2012 kasım bebekleri büyüyor..

fundacım günaydın sonunda senide isyyan ettirmeyi başardı senin kv diyecek fazla bişey yok.
peki benim merak ettiğim bişey var eşin anneni arayıp annelergününü kutluyomu acaba?

özcenanım günaydın..

Nasılsın güldenim nilim nasıl duruşma vardı sabah çikmak zorunda kaldım

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bızde bugun 5 den sonra beyzayı göturucez dr ye
Karnında ve kolunda alerjı gıbı kırmızılıklar var kasıyo son gunler yedıgı tek degısık sey yenıdunya o yaparmı kı cnm sıkıldı ıns önemlı bısey degıldır..

tünaydın benicim bbendende kocaman bi alkış nidamaaa:
kızlar nil 2 gündür herşeye ben diyo o yapıcakmış herşeyi yemek yiyecek meyve suyunu içecek
sonra dışarda koşturacak el tutmayacak giyinecek yani aklınıza gelebilecek herşeyi nil yapacakmış
biz galiba 2 yaş sendurpmuna girdik
bu arada dün dışarı çıktık baloncuyu gördü çıldırdı
sonra pepeli bide balon vardı pepe izliyomuş bu ara hayır dedi o balarelinli balon alıcakmış aldık devam ettik elinden hiç bırakmıyo balonu hehe :

selam kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
paşam dün bir buket çiçekle günümü kutladı, onun varlığı zaten en büyük hediye

onun dışında heyecan hat safhada yuvamızda, ikinci bir çocukla nasıl olucak endişeleri,
çantamı hala hazırlayamadım birazdan onu yapıcam,
eşim bu doğumdada yanımda kalmak istiyor hastanede en azından ilk iki gece ki geceleri o altını değiştirsin kucağıma emzirmek için versin diye.
Son 3 günümüz kaldı Allahın izniyle ondan sonra 4 kişilik ailemizle mutlu mesut yaşamaya devam edicez Allah nasip kısmet ederse,
bu hamileliğim Kaana göre daha zor geçti, geceleri uyuyamıyorum ağrıdan, ayakta duramıyorum fazla, ellerim ayaklarım şişmiş durumda. Ama güzel olan Kaanda 17 kilo almıştım bunda 7 kilo sadece, yani 2. doğumda kilo az alınıyor sözleri tescillenmiş oldu.

Bizden bu kadar kızlar bayadır geçmiş yapmadan dalıyorum konuya hakkınızı helal edin nolur, en kısa zamanda telafi edicem bunu ama.
Perşembe haber vericem size muhtemelen öğlen bitmiş olur, dualarınızı eksik etmeyin nolur. Sizde benim dualarımda olaksınız Allahın izniyle.
Öpüyorum hepinizi hakkınızı helal edin

Senin kızında oğlunun neyi sorması ayıp istemiyorsa bakmasın hayret birşey bakıcı bulsanız daha iyi bakar valla kıymetini bilmiyo o kadın senin ben dün kvyi aramadım bile esim aradı selam ilettim o kadar fazla yüz vermeyeceksin kvlere

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özcenanım nil iyi cnm işte dediğim gibi bu ara herşeyi o yapacakmış bakalım neler olacak bilmiorum.
helinim mutlaka haberlerini beklioruz bizi merakta bırakma tatlım.
tekrar söylüyorum eğer birimiize telini verebilirsin haberleşe biliriz sen istedğine vere bilirsin.
fundam dr gittim hapa aravericez 1 ay dedi sonra tekrar olursa ara kanama parça alıp biyopsiye gönderilecekmiş
ama yasmin ara kanama yapıyo bence odur dedi
bakalım beklemedeyiz
hap için ola bilir ama önce görelim sonra karar verelim dedi..

rabbim bir avazda kurtarmayı nasip etsin inşallah canım valla ben de okurken heyecanlandım.. Allah kolaylık versin bakalım kaan bey nasıl tepki verecek

Rana da aynı nil gibi canım ama rana ben gidiyorum kalacaksan kal diyorum aaannneee diyo geliyo elimden tutuyo ama ben de elimden tuttuğu için onu istediği yere götürüyorum alışveriş merkezinde özellikle bakmak istediği yere benim elimden tutarak götürüyo orda onlara dokunuyo alma dediğim zaman biraz itiraz etsede ağlamıyo kuzucum :))

pepe mevzusu bizde derin o kadar samimi ki pepeyle pepişim diyo :)) pepe ile ilgili dışarıda bişeyler gösteremiyorum çünkü istiyo pepe pepe diye.. oyuncak dünyası diye bi yere girmiştik olsaydı alacaktım pepee nin dedesini ama kalmamıştı bi kaliş ve zulu kalmıştı onların ikisini bastı bağrına dükkandan çıkmak için kaçıyo :))

cnm rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin sağ salim kucağına al yavrunu inş.
ay ikincide az kg alınıomuş hee ben bunu ilk kez duydum vee inanmak istiyorum birincide 10 kg almıştım:)

Kizlar biz eve geldik ama idrar tahlili icin cisimizi yapmadik onunla ugrasiyorum sabahtan beri yapmiyir bi türlü. O yuzden yazamadım.

Kizlar oncelikle söyleyeyim. Bu seferki atesimiz distenmis cok şükür. Bogazlarinda falan bisey yok. Diger hastalik konusunda da hastayken getirmeniz gerekiyor bazi testler yapmamiz lazim dedi. Kan idrar tahlili istedi ultrasonla bakildi bobreklerine falan. Kan verdik ama idrar bekliyoruz bakalim. Ogleden sonra Sonuclara gore tekrar goruselim dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir. rana da geçen çileği fazla kaçırdı alnında çıktı bi tane sivilce gibi benim bakıcı kv mübarek hemen söylendi çileği fazla verme demedim mi diye :)) tamam benim bakıcı iyi ama bazen kv liği tutuyo valla :))

kaşıntı yoktu ama bizde ertesi gün geçti zaten, dün gördüm bi tanede tam sırtının ortasında bugün baktım kayboldu.. vücut bişeylere tepki veriyo ama sonra geçiyo acaba ben de götürmeli miyim doktora bilmiyorum.. doktora gidinceye kadar geçer bizimkisi eminim

rahatladım yaa :)) idrar testi için poşeti yapıştır uyut uyanınca illaki yapıyo ben öyle yaptırdım gerçi 1,5 saat bekledim ama yaptı sonunda olmazsa yarında verirsin diğer hastalık konusuna gelince inşallah bi daha böyle hasta olmaz da gerek kalmaz canım benim inşallah kan sonuçları da tertemiz çıkacak

cnm rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin sağ salim kucağına al yavrunu inş.
ay ikincide az kg alınıomuş hee ben bunu ilk kez duydum vee inanmak istiyorum birincide 10 kg almıştım:)

ben de hamile kalsam ikinciye az kilo alırım kız niye biliyo musun ilkindeki kiloları veremedim ki :)))

Evet uyuttum bekliyorum canim ama damla yok poset olmasa sisirirdi bezi:) bi de yarim saat icinde goturmek gerekiyormus ya takipteyim bakalım. Inşallah canim dedigin gibi olur sonuclarimizda iyi çıkar

biz hastanenin bahçesinde beklemiştik ranayı arabada uyutup önce emzirme odasında bekledik sonra arabaya aldık dışarda yağmurda baya beklemiştik uyanır uyanmaz bi baktım yapıyo yaptığını da gördüm :)) hemen vermiştik.. ama hastaneden sonra rana hasta olmuştu grip öksürük.. ayy Allah kimseyi hastanelere düşürmesin yaa sağsalim bugün biter işiniz inşallah canım benim

Inşallah canim ya. Ben de bekledim baya emzirme odasında baktik olmuyor geldik eve. Inanir misin saat 10 dan beri yapmiyor ne sıkıymış ya tutuyo bakalım

ay hadı katreynurum güzel çıkar ins tahlil sonuçları
özcenanım bende elimi tuturmaya çalışıorum ama ötylebi konuşyokiarkasına ble bakmıyo işimiz zor vallahi..
benicim beyza için haberdar et bizi
ay yaseminimsen 10 kilo aldın buna fazlamidiyosun kız
gayet normal almışsın..

özcenanım bize çilek dokunmuyo iyiyiyiz yani
nil bu ara karpuz, çilek, kiraz, ve eriği deli gibi yiyo.
sonra yemekyemek istemiyo meyve yiyecekmiş..

ii çok şükür cnm en azından artık boğazından olmadığını biliyoruz. tahlilleri de temiz çıksın inş.

ben de hamile kalsam ikinciye az kilo alırım kız niye biliyo musun ilkindeki kiloları veremedim ki :)))
ha ha o da iyiymiş cnm üstüne alırsın o daha fena:)

ay yok cnm ben on kg ye razıyım fazlası olmasında:) ohh agzının tadınıda bilio fıstık

ayy masalda çilek karpuz hastası erigi ısırıp atmak hosuna gidio:)
bide masal sayı sayio erigi cevizi tabağa aktario biy üç beş yedi sekizzz dio
aradaki sayılar yok henüz:)
yemekten sonra ver canım ben öyle yapiom

aferin maalaa bak tek tek saymayı öğrenmişte sonunu tutturamamış he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…