- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.661
aferin maalaa bak tek tek saymayı öğrenmişte sonunu tutturamamış he he:)
aferin masala kocaman bi alkış..
cnm dolabi gösteriyo çok fena çokkkk:
mama mama diyo
tsk ederiz tyzesi masalın da bir cekmecesi var krakeri biskuvisi falan orda durur bilir o cekmeceyi mama der
eline veririm yemeğini yedirirken aç der açarım bekle önce yemek bitcek derim
yemgini bitirir elinde tutar öyle yemkten sonra yer
geçmiş olsun cnmBızde bugun 5 den sonra beyzayı göturucez dr ye
Karnında ve kolunda alerjı gıbı kırmızılıklar var kasıyo son gunler yedıgı tek degısık sey yenıdunya o yaparmı kı cnm sıkıldı ıns önemlı bısey degıldır..
cnm benim hayırlı haberlerini bekliyorumselam kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
paşam dün bir buket çiçekle günümü kutladı, onun varlığı zaten en büyük hediye
onun dışında heyecan hat safhada yuvamızda, ikinci bir çocukla nasıl olucak endişeleri,
çantamı hala hazırlayamadım birazdan onu yapıcam,
eşim bu doğumdada yanımda kalmak istiyor hastanede en azından ilk iki gece ki geceleri o altını değiştirsin kucağıma emzirmek için versin diye.
Son 3 günümüz kaldı Allahın izniyle ondan sonra 4 kişilik ailemizle mutlu mesut yaşamaya devam edicez Allah nasip kısmet ederse,
bu hamileliğim Kaana göre daha zor geçti, geceleri uyuyamıyorum ağrıdan, ayakta duramıyorum fazla, ellerim ayaklarım şişmiş durumda. Ama güzel olan Kaanda 17 kilo almıştım bunda 7 kilo sadece, yani 2. doğumda kilo az alınıyor sözleri tescillenmiş oldu.
Bizden bu kadar kızlar bayadır geçmiş yapmadan dalıyorum konuya hakkınızı helal edin nolur, en kısa zamanda telafi edicem bunu ama.
Perşembe haber vericem size muhtemelen öğlen bitmiş olur, dualarınızı eksik etmeyin nolur. Sizde benim dualarımda olaksınız Allahın izniyle.
Öpüyorum hepinizi hakkınızı helal edin
hanımefendi çok yoruluyormuşSenin kızında oğlunun neyi sorması ayıp istemiyorsa bakmasın hayret birşey bakıcı bulsanız daha iyi bakar valla kıymetini bilmiyo o kadın senin ben dün kvyi aramadım bile esim aradı selam ilettim o kadar fazla yüz vermeyeceksin kvlere
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aman kötü bişey olmasın da.belki 2. çocuk için bu bi fırsattır cnmözcenanım nil iyi cnm işte dediğim gibi bu ara herşeyi o yapacakmış bakalım neler olacak bilmiorum.
helinim mutlaka haberlerini beklioruz bizi merakta bırakma tatlım.
tekrar söylüyorum eğer birimiize telini verebilirsin haberleşe biliriz sen istedğine vere bilirsin.
fundam dr gittim hapa aravericez 1 ay dedi sonra tekrar olursa ara kanama parça alıp biyopsiye gönderilecekmiş
ama yasmin ara kanama yapıyo bence odur dedi
bakalım beklemedeyiz
hap için ola bilir ama önce görelim sonra karar verelim dedi..
geçmiş olsun cnmKizlar biz eve geldik ama idrar tahlili icin cisimizi yapmadik onunla ugrasiyorum sabahtan beri yapmiyir bi türlü. O yuzden yazamadım.
Kizlar oncelikle söyleyeyim. Bu seferki atesimiz distenmis cok şükür. Bogazlarinda falan bisey yok. Diger hastalik konusunda da hastayken getirmeniz gerekiyor bazi testler yapmamiz lazim dedi. Kan idrar tahlili istedi ultrasonla bakildi bobreklerine falan. Kan verdik ama idrar bekliyoruz bakalim. Ogleden sonra Sonuclara gore tekrar goruselim dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun cnm
bence yapabilir
cnm benim hayırlı haberlerini bekliyorum
hanımefendi çok yoruluyormuş
valla bilmiyorum.lafa gelince oğlumun dölü demesini biliyor ama bu aralar böyle bi laf tutturdu gidiyor bakalım
keşke oğluna karşıda söylese.hatta ben bakmayacağım başınızın çaresine bakın dese. ama demez çünkü çocuğa baktığı için oğlundan bol bol para koparıyor.öbür türlü nasıl koparacak.her ay 100 tl kiradan kalan para,150 tl bireysel emekliliği,evinin market ihtiyacı görülüyor.daha ufak tefek eline tuıtuşturulanı söylemiyorum bile.
en basitinden nisanda kendime pike takımı alırken ona da bir takım aldım.gözü kalmasın diye.hem de english home dan.
bunları kaybetmek işine gelmez.
aman kötü bişey olmasın da.belki 2. çocuk için bu bi fırsattır cnm
malum hapa 1 ay ara vereceksin
geçmiş olsun cnm
çok şükür boğazında bişey yokmuş.
cnm altında sonda takılıyken bolca su içirip uyut.uyuyunca mutlaka yapıyor çişini.
ben defneye öyle yapmıştım
Tsk ler canim efe de bana kirmizi gul verdi cok mutlu oldum nilime bak gomlek alirmis annesi neşekerim artık benimde lafım ha ha ha:
fundam ay nediyeyim bilemiorum allah ıslah eylesin
ama neyseki eşin aramış aramıyosa sende kutlama diyecektim.
fatmacım günaydın
dilekçim sağol seninde anneler günün kutlu olsun
ne yaptı bakalım sana efe anneler gününde
niloş bana gömlek almış..
Tunaydın kızlar..
Mutlu huzurlu bır hafta olsun hepımız ıcın ıns..
Berracık ıyılessın kuzularımız hasta olmasın ıns..
Fundacım kv deyle fazla muhatap olmamak en ıyısı cnm sen ıcınden gelmıs hedıyenı almıssın gerısını Allah bılsın..
Guldencım gule gule gıy gomlegını nılostan olması ayrı bı anlamlı:)
Erdemcıkte cıcek almıs annesıne ne guzel:) guzel dusunmus dayısı aferın dayıya
Nuraycım yoksun temızlık varmı bugun??
Aysegulcum sanada kolay gelsın..
Yasmıncım nıda artık uzman oldu bu konuda wc yede gıtsem yapacagını yapıyo bı kac kez anne anne dıye seslenır hımm anne yok dogru mutfaga karıstırmaya:))
Unutmusum yazmayı kızlar nıda hafta sonu wc ye yaptı cısını denk geldı herhalde
Kuvette oynarken beyza cısım var dedı cıkardım o yaparken nıda nıda bende dıye kendını gösterıyo cıs dıyo cıkardım onuda oturduk wc adaptörune neyse sevınıyo guluyo falan beyzayla bızde hadı cıs yap nıda dıyoz baktık yaptı bız alkıs kıyamet ne sevındı bılsenız:)
Sımdı cısın varmı deyınce elımden tutup wc ye göturuyo benı bezı cıkarıp oturuyoruz bıraz tuvalet kagıdı slıyo popisi sılecekmıs bıdaha da yapmadı cıs oturup gelıyoruz ben daha hazır oldugunu dusunmuyorum ama ön alıstırma yapıyoruz bakalım:)
Ind onemli birsey degil dir canim bizi haberdar et nida ya maasallah yerin ben o bidigiBızde bugun 5 den sonra beyzayı göturucez dr ye
Karnında ve kolunda alerjı gıbı kırmızılıklar var kasıyo son gunler yedıgı tek degısık sey yenıdunya o yaparmı kı cnm sıkıldı ıns önemlı bısey degıldır..
Canim benim bebegini saglikla kucagina alirsin bir avazda kurturursun ins güzel haberlerle bekliyoruz seniselam kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
paşam dün bir buket çiçekle günümü kutladı, onun varlığı zaten en büyük hediye
onun dışında heyecan hat safhada yuvamızda, ikinci bir çocukla nasıl olucak endişeleri,
çantamı hala hazırlayamadım birazdan onu yapıcam,
eşim bu doğumdada yanımda kalmak istiyor hastanede en azından ilk iki gece ki geceleri o altını değiştirsin kucağıma emzirmek için versin diye.
Son 3 günümüz kaldı Allahın izniyle ondan sonra 4 kişilik ailemizle mutlu mesut yaşamaya devam edicez Allah nasip kısmet ederse,
bu hamileliğim Kaana göre daha zor geçti, geceleri uyuyamıyorum ağrıdan, ayakta duramıyorum fazla, ellerim ayaklarım şişmiş durumda. Ama güzel olan Kaanda 17 kilo almıştım bunda 7 kilo sadece, yani 2. doğumda kilo az alınıyor sözleri tescillenmiş oldu.
Bizden bu kadar kızlar bayadır geçmiş yapmadan dalıyorum konuya hakkınızı helal edin nolur, en kısa zamanda telafi edicem bunu ama.
Perşembe haber vericem size muhtemelen öğlen bitmiş olur, dualarınızı eksik etmeyin nolur. Sizde benim dualarımda olaksınız Allahın izniyle.
Öpüyorum hepinizi hakkınızı helal edin
Kizlar biz eve geldik ama idrar tahlili icin cisimizi yapmadik onunla ugrasiyorum sabahtan beri yapmiyir bi türlü. O yuzden yazamadım.
Kizlar oncelikle söyleyeyim. Bu seferki atesimiz distenmis cok şükür. Bogazlarinda falan bisey yok. Diger hastalik konusunda da hastayken getirmeniz gerekiyor bazi testler yapmamiz lazim dedi. Kan idrar tahlili istedi ultrasonla bakildi bobreklerine falan. Kan verdik ama idrar bekliyoruz bakalim. Ogleden sonra Sonuclara gore tekrar goruselim dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mesaj tekrari......
çocuğun bezi 2 saat kuru kala biliyosa o daha çabuk alışırmış cnm..
Bayan dilek nasılsınız acep görüşemez olduk yahu
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çocuğun bezi 2 saat kuru kala biliyosa o daha çabuk alışırmış cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?