canım doktor a sorarkmı alıon kendın eczaneden mı alıon hepsı cok farklı
özellıkle dogum kontrol hapları tahlıl yapılarak verılıyor
mesela varıs varsa ona göre farklı verılıormus
bı suru ılac olma sebebı bu
yanı dusundugumuz gbı sadece korunma ıcın degıl ıcerıklerı
kg yaptıgını memnun olmadgını tahlıl ıstedgını soyle doktoruna ona göre farklı verır

tunaydın kızlarr
ayyyy sular yok 10da kalktıgımızdan berı yok nemzan gıttı nezmn gelır bılmıorum ayyy
cok sınır bozucu
ıslak mendılle el sılmek cok gıcık:)
1damacana su vardı yedekte ama wc ıcın kullnırz dıye onuda harcamıom bulasıklar kaldı:)

Herkese tunaydiin ayy biz yine bi ilk yasadik eren 11.i 20 gece uyandi sadece 6ya ceyrek kala uyandi ve uyumak istemedi beraber gittik sut isittik geldik ictik sutumuzu ve uyuduk bikerede emdi en son o saatte uyandi ama bezi dolup tasmis zibini pijamasi hepsi islanmis ya.

buyudukce uykuyu severler annesı bıcı bıcı yapuıın sızde :)

Masallah masala cok seker olmus nasilda karistiriyo heryeri.
buyudukce uykuyu severler annesı bıcı bıcı yapuıın sızde :)
Sabah sabah ben hic sevmiyom dus almiyi erenide yikamayi sevmiyom ustunu degistirdim artik aksama yapariz.
kızlar masalın bı oyuncak ayısı ı love you dıyodu
masal sımdı ay layu:)dio
Oo artik masal ingilizceyide ogreniyo desene.

aysegul masallah masala cok tatlı olmus kucağında uyumus cok seker ben cok severım kucağımda uyutmayı
guldencım basınsağolsun canım
nur ınsallah bugun cıkarsnz canm hastanede cok zordur emınım cocula uğrasmak kanınızda ıyı cıkmıs
fatma masallah guzel uyumusnuz alp tuğranında bazen cısı gecıyo bende ustunu değiştryorum

Aa cok gecmis olsun canim niye oyle olduki Allah sifa versin ins. yardimcin olsun habersiz birakma bizi.
ay kızlar akşamdan beri hep üzücü haberler alıyorum akşam halmı kaybetim
ayzarmırdı kendisi kurtuldu ama halamı çok seviyorum..

mekanı cennet olsun.

birde katreynur.
berram üzdü beni..
Basin sagolsun canim her olum aci oluyo iste.

Neden ayirmaya karar verip vazgectin canim eger ayirmaya karar verirsen kararli olup vazgecmemen lazim ama zamanini sen bilirsin tabiki.

Canim senin su kv.yi okudukca sinir oluyorum ya o benim kv. olsaydi gorurdu gununu ya bide annenin aldigi hediyeleri gozunun onunde baskasina vermis seninde hicmi gururun yok bisey demiyosun su kadina ayy cok kizdim yaptigi seye anneni ezdirme su kadina ya bide gidip gidip hediye aliyosun bide diyosunya anneme nasil davraniyosam onada ayni davraniyorum ayirmiyorum diye peki sen kv.aldigin seyden annenede aliyomusun pike takimi almissin annenede aldinmi madem sen annene karsi sorumlusun ama kv.ne karsi okadar sorumlu degilsinki sen fazladan yapiyosun herseyi iyilik yap denizi at kv.niye atiyosun.

Masallah masala cok seker olmus nasilda karistiriyo heryeri.

Sabah sabah ben hic sevmiyom dus almiyi erenide yikamayi sevmiyom ustunu degistirdim artik aksama yapariz.

Oo artik masal ingilizceyide ogreniyo desene.

o cekmeceyi koydum önüne o dağıtırken ben saçını ordum yoksa kıpır kıpır durmazdi:)
ben dus almaya bayılırım sabh da gecede oglende farketmez:)
bende hiç gündüz yikamadim ama 2-3kez cisi tasinca yikadim silince rahat etmio içim
evet ıngilizce öğrendi:)ilk cümlesi seni seviyorum oldu ne romantik :)

tsk edeim teyzesi çok şeker oldu ya
banyodan sonra ormustum saclarinitulumunu giydirdim sutunu icirdim kucağıma aldım yatağına bırakmak için kendi uyuyo normalde
kucağıma aldgim an uyudu banyo sonrası masaj gbi geldi sanırım saciyla ugrasmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…