- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.681
sen ne alıcaksın kız annenlere bende karar veremedım
Azmis canim sizinkiler tabi oyuncak konusundada israf yapmamak lazim bende alirken hep dusunuyorum oynayacagi seyler almaya calisiyorum ve uygun fiyatli seyler aliyorum zaten.bizim çok az oyuncağımız var
oyuncağa vereceğim parayı defnenin hesabına yatırmayı tercih ediyorum
1 tane bebek,1 tane ayıcık,bir tane şarkı çalan traktör,1 tane de fok balığı var
kvlerde de kvnin ablasının torunundan kalma oyuncaklar var.küpler,1 tane bebek,top,2 tane çıngırak
Coktan uyudu canim gec kalksada ogle uykusu yapmadan duramaz benim sipa hemen gozler bayginlasir bide gec uyutursam busefer aksam uyanir ama aksam 10da bizim uyku saatimiz ortayi ayarlamak lazim.ay çocuk o kadar uyudu kalktı nasıl uyusun biraz bırakta uyanık kalsın he he:)
bende saklıcam hem masal oynamıo hıc hemde komsumuz gelınce kötu oluyo
ayy bır ıkı oyuuncak dısında hıc oynamıo
ayyy bgun sularda yok neguzel takılırıdk burda baktım kımse yokkkk
aynen masalda hıc oynamıo bır ıkı bıseyı dıısnda
cnm boşver allaha havale etYa canim bende onceden cok suskundum hic bisey demezdim mesela gecen sene annler gununde annem gelmisti bize hem benim sinavlar vardi erene bakti ozaman annemle ciktik carsiya kv.ye penye aldim ustune giymek icin zaten kv.alicak secenegim yok kilolu oldugu icinde tek bi yerden bulup aldim annemede begendigini kendisine sectirdim ve kv.aldigimdan daha yuksekti fiyati ben annemede ayni parayi verdim gerisini annem kendi cebinden odeyip aldi haksizlik olmasin diye okadar dikkat ettim hep ve esimede hic ayrinti bisey soylemedim yani.hep dikkat ettim kv.ye haksizlik yapmama konusunda ama o neler yapti ben hamileyken kiraz alip gitmistik koye aksam biraz yedik esim istedi sonra sabah ben temizlik yapiyorum bezi yikamak icin mutfaga gittim kv.oturmus kiraz posetinin basina yiyyip duruyo ben girdim ciktim yermisin diye sormadi bile bide hamileydim yani.ve daha ner neler ya aklima geldikce sinir oluyorumben okadar seye ragmen hep dikkat ettim herseye ama en son gecen yaz bizde kaldiginda yaptigi seyden sonra silindi bitti benim icin sadece esimin annesi artik.
cnm defne daha çok benimle oynamayı seviyorAzmis canim sizinkiler tabi oyuncak konusundada israf yapmamak lazim bende alirken hep dusunuyorum oynayacagi seyler almaya calisiyorum ve uygun fiyatli seyler aliyorum zaten.
Ama bide biz butun gun evdeyiz cani skliyo mecbur oyalansin diye aliyorum eren seviyo oyuncaklariyla oynamayi.
Coktan uyudu canim gec kalksada ogle uykusu yapmadan duramaz benim sipa hemen gozler bayginlasir bide gec uyutursam busefer aksam uyanir ama aksam 10da bizim uyku saatimiz ortayi ayarlamak lazim.
Eren seviyo renkli toplarini traktorunu arabasi ve kamyonunu oynuyo hep ama diger ufak seyleri falan sakliyorum bide haliya yatiyo arabasini ileri geri suruyo hep sanki buyumus gibi.
Sularin olmamasi cok kotu oluyo ya susuz hicbisey olmuyo nerdeyse nadiren bizdede olmustu.
hoşgeldin cnmBende ıki cocuk olunca halıyle oyuncakta ıkıye katlanıyo:) cogunu kaldırıyorum bende bıde dıkkat edıyorum fazla almamaya nıdanın oynadıklarıda sınırlı zaten..yalnız bıraz buyuyunce sıkıntı olabılır cunku magazaya gıdınce kendılerı almak ıstıyolar o konuda ustunde durmak lazım beyza Allaha sukur dınleyen bı cocuk ben hayır annecım onu alamayız o kadar paramız yok derım yada bı tane kucuk bısey secmesıne ızın verırım dınler zaten daha cok kıtap kırtasıye turu almayı sevıyo onlarıda alıyoruz..
Yalnız bugun nıdayla market alısverısıne gıttık arabanın ıcınden elını uzatıyo hep bıseyler ıstıyo en son salatalıgı vermıyorum bastı yaygarayı yıkanmamıs dıye vermek ıstemedım ama durmayınca mecbur verdım elıne neysekı yemedı:) ins ablası gıbı dınler anlamaya baslayınca yoksa cıddı sıkıntı her ıstedıgını almak ısteyen cocuk..
cnm ikisine de aynı şeyi alAnneler gunu icin bende cok kararsizim ya kv.bisey almak hic icimden gelmiyo zaten ona alincak biseyde yokki pek biseyden anlamaz bilmiyorum napicam zaten kv.nin esim haric iki oglu bi kizi daha var ama benden baskasida ona bisey almaz.
Anneme alirsam bornoz yada diz battaniyesi olurya ozdilekten almistim benim var annemde cok almak istiyodu ondan almak istiyorum ama ona alirsam kv.yede bisey almak lazim birazda maddi durum suan kotu napicam kararsizim bende.
Asla artik ikisine ayni seyi almam hele altin kv.ye hic almam simdiye kadar erene bi ignesini bile gormedim gecen yaz diger ogluna kendi maasini kefil verip 15.bin kredi cektirdi simdi maasindan kesiliyo hep artik yok oyle umrumdada degil acikcasi ona esimden baskasinin faydasi olmadi simdiye kadar ama esimide hic dusunmez kendisi varsa yoksa hayirsiz oglunu dusunur simdiye kadar yaptiklarini artik hazmedebilecegim seyler degil esime kalsa annesi saf bisey bilmez oylesine konusur yapisi oyledir falan annesi sonucta esime bisey demem ama bendende bisey beklemesin artik bilmiyorum alirsamda cok kucuk bisey alirim zorla bukadar oluyo napalim ama almayadabilirim.cnm boşver allaha havale et
cnm defne daha çok benimle oynamayı seviyor
sanırım o yüzden şanslıyım
hoşgeldin cnm
defne de markette gördüğü meyvelerden istiyor ben de bisküvi tarzı şeylerle kandırıyorum
cnm ikisine de aynı şeyi al
eşime sordum ne alalım diye
eşim de sen bilirsin dedi
acaba ikisine de 1 er küçük altın mı alsam
ama o da maliyetli oluyor
Kızlar sizi habersiz birakmak istemedim. Biz bi sure daha hastanede kalacakmisiz. Demir ve b12 eksikligi varmış. Bi ilac verilecek önce onun icin test yapılacak. Başka biseylerde var ama tam anlayamadim potasyum falan diyorlardi. Dr cok suratsiz bi kadın beni tersledi bi de cok sinirlerim bozuldu ama başka secenegimiz de yok malesef. Berra bi dursa sakince geciririz guzelce ama inanilmaz hircinlasti. Ozellikle babasi yokken yikiyor ortaligi dışarı cikmasina izin vermedigimde kendini yerlere atiyor. Kafasini yere vuruyor. Off off cok doluyum cookk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok geçmiş olsun daha önceki msjından kan değerlerinin iyi olduğunu okumuştum sanırım.çıkarsalar iyiymiş çocukları tutmak çok zor oluyor böyle durumlarda.kafanı karıştırmak istemem ama yaptırdığınız testlerin sonucunu kadir tuğcu ya da bir sor istersen
http://www.anneoluncaanladim.com/fo...=cocuk-sag-ve-hastaliklari-uzm-dr-kadir-tugcu
bu sayfada orta kısımlarda "yeni konu" deyip sorunu sorabilirsin.ben şimdiye kadar çok faydalandım en azından kafanda soru işareti kalmaz o suratsız doktor yüzünden
Canim cok sagol ama bütün değerlerimiz normal degil. Hgb iyi çıktı. Ama demir ve b12 çok düşük. Hic besleyememism ben bu cocugu(bana aynen böyle dedi dr)
Yuh yani cicugu hasta bir anneye soylencek bir laf mi bu
Yani ne kadar dengesiz insanlar var dunyada
sakin ola dr un dedigine takilma canim biz biliyoruz sebin ne mucadele verduguni
arkadasimin oglindasa var di b12 eksikligi hemde istahli ve yapili bir cocuktu
demis arasinkimden yuksek ona neden duauk deduki
Canim demir yaziyor kagitta normal değerler 33-193 mus 12 çıkmış.
Sorma songülüm daha neler dedi bi bilsen çıktıktan sonra tutamadim kendimi agladim. Mesele bebegim olmasa 5 dk durmazdim ya naparsin işte. Su an anlatirken bile agliyorum
Canim demir yaziyor kagitta normal değerler 33-193 mus 12 çıkmış.
Sorma songülüm daha neler dedi bi bilsen çıktıktan sonra tutamadim kendimi agladim. Mesele bebegim olmasa 5 dk durmazdim ya naparsin işte. Su an anlatirken bile agliyorum
Ay benumde cok canim slkildi simdi
Him benim bahsettigim farjli canim
aslinda birseyler soylemeluydin peki takibini o dr mu yapicak baska bir hastane sansiniz yokmu
yoksa bu kadin ruh sagligini bozabilir zaten biz anne olarak cocugumuz hasta oldugu am kendinizde hata arariz
yani morale ihtiyac var bu nsil bir insanmis boyle
canım yıpratma kendini bu kadar varsa bir eksikliği bebişimizin versin ilacını işini yapsın.anneyi üzünce başı göğe eriyor sanki çok kızdım şimdi. en çok morale ihtiyacı olan sensin aslında bi de yaşadığına bak.
sen yine de fırsat bulursan bana test sonuçlarını özelden yaz ben bir sorayım
songülcüm nasılsın bu arada sinirden hatır da soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?