- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.581
Bilmiyorum aysegulcm ya ii degilim....hersey gözüme batiyo kv falan aslında alışkınz birlikte kalmaya ama nedense hic tahammülüm yok...mesela sabah ne oldu bak..uyandk ben kahvaltı hazrlamaya basladm esime de hadi ekmek getir dedim.kv ordan kalktı hemen ekmek var dünden sibel gerek yok dedi....az o anne dedim usenmedi kalkti buldu ekmek poşetini işte burda yeter dedi...sinirlendm bende bi haftasonu kahvaltı yapıyorm taze taze yemk istiyorum sonucta....sinirlendimi anladi.sustu oturdu yemeği de cok az yedi....zaten hep oyle yiyo tabagina koydugumyn yarisini bosaltip duruyo anlamuyorm yani cok sıkıldım artik......offf evime gecip duzenimi kurmk istiyorum...kizimi da krese vercem ohh kafam rahat olcak inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kahveydi dimi senin koltuklar bende okul kapansin temizlige basliycam hemen ama halilari yikamaya gondercem ev bos kalicak erenle nasil olcak bilmem bir haftafa ancak gelirler heralde bakalim nasil yapcam.Ay illa ole kaliyoer dalga mecbir komple kolyuk siliniyor
canim bigun gezmeyede gittim agir geldi sanirim.hehe
ben arastan dolayi bitkusel kullaniyorum
ersag canim
cok mukemmel degil ama ne etcen tay tugunkoltiklar cok zahmeti yok Allahtab
songul aras ın yemeye baslamasına cok sevındım yıntem değişmıs ama olsun bazen onlara uymak zorundayız nasıl ısterlerse
yaslandkmı bılmyorum ama bende hemen yoruluyorum artık az bısey yapsamda
sıbel canım ınsallah bu duyguların duzelır canım yoksa gecnmek zor gercekten evde bı baskası varken ınsan rahat olamıyor ya
katreınur gecmıs olsun canım berraya ınsallah daha fazla yukselmemıstır atesı bende kendımı yorgun hıssedıyprum artık
gecelerı bazen gırıyorum ama fazla kalmyorum erken yatyorum artık ama hep takıpteyım
fatma hadı bakalım az kaldı okulun bıtmesıne ınsallah sınavların guzel gecer eren ın yuzunude gormek ısterdım yavas yavas gosterıyosun sanırım:)
ozcanan karsılasamadık canım nezamndır ,tek uyku ıyı olmus uzun oluyo tek olunca
bıngıldak ıcınde uzulme kafa capı onemlıymıs bak oda ıyı heralde
benı canım beyza nın hedıyesıne bayıldım cok gzuel ınsallah bızde oyle hedıyeler goruruz
Kızlar anneler günümüz kutlu olsun.
Benim kötü geciyor bugünüm. Berra ateşli mizmiz. Bi yarin olsa da dr a gitsek cok korkuyorum
Düşmedi mi hiç canım ya aklımdaydin yazmani bekledim
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canim cok sagol. Şurup veriyorum sürekli sabah daha iyiydi. Bi kac saattir surup da zor düşürüyor. Yine yükselecek diye cok korkuyorum
Omrumden ömür gitti derler ya aynen öyle oldum bugün. Rabbim dermansiz dert vermesim sikayet etmiyorum ama cok üzülüyorum.
Bi de karnim agriyor sabahtan beri adet agrisi da degil. Neden oldugunu anlayamadim. Gecmedi bi türlü agri kesici içtim biraz önce
Korkma canım ya içini ferah tut o salak doktor da o kadar konuştu ama bak ilaç sonra tekrarladı
Gidip diyecen aslında benim anneliğime laf eden sen ne biçim doktorsun diye
Demek lazım gercekten ama su an hic bisey umrumda degil ya bi iyilesseydi yavrum. Derdine care bulsaydik bi. Rabbim bütün hastalara sifa versin. Elini bogazina dogru sokuyo acci diyo. Kusacak gibi oluyo sonra da. Yapma dedikce bunu yapiyo bu ara. Dikkatini dagitarak unutturuyorum artık
Karnın mi miden mi göğüs kafesinin altıysa midendir sıkıntı yaptın ya onun ağrısı canım :-(
Doktor boğazlarına birşey dedi mi peki ya demek boğazı aciyor ama antibiyotik de kullandı anlamadım ki
Ben de anlamadim kafayi yiycem artik antibiyotigin de faydasi yok
Ben de anlamadim kafayi yiycem artik antibiyotigin de faydasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?