2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar bu arada annelee gununuz kutlu olsin
esim yaren mutlu edicek seyler yapsada
bugun bir yanimiz buruk cok fazla keyfimiz yok olaral gecirduk mezara gittik anneme her anneler ginundeki gibi cicek aldik mezarina ektik
Biz onu cok ozledik....

:--( Allah rahmet eylesin sizleri onunla cennetinde buluşturmayı nasip etsin inşallah canım

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amin canim benim
rana kuzu nasil

Salıncaginda daha hızlı sallamimi istiyo ve beni ediyor teyzesi :-S birazdan banyo yapacak ve şimdiden banyo çıkışını düşünüyoruz çünkü çıkmak istemiyo çok ağlıyo ya
Arasım nasıl ne yapıyo

Gecmis olsun canim sanada belki skntidanda olmus olabilir bilemedimki sabaha kadar sorunsuz gecerde ins.doktor bi caresini bulur canim berraya.
bugun bir yanimiz buruk cok fazla keyfimiz yok olaral gecirduk mezara gittik anneme her anneler ginundeki gibi cicek aldik mezarina ektik
Biz onu cok ozledik....

Allah rahmet eylesin canim o sizin geldiginizi gormustur mutlu olmustur merak etme.

Gecmis olsun canim sanada belki skntidanda olmus olabilir bilemedimki sabaha kadar sorunsuz gecerde ins.doktor bi caresini bulur canim berraya.

Allah rahmet eylesin canim o sizin geldiginizi gormustur mutlu olmustur merak etme.

Evet mezarıni ziyaret edilen haberdar olurmuş.. Çok mutlu olmuştum bunu duyunca

katreınur gecmıs olsun canım ınsallah gecmıstr ağrn
yarında ıyı haberler alırsın ınsallah

ozcanan nasılsın canım neler yaoıyosun rana banyo yaptımı

Iyi geceler tatlı anneler
Anneler gunumuz kutlu olsun
Allah kımseyı yavrusundan ayırmasın(amın)

Katreınur cok gecmıs olsun ıkınızede ıns daha ıyısındır stresten oluyodur belkı cnm ya zor gunler gecırıyosunuz ıns berra ıcınde ıyı haberlerle gelırsın yarın ..

Songulcum hayatta olmayan butun annelerımızede Allah rahmet eylesın zor ınsanın sevdıgınden ayrılması..
Babamlarda bugun babannemın mezarına gıtmısler..görup mutlu olmuslardır ıns ..

Wavs nasılsın cnm nasıl gectı anneler gunun??
Ay ben bugunlerde gunler nası gecıyo anlamıyorum hafta sonuda bıttı.
Dun mısafırım vardı bugun annemın arkadaslarıyla bulustum..
Esımde cıcek almıs kutladı sagolsun.. Hedıye falan beklemıyodum zaten:)

ıyıyım canım sağol sen nasılsın kuzular nasıl
zıyaretle gectı canım
sana neguzel bı cıcek gelmıs bende oda yok
aynen canım gunler su gıbı akıp gıdıyo

ıyıyım canım sağol sen nasılsın kuzular nasıl
zıyaretle gectı canım
sana neguzel bı cıcek gelmıs bende oda yok
aynen canım gunler su gıbı akıp gıdıyo

Amaaann bosver beklentı ıcıne gırmemek en ıyısı yoksa hayal kırıklıgı oluyo oldugu gıbı kabul etcez artık:) kutlamıstır ama??
Kuzucuklar ıyı Allaha sukur
Havalar kotu burda bosluk buldugumuz an bahcede ıs yapıyoruz esımle ama nıdanın yaptıgını gorsen:)
Cay seker bulgur dokulmedık bısey kalmadı mutfakta:) esıme dedım artık kendın yap ısını yoksa hem bahcede ıs eve gel evde ıs aaa
Alptugra da ıyıdır ıns sut ıcıyomu artık?

zaten bısey beklemıyodum canım
evet kutladı
burdada kotu daha ısınmadı havalar yağmur yağıyo
okudum nıdanın macerasını:)fırsattan ıstıfade nıda yaramazlık yapmıs
ıyı demıssın canım esın yapsın yoksa sen 2 kat yorulıyosun
aklıma geldıde bahcenın resmını koysana bı gorelım
ıyı canım bebelac ıcıyo ınek sutı ıcmıyo bende ınek sutu aldğım zaman ıkısını karıstrıp verıyorum

Evet ya yagmasıda ıyıde gunesı de özledık artık..
Ay o yazdıklarım degıl bu sonrakı gunlerdekı vukuatları :)
Kız zor acılan kuru kumanya dolabı var orayı nası actın hallettın pes dedım:)
Esıme mecbur yardım etmem yerler vardı o zaman cıkıyorum yanına, yarında nıdayı uyutunca yapıcam bıraz yapmadanda olmuyo..
Bugun saclarını ördum ama kurtlu bı durmadı kıpır kıpır önune su koydum onla oynadı bıyandan ortalıgı batırdı ama saclar cok tatlı oldu :)
O kadar ıcmesıde ıyı napcan öyle öyle alısır ınek sutune ıns..
Album yapcam koyarım o zaman cnm yarım yamalakta olsa:)

evet ozledık gunesı
vukuatları cok desene nıdanın uyuyunca yapmak en mantıklısı canım
emınım cok tatlı olmıustur resmını koyarsın artık nıdanın
ıyı geceler canım

günaydın kızlarr yoğun bir hafta sonu ertesi işe başlamak hemde oğlunun anne gitme çığlıkları ile başlamak hiç hoş değil ama şükür bir işim var para kazanıorum dierek avuttum kendimi sonra oğluşun iyi oldğunu öğrendim daha da mutlu oldum çalışmaya devam :)
hafta sonu ablam geldi cumartesi günü fizik tedavi sonrası erdem beyi teyzeye bırakıp temizlik yaptım sonra gittik aldık erdem bey abileri ve teyzesi ile çok mutlu oynamış minik kuzum pazar sabahıda ablamları ve annemleri anneler günü kahvaltısı için bize çağırdım abim çocukları alıp bi ara kaybolmuş bi geldiler ellerinde çiççekler hepimize verdi oğluşlar amanın benim sıpada anneee die bağırıo çiçeği verdi sonra geri almak için çığlık kıyamet bağırdı :) çok tatlı oluyuorlar büyüdükçe akşamda oynaştık uyuduk ama 2-3 gecedir uyumuyo paşam kalkıyo anneeee die bağırıyo çağırıyo beni gidiom alıyom oynuyo uyuyo ama yarıö saatte bire düştü artık akşam :) böyle bizden haberler kızlar

Bunlarda anneler gunu kahvaltimiz ve abiyle musmutlu pasam:)

Eklentiler

• $1399876191650.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $1399876212838.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 28
günaydın kızlar
biz kahvaltimizi ettik prensesimle şimdi temizlik zamani:)
betül ohh cicekde alırmış erdem annesine masllh ona
ozcann ayy masalda öyle akşam videosunu çektim hatta faceye attım annemler için songule yasminede attım ıstersen numaranı gnder sanada atarım
masalda bayilio suya kafasını sokuyo kovaya şu yutuo yinede korkmuo :)
katrenur bizi hbrsiz birakma canım berrA nasıl oldu bgun doktora gitcektin ins iyi hbrlerle donersn
emeki hosgeldin tekrardan deren nasıl neler yapio
fatma okul nasıl gecti yazdiysan kacirdimmi görmedim eren nasıl
songül çok guldum arasın kundakta yemek yemeisne
ama yesinde nasıl yerse yesin dert değil ama merak ettim nasıl kesfettin:)

beni canım nida iyi alışmış yaramazliklara yandin sen:)resim isterizzzz
wavs alp karisikda olsa icio ya sütü boşver alışır zmanla sadeyede komsumunki hiç bi sütü icmioenazindan alp bebelaci iciomus
gülden yasemin nuray nerdesiniz:)
günaydın herkese tekrardan

cnm kendi düzüzeninizi kurunca geçecek bunlar sabır et

kıyamam paşama songülüm iyi dimi şimdi arasım?

cnm bak kapanmayanlarda var nilinde 8 aylık kapandı bende 1 yaşsonrası biliyodum çok bozuldum üzüldüm.

çok sağol cnm.
ben nile yoğurt süt falan meyveli hiç yedirmiyorum ama kendim küçükken çok içerdim onu blioorum..

cnm ozaman sende anne ben senin nekadar yiyeceğini tuturamıyorumde
ya kendisi koysun yemeyini yada az koy yeterlimi diye sor takılma böyle şeylere..

cnm kapanır bizim dre 2 yaşına kadarola biliyo herşşey normalse dediki ranada maşallah yani..

gözün aydın cnm..

doğru hepsi kıda boyası
al çileyi karıştır yoğurtla
alsana çilekli yoğurt bunu sitle yap çilekli süt olsun..

allah alah
bence aras paşam ilgi istiyo daha fazla özellikle yapıyo...

ayyy nilde karnı açken çok fena oluyoya...

Aaa ciddimisin fatma sapkada var demkki
ay bu cocuklar bi alem ya
ay birde yemek yedirmek icin calisirken aras sinsi sinsi giluyor
kafami yapiyor benimle acaba
ay var bu sipada burseyler ya

hehehe mahasuz yapıyo paşam bencede hehe:

Kizlar ya bugin koltuklari sildim haliyi sildim pertim cikti yaslaniyormuyum acaba

ozman bende yaşlanıyorum hiç canım iş yapmak istemiyo hatta..

hepımızın ve tum annelerın anneler gunu kutlu olsun

sağol cnm seninde anneler günün kutlu olsun.

anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler

cnm seninde anneler günün kutlu olsun.

Anneler Günümüz kutlu olsun kızlar

seninde cnm:
nasıl geçti dünün?

Anneler günümüz kutlu olsun

seninde cnm.

Hepimizin anneler gunu kutlu olsun guzel anneler evlatlarimiz saglikli mutlu ve yanimizda olsunlarda biz daha ne isterizki.

amin cnm onlar iyi olsun yeter seninde anneler günün kutlu olsun..

Kızlar anneler günümüz kutlu olsun.

Benim kötü geciyor bugünüm. Berra ateşli mizmiz. Bi yarin olsa da dr a gitsek cok korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol cnm seninde
katreynurum haberdar et bizi cnm nasıl şimdi berram meraktayım..

Biz onu cok ozledik....

cnm yaren ve paşam sana ne aldılar bakalım
kvyede tekrar allah rahmet eylesin emin ol o sizi hissetmiştir..

sağol cnm seninde anneler günün kutlu olsun..

Günaydın kızlar 3 gün girmedim nasılsınız?

günaydın cnm:
hoşgeldin..

ohhh desene hayat erdem opaşama güzeldi abinneg
zel düşünmüş ..

Bunlarda anneler gunu kahvaltimiz ve abiyle musmutlu pasam:)

maşallah size allahım nazarlardan korusun..

günaydın:
ayşegülcüm bende istiyorum vidyo yu sakın silme ama telim gelsin watasaptan atarsın olurmu?

kılzlar herkese günaydınnn:anneler gününüz kutlu olsun 1 gün gecikmeli oldu ama malum telimyokkk:

herkese günaydınnn... öncelikle hepimiz kuzularımızla bi anneler günü daha geçirdik rabbim seneye de ve bir ömür kutlamayı nasip etsin inş. songülümm arasım nasıl cnm geçti mi ishali paşa annesinin dikkatini çekmeye çalışıo eee hep uslu çocuk olcak değil ya he he:)
katreinur cnm berrem nasıl düştü mü ateşi merakta bırakma bizi rabbim şifa versin inş. bi an önce
özcanan cnm bizimde kapanmadı henüz bıngıldağımız hatta kızlar bilir biz üniye filan götürdük zeynep ilayı, dr erken doğumuda sezaryeni de hesaba katıp 20 aya kadar bekleyelim dedi kapanmazsa o zaman tahlil filan yaparız dedi. hayırlısı bakalım. açıkçası ben bıngıldağa bakmaya bile korkuyorum ama kapandı gibi hayırlısı...
beni cnm nida yaramazlıkta tavan yapmış bırak annesi artık bahçeyi kuzu onunla ilgilenmen için herşeyi yapıo he he:)
nutraks cnm inş.tez zamanda düzenine kavuşursun. anlamadığım kv yemekleri yapmıo sen mi yapıosun. belki iştahı olmuodur takılma boşver sen kuzuna bak gerisi boş.
nurayım sizinde mi kapanmadı bıngıldak ben tekim sanıodum ya yazmıodum bile o nedenle...
fatmacım neden bı buçuk yaşta kesiosun sütten tabi senin kararın ama bak artık devlet bile kamu spotu yayınlıo iki yaşa kadar emzirin diye. ne bileyim emioken neden böyle bir tercih. bak ben hala emzirmek için öğle araları koştur koştur eve gidiyorum. ki sen evdesin . tabi yine diyorum kendi kararın sen daha ii bilrisin ama merak ettim:)
betülcüm almışsın oğluşun elinden çıçekleri oh daha ne isterki bi anne:) masada harika gözüküo canım çektiii...
ayşegül maşallah masala tam su kuşu gerçekten. kız cıbı cıbı hali face ye konur mu ayıp:) nazar değecek kuzuya
wavs sen nasılsın canm nasıl geçti ahfta sonu alpcik neler yaptı.
emeki nerelerdesin 3 gündür nasıl geçti hafta sonu..
güldenimmm ben o nili yesem olur muuu lütfenn koca kız olmuş bu yaa maşallah...
ay atladığım varsa affola kızlar işyerinde anck bu kadar kafa da kalıo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…