- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.661
Cok sukur iyi cikmis canim demekki yanlislik olmus.ayy hastanedede cok zordur ya kiyamam ya cocukta hakli ins.cikarsiniz biran once.Kizlar cok sagolun. Bugun kan tahlili 11.2 cikti cok şükür. Dün durumu kötüyken almislardi uzerinde 2 kere calisilmasina ragmen 6 çıkmış. Dr la gorusmedik daha berra yi cok zor tutuyorum cok sıkıldı. Dua edin de çıkalım bugün. Surekli ağlıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar nile şu küçük yazı tahtaları varya nile onlardan aldım ay bayıldı çok hoşuna gidiyo hep çiziyo şimdi..
Kızlar telasimdan doğru düzgün anlatamadım. Berranin o durumu yüksek atesden olurmus dr ates 40 in üzerine cikinca olur dedi. Ama inanin vucudu buz gibiydi. Komsuya götürdüm hemen atesten boyle olur ama buz gibi dedi. Buraya getirip mudahale edilince ates ortaya cikti sicaklik hissedilmeye basladi. Nedeni de kaninda enfeksiyon cikti bogazdan kaynaklaniyormus
Cok gecmis olsun canim ya ins.artik duzelir.Kızlar telasimdan doğru düzgün anlatamadım. Berranin o durumu yüksek atesden olurmus dr ates 40 in üzerine cikinca olur dedi. Ama inanin vucudu buz gibiydi. Komsuya götürdüm hemen atesten boyle olur ama buz gibi dedi. Buraya getirip mudahale edilince ates ortaya cikti sicaklik hissedilmeye basladi. Nedeni de kaninda enfeksiyon cikti bogazdan kaynaklaniyormus
ayyy cnm benim tekrar geçmiş olsun sebebi belirlenmiş ya çabucak atlatır inş. kuzucuk... çok şükür rabbime...
kızlar bugün serviste tekim pek yazamıyorum fırsat oldukça yazarım yine...
masala maşallah ne güzel uyuyo... fatmacım bende saklıyorum sonra çıkarıyorum hem evde de fazla kalabalık olmamış oluo. bende aşırı oyuncağa karşıyım zaten pek oynadığıda yok:)
cnm biz şubelerde öyle yapıyoruzay bi kolonya denemedim cnm hehe:
ins bilir cnm:
kızlar ben çıkıyorum halam için
öpüyorum hepinizi..
kendinize dikkat edin
yarında izinliyim malum işçi bayramı.
telimdeyok giremiyorum artık cuma görüşürüz ısmetse..
maşallah allah nazarlardan saklasın kuzuyu
cnm annem yanımda olsa ona da alırım ama annem malesef kocan-kv laf söyler diye kabul etmezCanim senin su kv.yi okudukca sinir oluyorum ya o benim kv. olsaydi gorurdu gununu ya bide annenin aldigi hediyeleri gozunun onunde baskasina vermis seninde hicmi gururun yok bisey demiyosun su kadina ayy cok kizdim yaptigi seye anneni ezdirme su kadina ya bide gidip gidip hediye aliyosun bide diyosunya anneme nasil davraniyosam onada ayni davraniyorum ayirmiyorum diye peki sen kv.aldigin seyden annenede aliyomusun pike takimi almissin annenede aldinmi madem sen annene karsi sorumlusun ama kv.ne karsi okadar sorumlu degilsinki sen fazladan yapiyosun herseyi iyilik yap denizi at kv.niye atiyosun.
çok geçmiş olsun cnmKızlar telasimdan doğru düzgün anlatamadım. Berranin o durumu yüksek atesden olurmus dr ates 40 in üzerine cikinca olur dedi. Ama inanin vucudu buz gibiydi. Komsuya götürdüm hemen atesten boyle olur ama buz gibi dedi. Buraya getirip mudahale edilince ates ortaya cikti sicaklik hissedilmeye basladi. Nedeni de kaninda enfeksiyon cikti bogazdan kaynaklaniyormus
Canım karar vermiş ve uygulamamis değilim ki gece uyuyqmadim diye keseyim artık dedim sabahta daha.erken diye düşündüm bi yaz gelsin söyle bi yirmi ayı geçsin keseriz Allahın izniyleAa cok gecmis olsun canim niye oyle olduki Allah sifa versin ins. yardimcin olsun habersiz birakma bizi.
Basin sagolsun canim her olum aci oluyo iste.
Neden ayirmaya karar verip vazgectin canim eger ayirmaya karar verirsen kararli olup vazgecmemen lazim ama zamanini sen bilirsin tabiki.
Kızlar telasimdan doğru düzgün anlatamadım. Berranin o durumu yüksek atesden olurmus dr ates 40 in üzerine cikinca olur dedi. Ama inanin vucudu buz gibiydi. Komsuya götürdüm hemen atesten boyle olur ama buz gibi dedi. Buraya getirip mudahale edilince ates ortaya cikti sicaklik hissedilmeye basladi. Nedeni de kaninda enfeksiyon cikti bogazdan kaynaklaniyormus
Kizlar bende cikayim corba yapip ereni uyutucam sonrada ders calisicam havada yagmurlu burda simsekli falan baya bastirmisti zaten kac gundur yagmur yagiyo balkonda kapali simdilik havalar acilinca acarim balkonuda sonra gorusuruz.
bende saklıcam hem masal oynamıo hıc hemde komsumuz gelınce kötu oluyoCok sukur iyi cikmis canim demekki yanlislik olmus.ayy hastanedede cok zordur ya kiyamam ya cocukta hakli ins.cikarsiniz biran once.
Ben daha onceden almistim canim hatta burdada soylemistim arada ciziyo yine ama bizimki biraz skldi artik bende sakliycam biraz zaman gecsin unutsun tekrar cikaricam.
Kizlar ben erenin oyuncaklarindan bazilarini kutuya koyup sakladim biraz zaman gecsin unutsun tekrar cikaricam ve digerlerinden sakliycam hem israfa cok oyuncaga alismasin hemde tekrar cikarinca yeni gibi oynasin.
ayyy bgun sularda yok neguzel takılırıdk burda baktım kımse yokkkkayyy cnm benim tekrar geçmiş olsun sebebi belirlenmiş ya çabucak atlatır inş. kuzucuk... çok şükür rabbime...
kızlar bugün serviste tekim pek yazamıyorum fırsat oldukça yazarım yine...
masala maşallah ne güzel uyuyo... fatmacım bende saklıyorum sonra çıkarıyorum hem evde de fazla kalabalık olmamış oluo. bende aşırı oyuncağa karşıyım zaten pek oynadığıda yok:)
ay çocuk o kadar uyudu kalktı nasıl uyusun biraz bırakta uyanık kalsın he he:)
bizim çok az oyuncağımız var
oyuncağa vereceğim parayı defnenin hesabına yatırmayı tercih ediyorum
1 tane bebek,1 tane ayıcık,bir tane şarkı çalan traktör,1 tane de fok balığı var
kvlerde de kvnin ablasının torunundan kalma oyuncaklar var.küpler,1 tane bebek,top,2 tane çıngırak
masalda10da kalkar gece delıksız uyur ama yınede 1de basalr uyku belırtısı2 gbı uyuturum hep
belkı erende uymak ıstıodur ayyy masal cok uyuyunca daha erken uyumk ıstıo oglen:)
gecmıs olsun canım ıns hemn atlatır berra ve son hastalıgı olur yaz gelıo nasılsa artıkKızlar telasimdan doğru düzgün anlatamadım. Berranin o durumu yüksek atesden olurmus dr ates 40 in üzerine cikinca olur dedi. Ama inanin vucudu buz gibiydi. Komsuya götürdüm hemen atesten boyle olur ama buz gibi dedi. Buraya getirip mudahale edilince ates ortaya cikti sicaklik hissedilmeye basladi. Nedeni de kaninda enfeksiyon cikti bogazdan kaynaklaniyormus
tsk ederız teyzesı amın tum bebıslerı nazardan korusun rabbımcnm biz şubelerde öyle yapıyoruz
malum masalar tükenmez kalem lekesi oluyor
masanın üzerine kolonya döküp peçeteyle silince çıkıyor
cnm annem yanımda olsa ona da alırım ama annem malesef kocan-kv laf söyler diye kabul etmez
hediyesini verme işine gelince de o onun görgüsüzlüğü
peygamber efendimiz(sav) bile hediye geleni görgüsü nedeniyle başkasına vermezmiş.ama kv yapıyor.ben de anneme bir daha kv ye hediye getirme dedim.
ya bilmiyorum ben ailemden böyle şeyler görmediğim için kv gibi olamıyorum
ben yapıyorum rabbim görsün diyorum
önceden yaptığım,aldığım hiçbir şeyi eşime söylemezdim ama artık söylüyorum
çok geçmiş olsun cnm
nazarın değdi.1 aydır hasta olmuyor diyordun.so da boğazında bişey yok demişlerdi ama değil mi?
nezamn hazır hıssedersen ozmn kes bellıkı buara sana ıhtıyacı varCanım karar vermiş ve uygulamamis değilim ki gece uyuyqmadim diye keseyim artık dedim sabahta daha.erken diye düşündüm bi yaz gelsin söyle bi yirmi ayı geçsin keseriz Allahın izniyle
Geçmiş olsun canım tekrar.en azından neden olduğu ortaya çıktı iyiki hemen gitmissin Allah.korumuş
ayy kesnlkıle uyudukca uyuyası gelıo:)uyku uykunun mayasıdır deler demek ki sizin kuzulara uygunmuş bu laf:)
Ya canim bende onceden cok suskundum hic bisey demezdim mesela gecen sene annler gununde annem gelmisti bize hem benim sinavlar vardi erene bakti ozaman annemle ciktik carsiya kv.ye penye aldim ustune giymek icin zaten kv.alicak secenegim yok kilolu oldugu icinde tek bi yerden bulup aldim annemede begendigini kendisine sectirdim ve kv.aldigimdan daha yuksekti fiyati ben annemede ayni parayi verdim gerisini annem kendi cebinden odeyip aldi haksizlik olmasin diye okadar dikkat ettim hep ve esimede hic ayrinti bisey soylemedim yani.hep dikkat ettim kv.ye haksizlik yapmama konusunda ama o neler yapti ben hamileyken kiraz alip gitmistik koye aksam biraz yedik esim istedi sonra sabah ben temizlik yapiyorum bezi yikamak icin mutfaga gittim kv.oturmus kiraz posetinin basina yiyyip duruyo ben girdim ciktim yermisin diye sormadi bile bide hamileydim yani.ve daha ner neler ya aklima geldikce sinir oluyorumben okadar seye ragmen hep dikkat ettim herseye ama en son gecen yaz bizde kaldiginda yaptigi seyden sonra silindi bitti benim icin sadece esimin annesi artik.cnm biz şubelerde öyle yapıyoruz
malum masalar tükenmez kalem lekesi oluyor
masanın üzerine kolonya döküp peçeteyle silince çıkıyor
cnm annem yanımda olsa ona da alırım ama annem malesef kocan-kv laf söyler diye kabul etmez
hediyesini verme işine gelince de o onun görgüsüzlüğü
peygamber efendimiz(sav) bile hediye geleni görgüsü nedeniyle başkasına vermezmiş.ama kv yapıyor.ben de anneme bir daha kv ye hediye getirme dedim.
ya bilmiyorum ben ailemden böyle şeyler görmediğim için kv gibi olamıyorum
ben yapıyorum rabbim görsün diyorum
önceden yaptığım,aldığım hiçbir şeyi eşime söylemezdim ama artık söylüyorum
çok geçmiş olsun cnm
nazarın değdi.1 aydır hasta olmuyor diyordun.so da boğazında bişey yok demişlerdi ama değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?