- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.641
fundacım günaydın sonunda senide isyyan ettirmeyi başardı senin kv diyecek fazla bişey yok.
peki benim merak ettiğim bişey var eşin anneni arayıp annelergününü kutluyomu acaba?
özcenanım günaydın..
günaydın cnm
dr a hap işini soracaktın ne oldu,sordun mu?
nasıl geçti gününüz dün?
beni unutmuşsun
cnm çocuk olunca mecbur muhatap oluyorsun
bir de bu aralar 2 lafından biri "çocuğa kız annesi bakarmış". kv yi gören herkes böyle diyormuş.herkes "sen baya cesaretlisin, kimse bakmaz,kızın annesi bakar" diyormuş.siz böyle bişey duydunuz mu?çocuğa kız annesinin bakması gelenek mi?
sırf ben "iyi o zaman sen bakmak istemiyorsan bakma annem gelir bakar" diye tatsızlık çıkarayım diye yapıyor.ben tatsızlık çıkaracağım o da eşime beni şikayet edecek.bir kere bakmayacaksan söyle annem gelir bakar ya da ben başımın çaresine bakarım dedim diye eşime beni nasıl şikayet etmiş.eşim bana demediğini bırakmamıştı. kardeşimin okulu olmasa annem seve seve bakar.
sabır diyorum ama.allah büyüktür.
selam kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
paşam dün bir buket çiçekle günümü kutladı, onun varlığı zaten en büyük hediye
onun dışında heyecan hat safhada yuvamızda, ikinci bir çocukla nasıl olucak endişeleri,
çantamı hala hazırlayamadım birazdan onu yapıcam,
eşim bu doğumdada yanımda kalmak istiyor hastanede en azından ilk iki gece ki geceleri o altını değiştirsin kucağıma emzirmek için versin diye.
Son 3 günümüz kaldı Allahın izniyle ondan sonra 4 kişilik ailemizle mutlu mesut yaşamaya devam edicez Allah nasip kısmet ederse,
bu hamileliğim Kaana göre daha zor geçti, geceleri uyuyamıyorum ağrıdan, ayakta duramıyorum fazla, ellerim ayaklarım şişmiş durumda. Ama güzel olan Kaanda 17 kilo almıştım bunda 7 kilo sadece, yani 2. doğumda kilo az alınıyor sözleri tescillenmiş oldu.
Bizden bu kadar kızlar bayadır geçmiş yapmadan dalıyorum konuya hakkınızı helal edin nolur, en kısa zamanda telafi edicem bunu ama.
Perşembe haber vericem size muhtemelen öğlen bitmiş olur, dualarınızı eksik etmeyin nolur. Sizde benim dualarımda olaksınız Allahın izniyle.
Öpüyorum hepinizi hakkınızı helal edin
tünaydın benicim bbendende kocaman bi alkış nidamaaa:
kızlar nil 2 gündür herşeye ben diyo o yapıcakmış herşeyi yemek yiyecek meyve suyunu içecek
sonra dışarda koşturacak el tutmayacak giyinecek yani aklınıza gelebilecek herşeyi nil yapacakmış
biz galiba 2 yaş sendurpmuna girdik
bu arada dün dışarı çıktık baloncuyu gördü çıldırdı
sonra pepeli bide balon vardı pepe izliyomuş bu ara hayır dedi o balarelinli balon alıcakmış aldık devam ettik elinden hiç bırakmıyo balonu hehe :
selam kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
paşam dün bir buket çiçekle günümü kutladı, onun varlığı zaten en büyük hediye
onun dışında heyecan hat safhada yuvamızda, ikinci bir çocukla nasıl olucak endişeleri,
çantamı hala hazırlayamadım birazdan onu yapıcam,
eşim bu doğumdada yanımda kalmak istiyor hastanede en azından ilk iki gece ki geceleri o altını değiştirsin kucağıma emzirmek için versin diye.
Son 3 günümüz kaldı Allahın izniyle ondan sonra 4 kişilik ailemizle mutlu mesut yaşamaya devam edicez Allah nasip kısmet ederse,
bu hamileliğim Kaana göre daha zor geçti, geceleri uyuyamıyorum ağrıdan, ayakta duramıyorum fazla, ellerim ayaklarım şişmiş durumda. Ama güzel olan Kaanda 17 kilo almıştım bunda 7 kilo sadece, yani 2. doğumda kilo az alınıyor sözleri tescillenmiş oldu.
Bizden bu kadar kızlar bayadır geçmiş yapmadan dalıyorum konuya hakkınızı helal edin nolur, en kısa zamanda telafi edicem bunu ama.
Perşembe haber vericem size muhtemelen öğlen bitmiş olur, dualarınızı eksik etmeyin nolur. Sizde benim dualarımda olaksınız Allahın izniyle.
Öpüyorum hepinizi hakkınızı helal edin
Bızde bugun 5 den sonra beyzayı göturucez dr ye
Karnında ve kolunda alerjı gıbı kırmızılıklar var kasıyo son gunler yedıgı tek degısık sey yenıdunya o yaparmı kı cnm sıkıldı ıns önemlı bısey degıldır..
Kizlar biz eve geldik ama idrar tahlili icin cisimizi yapmadik onunla ugrasiyorum sabahtan beri yapmiyir bi türlü. O yuzden yazamadım.
Kizlar oncelikle söyleyeyim. Bu seferki atesimiz distenmis cok şükür. Bogazlarinda falan bisey yok. Diger hastalik konusunda da hastayken getirmeniz gerekiyor bazi testler yapmamiz lazim dedi. Kan idrar tahlili istedi ultrasonla bakildi bobreklerine falan. Kan verdik ama idrar bekliyoruz bakalim. Ogleden sonra Sonuclara gore tekrar goruselim dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin sağ salim kucağına al yavrunu inş.
ay ikincide az kg alınıomuş hee ben bunu ilk kez duydum vee inanmak istiyorum birincide 10 kg almıştım:)
rahatladım yaa :)) idrar testi için poşeti yapıştır uyut uyanınca illaki yapıyo ben öyle yaptırdım gerçi 1,5 saat bekledim ama yaptı sonunda olmazsa yarında verirsin diğer hastalık konusuna gelince inşallah bi daha böyle hasta olmaz da gerek kalmaz canım benim inşallah kan sonuçları da tertemiz çıkacak
Evet uyuttum bekliyorum canim ama damla yok poset olmasa sisirirdi bezi:) bi de yarim saat icinde goturmek gerekiyormus ya takipteyim bakalım. Inşallah canim dedigin gibi olur sonuclarimizda iyi çıkar
biz hastanenin bahçesinde beklemiştik ranayı arabada uyutup önce emzirme odasında bekledik sonra arabaya aldık dışarda yağmurda baya beklemiştik uyanır uyanmaz bi baktım yapıyo yaptığını da gördüm :)) hemen vermiştik.. ama hastaneden sonra rana hasta olmuştu grip öksürük.. ayy Allah kimseyi hastanelere düşürmesin yaa sağsalim bugün biter işiniz inşallah canım benim
Kizlar biz eve geldik ama idrar tahlili icin cisimizi yapmadik onunla ugrasiyorum sabahtan beri yapmiyir bi türlü. O yuzden yazamadım.
Kizlar oncelikle söyleyeyim. Bu seferki atesimiz distenmis cok şükür. Bogazlarinda falan bisey yok. Diger hastalik konusunda da hastayken getirmeniz gerekiyor bazi testler yapmamiz lazim dedi. Kan idrar tahlili istedi ultrasonla bakildi bobreklerine falan. Kan verdik ama idrar bekliyoruz bakalim. Ogleden sonra Sonuclara gore tekrar goruselim dedi
ha ha o da iyiymiş cnm üstüne alırsın o daha fena:)ben de hamile kalsam ikinciye az kilo alırım kız niye biliyo musun ilkindeki kiloları veremedim ki :)))
ay hadı katreynurum güzel çıkar ins tahlil sonuçları
özcenanım bende elimi tuturmaya çalışıorum ama ötylebi konuşyokiarkasına ble bakmıyo işimiz zor vallahi..
benicim beyza için haberdar et bizi
ay yaseminimsen 10 kilo aldın buna fazlamidiyosun kız
gayet normal almışsın..
özcenanım bize çilek dokunmuyo iyiyiyiz yani
nil bu ara karpuz, çilek, kiraz, ve eriği deli gibi yiyo.
sonra yemekyemek istemiyo meyve yiyecekmiş..
ay hadı katreynurum güzel çıkar ins tahlil sonuçları
özcenanım bende elimi tuturmaya çalışıorum ama ötylebi konuşyokiarkasına ble bakmıyo işimiz zor vallahi..
benicim beyza için haberdar et bizi
ay yaseminimsen 10 kilo aldın buna fazlamidiyosun kız
gayet normal almışsın..
özcenanım bize çilek dokunmuyo iyiyiyiz yani
nil bu ara karpuz, çilek, kiraz, ve eriği deli gibi yiyo.
sonra yemekyemek istemiyo meyve yiyecekmiş..
ayy masalda çilek karpuz hastası erigi ısırıp atmak hosuna gidio:)
bide masal sayı sayio erigi cevizi tabağa aktario biy üç beş yedi sekizzz dio
aradaki sayılar yok henüz:)
yemekten sonra ver canım ben öyle yapiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?