- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.861
Oda cok ilginc mis kiz annesi bakar diye
ay insalla olay bir patlar
ay belli kadin bakmak istemiyor resmen
songül mrb ay evet hap muhabbeti tam gaz devam.kızım sude naz 2009 mart doğumluyudu anaokuluna gidiyo tam gün yusufta 3 kasım doğumluydu.bende çalışıyorum şimdi yusuf tam gün bakıcıya gidiyo 1 yaşına kadar bi şekilde aileyle idare ettik sonra kayınvalide ve annem baktım yan çiziyolar bende bakacak bi abla buldum evi uzak biraz her sabah götürüyom zor ama napalım benim küçük çok yaramaz kızımın burnundan getiriyo herşey benim olsun oyuncaklar benim anne benim baba benim sanki o büyük akrep burcu olmasının özelliği heralde.işte böyle inşallah daha sıkı takpteyim artık.ay şu ifadeleri bile özlemişim
Ben emmeyi biraksasa ben sutu buraktirman sanirim hemenck
sindide gece birkez emiyir
Sağolun kızlar ceydaya corba yaparken dolaba et suyu koymustum buzlu buzlu posetın agzını acayımda normal su yerıne et suyu koyayım dedım posetın ağzını tuttum tam kesecekken bıcak buzlu oldugu ıcın kaydı parmagımın ucunu götürdü. Keskındı bıcak bı de baktım parmagımın ucu yok bıcagın ustunde kalmıs. Esım hemen turnıke yaptı kanamayı durdurul parcayı yerıne koydu sardık ama canımdan can gıttı bakalım o parca tutacak mı bılınmez. Yerıne geliyomus et ama zaman alıyomus parca tutmasada yerıne gelecegı dusuncesı benı rahatlatıyo :).
Kuzum herşeye değersin 💝
Aaa canim benim gecmus olsun cok arasta vcom aglamiuor aras sabit kalmaktan tutulmaktam hic hoslanmuyor
bu arada tel ne zaman geliceek ki
kitaplarda cocuklarla evde yapabilcegimiz faliyetlee var canim
canım muhtemelen domatesin içindeki asit yüksek olduğu için öyle olmuştur
cnm ben eve tavuk mecbur kalmadıkça almıyorum
defne için ise manisa da bi ablanın çiftliği var.oradan tavuk ve yumurta getirtiyorum.biraz pahalıya geliyor ama gerçekten doğal tavuk.düdklüde 1 saatte ancak pişiyor.tavuğu temizleyip defnenin yiyeceği kadar parçalara bölüp dondurucuya atıyorum.yapacağım zaman oradan çıkarıyorum
yumurta da yine oradan getirtiyorum ya da foça cezaevinin mahkumlarının üretip sattığı yumurtadan getirtiyorum
ben bu paşayı yerim yerim
maşallah kuzuya
canım anneme de aldım altın.her zaman ikisine aynı şeyleri alıyoruz hak geçmesin diye
biz de seni özledik.evde durumlar nasıl,düzelmiştir inşallah
hoşgeldin cnm
günaydın cnm
biz sendromun dibine vurduk sabah sabah resmen
sabah uyandı ağladı.yatağa yanıma aldım
sarıldık öyle yattık 15 dk kadar.sonra ben kalkmak istedim başladı ağlamaya,kendini oradan oraya atmaya
yanına yatıyorum saçımı dibinden tutuyor.görende biyere kaçıyorum zanneder.
altını değiştireceğim ona ağladı,üstünü giydireceğim ona ağladı
ya dizime kıvrılıp yatmak istiyor ya da yanına yatacakmışım saçlarıma sarılıp yatacakmış.
çok güldüğü şaklabanlıklara bile gülmedi
gönlünü yapıncaya kadar canım çıktı ve işe de geç kaldım sayesinde
babaannesine bırakacağım zaman asansörde bana sıkıca sarıldı.4 kat birbirimize sarılarak çıktık.sonra öpüp kokladım.gönülsüz de olsa babaannesine gitti.
bu hali çok üzüyor beni.ne yapacağımı bilemiyorum.onu öyle bana sarıılmak isterken,bana ve sevgime ihtiyacı varken bırakmak içimi çok yakıyor
ben sendroma bağlıyorum ama sizce neden böyle yapıyor
dün yoktun cnm
geçmiş olsun cnm nasıl oldu bu kaza?
kuzum benim kıyamam ben ona
ama ishal olması iyidir.en azından bağırsaklarını rahatlatır,erdem de böylelikle kaka yapmanın canını yakmayacağını öğrenir
kitaplar güzele benziyor
bi incelemek lazım
geçmiş olsun cnm
inşallah ateş yapmaz
ay canım ağzından bal damlıyor
keşke benim kv de yan çizse
çok mutlu olurum
buaralar kız annesi bakar çocuğa diyor alttan alttan ama oğlunu karşısına almak da istemiyor
keşke ben bakamam dese ay ne mutlu olurum.minnetim kalmaz.zaten her sabah bakıcıya götürür gibi yavrumu sıcak yatağından kaldırıp götürüyorum
giden param olsun hiç olmazsa minnet etmem
tamam allah razı olsun 5 aydır bakıyor ama bana da kan kusturuyor
iyi bari cnm en azından et tekrar geliyormuş barı
herkese günaydın kızlar... bu sabah cesaretimi toplayıp kuzumu kan vermeye götürdüm. ama hemşire bi türlü kan alacak damar buladı kuzum dakikalarca ağladı 'ellemeee ellemeee anne yaa anne yaa' diye hala sesi kulaklarımdaişin kötü kızmı ağladığımızla kaldık damar yolu bulunamadığı iç,n haliyle kan veremedik. çok cnm sıkıldı boşu boşuna ağlatmış oldum kuzumu.geçmiş çok birikmiş sabah sabah maşallah hepinize
Kızlar anneler gunune anneme de kv ye de supurge aldık. 3 gün önceden kv anneler gununu kutladık ve pazar gunu sehır dısına cıktık gezmek için o gelmedı geldıkkı surat 5 karıs Kv ne dese begenırsınız ben 30 -40 senedır maas alıyorum kımsenın parasına ıhtıyacım yok bı el öpsenız yeter dedı basımdan kaynar sular dokuldu. Esımde vardı yanımızda bende bu laf agır oldu dedım sadece. Sankı kutlamadık anneler gununu. Sonradan da esımle bı guzel bırbırımıze gırdık popoları donduk yattık. Galıp o maglup bız
Kuzum herşeye değersin 💝
sorma cnm ya tam 1 saat uğraştımAy ne gizel cnm bulup yedirebilmen
ay senin kiz bu sabah sendromda tavan yapmis
cnm keşke başka hemşire baksaydı birdeherkese günaydın kızlar... bu sabah cesaretimi toplayıp kuzumu kan vermeye götürdüm. ama hemşire bi türlü kan alacak damar buladı kuzum dakikalarca ağladı 'ellemeee ellemeee anne yaa anne yaa' diye hala sesi kulaklarımdaişin kötü kızmı ağladığımızla kaldık damar yolu bulunamadığı iç,n haliyle kan veremedik. çok cnm sıkıldı boşu boşuna ağlatmış oldum kuzumu.geçmiş çok birikmiş sabah sabah maşallah hepinize
cnm zaten istemiyor ama eşime de bişey diyemiyorOda cok ilginc mis kiz annesi bakar diye
ay insalla olay bir patlar
ay belli kadin bakmak istemiyor resmen
sen de anneler gününde kv den papara yemişsin.nedense yaranılmıyor.Kızlar anneler gunune anneme de kv ye de supurge aldık. 3 gün önceden kv anneler gununu kutladık ve pazar gunu sehır dısına cıktık gezmek için o gelmedı geldıkkı surat 5 karıs Kv ne dese begenırsınız ben 30 -40 senedır maas alıyorum kımsenın parasına ıhtıyacım yok bı el öpsenız yeter dedı basımdan kaynar sular dokuldu. Esımde vardı yanımızda bende bu laf agır oldu dedım sadece. Sankı kutlamadık anneler gununu. Sonradan da esımle bı guzel bırbırımıze gırdık popoları donduk yattık. Galıp o maglup bız
Kuzum herşeye değersin 💝
ay ben de anlamadım cnm yacnm çok geçmiş olsun...
sağol tatlım ay tel işi hiç bilmiorum ama sinirim tavan yaptı artıkkkkk yeterrrr diorummm.
nebileyim fundamya herhalde özlüyolar ama defne birazda babaanneden hoşnut olmadığı için öyle yapıyo bence..
sağol cnm..
günaydın cnm oyyy kıyamam kuzuma ben
nildende damar bulunmuyo cnm bebek hemşireleri kan alıyo yada serom takabiliyo..
onu yapabilen eşler çok az iştewavsum günaydın nasılsın cnm alp nasıl?
kızlar zaten eşler annelerini anne gibi eşlerini eş gibi tutsa hiç sorun kalmayacakta işte..
beni unutmuşsungunaydın kızlar gecmıs ne bırıkmıs oyle yahu gece okudum bıraz ama yazamadım
guldencım gecmıs olsun atlattınz asıyı darısı bızım basımıza
yasmın kotu olmus canım bosuna acı cekmıs yavrum
songul aras ın masallah dıslerı cok guzel ,hanı yazmsın ya aynaya bakıp ağlama takltlerı yapıyo dıye cok guldum buna akıllı bunlar cok fena
bızde de var sanrım 2 yas sendromu bıde memeye cooooooook duskunlestı 24 satt emse emer yanı
benı gecmıs olsun beyzaya ıns gecmtr kızarıklıklar gece gecmısı okudum bırazcık cok uykum vardı yazamadan cıktım canım
fatma kırılma canım yoğunluk olunca ınsan farkedemıyo bazen sen hep gel
nur ınsallah berra mamasını ıcerde ıyı gelır ona kan tahlıllerıde ıyı cıkmıs ıdrar vermısmıydı
beysal erdemın catlağı ne oldu duzeldımı nıye kustukı acaba bı ıyılesse yavrum
nuray yoksun canım
yenı gelen arkadslr hosgeldnz
unuttuğum olduysa kusura bakmayın kızlar
wavsum günaydın nasılsın cnm alp nasıl?
kızlar zaten eşler annelerini anne gibi eşlerini eş gibi tutsa hiç sorun kalmayacakta işte..
kızlar dün ne olmuş biliyormusunuz, duyunca çok korktum
kv mutfakta pilav yapıyormuş.defne de yanındaymış.sonra kv nasıl daldıysa defne sandalyeye çıkmış,oradan masanın üzerine çıkmış
kv diyorki "birden gülme sesi geldi.niye gülüyor diye döndüm baktım ki masanın üstüne çıkmış.düşecek diye çok korktum".bir de beni tembihliyor sakın balkona sandalye koyma diye.
yahu ben zaten akşamın 8inde gelip hangi arada balkon sefası yapacağım.kendisi her yaz balkonda oturur,balkonda yatar.kendine söyle sen bunu
dikkatsizliği öldürecek beni
kaçkere defne yüzünü çizdirdi görmedi(hala defnenin yüzünde iz var),çocuğumun altı pişik oldu-ki hala defnenin kaka yaptığını anlamıyor.kaynım ya da kp kokuyu alıp çocuk kaka yapmış diyorlar da defnenin altını öyle yıkıyor-, allah korusun ya masadan düşseydi ne yapardım ben
rabbim bütün bebişleri korusun kazalardan belalardan
gecmıs olsun canım parmağın eskı halıne doner ınsallah
kv sızle bırlıkte değilmı nasıl 3 gun onceden kutladnz orayı anlamadım:26:
ah bu esler dıcem baska bısey dıyemıyorum
Supurge erken gelınce bızde söyledik hedıyesını verdık canım
Kuzum herşeye değersin 💝
hımm anladım canım az kaldı canım okulların kapanmasına bıraz daha dayan ama senın temmuza kadar devam demı
sorma cnm ya tam 1 saat uğraştım
düşün halimi
cnm keşke başka hemşire baksaydı birde
ay ben yerim bal böcüğünün elleme demesine
cnm zaten istemiyor ama eşime de bişey diyemiyor
alttan alttan bana gaz veriyor ama bende yemiyorum
ya düşünsene karşısında okul var.okulun 23 nisan etkinliğine defneyi götürüyor.ve okulun erkek olan beden eğitimi hocası durduk yerde "anacığım sen olmasan gelinin hali harap.nasıl çalışacaktı.allah senden razı olsun.genelde anneanneler bakar valla sen iyi bakıyorsun" der mi?
keşke ben bakmam artık dese
sen de anneler gününde kv den papara yemişsin.nedense yaranılmıyor.
ben anlamadım bu işi ya
keşke eşinle tartışmasaydın cnm
of ya bu kadınlar niye böyle yapıyor
ay ben de anlamadım cnm ya
ama içim nasıl yandı bi bilsen
kızlar dün ne olmuş biliyormusunuz, duyunca çok korktum
kv mutfakta pilav yapıyormuş.defne de yanındaymış.sonra kv nasıl daldıysa defne sandalyeye çıkmış,oradan masanın üzerine çıkmış
kv diyorki "birden gülme sesi geldi.niye gülüyor diye döndüm baktım ki masanın üstüne çıkmış.düşecek diye çok korktum".bir de beni tembihliyor sakın balkona sandalye koyma diye.
yahu ben zaten akşamın 8inde gelip hangi arada balkon sefası yapacağım.kendisi her yaz balkonda oturur,balkonda yatar.kendine söyle sen bunu
dikkatsizliği öldürecek beni
kaçkere defne yüzünü çizdirdi görmedi(hala defnenin yüzünde iz var),çocuğumun altı pişik oldu-ki hala defnenin kaka yaptığını anlamıyor.kaynım ya da kp kokuyu alıp çocuk kaka yapmış diyorlar da defnenin altını öyle yıkıyor-, allah korusun ya masadan düşseydi ne yapardım ben
rabbim bütün bebişleri korusun kazalardan belalardan
ıyıyım canım alp tuğra bı huysuz bı huzursuz bıkacgundur bı ağlamalar anlamadım gıttı normalde 1.30 2 gıbı uyuyodu bugunluk bırazonce uyuttum oğleden sonra kpss ye basvuru yapıcam ıslerım var
aynen bende sana katılıyorum canım herkesın yerı bellı olsa bı sorun yok ama gelde bunu erkeklere anlat
sorma cnm ya tam 1 saat uğraştım
düşün halimi
cnm keşke başka hemşire baksaydı birde
ay ben yerim bal böcüğünün elleme demesine
cnm zaten istemiyor ama eşime de bişey diyemiyor
alttan alttan bana gaz veriyor ama bende yemiyorum
ya düşünsene karşısında okul var.okulun 23 nisan etkinliğine defneyi götürüyor.ve okulun erkek olan beden eğitimi hocası durduk yerde "anacığım sen olmasan gelinin hali harap.nasıl çalışacaktı.allah senden razı olsun.genelde anneanneler bakar valla sen iyi bakıyorsun" der mi?
keşke ben bakmam artık dese
sen de anneler gününde kv den papara yemişsin.nedense yaranılmıyor.
ben anlamadım bu işi ya
keşke eşinle tartışmasaydın cnm
of ya bu kadınlar niye böyle yapıyor
ay ben de anlamadım cnm ya
ama içim nasıl yandı bi bilsen
biliyorum vnm ama takılmak istedim sanacanım kırılma hıc unuturmuyum senı alp ı uyutucaktım kucağımdaydı hızlı hızlı yazdım
buarada esın nezman gelıyo bayağdır yok heralde
canım haklısın ama bazen oyle bısey oluyokı alp tuprada anlık yapacağını yapıyo hangı arada yapıyo anlamıyorum bazen ama kv nın yınede cok cok dıkkat etmesı gerek
yok cnm adam nereden tanısınbeden hocasıda tanımıyo kvyi
ama oturup bunları söylüyo yani yuh artık yalanın bukadarınada pes diorummm:
Amin cnm allahım korusun hepsini
nilde bazen
yok diorum..
Ama dikkat etmek lazım..
çıkıtyo masaya güzellikle indiriyorum cnm annecim buraya çıkmak diorum
cnm biz buna sendurom yaşıoruz...
cnm merak etme benim kv de bana pek iyi davranmadıvalla hem suclu hem güçlü kadın hedıye de aldık yaranamadık paramızla laf yedık ıyı mı allah ıslah etsın ne deyım kı
kuzum herşeye değersin 💝
biliyorum vnm ama takılmak istedim sana
muhtemelen alp de sendroma girdi
yok cnm adam nereden tanısın
ilk defa orada görmüş adam
benim kv nin özelliği bu,söylemek istediklerini sanki ona başkası söylüyormuş gibi msj vermek istediklerine anlatır
cnm merak etme benim kv de bana pek iyi davranmadı
dün anlattım yaptıklarını
allah ıslah etsin diyorum
bir an önce de kaynım evlensin de yeni gelin gelsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?