2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet cnm sıkıntı eşimde
zaten o sahip çıksa sorun kalmayacak ama eşim annesinin sözünden çıkmıyor
hatta bir örnek veriyim.geçenlerde arabanın vergisinde bi sorun oldu.ankarada kaynımın bi arkadaşına para gönderdi sorunu halletmesi için.çocuğun aile şirketi var, maddi anlamda çok iyiler,ailesi hacı.neyse 4 gün sonra eşime sordum ne oldu ali halletmiş mi diye.eşim bir sürü kızdı.hala halletmemiş de, parayı mı yemiş de vs. zaten annem demişti güvenmeyin bu çocuğa parayı yer diye dedi.ben şok geçirdim.çünkü bu çocuk kaynımın her işine koşturur. para pul hiç sorun etmez.kaynımın ihtiyacına koşturur.bizim düğünde bile ailesinin ne kadar arabası varsa kv lere tahsis etmişti.kv nin ablası kardeşi de arabası olduğu halde kvlere söylememişlerdi bile.düşünün yani hiç paraya ihtiyacı olmayan aile.kaynım her gitiiğinde çocuğun annesi kv ye hediye gönderir.ben de dedim ki belki işi vardır gidememiştir günahını alıyorsun çocuğun.eşim de eğer 2 gün daha halletmezse paramı isteyeceğim dedi. ve çocuk 1 gün sonra işi halledip belgelerini kargoya vermiş.ben eşime dedim ki bak gördün mü günahını aldın çocuğun. o kadar yani.annesi ne derse o.
benim kv yalan söylüyor hala cnm.hacca gitmesi hiç değiştirmedi.bi kaç kere yalan söylediğini gördüm.birinde ablasına yalan söylerken bir kaçında da gün arkadaşlarına yalan söylerken gördüm. o yüzden yalan söylemez diyemiyorum

Huhu kizlar merhaba nasilsuniz
ne guzel babalarimiz anneler gununu hatirlamis kutlamis

Ben benum oglana teshis koydum kizlar tipik bit iki yas sendromuna girdi pasam
En buyim belirtu yemek reddetmeymia
arada iskankarligi tutuyor
Hatta dun aynaya bakip aglama ifadelerini denedigini gordum surati aglamakli yapip kendiji izliyor
dun mezara gutmisken esimin t
dayisina igradik kalkmaz zorunda kalktik cok mutluken kendini yerlwre atmaya basladi ay rezillikk...
Ben gerejen arastirmalari yapuyorum insalla bol sabirla bi donemi atlaticaz
agliyor agliyor susuyor kuzum
fenalardayiz
ben artik iki yas sendromu yasayan bir pasanin annesiyim....

anneeeee deme öleee ne iki yaşı yaa erken gelmiş. kız songül bu dediklerin bizde onbeş günü geçkindri var. yemek zaten hiç deme biliosunnn... erken bunalaıma döndü bu erken 2 yaş:)

anneeeee deme öleee ne iki yaşı yaa erken gelmiş. kız songül bu dediklerin bizde onbeş günü geçkindri var. yemek zaten hiç deme biliosunnn... erken bunalaıma döndü bu erken 2 yaş:)

Hehe
canim 18 ay da baslarmis
bizimki basladi fenalarda kuzum yani
neyse yemeknolayi sizi yikmas
belkide tamtersi olur yemeye baslar haa

Sen ne hediye aldin canim yarenin hediye verdimi annesi bu 2 yas sendromu benide cok korkutuyor ins arasim tez atlatir yemesi duzelir pasamizi

Sen ne hediye aldin canim yarenin hediye verdimi annesi bu 2 yas sendromu benide cok korkutuyor ins arasim tez atlatir yemesi duzelir pasamizi

Sukue yemehe care bildik teyzesi koca bebek kundakta nasil yiyor bello drgil.

kizim bir sarki ezberlemis
olulda kagit hazirlamislar
burde mektup
babasida onlarin adina makyaj seti almis

Bencede cnm bursa yaptirmqk daha mantikli
ven 6 yas dusunuyorum artik gecti bizden
Bizde gec yaptirmayi dusunuyoruz allah kismet ederse o gunleri gorursek ins

Sukue yemehe care bildik teyzesi koca bebek kundakta nasil yiyor bello drgil.

kizim bir sarki ezberlemis
olulda kagit hazirlamislar
burde mektup
babasida onlarin adina makyaj seti almis

Hahah yerim ben arasimi naz mi yapiyor annesi yesinde nerde yerse yesin pasa

Yerim ya cok tatli maasallah yarenime

ohhh songülümya bizde hafta sonu itibariyle girdik zannediyorum 2 yaş senduromuna bilmiorum ne olacakyaa.
ama kundakta yemek ilginç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…