2012 kasım bebekleri büyüyor..

aferin masala kocaman bi alkış..
cnm dolabi gösteriyo çok fena çokkkk:
mama mama diyo

tsk ederiz tyzesi masalın da bir cekmecesi var krakeri biskuvisi falan orda durur bilir o cekmeceyi mama der
eline veririm yemeğini yedirirken aç der açarım bekle önce yemek bitcek derim
yemgini bitirir elinde tutar öyle yemkten sonra yer

seni akıllı bıdık seniiii... benimki alır kaçar...:)

geçmiş olsun cnm
bence yapabilir

cnm benim hayırlı haberlerini bekliyorum

hanımefendi çok yoruluyormuş
valla bilmiyorum.lafa gelince oğlumun dölü demesini biliyor ama bu aralar böyle bi laf tutturdu gidiyor bakalım
keşke oğluna karşıda söylese.hatta ben bakmayacağım başınızın çaresine bakın dese. ama demez çünkü çocuğa baktığı için oğlundan bol bol para koparıyor.öbür türlü nasıl koparacak.her ay 100 tl kiradan kalan para,150 tl bireysel emekliliği,evinin market ihtiyacı görülüyor.daha ufak tefek eline tuıtuşturulanı söylemiyorum bile.
en basitinden nisanda kendime pike takımı alırken ona da bir takım aldım.gözü kalmasın diye.hem de english home dan.
bunları kaybetmek işine gelmez.

aman kötü bişey olmasın da.belki 2. çocuk için bu bi fırsattır cnm
malum hapa 1 ay ara vereceksin

geçmiş olsun cnm
çok şükür boğazında bişey yokmuş.
cnm altında sonda takılıyken bolca su içirip uyut.uyuyunca mutlaka yapıyor çişini.
ben defneye öyle yapmıştım

Sagolun kizlar hepinizden allah razı olsun.

Fundacim su da iciremedim dogru düzgün ama bol bol emdi yarim saate yaptı yaptı yoksa bugün kalacak gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim sıkıntı kimde biliyo musun? Eşinde yani o taraf olmasa annesini bu kadar kollamasa senin kv bu kadar ötemez herşeyi denediğinden eminim ama aynı ortamda de ne olacaksa olsun yalan mi söyleyecek hacıya gitmiş kadın

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tsk ler canim efe de bana kirmizi gul verdi cok mutlu oldum nilime bak gomlek alirmis annesi ne

Ind onemli birsey degil dir canim bizi haberdar et nida ya maasallah yerin ben o bidigi

Canim benim bebegini saglikla kucagina alirsin bir avazda kurturursun ins güzel haberlerle bekliyoruz seni

Tekrat gecmis olsun canim bak bu kez distenmis allahtan ins birseyde cikmaz

fundacım eee ben almıyım şekerim alanada mani olmıyayım.
hayırlısı hakkımızda.
ayşegül 1 alkış daha benden masal kuzuya..
dilekçim efem debmek kırmısı gül verdi annesine aferin paşaya..

Dilekcim sagol canim.
Kizlar ne kiymetliymis berracigin cisi yapmiyor bi türlü. Tuvalet egitimimiz kolay mi olur dersiniz gece falan tutar mi ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ozaman brrram hazır
ama bence torba olduğu için yapmıyo brracık
hastanede yattığımızda bizde çok denemiştik herseferinde çıkartıyodu.
yada yere yapıyodu

Bayan dilek nasılsınız acep görüşemez olduk yahu

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyiyim canim cok sukur evet baya bi denk gelemiyoruz maalesef bebeler buyudukce zaman azaldi bence ondan gorusemiyoruz
Sen nasilsin canim rana m nasil coktandir resim koymadin bi foto koyda rana mi gorelim yoksa sende WhatsApp danmi yolluyon foto kizlara😂

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…