2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet recesin kvsi tamamen ayri bi dünya ama iste bikere taktım ya. ..rahat etsin diye elimden geleni yapmaya calusiyodum hala da oyleym ama birazda onun adim atmasi lazm...her öğünde her yemeğin yarısını bosaltr mi insan ya ben sahsen 20 gun kaldm onlarda sofraya her konan yemeğe bayilmadim ama yanlus anlamasnlar ayip olmasn diye yedm hepsini. ..simdi anluyorn ki yanlış yapmışm.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy ozcanan bizde kv varken daha sık tartisiyiruz..eskiden de böyleydi gecen sene falan hastaneye gelirdi bi hafta daln kardi mutlaka esimle tartisirdik...sindi de böyle oldu bilmiyorum ana cok sıkıldım havalarda kötü. ..tuzu biberi oluyo

Okuldan geldim bende esimde uzun aradan sonra arkadaslariyla maca gitti bende oglusumla takiliyorum kizlar bugun hadis sinavini oldum zaten kagittan bakip bakip yazdigim icin guzel gecti kopyayla gectim yani.
Kurani kerimden 5sure vardi ezberlenicek ben 1tane ezberlemistim bugun vericektim ama vazgectim versem nolucak yine kalicam bende kurani kerim dersine hic girmemeye karar verdim kalirsam seneye gecerim nolcak zaten pazartesi tefsir sinavi var ve cumarteside hem arapca hem hitabet sinavlari var yani sinavlarla dolup tasiyorum bu hafta banada dua edin kizlar bunlar son sinavlar.
Zaten sonra okul kapaniyo sadece 13 derstencik donem sinavlarina gircem ayin sonunda okadar.

Canım benim de aklımda değildi sabah bi aklıma takıldı sinir bozucu ışte :-S
Kardeşim 4 yıl önce ameliyat oldu kaçak vardı böbreklerinin yarısı kurtuldu kaçak önlendi ama tuz et kesinlikle yasak yani bi sürü şey yasak ve o sadece 16 yaşında :-( rabbim daha beterinden korusun alıştık artık bu duruma bize geldiklerinde evde tuzlu yemek yapılmaz et almayız sadece arada ödül olarak yer arada eti büyüdükçe akıllaniyo kardeşim önceden çok çektirdi anneme sanki suçlu annem gibi davrandı anneme ama şimdi iyi çok şükür

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah geçersin canım yaa ben çok iyi anlıyorum seni bugün ders çalışırken uyumusum tam içim geçti derken rana ağladı ayağıma aldım benim ders çalışmam bu kadar oluyo

Valla sabır dileyecen artık yapacak birşey yok bak kurbanda gidecex ama hiç canım istemiyo bi de onlar kürtçe konuşuyorlar ben varken hiç birşey anlamıyorum en çok kavga sebebi bu baska odaya gidiyorlar ben sap kalıyorwm

Sebebi neydi acaba bobreklerinde kacak neden oluyomus ilk kez duydum kacagida bi nedeni varsa bizde dikkatli olalim bari.kardesinde tam ergenlik genc zamaninda onuda etkilemistir iste ama zaten en cok annen uzulmustur.ins.bundan sonra sorun olmaz artik.

Son bir haftam kaldi sayilir iste canim bi atlatsaydim su sinavlari zaten sonrada donem sinavlarina calisicam ayy 13 dersin hangisini calisicam bilmiyorum ama en azindan bir iki gecebilecegim dersleri calisicam bakalim ins.sende bende atlatirizda rahatlariz sonra.

Kizlar artik erene jelibon vermeyi birakmistim ama yinede zararlarini arastirayim bi netten dedim onu arastirirken aslinda guvenerek aldigimiz bicok seyin cok katkili oldugunu ogrendim bunlarin basindada ulker ve algida falan geliyo hani ben zaten colalarda bi bocegin tozunu kullandiklarini biliyodum rengi icin zaten evede hic almiyoruz ama ayni bocegi baska seylerde kullandiklarini bilmiyodum ve cok sasirdim ayrica boyle bilgileride medyadanda pek duyurmuyolarmis iste parayla susturuyolar heralde oyuzden sizinde bilginiz olsun mesela cilekli yogurtlarda sutlerde falan kullaniliyomus tabi bicok seyde uygun zamanimda arastiricam not edicem ona gore alicam bende artik bazi seyleri.

Canım doğuştan diye söylediler benim teyzem de böbrek hastasıydi geçen temmuzda vefat etti onu fark ettiklerinde çoktan bitmişti böbrekleri bizde kardeşimin tevafuken öğrendik idrar yollarından kanallardan kaçak varmış ışte çok şükür kaçak kapandı

Çilekli sütlerin hepsinde mi ya marka olarak ben bi kaç kere verdim

Canım gecen bi link vermistim hatırlarsan. ben bu yüzden sadece helal sertifikasi almis şeyleri kullaniyorum. Icim rahat oluyor en azindan. Yıllardır biliyorum ve kesinlikle tuketmiyorum

Çilekli sütlerin hepsinde mi ya marka olarak ben bi kaç kere verdim

Canim mesela yörsan helal sertifikasi almis ama meyveli sutleri haric dusun yani o kadar guvenilir olmasina ragmen onun bile meyveli sutleri katkılı

Ozcanan canim berranin da bingildagi kapanmamisti en son benim de artik kafama takilmaya başladı. Sen nasil anlıyorsun ben pek anlayamıyorum bakinca

Ozcanan canim berranin da bingildagi kapanmamisti en son benim de artik kafama takilmaya başladı. Sen nasil anlıyorsun ben pek anlayamıyorum bakinca

Al benden de okadr
dr na dedim ki bongoldagi kapanmamis yoo kapanmid dedi
d
persembe ebe de kapanmis dedi bana gore hala.kapanmamisti oysaki

Canım işaret parmağını basının üst arka tarafından önce doğru hafif bastırarak getir benim bir parmak genişliğinde hafif var yani çok belli olmuyor ama var benim elime geliyo bi de sen bak bakayım

Al benden de okadr
dr na dedim ki bongoldagi kapanmamis yoo kapanmid dedi
d
persembe ebe de kapanmis dedi bana gore hala.kapanmamisti oysaki

Belki bana da öyle geliyo canım ya baktirmak lazım çok oldu bizim baktirmayalı

Kizlar arasi iki ginden beri kundak yapiyorum
ne versem hop hop yiyor bitiyor hemen agzini aciyor bi sipa ne demek istiyor anlamiyorum kundakta istekli yiyor
masamizda yada sandalsesinde yada oturarak bir lokla gecirmiyor agzindan agzina konani eliyle cikartoyor

hatta bu aksam corba vermeyi denedim yine istemedi kundakta isteklice yedi kendime koydugum corbanin yarinida istedi yedi

Simdi biri bana anlatsin arasin ne demek istedigini

Nasıl kundak canım ya anlamadım yatarak mi yiyo

Bizim de 1 parmak var gibi ama emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…