2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aynu slklnti bizdede var canim sakaryada cocigun gece yadq mesai disi hastaysa hic bir ozel hastanedw cocuk dr u yok ve malesef sakarya col kotu bir coxuk hastanesine sahip
su an caresizligini cok iyi anliuorim
Ama sqkin ha kotu muammeleye izin verme kurumlar bu sikayetler hakkinda xok hassas
ay fena canim slklldi ya

bır annenın enson hatta hıc duymak ıstemedğı bısey kendımden bılıyorum
nebıcım bı yorum yapmak o ya bı anneye soylenrmı hıc boyle bısey
daha once bu değerllerıne bakılmamısmydı canım

ayy o nasıl bir dojtor ya bide kadın yani annedir mutlaka
ayyy allhim çocuk yedide senmi yedirmedin sanki
allhim bu nasıl bişey ya çocuğu hasta bir anneye o laf denirmi dengesiz
çok sinirim bozuldu yaa tamm deerler düşük olabilir ver ilaçini başla tedaviye
daha destek moral vermesi gerekirken
ayy çok sinir olsum yaa

Erende iyi canim yaraz iste dusup duruyo bide.
Beyza icin zor olur heralde canim cizgi filmde yok ama kucukken cocuklar cabuk ogreniyo canim hafizalari guclu oluyo ins.zorluk cekmessiniz.
Ayy ben bazen dusunuyorum hatta sanada sorayim diyorum orda yasamak kolaymi diye mesela turkcen hic bozulmamis gerci orda cok turk var diymi marketler falan turkmu yada turklerin yasadigi bolge varmi sizde ordami yasiyosunuz cok sordum galiba ama hic bilgim yok okonuda.

Tabi canim sen onu odaya kapatip yemek vermemissindir heralde ayy ne sacma konusmus doktor ya hayir kizmak ne demek onun isi bu madem rahatsiz doktor olmasiaymis.Uzme kendini canim senin sucun yokki bosver takma doktoru onda var bi bozukluk.

Hey Allahim ya gece gece sınır oldum nasıl bı dr mıs öyle ınsanda önce vıcdan olmalı dr olmus ama vıcdan sahıbı bı ınsan olamamıs vatandas!! Karsındakı bı anne ve anne kendınden önce yavrusunu dusunur onların tırnagına zarar gelse bızım ıcımız yanar bunu ıdrak edecek kapasıteye sahıp degıl demek takılma cnm kendını uzme bız bılıyoruz senın yavruna ne kadar ılgılı oldugunu, ıns cabuk toparlar kendını berracık fazla kalmazsınız orda..
Bazen gurbetteyım dıye ıclenıyorum ama burda ınsana o kadar cok deger ve saygı varkı keske heryerde aynı olsa..

Duse kalka buyuyolar cnm nıdanın dızlerıde cızık morluk ıcınde bıde gosterıyo ava dıyo (acıdı nın almancası ava)
Beyzaya cnm sıkıldı anneyız ıste ufak sayılabılecek seylerı bıle takıyoruz aslında cabuk ogrenen bı cocuk ama sıkılgan utangac oldugundan oluyo bırazda..8.cı ayda ıkıncı donem baslıycak bakalım ıns daha ıyı olucaz..

Cnm ben kendı adıma soylım gurbette olmanın dısında burda yasamak dort dortluk dıyebılırım..
Hayat sartları ıyıyse heryer aynı tabı ama burda ınsana daha cok deger var devletın hastanesı bıle özel gıbı ılgılenır ınsanları slm vermeden gecmez..
Turkcem nıye bozulsunkı cnm ben 5 senedır burda yasıyorum:) o daha cok burda dogup buyuyup evde hep almanca konusanlarda oluyo..
Turk bakkalları var burda et sarkuterı urunlerını oralardan dıgerlerını buyuk marketlerden alıyoruz..
Turkler almanyanın heryerınde oldugu gıbı burda da fazlasıyla var es dost akraba o yuzden zorluk cekmıyoruz..
Gecen köln e gıttık bır sokak sadece turk dukkanları kendımı memlekette hıssettım kebapcılar zuccacıyecıler perdecıler kuyumcular hersey vardı:) en onemlısı turkler artık burda ıscıden cok ısveren bu cok gurur verıcı..
Ay ne bılım yasayıp gıdıyoruz ıste aynı sartlar tr de olsa tabıkı tr de yasamak ısterdım.. Ne demısler dogdugun yer degıl doydugun yer....
Ve ben esımle cocuklarımla cok mutluyum burda tek sıkıntı gurbet...

canım özelden yazdım doktorun msjını.hastayken bu değerlere bakılmaz diyor.wbc17den düşükse griptir antibiyotik bile grkmezmiş

Arkadaşlar kandiliniz mübarek.olsun Rabbim yavrularimizi hastaliktan ve.kötü niyetli insanlardan korusun ins

katreinur canım çok üzüldüm dr söylediklerine sen kendini biliyorsun takma canım o nasıl bi kadın anlamadim bi de dr olacak ins bu.mübarek günün hatırına berra hemen iyileşir de çıkarsınız hastaneden dualarimiz seninle

Cok sagol canim bu uygulamadan özel msj atılıyor mu bilmiyorum demir o sekilde b12 de 194-664 normalmis 145.3 cikmis. Diger sonuclar gerekir mi ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya canim bisey sorucam berranin uykusu nasildi ben bi doktordan duymustum uzun sure uyumayan bebeklerde demir ve b12 eksikligi olurmus sizde varmi oyle bisey berranin uykusu iyimi.

Bende senin msjlari okurken hep yasam kalitesinin yuksek oldugunu yani iyi yasadiginizi dusunurdum zaten hem sen turk akrabalar falanda oldugu icin sanslisin bence hic tanidik olmamasida kotu olurdu mesela ama sen bide evlenip oraya gelin gittin sanirim baslarda zor olmustur heralde senin icin ama insan alisiyo ben bile koyumuze 2saatlik mesafe uzaktayim ama 2ay bile gitmedigim zanlar oluyo yani aileden uzakta insan alisiyo yasamaya ya ne bileyim evlenince cocukta olunca baska bi hayati oluyo insanin tabi zor taraflarida var ama Allah yardim ediyodur.

Seninde kandilin mubarek olsun canim Allahim butun evlatlarimizi korusun ins. hastalarimiza sifa versin borclulara borclarini odeme kolayligi zorda kalanlarada yardim etsin ins.butun skntilarimizi gidersin Rabbim.(amin)

Çok üzüldüm katre bence doktoru bimere şikayet et dediklerine bak keşke demek seytandan biliyorum ama konuştuğumuz zaman götürseydin ama yine de çok şükür rabbim dermansiz dert vermesin mübarek günde şifa versin yavruya

Kızlar şifa niyetine berra adına yasini şerif okuyalım olur mu

Bu arada hayırlı kandiller rabbim bu aylara tekrar gelmemizi nasip etsin inşallah

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar ablam tup bebek tedavisine baslamistiya ve yumurtalari alindi bizde bekliyoduk olucak diye ama doktor aramis ablami ve yumurtalarin gelismedigini tup bebegin olmayacagini soylemis cok uzuldum bende busefer cok umitliydik ilk kez yapilmisti olur gozuyle bakiyoduk ama malesef olmadi ya su mubarek gunun hatrina Allahim onada nasip etsin bi yavru ins.

Hadi ya hicmi kaliteli yumurta yokmus
ablamin gorumcesininde ole olmustu
bir daha ki ay adetinddn sonra yime yumurt toplanmaya baslicaktiki o ay kendilihindne gebe kaldi

Berra uyanikken yazamiyorum canim o uyudugunda da ben de hemen yatiyorum yorgun düşüp.
Sprint canim cok cok tesekkur ederim ilgilendigin icin. Dr un cevabı cok kafami karıştırdı. O an cekip gitmeyi düşündüm ama yapamadım tabiki yanlış bişey yapmiim diye.

Ozcanan canim cok sagol. Sorma son hastaliginda tahlil istemedigim icin o kadar pismanim ki. Kiyamamistim kuzuma kan alinacak diye ama su an kolunda ayaginda delinmedik yer kalmadi

Kizlar bugün dr iyiydi. Dün heralde yorulmus dolmus iyice bana patladi. Bugün tatildi ya bi kere geldi gayet kibardi. B12 icin bi igne aldirmisti bugün ondan küçük bi doz vuruldu alerji yapcak mi diye bakildi. Yarinda kan tahlili yapilip sanırım bazi degerlere göre tedavi şekli belirlenecek. Yarin cok büyük bi ihtimalle cikicaz inşallah.

Berraya gelince gayet iyi. Babası varken keyfi yerinde ama o yokken surekli koridorlarda gezmek istiyor diger cocuklarin yanına gitmek istiyor. Cesit cesit hastaliklar var korkuyorum mikrop kapacak diye ama tutmak ne mümkün. Odaya girmekten nefret ediyor.

Bu arada kandiliniz mubarek olsun kizlar dualarinizda beni ve kizimi unutmayin olur mu

Hadi ya hicmi kaliteli yumurta yokmus
ablamin gorumcesininde ole olmustu
bir daha ki ay adetinddn sonra yime yumurt toplanmaya baslicaktiki o ay kendilihindne gebe kaldi

Bilmiyorumki ya doktor olmaz artik demis.ablamlada tam konusamadim tel.de bedavam yok bide ayrinti falan sorup simdi canini skmak istemiyorum hafta sonu koye gidicez nasipse ozaman konusurum bakalim detaylari.

Allah razi olsun canim dün cok kötüydüm ama bugün daha iyi hissediyorum kendimi. Dualarinizi hissediyorum sanirim:)

Canim ben pek berranin iyi yonlerini dile getirmiyorum cabuk nazar degiriyorum diye. Ama maşallah berranin uykusu cok güzeldi gece 3 4 kere emmeye kalkar uyku saatleri de uzun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…