- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.821
Merhaba burayı takip ediyordum ama hiç yazmadım. Eğer yanlış yere yazmışsam şimdiden özür dilerim.benimde oğlum 2012 Kasım doğumlu...kızlar ama hiçbir şey yediremiyorum.sadece emmek istiyor. Ve kilosu normal değerlerin altında.süt ürünlerinden hiçbir şey yemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.zorlamayayım diyorum bu sefer ağzına hiç bir şey sürmüyor. Zorlayıncada ağlıyor,bağırıyor kendini yere atıyor yani yine yediremiyorum.sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalı ne yedirmeliyim?sadece benimki mi böyle? Yardım ederseniz çok sevinirim
Günaydın kızlar. Nasılsıniz? Geçmiş yapamadım. Umarım herkes iyidir
Herkese Günaydın nasılsınzz.....Berra nasil oldu ki acaba. ...biz iyiyiz ise giduyorum serviste yazaym dedim.....sizleri ozledimmm
bizde seni özledik şekerimmm:
keyifler iyi dimi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada herkese günaydın kızlar..
Songül link istiyorum kitaplarin canım. Ben de gecen aldim berraya netten. Kuzum bebek kitaplarindan sıkıldı artik cocuk kitapları almaya başladık:)
Katreinur berranin tahlilerinin temiz cikmasina cok.sevindim canim ins.mamayla toparlar kendini.
Aysegul ve gulden kizlar ben simdi bile kuveti tamamina kadar doldurmuyorum nolur nolmaz erene yeticek kadar en fazla yarisina kadar dolduruyorum zaten eren oturarak oynuyo ve fiskiyede kapali halde ayakta kaymasi gibi biseyde yok yani tasa su doldurup ustune bosaltiyo top ve civcivler var onlarla oynuyo bende zaten birakicam derken mesela kirlileri ayiklarim banyoda lavaboyu yikarim yada naparsam yapayim erenin yakininda ve gozum ustunde olur yani oyle yalniz birakmam sadece kuvette yalniz olur.zaten terasada aysegul dedigin gibi sisme havuz alicaz nasip olursa.
Fundacim benim bildigimde cocuga babanne bakar kv.hep isine geldigi gibi degistiriyo laflari bak sibelinde kv.si bakiyo meryeme.Zaten ne diyimki sen git altin al gordugun muameleye bak zaten diyorum sana sen biraz mesafeli davransan bak nasil yola gelicek seni kaybetmeyi goze alamazki.ins.kendi annenede almissindir altin kadincagiz en cok o hakediyo aslinda ama.
Hevincim bende seni dusununce heycanlaniyorum ins.hayiisiyla atlatirsin canim cok heycanli bisey gercekten.
Ayrica aysegul masalda cok soz dinleyen bi cocuk olucak galiba masallah bide sayilara bile baslamis eren nerdee kesinlikle istemedigi biseyi soylemiyo gerci onunlada cok fazla ilgilenemiyorum yavrum oda hakli ins.artik hep onunla vakit geciricem kitaplari dolabin en ucra kosesine gondericem.
Guldencim gomlegini gule gule giy nil hanimdan belki ilk hediyendir ayy bu seferde benim adam odun oldu insan bari kutlar ya bizde oda yok.
Neden kimseee bana yazmiyooo kustummm😳😳😳😳😳
Yaseminim ya benimde hep aklimda kitap okumak kac tanede kitap almistim erene hatra birini markette kendi aldi bende dayanamadim onuda almistim ama gel gor okumaya vaktim olmadi bende cok ojumak istiyorum bakalim.Bu arada su emzirmeyi biraktirma olayini sonra ayri yazicam canim simdi vakit yok.
Ozcanan bakicinin cilek hakkinda dedigi yani sana soylemesi biraz garip olmustur senin icin ama bide su tarafindan bak ranayi nekadar dusunuyo onu gercekten onemsiyo demekki.
Masalgibi canim seninde yazdigina guldum ne yalan soyliyim anne sutu bozulurmu hic zaten onlar emdikce sut olusuyo bende gunduz bikere sag gogsumu emziriyorum okadar anne sutu bu canim gece gunduz tazecik.
Songul ve gulden attiginiz yazdiginiz yazi ve linke bakamadim musait oldugumda bakicam kizlar.
Bu arada varya bi msj yazip cikmistim bidaha yazamadim yoklugumu hic anlamamissiniz cok uzuldum ya oysaki hergun duzenli yaziyorum nerdeyse hic farkina varmamissiniz kac tanede sayfa birikmis bu saate kadar uykulu gozlerle zor okudum ama varligimla yoklugum ayni heralde belki yarin girmem gerci farketmessiniz ama yinede yazmis olayim.:-(
Inteenettenaras icin iki tane kitap siparis verdim cokheyecanla bekliyorum
Eglenceli ve egitici etkinliklee
Bugun baya konu konusulmus kızlar masallah
Katreınur berranın sonucları ıyı cıkmıs sevındım mamayıda alısır ıns cabuk toparlar kuzucuk
Özcanan bende sordum bugun bıngıldagı nıdanın kı kapanmıs ama ıkı yasına kadar normal oldugunu soyledı bızım dr sıkıntı yapmayın daha cok zaman var cnm..
Kuzular ıkı yas sendromuna gırmıs hayırla cıksınlar ıns:)
Belkı benım cadının yaramazlıkta tavan yapmasıda sendromdandır:)
Guldencım yazı ıcın tesekkurler yararlı bılgıler var gercekten beyzada cogunu uygulamıslıgım vardı nıda da tutacak mı bakalım:)
Songul sendromcan tam yemelık masallah cok tatlı:)
Yemek konusu tavuk konusu herseyde bır hıle hurda gercekten ne yıyecez sasırıyoruz
Fatmanın dedıgı renklendırıcı de carmın dıye bı böcek ama cogu seyın ıcınde var burda ustunde yazıyo ıcınde carmın var dıye
Gecen esım beyzayla alısverıse gıttı beyza hello kıttylı hazır pasta karısımı aldırmıs geldı anne yapalım dıyo ustunu okudum carmın var kaldırdım sonra yaparız dıye cope
Muzda ne varmıs onu kacırdım??
Alerjı degıl dedı bıde baska bulgular aradı yok deyınce bunları verdı öff bılmıyorumkı bırı zararsız onu surdum bakam bıde degısık bısey yedırmıyım bıkac gun ne gösterecek olmazsa cılt dr sıne
Iyı geceler kızlar
Beyzanın kızarıkları ıcın ıkı tane krem verdı dr gecmezse cılt dr sıne gönderecek
Kafama takılan kremın bırınde kortızon ve parafın var kullanmak ıstemıyorum
Bırı sabah bırı aksam ıncecık surulecek dedıgı zaman dedım zaten esıme kesın kortızon var ıcınde dıye, eczacıya sormus alırken var demıs ustunde yazmıyo ama
Sımdı sadece sabah surulenı surdum sızce sursemmı acaba ya kortızon zararlı dıye bılıyorum ne yapsam bılemedım..
Kiz varya su resmi gosterme bari su resmi gorup bu cocuk sendromda diyen bi kisi bulassin nasil keyifli cikmis aras pasa masallah.
dislerde tam takim olmus.
Cumartesi arapca ve hitabet sinavlarim var canim sonra okuldaki sinavlar bitiyo bide bu ayin sonunda donem sinavlarina gircem iste 13 tane dersten ama onlarin daha kitaplarini acmadim. Artik kalan zamanda bir iki kitaptan calismaya calisicam yani.
Bundan sonra bi senem kaliyo ama o kolay olucak sadece arapca derslerine gidicem okula 2saat okadar.kurani kerimden muaf oldugum icin derslerine kalmiyorum sadece bir iki kez ezber vermeye gidicem not alicam okadar.boyle bi dunya sinavimda olmiycak ins.
İyi aksamlar kizlar bugun tam alintilara baslamistim ilkini yolladim ikinciyide yazdim net bitmis bidaha kaldim ya watsapta iptal tabi cok magdur kaldim.:-(
Siz naptiniz tabi beni merak etmemissinizdir diymi gecmisi okuyayimda gorusuruz sizle.;-)
Sabah esimin abisi gelcekti oglu biraz ozurlu sayilir tek gun askerlik yapicakti onlari almaya gitti garaja sonra beraber gitmisler eren oldugu icin ben gitmedim onlar isleri bitincede tekrar garaja birakip oyle geldi eve benimde 4te okulum vardi gittim geldim tefsir sinavina girdim guzel gecti oda bakalim simdide cumartesi arapca ve hitabet sinavlarim var simdi onlara calisicam artik ins.onlarida atlatirim hayirlisiyla.
Gecmisi okuyabilirsem okuyup gelirim bakalim adim gecmismiii.
Ay ne yapicaz biz boyle ben bilmiyorum
meyve yani seviniyoruz yeduklerinde oysaki
Biz kucukken boyle degildi hicbirdey
rabbim sonumuzu hayir etsun
Kizlar birsey daha sorucam.Asyayi gunduzleri emzirmiyorum yemek yesin diye geceleri emziriyorum o sutun bir zarari olur mu sadece gece veriyorum ya
http://www.milliyet.com.tr/-saglikl...ndemdetay/04.04.2012/1523826/default.htmizlar size birsey sormak istiyorum yasemin ile yazisirken aklima geldi byratada yazmak
guldeni biliyorum ama sizler hakkinda bilhim yok
annemin anlattiklari uzerine bence derince bir arstirma yaptim ve fabrikasyon olan tavuklarin saglik yerine tam aksone sagliksiz oldugu kararina vardiim
asla yemem demiyorum ama tavuk tuketmeme karari aldim
hatta koy yumurta disinda yumurtada
ilac destegi ile ginde 4 yumurta uretiyormus tavuk oysaki normal sartlarda sadece kabigu 11 saatte olusurmus
tavuklar dogumdan itivaren antibiyotige maruz kalip sirf et olsun kemik gelisimi olmamasi adina gunese cikarilmazmis
ay ve dunya kadr sey okudum sizlerlede paylasmak istedim
linkidr okumanizi tavsiye ederim
mrb kızlar beni hatırlarmısınız bilmem ama 10 aydır işlerimin yoğunluğundan iş yeri taşınması ev taşınması derken giremedim hiç ama hep aklımdaydınız facedeki guruba uyeydim orası dağıldı falan tekrar aklıma size takılmak geldi belki songül hatırlar beni benimde 5 yaşında bi kızım vardı birde kasım doğumlu oğlum son sayfadan başladım okuyma arasın resmini görünce çok duygulandım maşşallah nekadar büyümüş sanki uzun süredir görmediğim bi yakınım gibi oldum.itiraf ediyorum burayı çok özlemişim hiç bir yer buranın tadını vermiyo.neyse ben okumaya devam edeyim tekrar aranıza kabul edersenızde yazmaya devam edecem.
Sibel canim cok tesekkur ederim. Berra gece yine ateslendi. Ates dusurucu verdim . Şimdi daha iyi bakalim kac gun surecek bu ates
Tamam canim onlardan da alalim inşallah cok sagol cevap verdiğin için
Canım oyle ama gelişimi geri olması da kötü normal olsun ben kilo istemiyorum zaten. Biraz guclense belki sagligi da düzelir
Sagol canim.Net olmayincada zor oluyo ben bide yazip yollamistim tam ikinciyide yazdim yollayamadim daha cok icimde kaldi soylemek istediklerim.asya nasil gunduz emzirmiyosun diymi artik alistimi.
Iyı geceler kızlar
Beyzanın kızarıkları ıcın ıkı tane krem verdı dr gecmezse cılt dr sıne gönderecek
Kafama takılan kremın bırınde kortızon ve parafın var kullanmak ıstemıyorum
Bırı sabah bırı aksam ıncecık surulecek dedıgı zaman dedım zaten esıme kesın kortızon var ıcınde dıye, eczacıya sormus alırken var demıs ustunde yazmıyo ama
Sımdı sadece sabah surulenı surdum sızce sursemmı acaba ya kortızon zararlı dıye bılıyorum ne yapsam bılemedım..
Neden kimseee bana yazmiyooo kustummm😳😳😳😳😳
Merhaba burayı takip ediyordum ama hiç yazmadım. Eğer yanlış yere yazmışsam şimdiden özür dilerim.benimde oğlum 2012 Kasım doğumlu...kızlar ama hiçbir şey yediremiyorum.sadece emmek istiyor. Ve kilosu normal değerlerin altında.süt ürünlerinden hiçbir şey yemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.zorlamayayım diyorum bu sefer ağzına hiç bir şey sürmüyor. Zorlayıncada ağlıyor,bağırıyor kendini yere atıyor yani yine yediremiyorum.sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalı ne yedirmeliyim?sadece benimki mi böyle? Yardım ederseniz çok sevinirim
Günaydın kızlar. Nasılsıniz? Geçmiş yapamadım. Umarım herkes iyidir
Günaydın canım..Herkese Günaydın nasılsınzz.....Berra nasil oldu ki acaba. ...biz iyiyiz ise giduyorum serviste yazaym dedim.....sizleri ozledimmm
mrb kızlar beni hatırlarmısınız bilmem ama 10 aydır işlerimin yoğunluğundan iş yeri taşınması ev taşınması derken giremedim hiç ama hep aklımdaydınız facedeki guruba uyeydim orası dağıldı falan tekrar aklıma size takılmak geldi belki songül hatırlar beni benimde 5 yaşında bi kızım vardı birde kasım doğumlu oğlum son sayfadan başladım okuyma arasın resmini görünce çok duygulandım maşşallah nekadar büyümüş sanki uzun süredir görmediğim bi yakınım gibi oldum.itiraf ediyorum burayı çok özlemişim hiç bir yer buranın tadını vermiyo.neyse ben okumaya devam edeyim tekrar aranıza kabul edersenızde yazmaya devam edecem.
Guldenim cok sagol. Artik berra hasta demek istemiyorum. Sizi de usandirdim:) Iyi olacak kuzum inşallah. Ay bi de asi var di mi ben onu tamemen aklimdan çıkarmıştım. Nile de ates yapmaz inşallah canim butun bebisler kolaylikla atlatir inşallah.
Günaydınn canım..
Guldenim cok sagol. Artik berra hasta demek istemiyorum. Sizi de usandirdim:) Iyi olacak kuzum inşallah. Ay bi de asi var di mi ben onu tamemen aklimdan çıkarmıştım. Nile de ates yapmaz inşallah canim butun bebisler kolaylikla atlatir inşallah.
cnm bizim uslslandırdım diye bişey yok yeterki berram iyi olsunbiliyosun bizimde ateş korkumuzu cnm
oyüzden aşıdan sonra hemen carpol ver dedim bakalım..
günaydın cnm.
nasılsın ..
Be_ni Canım kullanma kortizonlu kremi yada bir iki kere sür sadece erdem bebekkeen yüzünde çıkmıştı bişiler doktor dirtek verdi kremi bi baktık eşimin kortizonu çok ağır diye kullanmadığı krem 3 aylık bebeğe hiç düşünmeden verdi dr 1 kere sürdüm sadece
fatma ve dilek küsmeyin canlarım sadece okuyabiliyprım çoğu zaman yazamıyorum kusura bakmayın
kızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın herkes iyimi ?
erdem bey ishal hala demir bağlama hormonumuz çok düşük çıktığı için yeni bir kan surubu kullanmaya başladık akşam 2 kez kaka yaptı çamur gibi ishal ve kan ilacından dolayı siyah ayy tam temizledim banyo yaptırdım bu seferde baştan aşağı kustu akşam fenaydı anlayacağınız kusmuk kaka :) paşam beni temizliğe vurdu saabahda 6 da dikildi kalktığı gbii kan ilacını veriyorum sonra yarım saat emmemesi lazım ama dururmu yıktı o yarım saatte ortalığı emecekmiş attı kendini yerden yere neyse 6 buöukta emziriyim dedim 7 buçuğu geçiyordu çığlık kıyamet bıraktı ben nasıl emmeyi bıraktıracam hiç bilmiyorumneyse böyle yani teyzoşlar birde dün akşam sesini kaydediyordum erdemin amcasına gönderiyim die amca de oğlum diyorum Ahmet diyo ama etrafımızda ahmet yok hiç sonra mehmet demeye başladı öldürdü gülmekten beni
Günaydın hanımlar hafta sonu bakamadım nete elımı kestım parmagımın ucu gıttı tekrar parcayı aldık üzerıne koyduk ya bakalım tutacak mı tutmayacak mı. Anlayacagınız nıyazı olduk :) sızlerde durumlar nasık ıyısınızdır ınsallah
Kuzum herşeye değersin 💝
İyiyim canım sen nasılsın..
Be_ni Canım kullanma kortizonlu kremi yada bir iki kere sür sadece erdem bebekkeen yüzünde çıkmıştı bişiler doktor dirtek verdi kremi bi baktık eşimin kortizonu çok ağır diye kullanmadığı krem 3 aylık bebeğe hiç düşünmeden verdi dr 1 kere sürdüm sadece
fatma ve dilek küsmeyin canlarım sadece okuyabiliyprım çoğu zaman yazamıyorum kusura bakmayın
erdem bey ishal hala demir bağlama hormonumuz çok düşük çıktığı için yeni bir kan surubu kullanmaya başladık akşam 2 kez kaka yaptı çamur gibi ishal ve kan ilacından dolayı siyah ayy tam temizledim banyo yaptırdım bu seferde baştan aşağı kustu akşam fenaydı anlayacağınız kusmuk kaka :) paşam beni temizliğe vurdu saabahda 6 da dikildi kalktığı gbii kan ilacını veriyorum sonra yarım saat emmemesi lazım ama dururmu yıktı o yarım saatte ortalığı emecekmiş attı kendini yerden yere neyse 6 buöukta emziriyim dedim 7 buçuğu geçiyordu çığlık kıyamet bıraktı ben nasıl emmeyi bıraktıracam hiç bilmiyorumneyse böyle yani teyzoşlar birde dün akşam sesini kaydediyordum erdemin amcasına gönderiyim die amca de oğlum diyorum Ahmet diyo ama etrafımızda ahmet yok hiç sonra mehmet demeye başladı öldürdü gülmekten beni
Günaydın hanımlar hafta sonu bakamadım nete elımı kestım parmagımın ucu gıttı tekrar parcayı aldık üzerıne koyduk ya bakalım tutacak mı tutmayacak mı. Anlayacagınız nıyazı olduk :) sızlerde durumlar nasık ıyısınızdır ınsallah
Kuzum herşeye değersin 💝
Kuzum herşeye değersin 💝
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?