2012 kasım bebekleri büyüyor..

Azmis canim sizinkiler tabi oyuncak konusundada israf yapmamak lazim bende alirken hep dusunuyorum oynayacagi seyler almaya calisiyorum ve uygun fiyatli seyler aliyorum zaten.
Ama bide biz butun gun evdeyiz cani skliyo mecbur oyalansin diye aliyorum eren seviyo oyuncaklariyla oynamayi.
ay çocuk o kadar uyudu kalktı nasıl uyusun biraz bırakta uyanık kalsın he he:)
Coktan uyudu canim gec kalksada ogle uykusu yapmadan duramaz benim sipa hemen gozler bayginlasir bide gec uyutursam busefer aksam uyanir ama aksam 10da bizim uyku saatimiz ortayi ayarlamak lazim.

Eren seviyo renkli toplarini traktorunu arabasi ve kamyonunu oynuyo hep ama diger ufak seyleri falan sakliyorum bide haliya yatiyo arabasini ileri geri suruyo hep sanki buyumus gibi.

Sularin olmamasi cok kotu oluyo ya susuz hicbisey olmuyo nerdeyse nadiren bizdede olmustu.

Bende ıki cocuk olunca halıyle oyuncakta ıkıye katlanıyo:) cogunu kaldırıyorum bende bıde dıkkat edıyorum fazla almamaya nıdanın oynadıklarıda sınırlı zaten..yalnız bıraz buyuyunce sıkıntı olabılır cunku magazaya gıdınce kendılerı almak ıstıyolar o konuda ustunde durmak lazım beyza Allaha sukur dınleyen bı cocuk ben hayır annecım onu alamayız o kadar paramız yok derım yada bı tane kucuk bısey secmesıne ızın verırım dınler zaten daha cok kıtap kırtasıye turu almayı sevıyo onlarıda alıyoruz..
Yalnız bugun nıdayla market alısverısıne gıttık arabanın ıcınden elını uzatıyo hep bıseyler ıstıyo en son salatalıgı vermıyorum bastı yaygarayı yıkanmamıs dıye vermek ıstemedım ama durmayınca mecbur verdım elıne neysekı yemedı:) ins ablası gıbı dınler anlamaya baslayınca yoksa cıddı sıkıntı her ıstedıgını almak ısteyen cocuk..

Son düzenleme:
Anneler gunu icin bende cok kararsizim ya kv.bisey almak hic icimden gelmiyo zaten ona alincak biseyde yokki pek biseyden anlamaz bilmiyorum napicam zaten kv.nin esim haric iki oglu bi kizi daha var ama benden baskasida ona bisey almaz.
Anneme alirsam bornoz yada diz battaniyesi olurya ozdilekten almistim benim var annemde cok almak istiyodu ondan almak istiyorum ama ona alirsam kv.yede bisey almak lazim birazda maddi durum suan kotu napicam kararsizim bende.

cnm boşver allaha havale et

cnm defne daha çok benimle oynamayı seviyor
sanırım o yüzden şanslıyım

hoşgeldin cnm
defne de markette gördüğü meyvelerden istiyor ben de bisküvi tarzı şeylerle kandırıyorum

cnm ikisine de aynı şeyi al
eşime sordum ne alalım diye
eşim de sen bilirsin dedi
acaba ikisine de 1 er küçük altın mı alsam
ama o da maliyetli oluyor

Kızlar kolay grlsin
Berra nasil oldu cok merakrayimmm

Bizden haberler eve gidiyorum servisteym..kötü haber cuma gun nobetciyim....kuzumdan gece de ayri kalacak olmak cok üzücü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Off kizlarya su 6yasindaki gizemin haberini gorunce netten ayrintisina baktim haberi daha once duymustum ama detayini bilmiyodum ayy cok kotu oldum ya o insan kiligindaki pisligi parcalayasim geldi kizcagizi baglayip bicaklamis ya oda yetmemis benzin dokup yakmis daha kucucuk kiz ana kuzusu ya bunu nasil bi insan yapabilir icim parcalandi kiza ya nasil insanlarla yasiyoruz biz bu dunyada o adamida iskenceyle inletmeli inim inim inlesin pislik ya.

Asla artik ikisine ayni seyi almam hele altin kv.ye hic almam simdiye kadar erene bi ignesini bile gormedim gecen yaz diger ogluna kendi maasini kefil verip 15.bin kredi cektirdi simdi maasindan kesiliyo hep artik yok oyle umrumdada degil acikcasi ona esimden baskasinin faydasi olmadi simdiye kadar ama esimide hic dusunmez kendisi varsa yoksa hayirsiz oglunu dusunur simdiye kadar yaptiklarini artik hazmedebilecegim seyler degil esime kalsa annesi saf bisey bilmez oylesine konusur yapisi oyledir falan annesi sonucta esime bisey demem ama bendende bisey beklemesin artik bilmiyorum alirsamda cok kucuk bisey alirim zorla bukadar oluyo napalim ama almayadabilirim.

Kızlar sizi habersiz birakmak istemedim. Biz bi sure daha hastanede kalacakmisiz. Demir ve b12 eksikligi varmış. Bi ilac verilecek önce onun icin test yapılacak. Başka biseylerde var ama tam anlayamadim potasyum falan diyorlardi. Dr cok suratsiz bi kadın beni tersledi bi de cok sinirlerim bozuldu ama başka secenegimiz de yok malesef. Berra bi dursa sakince geciririz guzelce ama inanilmaz hircinlasti. Ozellikle babasi yokken yikiyor ortaligi dışarı cikmasina izin vermedigimde kendini yerlere atiyor. Kafasini yere vuruyor. Off off cok doluyum cookk

canım çok geçmiş olsun daha önceki msjından kan değerlerinin iyi olduğunu okumuştum sanırım.çıkarsalar iyiymiş çocukları tutmak çok zor oluyor böyle durumlarda.kafanı karıştırmak istemem ama yaptırdığınız testlerin sonucunu kadir tuğcu ya da bir sor istersen

http://www.anneoluncaanladim.com/fo...=cocuk-sag-ve-hastaliklari-uzm-dr-kadir-tugcu

bu sayfada orta kısımlarda "yeni konu" deyip sorunu sorabilirsin.ben şimdiye kadar çok faydalandım en azından kafanda soru işareti kalmaz o suratsız doktor yüzünden

Canim cok sagol ama bütün değerlerimiz normal degil. Hgb iyi çıktı. Ama demir ve b12 çok düşük. Hic besleyememism ben bu cocugu (bana aynen böyle dedi dr)

Yuh yani cicugu hasta bir anneye soylencek bir laf mi bu
Yani ne kadar dengesiz insanlar var dunyada

sakin ola dr un dedigine takilma canim biz biliyoruz sebin ne mucadele verduguni
arkadasimin oglindasa var di b12 eksikligi hemde istahli ve yapili bir cocuktu
demis arasinkimden yuksek ona neden duauk deduki

Canim demir yaziyor kagitta normal değerler 33-193 mus 12 çıkmış.

Sorma songülüm daha neler dedi bi bilsen çıktıktan sonra tutamadim kendimi agladim. Mesele bebegim olmasa 5 dk durmazdim ya naparsin işte. Su an anlatirken bile agliyorum

Him benim bahsettigim farjli canim

aslinda birseyler soylemeluydin peki takibini o dr mu yapicak baska bir hastane sansiniz yokmu
yoksa bu kadin ruh sagligini bozabilir zaten biz anne olarak cocugumuz hasta oldugu am kendinizde hata arariz
yani morale ihtiyac var bu nsil bir insanmis boyle

canım yıpratma kendini bu kadar varsa bir eksikliği bebişimizin versin ilacını işini yapsın.anneyi üzünce başı göğe eriyor sanki çok kızdım şimdi. en çok morale ihtiyacı olan sensin aslında bi de yaşadığına bak.

sen yine de fırsat bulursan bana test sonuçlarını özelden yaz ben bir sorayım

Malesef bu dr yapacak canim. Küçük sehirde yasamanin dezavantajlari işte. Özel hastanede cocuk Polikliniği yok. Devlet Hastanesi ndeyiz. Burada da 3 dr var. Süt çocuklarina bu dr bakiyor. Ne söyleyeceğimi bilemedim canim cok kotu oldum

Cok sagol canim bu uygulamadan özel msj atılıyor mu bilmiyorum demir o sekilde b12 de 194-664 normalmis 145.3 cikmis. Diger sonuclar gerekir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…