- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.641
Nasilsin canim
minuk ceyda nasil
Nasilsin canim
minuk ceyda nasil
Nasilsin canim
minuk ceyda nasil
hadi az kalmış gitmesineCanım tek iyi yanı bu zaten kendı torunları oldugu için ıyı bakıyılar neyse kı benımkı haxıranın ılk haftası gıdecek :)
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm cvp yazdımfundam mesaj attım bi bakabilirmisin
cnm diane ile yasmin birbirine çok benziyorYa bu haplar ne biçin en ıyısı yan etkısı en az olanı hangısı ben yazz 24 kullanıyodum diane 35 e gectım bu hapları hiç duymadım ben
Kuzum herşeye değersin 💝
tükenmez kalemse kolonya ya da alkolle çıkarabilirsinbencede sever cnm nildefteri pek karalamıyo ama tatayı güzel karalıyo..
günaydın cnm:
oturduğum oda nilin oyun odası zaten cnm:
orda bitane boş duvar var o duvar nilin karalamakisterse orayı karalıya bilir ama sadece oranın olduğunu bilecek..
geçen mutfak sandaliyelerini çizmiş sıpa çıkmıyoda tükenmez kalem bulmuş nerden bulduysa..
bakalım nasıl çıkarıcam..
yok cnm kendine ait
bi duarı benimserse başka yeri karalamazmış..
aferin kuzuya...
hadi az kalmış gitmesine
cnm cvp yazdım
cnm diane ile yasmin birbirine çok benziyor
tükenmez kalemse kolonya ya da alkolle çıkarabilirsin
Sınırlarını bılırse olur heralde canım valla bızım uygun duvarımız yok defterlere devam
Kuzum herşeye değersin 💝
az kalmıs neyse okula ıns bu zorlu gunler bıtecek canım rabbım yardımcı olurMayisin 24-25.de falan kapaniyo ama bundan sonra cok sksik her hafta sinav olucak ezberler falan nadil yetiscek bilmiyorum bi atlatsaydim su seneyide bidaha rahat olucam son senemde.ama cok stres yapiyo bu okul ya ben erenle doyasiya oynamayi temizlik yapmayi falan ozledim ama stres altinda hicbiseyin tadi olmuyo hicbisey yapasim gelmiyo cok fena bi durum ama napayim daha oncede imkanim olmadiki okumak icin.ins.sinifta kalmadan atlatirim simdilik iyide bakalim nolucak onumuzdeki sinavlar.
Masallah meryeme biliyo demekki ciss diyo olsun canim yavas yavas olucak hepsi uzulme.
Hadi ya merak ettim masali simdibak cok seker olmustur artik faceden gorurum koyarsan.
İyi geceler canim
kesınlıklle yalnızlık harıkaaaaa her nekadar ozlesekde arada zorlansakta en guzelı cekırdek aıle olmak:)Bizim koyde buyuk bi koy genclerin cogu tarla falan yapmiyo cocuklarina gayet guzel bakabilirler ama ne bileyim bende onlar gibi olamazdim cok rahat davraniyolar evlat sonucta hicmi bisey olur diye korkmuyolar bazi cocuklar var kucucuk yasinda kufrediyo ee kimden ogreniyo tabi herkes okadar degil ama olanlar cok yani.
Komsunda kv.si falan yasiyolarsa isi zor tabi yaslilara ozellikle kv. kp. falan laf anlatamaz hemde cekinir hemen yanlis anlarlar zor isi valla ben en cok bu sebepten dolayi yalniz olduguma seviniyorum istedigim gibi yetistiriyorum cocugumu.
atarım cnm pc ye atayım rsmılerı buraya da atarım cok seker oldu yaaaIyı geceker kızlar
Katreınur cok gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır yavrucak merakta bırakma bızı..
Fatma cnm arabanız hayırlı olsun kazasız belasız gunlerde ıns
Amcadan almak daha bı rahat olmustur sızın ıcın en azından nasıl surdugunu bılırsınız..
Gulden masallah sana ne cok jestler yapmıssın oyle esıne:) dogum gunu kutlu olsun..
Songul apartmanda sıkıntı olmus bıraz..ıkı cocuklu bır evde mutlaka ses olur bıraz anlayıs olması gerekır ama herkes aynı olmuyor ıste..
Bıde dıkkatlı bır annesın yanı bosver takılma..
Wavs sızde hayırlısıyla ıstedıgınız gıbı bı ev bulursunuz ıns..tasınmak zor ıs Allah kolaylık versın cnm..
Beysal masallah erdeme kendı odasında uyuyomus ne guzel devamı gelır ıns..
Sıbelcım hıc denk gelemıyoruz artık hersey yoluna gırıyo galıba yavas yavas..meryemede masallah devamını merakla beklıyoruz gun ıcınde babannede acıyomu bezını??
Aysegul masalın saclarını merak ettım burayada resım ıstıyoruz:)
Nıdanın daha örecek kadar sacı yok,beyzanin cok örerdim 20 yı gecık örgu olurdu sacında cok sevıyorum ama uzun zamandir elim degmedi
Nuraycım sızınde araba ıcın hayırlısı olur ıns..temızlıgı bıraz kolaylamıssındır artık..
Hevın nerelerdesın gırmıyosun coktandır ıns hersey yolundadır.. Hep yazıcam unutuyorum bızım dr a sorduk babıx damlayı zararsız oldugunu soyledı..
Bı tane daha oldugunu onun ıcındekı bı maddenın nefes darlıgına falan yol acabılecegını soyledı..
Aklıma gelene yazmaya calıstım kızlar unuttugum varsa affola hepınıze ıyı geceler..
basın saolsun canım allh rahmet eylesınay kızlar akşamdan beri hep üzücü haberler alıyorum akşam halmı kaybetim
ayzarmırdı kendisi kurtuldu ama halamı çok seviyorum..
mekanı cennet olsun.
birde katreynur.
berram üzdü beni..
oohjhhh cok sevındım cnm ıyı hberını kanı cok ıyı dun nıe oyle cıktıkı acaba fark cok fazlaKizlar cok sagolun. Bugun kan tahlili 11.2 cikti cok şükür. Dün durumu kötüyken almislardi uzerinde 2 kere calisilmasina ragmen 6 çıkmış. Dr la gorusmedik daha berra yi cok zor tutuyorum cok sıkıldı. Dua edin de çıkalım bugün. Surekli ağlıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy coktandır alcak oluodum bak aklıma getırdın saol canım bende alcamkızlar nile şu küçük yazı tahtaları varya nile onlardan aldım ay bayıldı çok hoşuna gidiyo hep çiziyo şimdi..
bakanlık yazısı var dogum kontrol hapları hakkında bı arastır ıstersenYa bu haplar ne biçin en ıyısı yan etkısı en az olanı hangısı ben yazz 24 kullanıyodum diane 35 e gectım bu hapları hiç duymadım ben
Kuzum herşeye değersin 💝
canım doktor a sorarkmı alıon kendın eczaneden mı alıon hepsı cok farklıHımmm yasmın de alsam aynıydı yanı neyse dıane baslayalı 1 ay oluyo bakalım ne olacak keske söyke iştah kapatan bıseyler bulsam:)
Kuzum herşeye değersin 💝
Herkese tunaydiin ayy biz yine bi ilk yasadik eren 11.i 20 gece uyandi sadece 6ya ceyrek kala uyandi ve uyumak istemedi beraber gittik sut isittik geldik ictik sutumuzu ve uyuduk bikerede emdi en son o saatte uyandi ama bezi dolup tasmis zibini pijamasi hepsi islanmis ya.
Masallah masala cok seker olmus nasilda karistiriyo heryeri.
Sabah sabah ben hic sevmiyom dus almiyi erenide yikamayi sevmiyom ustunu degistirdim artik aksama yapariz.buyudukce uykuyu severler annesı bıcı bıcı yapuıın sızde :)
Oo artik masal ingilizceyide ogreniyo desene.kızlar masalın bı oyuncak ayısı ı love you dıyodu
masal sımdı ay layu:)dio
Aa cok gecmis olsun canim niye oyle olduki Allah sifa versin ins. yardimcin olsun habersiz birakma bizi.Kizlar gunaydin
Berranin kani dun 6.5 cikti kızlar dr inanmadi bugün tekrar yapilacak tahlil. Dua edin de yüksek çıksın. Aşırı dusukse kan falan vermeleri gerekebiliyormus sanirim. Hatta baska bi ile bile sevkedebilirler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Basin sagolsun canim her olum aci oluyo iste.ay kızlar akşamdan beri hep üzücü haberler alıyorum akşam halmı kaybetim
ayzarmırdı kendisi kurtuldu ama halamı çok seviyorum..
mekanı cennet olsun.
birde katreynur.
berram üzdü beni..
Günaydın kızlar
katreinur çok üzüldüm canım dualarimiz sizinle ins ciddi bişey yoktur
Yasemin nasıldı geceniz elif hiç uyumadi ya gece memeden ayırmaya karar verdim elifi ama şimdi vaz geçtim biraz daha zaman geçsin
Masallah masala cok seker olmus nasilda karistiriyo heryeri.
Sabah sabah ben hic sevmiyom dus almiyi erenide yikamayi sevmiyom ustunu degistirdim artik aksama yapariz.
Oo artik masal ingilizceyide ogreniyo desene.
aysegul masallah masala cok tatlı olmus kucağında uyumus cok seker ben cok severım kucağımda uyutmayı
guldencım basınsağolsun canım
nur ınsallah bugun cıkarsnz canm hastanede cok zordur emınım cocula uğrasmak kanınızda ıyı cıkmıs
fatma masallah guzel uyumusnuz alp tuğranında bazen cısı gecıyo bende ustunu değiştryorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?