2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sibel canim cok tesekkur ederim. Berra gece yine ateslendi. Ates dusurucu verdim . Şimdi daha iyi bakalim kac gun surecek bu ates

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm hoşgeldin öncelikle biraz kendinden ve bebeüğinden bahsedersen
zaten bizim yazılarıda okursan burda bi çok bebeğimiz aynı sorunu yaşıyoruz..

Günaydın kızlar. Nasılsıniz? Geçmiş yapamadım. Umarım herkes iyidir

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın defnecik nasıl?

günaydın cnm nasıl berram?

fatmacım sağol tatlım.
nebileyimkız onu bırkırım ben ilim i yaparım deyince yanlış anladım ben hehe:

Neden kimseee bana yazmiyooo kustummm😳😳😳😳😳

küsmeyin biz hepinizi çok sevioruzzzzz:
küsmek yokkkkkk.

oyyyy sitemde edrmiş
cnm aşk olsun hep yazıyoruz ama ..

Inteenettenaras icin iki tane kitap siparis verdim cokheyecanla bekliyorum

Eglenceli ve egitici etkinliklee

cnm hangi kitapları aldın bakyim?

bcedenida sendurom yaşıyo annesinin ilgisini çelmek için dağıtıyo cnm..

cnm en güzeli bu konuda cil dresi
niloş 20 günlükten beri cilt dresivar..

maşallah aras paşama allahım nazarlardan korusun onuuuuuu
yerim seni yakışıklıııı:

cnm az öncede yazdım belki kullanmak zorunda kala bilirsin ama bunu cilt dr önersin bence..

cnm şu sınavlar bitsin hem erene daha çok zaman ayır hemde bize..

aşk olsun fattmacım sensiz olmaz sen herzaman gellll..

Ay ne yapicaz biz boyle ben bilmiyorum
meyve yani seviniyoruz yeduklerinde oysaki
Biz kucukken boyle degildi hicbirdey
rabbim sonumuzu hayir etsun

amin cnm amin
okadar araştırıyorum ama nekadar koruya bilirizki..

Kizlar birsey daha sorucam.Asyayi gunduzleri emzirmiyorum yemek yesin diye geceleri emziriyorum o sutun bir zarari olur mu sadece gece veriyorum ya

cnm fazla djuran süt iyi değil derler ama geceden geceye sıkıntı yok bence..

evet ben nile bugüne kadar ne marketten tavuk nede yumurta yedirmedim
köy tavuğu ve yumurtası yiyo buçlamadığımızdada yemiyo
onları yiyeceğine yemesin daha iyi..

yaseminim kitap sormuşsuncnm.
biz okuyoruz ve benim elimden alıp oda okuyo
hele artık odamıza geçtiğimizden beri kitabımıza bi 10 dakika bakıyoruz okuyoruz sonra uyuyoruz..

merhaba hoşgeldin sanki hatırlıyo gibiyim ama tam çıkaramadım biraz hatırlatırsan sanıyorum çıkara bilirim.
tekrar hoşgeldin ..

Sibel canim cok tesekkur ederim. Berra gece yine ateslendi. Ates dusurucu verdim . Şimdi daha iyi bakalim kac gun surecek bu ates

cnm ins düşecek artık berram iyileşecek annesi..

kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir
niloşun aşısı olacak bugün dahafazla ertelememeiz gerekiyo umarım ateş yapmaz çünkü ben cuma istemiştim ama olmadı..

Canım benim rica ederim, az kalmış 1 kilocuk alsa olur bu iş canım ben neler yaşadım hiç üzülme oldumu geçicek.

Sagol canim.Net olmayincada zor oluyo ben bide yazip yollamistim tam ikinciyide yazdim yollayamadim daha cok icimde kaldi soylemek istediklerim. asya nasil gunduz emzirmiyosun diymi artik alistimi.

Canım yazmışsın bana ama bulamadım yazdıklarını oradan cevap yazamdım bende bunu ekledim.Taaa başlarda anlattım kendimi ama yine senin için anlatırım

Ahhhh oğluşşşş yerim seni çıtır çıtır..

Canım Bizim süt kardeşimizde çok kötü pişik olmuştu ama anlatamam nasıl kötüydü onada kortizonlu krem verdiler Burcu hiç ilaç kullanmayı sevmez ama kremi sürdü geçtide bence çok aşırı değildir doktorun vardır bir bildiği..

Neden kimseee bana yazmiyooo kustummm😳😳😳😳😳

Yazdımmmmm nasılsın canım

Hoşageldin yemeyen çocuk çok zor, benimkisi emmiyordu bide sonra sonra düzeldi ama ben hiç pes etmedim her yemekten bir kaşık olsa yedirdim bir gün dedim alışacak hala yemek ayırıyor ama en azından menümüz çoğaldı ''SABIR'' en önemli şey yemeyen çocukta tükenmeden sabredicez..

Günaydın kızlar. Nasılsıniz? Geçmiş yapamadım. Umarım herkes iyidir

Günaydın canım

Herkese Günaydın nasılsınzz.....Berra nasil oldu ki acaba. ...biz iyiyiz ise giduyorum serviste yazaym dedim.....sizleri ozledimmm

Günaydın canım..

Günaydın hoşgeldin canım..

Guldenim cok sagol. Artik berra hasta demek istemiyorum. Sizi de usandirdim:) Iyi olacak kuzum inşallah. Ay bi de asi var di mi ben onu tamemen aklimdan çıkarmıştım. Nile de ates yapmaz inşallah canim butun bebisler kolaylikla atlatir inşallah.

cnm bizim uslslandırdım diye bişey yok yeterki berram iyi olsunbiliyosun bizimde ateş korkumuzu cnm
oyüzden aşıdan sonra hemen carpol ver dedim bakalım..

Günaydınn canım..

günaydın cnm.
nasılsın ..

Tekrar hosgeldın canım

Kuzum herşeye değersin 💝

Günaydın hanımlar hafta sonu bakamadım nete elımı kestım parmagımın ucu gıttı tekrar parcayı aldık üzerıne koyduk ya bakalım tutacak mı tutmayacak mı. Anlayacagınız nıyazı olduk :) sızlerde durumlar nasık ıyısınızdır ınsallah

Kuzum herşeye değersin 💝

cnm bizim uslslandırdım diye bişey yok yeterki berram iyi olsunbiliyosun bizimde ateş korkumuzu cnm
oyüzden aşıdan sonra hemen carpol ver dedim bakalım..

günaydın cnm.
nasılsın ..

İyiyim canım sen nasılsın..

Be_ni Canım kullanma kortizonlu kremi yada bir iki kere sür sadece erdem bebekkeen yüzünde çıkmıştı bişiler doktor dirtek verdi kremi bi baktık eşimin kortizonu çok ağır diye kullanmadığı krem 3 aylık bebeğe hiç düşünmeden verdi dr 1 kere sürdüm sadece

fatma ve dilek küsmeyin canlarım sadece okuyabiliyprım çoğu zaman yazamıyorum kusura bakmayın

kızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın herkes iyimi ?
erdem bey ishal hala demir bağlama hormonumuz çok düşük çıktığı için yeni bir kan surubu kullanmaya başladık akşam 2 kez kaka yaptı çamur gibi ishal ve kan ilacından dolayı siyah ayy tam temizledim banyo yaptırdım bu seferde baştan aşağı kustu akşam fenaydı anlayacağınız kusmuk kaka :) paşam beni temizliğe vurdu saabahda 6 da dikildi kalktığı gbii kan ilacını veriyorum sonra yarım saat emmemesi lazım ama dururmu yıktı o yarım saatte ortalığı emecekmiş attı kendini yerden yere neyse 6 buöukta emziriyim dedim 7 buçuğu geçiyordu çığlık kıyamet bıraktı ben nasıl emmeyi bıraktıracam hiç bilmiyorum neyse böyle yani teyzoşlar birde dün akşam sesini kaydediyordum erdemin amcasına gönderiyim die amca de oğlum diyorum Ahmet diyo ama etrafımızda ahmet yok hiç sonra mehmet demeye başladı öldürdü gülmekten beni

Canım Allah kolaylıklar versın cok cok gecmıs olsun. Bızde emzıgı bıraktık ceyda bayagı hırcınlastı.

Kuzum herşeye değersin 💝

oyyy çok geçmiş olsun cnm nasıl oldu o iş.
İyiyim canım sen nasılsın..

bizde iyiyiz cnm ama bi aşıyıda atlatsak dahada iyi olucam..

günaydın betülüm umarım erdemim düzene girer en kısa zamanda.
betülllll o kayıtları silme benim telinde düzelince banada watsaptan atarmısın acaba?

Emekcim gunaydin canim cok sagol desteklerin icin insallah biz de atlaticaz

Ayy cok gecmis olsun canim ya kötü oldum bak icim bi hos oldu

Neee bi saat mi emziriyorsun betül. Ay ben o kadar sabredemem bskiyorum süt pek gelmiyorsa biraktiriyorum. Ama berra da cok düştü sık sık emmek istiyor napcaz nasil biraktircaz bilmem. Bi de emzik var onu ne zaman biraktirmak gerekiyor ki kizlar. berra emzige de cok düşkün

Kızlar simdi farkettim berra bi de azi diş çıkarıyor sanirim. Agzini bi gosterse bakicam ama göstermiyor belki baska da vardir. kuzum kac dişi ayni anda patlatmis

Merhaba cansude aramiza tekrardan hosgeldin
kabul etmekte ne demek bizim kapimiZ herkeze acik
grunumuz dagilmis sizin icin can slklcl olmustur
rabbim izin verirse biz bebeklerimizi uzun yillar beraber buyutucez insalla
seni animsadim sonra birkac mesajina bakinca tamamen haturladim
en sin bir hap sohpeti olmuatu:)
Arasim ve bebeklerimiz cok buyudu
Simdi sen anlat bakalim miniklerinu

Oy oy nasil basardin kuzum onu nasil oldu ki
ay cok gecmia olaun ay parcayu ustube koydik diyirsun resmen ay girsem bayilabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…