2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar telasimdan doğru düzgün anlatamadım. Berranin o durumu yüksek atesden olurmus dr ates 40 in üzerine cikinca olur dedi. Ama inanin vucudu buz gibiydi. Komsuya götürdüm hemen atesten boyle olur ama buz gibi dedi. Buraya getirip mudahale edilince ates ortaya cikti sicaklik hissedilmeye basladi. Nedeni de kaninda enfeksiyon cikti bogazdan kaynaklaniyormus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sukur iyi cikmis canim demekki yanlislik olmus.ayy hastanedede cok zordur ya kiyamam ya cocukta hakli ins.cikarsiniz biran once.
kızlar nile şu küçük yazı tahtaları varya nile onlardan aldım ay bayıldı çok hoşuna gidiyo hep çiziyo şimdi..

Ben daha onceden almistim canim hatta burdada soylemistim arada ciziyo yine ama bizimki biraz skldi artik bende sakliycam biraz zaman gecsin unutsun tekrar cikaricam.

Kizlar ben erenin oyuncaklarindan bazilarini kutuya koyup sakladim biraz zaman gecsin unutsun tekrar cikaricam ve digerlerinden sakliycam hem israfa cok oyuncaga alismasin hemde tekrar cikarinca yeni gibi oynasin.

ayyy cnm benim tekrar geçmiş olsun sebebi belirlenmiş ya çabucak atlatır inş. kuzucuk... çok şükür rabbime...
kızlar bugün serviste tekim pek yazamıyorum fırsat oldukça yazarım yine...
masala maşallah ne güzel uyuyo... fatmacım bende saklıyorum sonra çıkarıyorum hem evde de fazla kalabalık olmamış oluo. bende aşırı oyuncağa karşıyım zaten pek oynadığıda yok:)

Cok gecmis olsun canim ya ins.artik duzelir.

Bizimki oynuyo yine arabalarla toplari falan cok seviyo ama bi kac daha saklamayi dusunuyorum tek tuk oyuncak olursa belki daha kiymetli olur bakalim.

cnm biz şubelerde öyle yapıyoruz
malum masalar tükenmez kalem lekesi oluyor
masanın üzerine kolonya döküp peçeteyle silince çıkıyor

maşallah allah nazarlardan saklasın kuzuyu

cnm annem yanımda olsa ona da alırım ama annem malesef kocan-kv laf söyler diye kabul etmez
hediyesini verme işine gelince de o onun görgüsüzlüğü
peygamber efendimiz(sav) bile hediye geleni görgüsü nedeniyle başkasına vermezmiş.ama kv yapıyor.ben de anneme bir daha kv ye hediye getirme dedim.
ya bilmiyorum ben ailemden böyle şeyler görmediğim için kv gibi olamıyorum
ben yapıyorum rabbim görsün diyorum
önceden yaptığım,aldığım hiçbir şeyi eşime söylemezdim ama artık söylüyorum

çok geçmiş olsun cnm
nazarın değdi.1 aydır hasta olmuyor diyordun.so da boğazında bişey yok demişlerdi ama değil mi?

Canım karar vermiş ve uygulamamis değilim ki gece uyuyqmadim diye keseyim artık dedim sabahta daha.erken diye düşündüm bi yaz gelsin söyle bi yirmi ayı geçsin keseriz Allahın izniyle

Geçmiş olsun canım tekrar.en azından neden olduğu ortaya çıktı iyiki hemen gitmissin Allah.korumuş

Kizlar bende cikayim corba yapip ereni uyutucam sonrada ders calisicam havada yagmurlu burda simsekli falan baya bastirmisti zaten kac gundur yagmur yagiyo balkonda kapali simdilik havalar acilinca acarim balkonuda sonra gorusuruz.

bizim çok az oyuncağımız var
oyuncağa vereceğim parayı defnenin hesabına yatırmayı tercih ediyorum
1 tane bebek,1 tane ayıcık,bir tane şarkı çalan traktör,1 tane de fok balığı var

kvlerde de kvnin ablasının torunundan kalma oyuncaklar var.küpler,1 tane bebek,top,2 tane çıngırak

Kizlar bende cikayim corba yapip ereni uyutucam sonrada ders calisicam havada yagmurlu burda simsekli falan baya bastirmisti zaten kac gundur yagmur yagiyo balkonda kapali simdilik havalar acilinca acarim balkonuda sonra gorusuruz.

ay çocuk o kadar uyudu kalktı nasıl uyusun biraz bırakta uyanık kalsın he he:)

bende saklıcam hem masal oynamıo hıc hemde komsumuz gelınce kötu oluyo
ayy bır ıkı oyuuncak dısında hıc oynamıo
ayyy bgun sularda yok neguzel takılırıdk burda baktım kımse yokkkk
aynen masalda hıc oynamıo bır ıkı bıseyı dıısnda

manttıklı cnm zaten oynamıolar
bıkac parca yeterlı
zeka ve motor gelısımını calıstırcak oyuncaklar aldım onları oynuo ama heves edıp aldgım oyle bebek ayı gbı seylerı oynamıo

masalda10da kalkar gece delıksız uyur ama yınede 1de basalr uyku belırtısı2 gbı uyuturum hep
belkı erende uymak ıstıodur ayyy masal cok uyuyunca daha erken uyumk ıstıo oglen:)

uyku uykunun mayasıdır deler demek ki sizin kuzulara uygunmuş bu laf:)

gecmıs olsun canım ıns hemn atlatır berra ve son hastalıgı olur yaz gelıo nasılsa artık
nasıl uzuldum6 kan degerını okuyunca allhtan yanlısmıs
tsk ederız teyzesı amın tum bebıslerı nazardan korusun rabbım
kolonya evet gecırıo cnm masalda koltugu cızmıstı cıktı
nezamn hazır hıssedersen ozmn kes bellıkı buara sana ıhtıyacı var
gece uyuyamadgına göre vardır bı sebebı dısd e bıtmıs ohh masallhhh
uyku uykunun mayasıdır deler demek ki sizin kuzulara uygunmuş bu laf:)
ayy kesnlkıle uyudukca uyuyası gelıo:)

Ya canim bende onceden cok suskundum hic bisey demezdim mesela gecen sene annler gununde annem gelmisti bize hem benim sinavlar vardi erene bakti ozaman annemle ciktik carsiya kv.ye penye aldim ustune giymek icin zaten kv.alicak secenegim yok kilolu oldugu icinde tek bi yerden bulup aldim annemede begendigini kendisine sectirdim ve kv.aldigimdan daha yuksekti fiyati ben annemede ayni parayi verdim gerisini annem kendi cebinden odeyip aldi haksizlik olmasin diye okadar dikkat ettim hep ve esimede hic ayrinti bisey soylemedim yani.hep dikkat ettim kv.ye haksizlik yapmama konusunda ama o neler yapti ben hamileyken kiraz alip gitmistik koye aksam biraz yedik esim istedi sonra sabah ben temizlik yapiyorum bezi yikamak icin mutfaga gittim kv.oturmus kiraz posetinin basina yiyyip duruyo ben girdim ciktim yermisin diye sormadi bile bide hamileydim yani.ve daha ner neler ya aklima geldikce sinir oluyorumben okadar seye ragmen hep dikkat ettim herseye ama en son gecen yaz bizde kaldiginda yaptigi seyden sonra silindi bitti benim icin sadece esimin annesi artik.

Merhaba kızlar

Katreınur kan degerlerının ıyı cıkmasına sevındım ıns cabuk cıkarsınız hastaneden tekrar gecmıs olsun..

Guldencım basınız sagolsun mekanı cennet olsun ıns..

Aysegul masallah masala cok tatlı olmus cekıstırıyomu pekı:) nıda toka falan bırakmıyo kafada lastıklerıde ne yapar eder cıkarır gıbı gelıyo:)

Fatmacım kızlar ıyı canım allaha sukur
Erende ıyıdır ıns..

Beyzaya bıraz cnm sıkkın ıkı gundur seneye özel almanca kurs alıcak aslında ögrendıgı kelımelerı evde tekrarlayan bı cocuk ama bıraz ıce kapanık evde susmaz dısarda konusmaz cınsten��
Ögretmenı herseyın yolunda oldugunu sadece beyza degıl dıger yabancı cocuklarında özel ders alacagını söyledı daha ıyı uyum saglamaları ıcın ama ıcım rahat degıl yınede.. Ikı dılle yasamak zorunda olmanın zorlukları turkce cızgı fılm falan ızlemek yok artık bırazda kıtaplara daha fazla agırlık verıcem bakalım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…