- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.601
Kizlar bu arada annelee gununuz kutlu olsin
esim yaren mutlu edicek seyler yapsada
bugun bir yanimiz buruk cok fazla keyfimiz yok olaral gecirduk mezara gittik anneme her anneler ginundeki gibi cicek aldik mezarina ektik
Biz onu cok ozledik....
:--( Allah rahmet eylesin sizleri onunla cennetinde buluşturmayı nasip etsin inşallah canım
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amin canim benim
rana kuzu nasil
Gecmis olsun canim sanada belki skntidanda olmus olabilir bilemedimki sabaha kadar sorunsuz gecerde ins.doktor bi caresini bulur canim berraya.Omrumden ömür gitti derler ya aynen öyle oldum bugün. Rabbim dermansiz dert vermesim sikayet etmiyorum ama cok üzülüyorum.
Bi de karnim agriyor sabahtan beri adet agrisi da degil. Neden oldugunu anlayamadim. Gecmedi bi türlü agri kesici içtim biraz önce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugun bir yanimiz buruk cok fazla keyfimiz yok olaral gecirduk mezara gittik anneme her anneler ginundeki gibi cicek aldik mezarina ektik
Biz onu cok ozledik....
Gecmis olsun canim sanada belki skntidanda olmus olabilir bilemedimki sabaha kadar sorunsuz gecerde ins.doktor bi caresini bulur canim berraya.
Allah rahmet eylesin canim o sizin geldiginizi gormustur mutlu olmustur merak etme.
Wavs nasılsın cnm nasıl gectı anneler gunun??
Ay ben bugunlerde gunler nası gecıyo anlamıyorum hafta sonuda bıttı.
Dun mısafırım vardı bugun annemın arkadaslarıyla bulustum..
Esımde cıcek almıs kutladı sagolsun.. Hedıye falan beklemıyodum zaten:)
ıyıyım canım sağol sen nasılsın kuzular nasıl
zıyaretle gectı canım
sana neguzel bı cıcek gelmıs bende oda yok
aynen canım gunler su gıbı akıp gıdıyo
Amaaann bosver beklentı ıcıne gırmemek en ıyısı yoksa hayal kırıklıgı oluyo oldugu gıbı kabul etcez artık:) kutlamıstır ama??
Kuzucuklar ıyı Allaha sukur
Havalar kotu burda bosluk buldugumuz an bahcede ıs yapıyoruz esımle ama nıdanın yaptıgını gorsen:)
Cay seker bulgur dokulmedık bısey kalmadı mutfakta:) esıme dedım artık kendın yap ısını yoksa hem bahcede ıs eve gel evde ıs aaa
Alptugra da ıyıdır ıns sut ıcıyomu artık?
zaten bısey beklemıyodum canım
evet kutladı
burdada kotu daha ısınmadı havalar yağmur yağıyo
okudum nıdanın macerasını:)fırsattan ıstıfade nıda yaramazlık yapmıs
ıyı demıssın canım esın yapsın yoksa sen 2 kat yorulıyosun
aklıma geldıde bahcenın resmını koysana bı gorelım
ıyı canım bebelac ıcıyo ınek sutı ıcmıyo bende ınek sutu aldğım zaman ıkısını karıstrıp verıyorum
Evet ya yagmasıda ıyıde gunesı de özledık artık..
Ay o yazdıklarım degıl bu sonrakı gunlerdekı vukuatları :)
Kız zor acılan kuru kumanya dolabı var orayı nası actın hallettın pes dedım:)
Esıme mecbur yardım etmem yerler vardı o zaman cıkıyorum yanına, yarında nıdayı uyutunca yapıcam bıraz yapmadanda olmuyo..
Bugun saclarını ördum ama kurtlu bı durmadı kıpır kıpır önune su koydum onla oynadı bıyandan ortalıgı batırdı ama saclar cok tatlı oldu :)
O kadar ıcmesıde ıyı napcan öyle öyle alısır ınek sutune ıns..
Album yapcam koyarım o zaman cnm yarım yamalakta olsa:)
Ii geceler kızlar. ...cok moralim bozuk cok Üzgünüm nedenini bilmediğim bi şekilde son gunlerde cok fazla anlasmazliga dusuyoruz esimle o da farkında sabah diyo bu aralar anlasamiyoryz diye...cok uzgunm cok
Kuzum hic tarzi olmayan birsey yapti ve saat 6 da kalktu
sebebini merak ederken burnuma kokular geldo
kuzum su gibi kaka yapmis insalla ishal olmuyordir
gecen kuzenim hastane donusu bize gelmisri kusma ishal vardi yarenim hafif atlatti sira arasta degildir insalla
zaten yemek yiyemiyordu gecede hep midesi eksidi
Günaydın kızlar
Bingildagi kapanmayan var mi? doktora sormayı unuttuğum tek yer kafasi hoş ben söylemeden bakması gerekiyo ama nerdeeee
Neyse ölçtüm parmağımla hala bir santim acik 18 aya 15 gün kaldı kapanır mi sizce??
günaydın kızlar
sibelcim bence de duzenınız değişti bide sen yeni işe başladın belki biraz streslisin zamanka düzelecektir ins
özcanan elifinde cok minik bi kısım kalmış kapanmak üzere
songul geçmiş olsun arasıma hastaneye gittti hemen kaptı mı virusleri
kızlar sabah bi yazı okudum kopyalıyorum linkini ins faydali olur
günlük bebek ve çocukların alması gereken vitaminler besinler ve miktarları var
http://www.milupa.com.tr/cocugunuzu...064104111116109097105108046099111109valuemail
herkese mutlu hafta sonları
Bilmiyorum aysegulcm ya ii degilim....hersey gözüme batiyo kv falan aslında alışkınz birlikte kalmaya ama nedense hic tahammülüm yok...mesela sabah ne oldu bak..uyandk ben kahvaltı hazrlamaya basladm esime de hadi ekmek getir dedim.kv ordan kalktı hemen ekmek var dünden sibel gerek yok dedi....az o anne dedim usenmedi kalkti buldu ekmek poşetini işte burda yeter dedi...sinirlendm bende bi haftasonu kahvaltı yapıyorm taze taze yemk istiyorum sonucta....sinirlendimi anladi.sustu oturdu yemeği de cok az yedi....zaten hep oyle yiyo tabagina koydugumyn yarisini bosaltip duruyo anlamuyorm yani cok sıkıldım artik......offf evime gecip duzenimi kurmk istiyorum...kizimi da krese vercem ohh kafam rahat olcak inşallah
Valla sabah o kadar içim sıkıldı ki hemsireyi aradım içini ferah tut az birşey kalmıştır ki normal dedi önemli olan baş çevresi onu da aşı günü konuşuruz dedi ama ben rahatlamadim kız kardeşimi aradım o da bas çevresi dedi gittim mezura aldım ölçütm 47 çıktı normal persentile göre gerçi daha iki hafta var 18 aya ama ben evhamli kadın!! Nefret ediyorum kendimden :-(
Evet
kvsi tamamen ayri bi dünya ama iste bikere taktım ya. ..rahat etsin diye elimden geleni yapmaya calusiyodum hala da oyleym ama birazda onun adim atmasi lazm...her öğünde her yemeğin yarısını bosaltr mi insan ya ben sahsen 20 gun kaldm onlarda sofraya her konan yemeğe bayilmadim ama yanlus anlamasnlar ayip olmasn diye yedm hepsini. ..simdi anluyorn ki yanlış yapmışm.....
Okuldan geldim bende esimde uzun aradan sonra arkadaslariyla maca gitti bende oglusumla takiliyorum kizlar bugun hadis sinavini oldum zaten kagittan bakip bakip yazdigim icin guzel gecti kopyayla gectim yani.
Kurani kerimden 5sure vardi ezberlenicek ben 1tane ezberlemistim bugun vericektim ama vazgectim versem nolucak yine kalicam bende kurani kerim dersine hic girmemeye karar verdim kalirsam seneye gecerim nolcak zaten pazartesi tefsir sinavi var ve cumarteside hem arapca hem hitabet sinavlari var yani sinavlarla dolup tasiyorum bu haftabanada dua edin kizlar bunlar son sinavlar.
Zaten sonra okul kapaniyo sadece 13 derstencik donem sinavlarina gircem ayin sonunda okadar.
Kizlar artik erene jelibon vermeyi birakmistim ama yinede zararlarini arastirayim bi netten dedim onu arastirirken aslinda guvenerek aldigimiz bicok seyin cok katkili oldugunu ogrendim bunlarin basindada ulker ve algida falan geliyo hani ben zaten colalarda bi bocegin tozunu kullandiklarini biliyodum rengi icin zaten evede hic almiyoruz ama ayni bocegi baska seylerde kullandiklarini bilmiyodum ve cok sasirdim ayrica boyle bilgileride medyadanda pek duyurmuyolarmis iste parayla susturuyolar heralde oyuzden sizinde bilginiz olsun mesela cilekli yogurtlarda sutlerde falan kullaniliyomus tabi bicok seyde uygun zamanimda arastiricam not edicem ona gore alicam bende artik bazi seyleri.
Kizlar arasi iki ginden beri kundak yapiyorum
ne versem hop hop yiyor bitiyor hemen agzini aciyor bi sipa ne demek istiyor anlamiyorum kundakta istekli yiyor
masamizda yada sandalsesinde yada oturarak bir lokla gecirmiyor agzindan agzina konani eliyle cikartoyor
hatta bu aksam corba vermeyi denedim yine istemedi kundakta isteklice yedi kendime koydugum corbanin yarinida istedi yedi
Simdi biri bana anlatsin arasin ne demek istedigini
Aslinda soyle dusun simdi yemek yemedigi icin sandalyesinde yada masamizda daha cok sebeklik yapabiliyoruz
ay anlamadim gitti
iki yas sendromunfa yemek reddetmek varmis bizim oglan sendromami girdiki ispatlamak istwemis kendini
Birde soyle dusun karni ac ya hizirsiz oluyor yediriyorum ya nasil keyifleniyor sakinliyor
Pazartesi gitcez inşallah canim üniversite ye. Tahlil yapiliyordur inşallah. Yogurt cani isterse biraz yiyor
cnm inşallah orda çözecekler berramı
songüklümün dediği gibi bence brramın sorunu bademcik.
Aaa ciddimisin fatma sapkada var demkki
ay bu cocuklar bi alem ya
ay birde yemek yedirmek icin calisirken aras sinsi sinsi giluyor
kafami yapiyor benimle acaba
ay var bu sipada burseyler ya
Kizlar ya bugin koltuklari sildim haliyi sildim pertim cikti yaslaniyormuyum acaba
hepımızın ve tum annelerın anneler gunu kutlu olsun
anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler
Anneler Günümüz kutlu olsun kızlar
Anneler günümüz kutlu olsun
Hepimizin anneler gunu kutlu olsun guzel anneler evlatlarimiz saglikli mutlu ve yanimizda olsunlarda biz daha ne isterizki.
Kızlar anneler günümüz kutlu olsun.
Benim kötü geciyor bugünüm. Berra ateşli mizmiz. Bi yarin olsa da dr a gitsek cok korkuyorum
Biz onu cok ozledik....
Iyi geceler tatlı anneler
Anneler gunumuz kutlu olsun
Allah kımseyı yavrusundan ayırmasın(amın)
Katreınur cok gecmıs olsun ıkınızede ıns daha ıyısındır stresten oluyodur belkı cnm ya zor gunler gecırıyosunuz ıns berra ıcınde ıyı haberlerle gelırsın yarın ..
Songulcum hayatta olmayan butun annelerımızede Allah rahmet eylesın zor ınsanın sevdıgınden ayrılması..
Babamlarda bugun babannemın mezarına gıtmısler..görup mutlu olmuslardır ıns ..
Günaydın kızlar 3 gün girmedim nasılsınız?
günaydın kızlarr yoğun bir hafta sonu ertesi işe başlamak hemde oğlunun anne gitme çığlıkları ile başlamak hiç hoş değil ama şükür bir işim var para kazanıorum dierek avuttum kendimi sonra oğluşun iyi oldğunu öğrendim daha da mutlu oldum çalışmaya devam :)
hafta sonu ablam geldi cumartesi günü fizik tedavi sonrası erdem beyi teyzeye bırakıp temizlik yaptım sonra gittik aldık erdem bey abileri ve teyzesi ile çok mutlu oynamış minik kuzum pazar sabahıda ablamları ve annemleri anneler günü kahvaltısı için bize çağırdım abim çocukları alıp bi ara kaybolmuş bi geldiler ellerinde çiççekler hepimize verdi oğluşlar amanın benim sıpada anneee die bağırıo çiçeği verdi sonra geri almak için çığlık kıyamet bağırdı :) çok tatlı oluyuorlar büyüdükçe akşamda oynaştık uyuduk ama 2-3 gecedir uyumuyo paşam kalkıyo anneeee die bağırıyo çağırıyo beni gidiom alıyom oynuyo uyuyo ama yarıö saatte bire düştü artık akşam :) böyle bizden haberler kızlar
Bunlarda anneler gunu kahvaltimiz ve abiyle musmutlu pasam:)
günaydın kızlar
biz kahvaltimizi ettik prensesimle şimdi temizlik zamani:)
betül ohh cicekde alırmış erdem annesine masllh ona
ozcann ayy masalda öyle akşam videosunu çektim hatta faceye attım annemler için songule yasminede attım ıstersen numaranı gnder sanada atarım
masalda bayilio suya kafasını sokuyo kovaya şu yutuo yinede korkmuo :)
katrenur bizi hbrsiz birakma canım berrA nasıl oldu bgun doktora gitcektin ins iyi hbrlerle donersn
emeki hosgeldin tekrardan deren nasıl neler yapio
fatma okul nasıl gecti yazdiysan kacirdimmi görmedim eren nasıl
songül çok guldum arasın kundakta yemek yemeisne
ama yesinde nasıl yerse yesin dert değil ama merak ettim nasıl kesfettin:)
beni canım nida iyi alışmış yaramazliklara yandin sen:)resim isterizzzz
wavs alp karisikda olsa icio ya sütü boşver alışır zmanla sadeyede komsumunki hiç bi sütü icmioenazindan alp bebelaci iciomus
gülden yasemin nuray nerdesiniz:)
günaydın herkese tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?