2012 kasım bebekleri büyüyor..

songul aras ın yemeye baslamasına cok sevındım yıntem değişmıs ama olsun bazen onlara uymak zorundayız nasıl ısterlerse
yaslandkmı bılmyorum ama bende hemen yoruluyorum artık az bısey yapsamda

sıbel canım ınsallah bu duyguların duzelır canım yoksa gecnmek zor gercekten evde bı baskası varken ınsan rahat olamıyor ya

katreınur gecmıs olsun canım berraya ınsallah daha fazla yukselmemıstır atesı bende kendımı yorgun hıssedıyprum artık
gecelerı bazen gırıyorum ama fazla kalmyorum erken yatyorum artık ama hep takıpteyım

fatma hadı bakalım az kaldı okulun bıtmesıne ınsallah sınavların guzel gecer eren ın yuzunude gormek ısterdım yavas yavas gosterıyosun sanırım:)

ozcanan karsılasamadık canım nezamndır ,tek uyku ıyı olmus uzun oluyo tek olunca
bıngıldak ıcınde uzulme kafa capı onemlıymıs bak oda ıyı heralde

benı canım beyza nın hedıyesıne bayıldım cok gzuel ınsallah bızde oyle hedıyeler goruruz

canım ya üzülme aynen herşey batar artık belki kv bgunlerde istahsizdir malum havalr
oda yoruluyodur meryemle falan canı istemiodur yemek
kötü düşünme iyi düşünmeye çalış yemesin boşver
bebeğine baksın yeter sende sinirlenmek yerine ben taze istiyodum ekmeği faln de gerekirse git kendin algel tatsizlik olmasın diye
ins kendi duzeninde rqhata erersin kreş de bulrsun kafana göre istedgin gbi ins

Ay illa ole kaliyoer dalga mecbir komple kolyuk siliniyor

canim bigun gezmeyede gittim agir geldi sanirim.hehe

ben arastan dolayi bitkusel kullaniyorum
ersag canim
cok mukemmel degil ama ne etcen tay tugunkoltiklar cok zahmeti yok Allahtab
Kahveydi dimi senin koltuklar bende okul kapansin temizlige basliycam hemen ama halilari yikamaya gondercem ev bos kalicak erenle nasil olcak bilmem bir haftafa ancak gelirler heralde bakalim nasil yapcam.

Amin canim bi atlatsam su sinavlari sonra rahatim ins.Album yapabilseydim erenin resimlerini koycaktim coktan bende istiyorum koymayi ama pc varken denedim olmadi simdi pcde kardesimde bende yuzunun gorunmediklerini koydum artik napem baskalarinin gormesini istemiyorum.

Hepimizin anneler gunu kutlu olsun guzel anneler evlatlarimiz saglikli mutlu ve yanimizda olsunlarda biz daha ne isterizki.

Kızlar anneler günümüz kutlu olsun.

Benim kötü geciyor bugünüm. Berra ateşli mizmiz. Bi yarin olsa da dr a gitsek cok korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar anneler günümüz kutlu olsun.

Benim kötü geciyor bugünüm. Berra ateşli mizmiz. Bi yarin olsa da dr a gitsek cok korkuyorum

Düşmedi mi hiç canım ya aklımdaydin yazmani bekledim

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşmedi mi hiç canım ya aklımdaydin yazmani bekledim

Canim cok sagol. Şurup veriyorum sürekli sabah daha iyiydi. Bi kac saattir surup da zor düşürüyor. Yine yükselecek diye cok korkuyorum

Canim cok sagol. Şurup veriyorum sürekli sabah daha iyiydi. Bi kac saattir surup da zor düşürüyor. Yine yükselecek diye cok korkuyorum

Korkma canım ya içini ferah tut o salak doktor da o kadar konuştu ama bak ilaç sonra tekrarladı
Gidip diyecen aslında benim anneliğime laf eden sen ne biçim doktorsun diye

Omrumden ömür gitti derler ya aynen öyle oldum bugün. Rabbim dermansiz dert vermesim sikayet etmiyorum ama cok üzülüyorum.

Bi de karnim agriyor sabahtan beri adet agrisi da degil. Neden oldugunu anlayamadim. Gecmedi bi türlü agri kesici içtim biraz önce

Karnın mi miden mi göğüs kafesinin altıysa midendir sıkıntı yaptın ya onun ağrısı canım :-(

Demek lazım gercekten ama su an hic bisey umrumda degil ya bi iyilesseydi yavrum. Derdine care bulsaydik bi. Rabbim bütün hastalara sifa versin. Elini bogazina dogru sokuyo acci diyo. Kusacak gibi oluyo sonra da. Yapma dedikce bunu yapiyo bu ara. Dikkatini dagitarak unutturuyorum artık

Doktor boğazlarına birşey dedi mi peki ya demek boğazı aciyor ama antibiyotik de kullandı anlamadım ki

Karnın mi miden mi göğüs kafesinin altıysa midendir sıkıntı yaptın ya onun ağrısı canım :-(

Yok canim midem degil karnimin alt tarafi gibi. Sag taraf. Gecer diye bekledim ama yok geçmiyor

Doktor boğazlarına birşey dedi mi peki ya demek boğazı aciyor ama antibiyotik de kullandı anlamadım ki

Ben de anlamadim kafayi yiycem artik antibiyotigin de faydasi yok

Işte üzüldüğün taraf da bu derdinin ne olduğunu bilmemek :-( inşallah yarın sebebini bulunur çare bulunur

Canim geven bir prof tv de yilda 5 kez om izerine ameliyay diyor amanoda oldukca kucuk
brnim ablamda ayni buyumus onbrs gun iyiyse onbes gun kotuymus
hep igneler yapilirmis
bademcik alinana kadar cok cekmisler

Kizlar bu arada annelee gununuz kutlu olsin
esim yaren mutlu edicek seyler yapsada
bugun bir yanimiz buruk cok fazla keyfimiz yok olaral gecirduk mezara gittik anneme her anneler ginundeki gibi cicek aldik mezarina ektik
Biz onu cok ozledik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…