- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.561
Yuksek yastik koyuyorum kunfak yapiyorum ole guzel yiyorki bitiyor hemen agzini aciyor
Nasıl işine öyle yedir önemli olan yemesidaha çok mu ilgi bekliyo anlamadım annesi
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kızlar artik o kadar yiprandi ki sinirlerim psikolojim bozuldu cok yoruldum cook. Berranin bugün yine yukseliyor ateşi. 37 nin üstünde çıkıyor. Antibiyotiği dün birakmistik. Bugun de parka gittik biraz hemen yine cikti ateşi. Kendimi o kadar caresiz hissediyorum ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar artik o kadar yiprandi ki sinirlerim psikolojim bozuldu cok yoruldum cook. Berranin bugün yine yukseliyor ateşi. 37 nin üstünde çıkıyor. Antibiyotiği dün birakmistik. Bugun de parka gittik biraz hemen yine cikti ateşi. Kendimi o kadar caresiz hissediyorum ki
Hadi ya ay uzuldum arkadasim ya
acaba emekimim dedogi tahlil bir yapilsamiki
malesef antibuyotik sinrasi hastaliga daha acik bor donem oluyormus
bolca ev yogurdi yedorebilsen yaraerlo bakteriler fazlalassa
Yiyormu
Canım benim çok üzüldüm yaa off üzülme arkadaşım ya belki o kadar yükselmez :-(
Inşallah canim. Elimizde ates olcerle geziyoruz artık. Dua edin bize
Kiyamamncanim ya
keyfi nasil sadece atesimi var
Gecmis olsun canim umarim bidaha skinti olmaz.Canım doğuştan diye söylediler benim teyzem de böbrek hastasıydi geçen temmuzda vefat etti onu fark ettiklerinde çoktan bitmişti böbrekleri bizde kardeşimin tevafuken öğrendik idrar yollarından kanallardan kaçak varmış ışte çok şükür kaçak kapandı
Sanirim hepsinde vardir canim o bocek kirmizi renkli kurutup tozunu kullaniyolar.Çilekli sütlerin hepsinde mi ya marka olarak ben bi kaç kere verdim
Benim ozaman firsatim olmamisti bakamamistim canim tabi kacinci sayfada kaldi bilmiyorum.ama bi yazi okudum orda en cok kanserojen maddeler zararsiz olanlari falan numara olarak yaziyo hatta evdeki bi urune bakmistim icindekiler kisminda gercekten yaziyodu o numara.bende not edicem onlari bidaha ona gore alicam bisey alirken.ama helal sertifikasida almis olsa boyle maddeler icinde olabilir gibi geliyo bana.Canım gecen bi link vermistim hatırlarsan. ben bu yüzden sadece helal sertifikasi almis şeyleri kullaniyorum. Icim rahat oluyor en azindan. Yıllardır biliyorum ve kesinlikle tuketmiyorum
Kizlar arasi iki ginden beri kundak yapiyorum
ne versem hop hop yiyor bitiyor hemen agzini aciyor bi sipa ne demek istiyor anlamiyorum kundakta istekli yiyor
masamizda yada sandalsesinde yada oturarak bir lokla gecirmiyor agzindan agzina konani eliyle cikartoyor
hatta bu aksam corba vermeyi denedim yine istemedi kundakta isteklice yedi kendime koydugum corbanin yarinida istedi yedi
Simdi biri bana anlatsin arasin ne demek istedigini
Gecmis olsun canim umarim bidaha skinti olmaz.
Sanirim hepsinde vardir canim o bocek kirmizi renkli kurutup tozunu kullaniyolar.
Benim ozaman firsatim olmamisti bakamamistim canim tabi kacinci sayfada kaldi bilmiyorum.ama bi yazi okudum orda en cok kanserojen maddeler zararsiz olanlari falan numara olarak yaziyo hatta evdeki bi urune bakmistim icindekiler kisminda gercekten yaziyodu o numara.bende not edicem onlari bidaha ona gore alicam bisey alirken.ama helal sertifikasida almis olsa boyle maddeler icinde olabilir gibi geliyo bana.
Son zamanlarda belki guveni azalmistir canim bilrmedimki oyle yapinca kendini guvendemi hissediyo acaba.erende hala ince battaniyeye sarip uyutuyorum hatta kafasindada sapkasi dusun yani bebekliginden beri boyle uyuyo.sapkasini gozlerine kadar indiriyorum gozleri kapaninca cabuk uyuyo.
Yazin ranayi bakici teyzenizin evinemi goturuceksiniz
Öğleden sonra götürüyoruz canım bu hafta da bakıcımız geldi biz gittikten sonra gittiler onlara yakın olduğu için sıkıntı olmuyo eltisinin kızı var 5 aylık onu sevmeye falan gidiyo şimdi onlarda yemekteydik yeni geldik eve ve rana gelmek istemedi orda kalacakms
Keyfi yerinde gibi aslinda bazen mizliyor meme istiyor. Parkta da cok guzel eglenmisti yavrum. Biz en iyisi hic disari cikmayalim. Baska care yok gibi
Tuh ya yinemi canim ins.daha fazla yukselmez atesi simdi nasil biraz duzeldimi.Kızlar artik o kadar yiprandi ki sinirlerim psikolojim bozuldu cok yoruldum cook. Berranin bugün yine yukseliyor ateşi. 37 nin üstünde çıkıyor. Antibiyotiği dün birakmistik. Bugun de parka gittik biraz hemen yine cikti ateşi. Kendimi o kadar caresiz hissediyorum ki
Cok akillilar ya belkide senden ilgi istiyodur oyuzden naz yapiyodur.Aaa ciddimisin fatma sapkada var demkki
ay bu cocuklar bi alem ya
ay birde yemek yedirmek icin calisirken aras sinsi sinsi giluyor
kafami yapiyor benimle acaba
ay var bu sipada burseyler ya
Kizlar ya bugin koltuklari sildim haliyi sildim pertim cikti yaslaniyormuyum acaba
Tuh ya yinemi canim ins.daha fazla yukselmez atesi simdi nasil biraz duzeldimi.
Cok akillilar ya belkide senden ilgi istiyodur oyuzden naz yapiyodur.
Erene artik sapkada bulamiyorumki en son bir yasinda almistim iki tane kumas onlari kullaniyorum simdi ama once emmeyi biraktirayimda sonra sapkasiz uyutmayada alistiricam.
Yok canim sonucta zayif insanlariz hali falanda yorucu oluyo gercekten bu arada koltuklari neyle siliyosun ya benimkiler pembe bide kahve dokulmustu ustunde ortu var ama koltuktada biraz golge gibi kaldi neyle silsem bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?