2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ole dusunmene cok cok uzuldum
ben hep kacamak giriyorum heekeze alonti yapamiyorum
kusura bakma canim benim tammmi ole gelmenezlil etme sakin

Oyy oyyy nasil kakali kusmuklu bir zaman olmus belli degil.
yavrucakta bir rahat edemedi ya cok kaka ya hickaka kiyamam
Canim ilaci aksam yemeginden yarim saat incede verebiliryorsun
sabah cok zor olucaktir
arasta sabah kalktiginda mutlaka uzun izun emmek ister
hatta ogle uykudan kalkincada yoksa facia cikar

İyiyim canım sen nasılsın..

cnm nilde emiyo yalancı memeyi ama çok değil ben şimdi gece sütü bıraktırmaya çalışıyorum
2 akşamdır yatmadan önce bi biberon süt içioruzsonra birdaha vermiorum biraz uykusuz geçiyo mızırdanıyo ama uyuyo yinede bakalım.
alışmamız lazım..

oyyy kuzum benimmm:

songül mrb ay evet hap muhabbeti tam gaz devam.kızım sude naz 2009 mart doğumluyudu anaokuluna gidiyo tam gün yusufta 3 kasım doğumluydu.bende çalışıyorum şimdi yusuf tam gün bakıcıya gidiyo 1 yaşına kadar bi şekilde aileyle idare ettik sonra kayınvalide ve annem baktım yan çiziyolar bende bakacak bi abla buldum evi uzak biraz her sabah götürüyom zor ama napalım benim küçük çok yaramaz kızımın burnundan getiriyo herşey benim olsun oyuncaklar benim anne benim baba benim sanki o büyük akrep burcu olmasının özelliği heralde.işte böyle inşallah daha sıkı takpteyim artık.ay şu ifadeleri bile özlemişim

Ben emmeyi biraksasa ben sutu buraktirman sanirim hemenck
sindide gece birkez emiyir

kız kitaplarda nelervar sen onlardan bahset şekerim hahaha:
bu artada günaydın..

ay evetya bizimkiler hep ben ben diolar ne yapıcaz bilmiorum..

bu arada biz aşımızı olmuşuz biraz ağlamış bizim sıpa ama sonra bakıcısı aaa eylülmü geliyo acaba bises var deyince anında sustu diyo hehehe:
ay çok fena bizimki çokkk....
umarım ateşsiz sorunsuz hallederiz..

Haha ne guzel ozetlemissin :)
Demek buyukler yan cizdi iyi yapmissin canim minnetle ia yurumuyor en azindan kafam rahat olur
darisi recesin basina inslla
demek yusuf pasa tam bir akrep
arasta ablasini oldukca kiskaniyor birde hep onumla yris halinde o ne yaparsa onu yapma modunda

bu arada kk candir.....

Sağolun kızlar ceydaya corba yaparken dolaba et suyu koymustum buzlu buzlu posetın agzını acayımda normal su yerıne et suyu koyayım dedım posetın ağzını tuttum tam kesecekken bıcak buzlu oldugu ıcın kaydı parmagımın ucunu götürdü. Keskındı bıcak bı de baktım parmagımın ucu yok bıcagın ustunde kalmıs. Esım hemen turnıke yaptı kanamayı durdurul parcayı yerıne koydu sardık ama canımdan can gıttı bakalım o parca tutacak mı bılınmez. Yerıne geliyomus et ama zaman alıyomus parca tutmasada yerıne gelecegı dusuncesı benı rahatlatıyo :).

Kuzum herşeye değersin 💝

Aaa canim benim gecmus olsun cok arasta vcom aglamiuor aras sabit kalmaktan tutulmaktam hic hoslanmuyor
bu arada tel ne zaman geliceek ki

kitaplarda cocuklarla evde yapabilcegimiz faliyetlee var canim

Kizlar birsey sorucam size kafama takildi.Asya bugun kendisi domates yerken yuzunde domatesin degdigi yerler kipkirmizi oldu kizardi.Acaba asyanin domates alerjisi mi var yoksa beyaz tenli oldugu icin mi boyle oldu.Doktora gotursem mi sizce:26:
canım muhtemelen domatesin içindeki asit yüksek olduğu için öyle olmuştur

cnm ben eve tavuk mecbur kalmadıkça almıyorum
defne için ise manisa da bi ablanın çiftliği var.oradan tavuk ve yumurta getirtiyorum.biraz pahalıya geliyor ama gerçekten doğal tavuk.düdklüde 1 saatte ancak pişiyor.tavuğu temizleyip defnenin yiyeceği kadar parçalara bölüp dondurucuya atıyorum.yapacağım zaman oradan çıkarıyorum
yumurta da yine oradan getirtiyorum ya da foça cezaevinin mahkumlarının üretip sattığı yumurtadan getirtiyorum

ben bu paşayı yerim yerim
maşallah kuzuya
canım anneme de aldım altın.her zaman ikisine aynı şeyleri alıyoruz hak geçmesin diye

Herkese Günaydın nasılsınzz.....Berra nasil oldu ki acaba. ...biz iyiyiz ise giduyorum serviste yazaym dedim.....sizleri ozledimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz de seni özledik.evde durumlar nasıl,düzelmiştir inşallah

hoşgeldin cnm

günaydın cnm
biz sendromun dibine vurduk sabah sabah resmen
sabah uyandı ağladı.yatağa yanıma aldım
sarıldık öyle yattık 15 dk kadar.sonra ben kalkmak istedim başladı ağlamaya,kendini oradan oraya atmaya
yanına yatıyorum saçımı dibinden tutuyor.görende biyere kaçıyorum zanneder.
altını değiştireceğim ona ağladı,üstünü giydireceğim ona ağladı
ya dizime kıvrılıp yatmak istiyor ya da yanına yatacakmışım saçlarıma sarılıp yatacakmış.
çok güldüğü şaklabanlıklara bile gülmedi
gönlünü yapıncaya kadar canım çıktı ve işe de geç kaldım sayesinde
babaannesine bırakacağım zaman asansörde bana sıkıca sarıldı.4 kat birbirimize sarılarak çıktık.sonra öpüp kokladım.gönülsüz de olsa babaannesine gitti.
bu hali çok üzüyor beni.ne yapacağımı bilemiyorum.onu öyle bana sarıılmak isterken,bana ve sevgime ihtiyacı varken bırakmak içimi çok yakıyor
ben sendroma bağlıyorum ama sizce neden böyle yapıyor

dün yoktun cnm

geçmiş olsun cnm nasıl oldu bu kaza?

kuzum benim kıyamam ben ona
ama ishal olması iyidir.en azından bağırsaklarını rahatlatır,erdem de böylelikle kaka yapmanın canını yakmayacağını öğrenir

Ben emmeyi biraksasa ben sutu buraktirman sanirim hemenck
sindide gece birkez emiyir
songülüm nil süt içince gece kalkıp sabah kavaltı etmek istemiyodu bu sabah omlet yap demiştim cici annesine silip süpürmüş omleti hehe he eh
bu arada nurayım yine temizllikmi yapıosun yoksumn tatlım..

Merhaba canim aramiza hosegeldin
son zamanlqrda benim oglumsa yemek yemefi reddeduyir
kendi yemesine izin ver cnm
yada kundak yap:)

Canım zaman gectıkce hıc ayrılmak ıstemeyecekler o zaman ne yaparız bılmem benımde yuregım acıyo ama napalım

Kuzum herşeye değersin 💝

Sağolun kızlar ceydaya corba yaparken dolaba et suyu koymustum buzlu buzlu posetın agzını acayımda normal su yerıne et suyu koyayım dedım posetın ağzını tuttum tam kesecekken bıcak buzlu oldugu ıcın kaydı parmagımın ucunu götürdü. Keskındı bıcak bı de baktım parmagımın ucu yok bıcagın ustunde kalmıs. Esım hemen turnıke yaptı kanamayı durdurul parcayı yerıne koydu sardık ama canımdan can gıttı bakalım o parca tutacak mı bılınmez. Yerıne geliyomus et ama zaman alıyomus parca tutmasada yerıne gelecegı dusuncesı benı rahatlatıyo :).

Kuzum herşeye değersin 💝

Ay ne gizel cnm bulup yedirebilmen

ay senin kiz bu sabah sendromda tavan yapmis

kitaplar güzele benziyor
bi incelemek lazım

geçmiş olsun cnm
inşallah ateş yapmaz
ay canım ağzından bal damlıyor
keşke benim kv de yan çizse
çok mutlu olurum
buaralar kız annesi bakar çocuğa diyor alttan alttan ama oğlunu karşısına almak da istemiyor
keşke ben bakamam dese ay ne mutlu olurum.minnetim kalmaz.zaten her sabah bakıcıya götürür gibi yavrumu sıcak yatağından kaldırıp götürüyorum
giden param olsun hiç olmazsa minnet etmem
tamam allah razı olsun 5 aydır bakıyor ama bana da kan kusturuyor

iyi bari cnm en azından et tekrar geliyormuş barı

herkese günaydın kızlar... bu sabah cesaretimi toplayıp kuzumu kan vermeye götürdüm. ama hemşire bi türlü kan alacak damar buladı kuzum dakikalarca ağladı 'ellemeee ellemeee anne yaa anne yaa' diye hala sesi kulaklarımda işin kötü kızmı ağladığımızla kaldık damar yolu bulunamadığı iç,n haliyle kan veremedik. çok cnm sıkıldı boşu boşuna ağlatmış oldum kuzumu.geçmiş çok birikmiş sabah sabah maşallah hepinize

Kuzummm benim yaaaaa kıyamam ama canım böylece alışaak kaka yapmaya acımadığını anlayacak her şerde bir hayır vardır...Ben dinledimmmmmmmmmm Ahmet mehmettt diye bağırıyor 1 saat güldüm vallahi inanın

Emekcim gunaydin canim cok sagol desteklerin icin insallah biz de atlaticaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçicek inan vaba hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor her ayy ahh 7 kilo olduğunu görsem ayyy 8 kiloyu görsem diye diye geldik bu günlere imuneksi sordun mu doktora keşke soraydın..

Canım giremiyorum her zaman işteyken zaman oldukça yazıyorum ama evde vallahi çok zor oluyorrr...

Oda cok ilginc mis kiz annesi bakar diye
ay insalla olay bir patlar
ay belli kadin bakmak istemiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…