- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.841
Be_ni Canım kullanma kortizonlu kremi yada bir iki kere sür sadece erdem bebekkeen yüzünde çıkmıştı bişiler doktor dirtek verdi kremi bi baktık eşimin kortizonu çok ağır diye kullanmadığı krem 3 aylık bebeğe hiç düşünmeden verdi dr 1 kere sürdüm sadece
fatma ve dilek küsmeyin canlarım sadece okuyabiliyprım çoğu zaman yazamıyorum kusura bakmayın
kızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın herkes iyimi ?
erdem bey ishal hala demir bağlama hormonumuz çok düşük çıktığı için yeni bir kan surubu kullanmaya başladık akşam 2 kez kaka yaptı çamur gibi ishal ve kan ilacından dolayı siyah ayy tam temizledim banyo yaptırdım bu seferde baştan aşağı kustu akşam fenaydı anlayacağınız kusmuk kaka :) paşam beni temizliğe vurdu saabahda 6 da dikildi kalktığı gbii kan ilacını veriyorum sonra yarım saat emmemesi lazım ama dururmu yıktı o yarım saatte ortalığı emecekmiş attı kendini yerden yere neyse 6 buöukta emziriyim dedim 7 buçuğu geçiyordu çığlık kıyamet bıraktı ben nasıl emmeyi bıraktıracam hiç bilmiyorumneyse böyle yani teyzoşlar birde dün akşam sesini kaydediyordum erdemin amcasına gönderiyim die amca de oğlum diyorum Ahmet diyo ama etrafımızda ahmet yok hiç sonra mehmet demeye başladı öldürdü gülmekten beni
Günaydın hanımlar hafta sonu bakamadım nete elımı kestım parmagımın ucu gıttı tekrar parcayı aldık üzerıne koyduk ya bakalım tutacak mı tutmayacak mı. Anlayacagınız nıyazı olduk :) sızlerde durumlar nasık ıyısınızdır ınsallah
Kuzum herşeye değersin 💝
İyiyim canım sen nasılsın..
Be_ni Canım kullanma kortizonlu kremi yada bir iki kere sür sadece erdem bebekkeen yüzünde çıkmıştı bişiler doktor dirtek verdi kremi bi baktık eşimin kortizonu çok ağır diye kullanmadığı krem 3 aylık bebeğe hiç düşünmeden verdi dr 1 kere sürdüm sadece
fatma ve dilek küsmeyin canlarım sadece okuyabiliyprım çoğu zaman yazamıyorum kusura bakmayın
erdem bey ishal hala demir bağlama hormonumuz çok düşük çıktığı için yeni bir kan surubu kullanmaya başladık akşam 2 kez kaka yaptı çamur gibi ishal ve kan ilacından dolayı siyah ayy tam temizledim banyo yaptırdım bu seferde baştan aşağı kustu akşam fenaydı anlayacağınız kusmuk kaka :) paşam beni temizliğe vurdu saabahda 6 da dikildi kalktığı gbii kan ilacını veriyorum sonra yarım saat emmemesi lazım ama dururmu yıktı o yarım saatte ortalığı emecekmiş attı kendini yerden yere neyse 6 buöukta emziriyim dedim 7 buçuğu geçiyordu çığlık kıyamet bıraktı ben nasıl emmeyi bıraktıracam hiç bilmiyorumneyse böyle yani teyzoşlar birde dün akşam sesini kaydediyordum erdemin amcasına gönderiyim die amca de oğlum diyorum Ahmet diyo ama etrafımızda ahmet yok hiç sonra mehmet demeye başladı öldürdü gülmekten beni
Neee bi saat mi emziriyorsun betül. Ay ben o kadar sabredemem bskiyorum süt pek gelmiyorsa biraktiriyorum. Ama berra da cok düştü sık sık emmek istiyor napcaz nasil biraktircaz bilmem. Bi de emzik var onu ne zaman biraktirmak gerekiyor ki kizlar. berra emzige de cok düşkün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar simdi farkettim berra bi de azi diş çıkarıyor sanirim. Agzini bi gosterse bakicam ama göstermiyor belki baska da vardir. kuzum kac dişi ayni anda patlatmis
cnm nilde emiyo yalancı memeyi ama çok değil ben şimdi gece sütü bıraktırmaya çalışıyorum
2 akşamdır yatmadan önce bi biberon süt içioruzsonra birdaha vermiorum biraz uykusuz geçiyo mızırdanıyo ama uyuyo yinede bakalım.
alışmamız lazım..
oyyy kuzum benimmm:
songül mrb ay evet hap muhabbeti tam gaz devam.kızım sude naz 2009 mart doğumluyudu anaokuluna gidiyo tam gün yusufta 3 kasım doğumluydu.bende çalışıyorum şimdi yusuf tam gün bakıcıya gidiyo 1 yaşına kadar bi şekilde aileyle idare ettik sonra kayınvalide ve annem baktım yan çiziyolar bende bakacak bi abla buldum evi uzak biraz her sabah götürüyom zor ama napalım benim küçük çok yaramaz kızımın burnundan getiriyo herşey benim olsun oyuncaklar benim anne benim baba benim sanki o büyük akrep burcu olmasının özelliği heralde.işte böyle inşallah daha sıkı takpteyim artık.ay şu ifadeleri bile özlemişim
songül mrb ay evet hap muhabbeti tam gaz devam.kızım sude naz 2009 mart doğumluyudu anaokuluna gidiyo tam gün yusufta 3 kasım doğumluydu.bende çalışıyorum şimdi yusuf tam gün bakıcıya gidiyo 1 yaşına kadar bi şekilde aileyle idare ettik sonra kayınvalide ve annem baktım yan çiziyolar bende bakacak bi abla buldum evi uzak biraz her sabah götürüyom zor ama napalım benim küçük çok yaramaz kızımın burnundan getiriyo herşey benim olsun oyuncaklar benim anne benim baba benim sanki o büyük akrep burcu olmasının özelliği heralde.işte böyle inşallah daha sıkı takpteyim artık.ay şu ifadeleri bile özlemişim
kız kitaplarda nelervar sen onlardan bahset şekerim hahaha:
bu artada günaydın..
ay evetya bizimkiler hep ben ben diolar ne yapıcaz bilmiorum..
bu arada biz aşımızı olmuşuz biraz ağlamış bizim sıpa ama sonra bakıcısı aaa eylülmü geliyo acaba bises var deyince anında sustu diyo hehehe:
ay çok fena bizimki çokkk....
umarım ateşsiz sorunsuz hallederiz..
canım muhtemelen domatesin içindeki asit yüksek olduğu için öyle olmuşturKizlar birsey sorucam size kafama takildi.Asya bugun kendisi domates yerken yuzunde domatesin degdigi yerler kipkirmizi oldu kizardi.Acaba asyanin domates alerjisi mi var yoksa beyaz tenli oldugu icin mi boyle oldu.Doktora gotursem mi sizce:26:
cnm ben eve tavuk mecbur kalmadıkça almıyorumhttp://www.milliyet.com.tr/-saglikl...ndemdetay/04.04.2012/1523826/default.htmizlar size birsey sormak istiyorum yasemin ile yazisirken aklima geldi byratada yazmak
guldeni biliyorum ama sizler hakkinda bilhim yok
annemin anlattiklari uzerine bence derince bir arstirma yaptim ve fabrikasyon olan tavuklarin saglik yerine tam aksone sagliksiz oldugu kararina vardiim
asla yemem demiyorum ama tavuk tuketmeme karari aldim
hatta koy yumurta disinda yumurtada
ilac destegi ile ginde 4 yumurta uretiyormus tavuk oysaki normal sartlarda sadece kabigu 11 saatte olusurmus
tavuklar dogumdan itivaren antibiyotige maruz kalip sirf et olsun kemik gelisimi olmamasi adina gunese cikarilmazmis
ay ve dunya kadr sey okudum sizlerlede paylasmak istedim
linkidr okumanizi tavsiye ederim
ben bu paşayı yerim yerim
canım anneme de aldım altın.her zaman ikisine aynı şeyleri alıyoruz hak geçmesin diyeKatreinur berranin tahlilerinin temiz cikmasina cok.sevindim canim ins.mamayla toparlar kendini.
Aysegul ve gulden kizlar ben simdi bile kuveti tamamina kadar doldurmuyorum nolur nolmaz erene yeticek kadar en fazla yarisina kadar dolduruyorum zaten eren oturarak oynuyo ve fiskiyede kapali halde ayakta kaymasi gibi biseyde yok yani tasa su doldurup ustune bosaltiyo top ve civcivler var onlarla oynuyo bende zaten birakicam derken mesela kirlileri ayiklarim banyoda lavaboyu yikarim yada naparsam yapayim erenin yakininda ve gozum ustunde olur yani oyle yalniz birakmam sadece kuvette yalniz olur.zaten terasada aysegul dedigin gibi sisme havuz alicaz nasip olursa.
Fundacim benim bildigimde cocuga babanne bakar kv.hep isine geldigi gibi degistiriyo laflari bak sibelinde kv.si bakiyo meryeme.Zaten ne diyimki sen git altin al gordugun muameleye bak zaten diyorum sana sen biraz mesafeli davransan bak nasil yola gelicek seni kaybetmeyi goze alamazki.ins.kendi annenede almissindir altin kadincagiz en cok o hakediyo aslinda ama.
Hevincim bende seni dusununce heycanlaniyorum ins.hayiisiyla atlatirsin canim cok heycanli bisey gercekten.
Ayrica aysegul masalda cok soz dinleyen bi cocuk olucak galiba masallah bide sayilara bile baslamis eren nerdee kesinlikle istemedigi biseyi soylemiyo gerci onunlada cok fazla ilgilenemiyorum yavrum oda hakli ins.artik hep onunla vakit geciricem kitaplari dolabin en ucra kosesine gondericem.
Guldencim gomlegini gule gule giy nil hanimdan belki ilk hediyendir ayy bu seferde benim adam odun oldu insan bari kutlar ya bizde oda yok.
biz de seni özledik.evde durumlar nasıl,düzelmiştir inşallahHerkese Günaydın nasılsınzz.....Berra nasil oldu ki acaba. ...biz iyiyiz ise giduyorum serviste yazaym dedim.....sizleri ozledimmm
hoşgeldin cnmmrb kızlar beni hatırlarmısınız bilmem ama 10 aydır işlerimin yoğunluğundan iş yeri taşınması ev taşınması derken giremedim hiç ama hep aklımdaydınız facedeki guruba uyeydim orası dağıldı falan tekrar aklıma size takılmak geldi belki songül hatırlar beni benimde 5 yaşında bi kızım vardı birde kasım doğumlu oğlum son sayfadan başladım okuyma arasın resmini görünce çok duygulandım maşşallah nekadar büyümüş sanki uzun süredir görmediğim bi yakınım gibi oldum.itiraf ediyorum burayı çok özlemişim hiç bir yer buranın tadını vermiyo.neyse ben okumaya devam edeyim tekrar aranıza kabul edersenızde yazmaya devam edecem.
günaydın cnmcnm hoşgeldin öncelikle biraz kendinden ve bebeüğinden bahsedersen
zaten bizim yazılarıda okursan burda bi çok bebeğimiz aynı sorunu yaşıyoruz..
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın defnecik nasıl?
günaydın cnm nasıl berram?
fatmacım sağol tatlım.
nebileyimkız onu bırkırım ben ilim i yaparım deyince yanlış anladım ben hehe:
küsmeyin biz hepinizi çok sevioruzzzzz:
küsmek yokkkkkk.
oyyyy sitemde edrmiş
cnm aşk olsun hep yazıyoruz ama ..
cnm hangi kitapları aldın bakyim?
bcedenida sendurom yaşıyo annesinin ilgisini çelmek için dağıtıyo cnm..
cnm en güzeli bu konuda cil dresi
niloş 20 günlükten beri cilt dresivar..
maşallah aras paşama allahım nazarlardan korusun onuuuuuu
yerim seni yakışıklıııı:
cnm az öncede yazdım belki kullanmak zorunda kala bilirsin ama bunu cilt dr önersin bence..
cnm şu sınavlar bitsin hem erene daha çok zaman ayır hemde bize..
aşk olsun fattmacım sensiz olmaz sen herzaman gellll..
amin cnm amin
okadar araştırıyorum ama nekadar koruya bilirizki..
cnm fazla djuran süt iyi değil derler ama geceden geceye sıkıntı yok bence..
evet ben nile bugüne kadar ne marketten tavuk nede yumurta yedirmedim
köy tavuğu ve yumurtası yiyo buçlamadığımızdada yemiyo
onları yiyeceğine yemesin daha iyi..
yaseminim kitap sormuşsuncnm.
biz okuyoruz ve benim elimden alıp oda okuyo
hele artık odamıza geçtiğimizden beri kitabımıza bi 10 dakika bakıyoruz okuyoruz sonra uyuyoruz..
dün yoktun cnmCanım benim rica ederim, az kalmış 1 kilocuk alsa olur bu iş canım ben neler yaşadım hiç üzülme oldumu geçicek.
Canım yazmışsın bana ama bulamadım yazdıklarını oradan cevap yazamdım bende bunu ekledim.Taaa başlarda anlattım kendimi ama yine senin için anlatırım
Ahhhh oğluşşşş yerim seni çıtır çıtır..
Canım Bizim süt kardeşimizde çok kötü pişik olmuştu ama anlatamam nasıl kötüydü onada kortizonlu krem verdiler Burcu hiç ilaç kullanmayı sevmez ama kremi sürdü geçtide bence çok aşırı değildir doktorun vardır bir bildiği..
Yazdımmmmm nasılsın canım
Hoşageldin yemeyen çocuk çok zor, benimkisi emmiyordu bide sonra sonra düzeldi ama ben hiç pes etmedim her yemekten bir kaşık olsa yedirdim bir gün dedim alışacak hala yemek ayırıyor ama en azından menümüz çoğaldı ''SABIR'' en önemli şey yemeyen çocukta tükenmeden sabredicez..
Günaydın canım
Günaydın canım..
Günaydın hoşgeldin canım..
geçmiş olsun cnm nasıl oldu bu kaza?Günaydın hanımlar hafta sonu bakamadım nete elımı kestım parmagımın ucu gıttı tekrar parcayı aldık üzerıne koyduk ya bakalım tutacak mı tutmayacak mı. Anlayacagınız nıyazı olduk :) sızlerde durumlar nasık ıyısınızdır ınsallah
Kuzum herşeye değersin 💝
kuzum benim kıyamam ben onaBe_ni Canım kullanma kortizonlu kremi yada bir iki kere sür sadece erdem bebekkeen yüzünde çıkmıştı bişiler doktor dirtek verdi kremi bi baktık eşimin kortizonu çok ağır diye kullanmadığı krem 3 aylık bebeğe hiç düşünmeden verdi dr 1 kere sürdüm sadece
songülüm nil süt içince gece kalkıp sabah kavaltı etmek istemiyodu bu sabah omlet yap demiştim cici annesine silip süpürmüş omleti hehe he ehBen emmeyi biraksasa ben sutu buraktirman sanirim hemenck
sindide gece birkez emiyir
Merhaba burayı takip ediyordum ama hiç yazmadım. Eğer yanlış yere yazmışsam şimdiden özür dilerim.benimde oğlum 2012 Kasım doğumlu...kızlar ama hiçbir şey yediremiyorum.sadece emmek istiyor. Ve kilosu normal değerlerin altında.süt ürünlerinden hiçbir şey yemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.zorlamayayım diyorum bu sefer ağzına hiç bir şey sürmüyor. Zorlayıncada ağlıyor,bağırıyor kendini yere atıyor yani yine yediremiyorum.sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalı ne yedirmeliyim?sadece benimki mi böyle? Yardım ederseniz çok sevinirim
canım muhtemelen domatesin içindeki asit yüksek olduğu için öyle olmuştur
cnm ben eve tavuk mecbur kalmadıkça almıyorum
defne için ise manisa da bi ablanın çiftliği var.oradan tavuk ve yumurta getirtiyorum.biraz pahalıya geliyor ama gerçekten doğal tavuk.düdklüde 1 saatte ancak pişiyor.tavuğu temizleyip defnenin yiyeceği kadar parçalara bölüp dondurucuya atıyorum.yapacağım zaman oradan çıkarıyorum
yumurta da yine oradan getirtiyorum ya da foça cezaevinin mahkumlarının üretip sattığı yumurtadan getirtiyorum
maşallah kuzuya
canım anneme de aldım altın.her zaman ikisine aynı şeyleri alıyoruz hak geçmesin diye
biz de seni özledik.evde durumlar nasıl,düzelmiştir inşallah
hoşgeldin cnm
günaydın cnm
biz sendromun dibine vurduk sabah sabah resmen
sabah uyandı ağladı.yatağa yanıma aldım
sarıldık öyle yattık 15 dk kadar.sonra ben kalkmak istedim başladı ağlamaya,kendini oradan oraya atmaya
yanına yatıyorum saçımı dibinden tutuyor.görende biyere kaçıyorum zanneder.
altını değiştireceğim ona ağladı,üstünü giydireceğim ona ağladı
ya dizime kıvrılıp yatmak istiyor ya da yanına yatacakmışım saçlarıma sarılıp yatacakmış.
çok güldüğü şaklabanlıklara bile gülmedi
gönlünü yapıncaya kadar canım çıktı ve işe de geç kaldım sayesinde
babaannesine bırakacağım zaman asansörde bana sıkıca sarıldı.4 kat birbirimize sarılarak çıktık.sonra öpüp kokladım.gönülsüz de olsa babaannesine gitti.
bu hali çok üzüyor beni.ne yapacağımı bilemiyorum.onu öyle bana sarıılmak isterken,bana ve sevgime ihtiyacı varken bırakmak içimi çok yakıyor
ben sendroma bağlıyorum ama sizce neden böyle yapıyor
dün yoktun cnm
geçmiş olsun cnm nasıl oldu bu kaza?
kuzum benim kıyamam ben ona
ama ishal olması iyidir.en azından bağırsaklarını rahatlatır,erdem de böylelikle kaka yapmanın canını yakmayacağını öğrenir
canım muhtemelen domatesin içindeki asit yüksek olduğu için öyle olmuştur
cnm ben eve tavuk mecbur kalmadıkça almıyorum
defne için ise manisa da bi ablanın çiftliği var.oradan tavuk ve yumurta getirtiyorum.biraz pahalıya geliyor ama gerçekten doğal tavuk.düdklüde 1 saatte ancak pişiyor.tavuğu temizleyip defnenin yiyeceği kadar parçalara bölüp dondurucuya atıyorum.yapacağım zaman oradan çıkarıyorum
yumurta da yine oradan getirtiyorum ya da foça cezaevinin mahkumlarının üretip sattığı yumurtadan getirtiyorum
maşallah kuzuya
canım anneme de aldım altın.her zaman ikisine aynı şeyleri alıyoruz hak geçmesin diye
biz de seni özledik.evde durumlar nasıl,düzelmiştir inşallah
hoşgeldin cnm
günaydın cnm
biz sendromun dibine vurduk sabah sabah resmen
sabah uyandı ağladı.yatağa yanıma aldım
sarıldık öyle yattık 15 dk kadar.sonra ben kalkmak istedim başladı ağlamaya,kendini oradan oraya atmaya
yanına yatıyorum saçımı dibinden tutuyor.görende biyere kaçıyorum zanneder.
altını değiştireceğim ona ağladı,üstünü giydireceğim ona ağladı
ya dizime kıvrılıp yatmak istiyor ya da yanına yatacakmışım saçlarıma sarılıp yatacakmış.
çok güldüğü şaklabanlıklara bile gülmedi
gönlünü yapıncaya kadar canım çıktı ve işe de geç kaldım sayesinde
babaannesine bırakacağım zaman asansörde bana sıkıca sarıldı.4 kat birbirimize sarılarak çıktık.sonra öpüp kokladım.gönülsüz de olsa babaannesine gitti.
bu hali çok üzüyor beni.ne yapacağımı bilemiyorum.onu öyle bana sarıılmak isterken,bana ve sevgime ihtiyacı varken bırakmak içimi çok yakıyor
ben sendroma bağlıyorum ama sizce neden böyle yapıyor
dün yoktun cnm
geçmiş olsun cnm nasıl oldu bu kaza?
kuzum benim kıyamam ben ona
ama ishal olması iyidir.en azından bağırsaklarını rahatlatır,erdem de böylelikle kaka yapmanın canını yakmayacağını öğrenir
kitaplar güzele benziyor
geçmiş olsun cnmkız kitaplarda nelervar sen onlardan bahset şekerim hahaha:
bu artada günaydın..
ay evetya bizimkiler hep ben ben diolar ne yapıcaz bilmiorum..
bu arada biz aşımızı olmuşuz biraz ağlamış bizim sıpa ama sonra bakıcısı aaa eylülmü geliyo acaba bises var deyince anında sustu diyo hehehe:
ay çok fena bizimki çokkk....
umarım ateşsiz sorunsuz hallederiz..
ay canım ağzından bal damlıyorHaha ne guzel ozetlemissin :)
Demek buyukler yan cizdi iyi yapmissin canim minnetle ia yurumuyor en azindan kafam rahat olur
darisi recesin basina inslla
demek yusuf pasa tam bir akrep
arasta ablasini oldukca kiskaniyor birde hep onumla yris halinde o ne yaparsa onu yapma modunda
bu arada kk candir.....
iyi bari cnm en azından et tekrar geliyormuş barıSağolun kızlar ceydaya corba yaparken dolaba et suyu koymustum buzlu buzlu posetın agzını acayımda normal su yerıne et suyu koyayım dedım posetın ağzını tuttum tam kesecekken bıcak buzlu oldugu ıcın kaydı parmagımın ucunu götürdü. Keskındı bıcak bı de baktım parmagımın ucu yok bıcagın ustunde kalmıs. Esım hemen turnıke yaptı kanamayı durdurul parcayı yerıne koydu sardık ama canımdan can gıttı bakalım o parca tutacak mı bılınmez. Yerıne geliyomus et ama zaman alıyomus parca tutmasada yerıne gelecegı dusuncesı benı rahatlatıyo :).
Kuzum herşeye değersin 💝
Emekcim gunaydin canim cok sagol desteklerin icin insallah biz de atlaticaz
dün yoktun cnm
kitaplar güzele benziyor
bi incelemek lazım
geçmiş olsun cnm
inşallah ateş yapmaz
ay canım ağzından bal damlıyor
keşke benim kv de yan çizse
çok mutlu olurum
buaralar kız annesi bakar çocuğa diyor alttan alttan ama oğlunu karşısına almak da istemiyor
keşke ben bakamam dese ay ne mutlu olurum.minnetim kalmaz.zaten her sabah bakıcıya götürür gibi yavrumu sıcak yatağından kaldırıp götürüyorum
giden param olsun hiç olmazsa minnet etmem
tamam allah razı olsun 5 aydır bakıyor ama bana da kan kusturuyor
iyi bari cnm en azından et tekrar geliyormuş barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?