- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.701
Malesef bu dr yapacak canim. Küçük sehirde yasamanin dezavantajlari işte. Özel hastanede cocuk Polikliniği yok. Devlet Hastanesi ndeyiz. Burada da 3 dr var. Süt çocuklarina bu dr bakiyor. Ne söyleyeceğimi bilemedim canim cok kotu oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cok sagol ama bütün değerlerimiz normal degil. Hgb iyi çıktı. Ama demir ve b12 çok düşük. Hic besleyememism ben bu cocugu(bana aynen böyle dedi dr)
Erende iyi canim yaraz iste dusup duruyo bide.Merhaba kızlar
Katreınur kan degerlerının ıyı cıkmasına sevındım ıns cabuk cıkarsınız hastaneden tekrar gecmıs olsun..
Guldencım basınız sagolsun mekanı cennet olsun ıns..
Aysegul masallah masala cok tatlı olmus cekıstırıyomu pekı:) nıda toka falan bırakmıyo kafada lastıklerıde ne yapar eder cıkarır gıbı gelıyo:)
Fatmacım kızlar ıyı canım allaha sukur
Erende ıyıdır ıns..
Beyzaya bıraz cnm sıkkın ıkı gundur seneye özel almanca kurs alıcak aslında ögrendıgı kelımelerı evde tekrarlayan bı cocuk ama bıraz ıce kapanık evde susmaz dısarda konusmaz cınsten��
Ögretmenı herseyın yolunda oldugunu sadece beyza degıl dıger yabancı cocuklarında özel ders alacagını söyledı daha ıyı uyum saglamaları ıcın ama ıcım rahat degıl yınede.. Ikı dılle yasamak zorunda olmanın zorluklarıturkce cızgı fılm falan ızlemek yok artık bırazda kıtaplara daha fazla agırlık verıcem bakalım..
Kızlar sizi habersiz birakmak istemedim. Biz bi sure daha hastanede kalacakmisiz. Demir ve b12 eksikligi varmış. Bi ilac verilecek önce onun icin test yapılacak. Başka biseylerde var ama tam anlayamadim potasyum falan diyorlardi. Dr cok suratsiz bi kadın beni tersledi bi de cok sinirlerim bozuldu ama başka secenegimiz de yok malesef. Berra bi dursa sakince geciririz guzelce ama inanilmaz hircinlasti. Ozellikle babasi yokken yikiyor ortaligi dışarı cikmasina izin vermedigimde kendini yerlere atiyor. Kafasini yere vuruyor. Off off cok doluyum cookk
Canim cok sagol ama bütün değerlerimiz normal degil. Hgb iyi çıktı. Ama demir ve b12 çok düşük. Hic besleyememism ben bu cocugu(bana aynen böyle dedi dr)
Erende iyi canim yaraz iste dusup duruyo bide.
Beyza icin zor olur heralde canim cizgi filmde yok ama kucukken cocuklar cabuk ogreniyo canim hafizalari guclu oluyo ins.zorluk cekmessiniz.
Ayy ben bazen dusunuyorum hatta sanada sorayim diyorum orda yasamak kolaymi diye mesela turkcen hic bozulmamis gerci orda cok turk var diymi marketler falan turkmu yada turklerin yasadigi bolge varmi sizde ordami yasiyosunuz cok sordum galiba ama hic bilgim yok okonuda.
Tabi canim sen onu odaya kapatip yemek vermemissindir heralde ayy ne sacma konusmus doktor ya hayir kizmak ne demek onun isi bu madem rahatsiz doktor olmasiaymis.Uzme kendini canim senin sucun yokki bosver takma doktoru onda var bi bozukluk.
Ya canim bisey sorucam berranin uykusu nasildi ben bi doktordan duymustum uzun sure uyumayan bebeklerde demir ve b12 eksikligi olurmus sizde varmi oyle bisey berranin uykusu iyimi.Cok sagol canim bu uygulamadan özel msj atılıyor mu bilmiyorum demir o sekilde b12 de 194-664 normalmis 145.3 cikmis. Diger sonuclar gerekir mi ki
Duse kalka buyuyolar cnm nıdanın dızlerıde cızık morluk ıcınde bıde gosterıyo ava dıyo (acıdı nın almancası ava)
Beyzaya cnm sıkıldı anneyız ıste ufak sayılabılecek seylerı bıle takıyoruz aslında cabuk ogrenen bı cocuk ama sıkılgan utangac oldugundan oluyo bırazda..8.cı ayda ıkıncı donem baslıycak bakalım ıns daha ıyı olucaz..
Cnm ben kendı adıma soylım gurbette olmanın dısında burda yasamak dort dortluk dıyebılırım..
Hayat sartları ıyıyse heryer aynı tabı ama burda ınsana daha cok deger var devletın hastanesı bıle özel gıbı ılgılenır ınsanları slm vermeden gecmez..
Turkcem nıye bozulsunkı cnm ben 5 senedır burda yasıyorum:) o daha cok burda dogup buyuyup evde hep almanca konusanlarda oluyo..
Turk bakkalları var burda et sarkuterı urunlerını oralardan dıgerlerını buyuk marketlerden alıyoruz..
Turkler almanyanın heryerınde oldugu gıbı burda da fazlasıyla var es dost akraba o yuzden zorluk cekmıyoruz..
Gecen köln e gıttık bır sokak sadece turk dukkanları kendımı memlekette hıssettım kebapcılar zuccacıyecıler perdecıler kuyumcular hersey vardı:) en onemlısı turkler artık burda ıscıden cok ısveren bu cok gurur verıcı..
Ay ne bılım yasayıp gıdıyoruz ıste aynı sartlar tr de olsa tabıkı tr de yasamak ısterdım.. Ne demısler dogdugun yer degıl doydugun yer....
Ve ben esımle cocuklarımla cok mutluyum burda tek sıkıntı gurbet...
Arkadaşlar kandiliniz mübarek.olsun Rabbim yavrularimizi hastaliktan ve.kötü niyetli insanlardan korusun ins
katreinur canım çok üzüldüm dr söylediklerine sen kendini biliyorsun takma canım o nasıl bi kadın anlamadim bi de dr olacak ins bu.mübarek günün hatırına berra hemen iyileşir de çıkarsınız hastaneden dualarimiz seninle
Kızlar sizi habersiz birakmak istemedim. Biz bi sure daha hastanede kalacakmisiz. Demir ve b12 eksikligi varmış. Bi ilac verilecek önce onun icin test yapılacak. Başka biseylerde var ama tam anlayamadim potasyum falan diyorlardi. Dr cok suratsiz bi kadın beni tersledi bi de cok sinirlerim bozuldu ama başka secenegimiz de yok malesef. Berra bi dursa sakince geciririz guzelce ama inanilmaz hircinlasti. Ozellikle babasi yokken yikiyor ortaligi dışarı cikmasina izin vermedigimde kendini yerlere atiyor. Kafasini yere vuruyor. Off off cok doluyum cookk
Arkadaslar ablam tup bebek tedavisine baslamistiya ve yumurtalari alindi bizde bekliyoduk olucak diye ama doktor aramis ablami ve yumurtalarin gelismedigini tup bebegin olmayacagini soylemis cok uzuldum bende busefer cok umitliydik ilk kez yapilmisti olur gozuyle bakiyoduk ama malesef olmadi ya su mubarek gunun hatrina Allahim onada nasip etsin bi yavru ins.
Hadi ya hicmi kaliteli yumurta yokmus
ablamin gorumcesininde ole olmustu
bir daha ki ay adetinddn sonra yime yumurt toplanmaya baslicaktiki o ay kendilihindne gebe kaldi
Allah razi olsun canim dün cok kötüydüm ama bugün daha iyi hissediyorum kendimi. Dualarinizi hissediyorum sanirim:)Arkadaşlar kandiliniz mübarek.olsun Rabbim yavrularimizi hastaliktan ve.kötü niyetli insanlardan korusun ins
katreinur canım çok üzüldüm dr söylediklerine sen kendini biliyorsun takma canım o nasıl bi kadın anlamadim bi de dr olacak ins bu.mübarek günün hatırına berra hemen iyileşir de çıkarsınız hastaneden dualarimiz seninle
Ya canim bisey sorucam berranin uykusu nasildi ben bi doktordan duymustum uzun sure uyumayan bebeklerde demir ve b12 eksikligi olurmus sizde varmi oyle bisey berranin uykusu iyimi.
Bende senin msjlari okurken hep yasam kalitesinin yuksek oldugunu yani iyi yasadiginizi dusunurdum zaten hem sen turk akrabalar falanda oldugu icin sanslisin bence hic tanidik olmamasida kotu olurdu mesela ama sen bide evlenip oraya gelin gittin sanirim baslarda zor olmustur heralde senin icin ama insan alisiyo ben bile koyumuze 2saatlik mesafe uzaktayim ama 2ay bile gitmedigim zanlar oluyo yani aileden uzakta insan alisiyo yasamaya ya ne bileyim evlenince cocukta olunca baska bi hayati oluyo insanin tabi zor taraflarida var ama Allah yardim ediyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?