2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar anneler gunune anneme de kv ye de supurge aldık. 3 gün önceden kv anneler gununu kutladık ve pazar gunu sehır dısına cıktık gezmek için o gelmedı geldıkkı surat 5 karıs Kv ne dese begenırsınız ben 30 -40 senedır maas alıyorum kımsenın parasına ıhtıyacım yok bı el öpsenız yeter dedı basımdan kaynar sular dokuldu. Esımde vardı yanımızda bende bu laf agır oldu dedım sadece. Sankı kutlamadık anneler gununu. Sonradan da esımle bı guzel bırbırımıze gırdık popoları donduk yattık. Galıp o maglup bız

Kuzum herşeye değersin 💝

Ben emmeyi biraksasa ben sutu buraktirman sanirim hemenck
sindide gece birkez emiyir

cnm çok geçmiş olsun...

Aaa canim benim gecmus olsun cok arasta vcom aglamiuor aras sabit kalmaktan tutulmaktam hic hoslanmuyor
bu arada tel ne zaman geliceek ki

kitaplarda cocuklarla evde yapabilcegimiz faliyetlee var canim

sağol tatlım ay tel işi hiç bilmiorum ama sinirim tavan yaptı artıkkkkk yeterrrr diorummm.

nebileyim fundamya herhalde özlüyolar ama defne birazda babaanneden hoşnut olmadığı için öyle yapıyo bence..

sağol cnm..

günaydın cnm oyyy kıyamam kuzuma ben
nildende damar bulunmuyo cnm bebek hemşireleri kan alıyo yada serom takabiliyo..

gecmıs olsun canım parmağın eskı halıne doner ınsallah
kv sızle bırlıkte değilmı nasıl 3 gun onceden kutladnz orayı anlamadım:26:
ah bu esler dıcem baska bısey dıyemıyorum

wavsum günaydın nasılsın cnm alp nasıl?

kızlar zaten eşler annelerini anne gibi eşlerini eş gibi tutsa hiç sorun kalmayacakta işte..

gunaydın kızlar gecmıs ne bırıkmıs oyle yahu gece okudum bıraz ama yazamadım

guldencım gecmıs olsun atlattınz asıyı darısı bızım basımıza

yasmın kotu olmus canım bosuna acı cekmıs yavrum

songul aras ın masallah dıslerı cok guzel ,hanı yazmsın ya aynaya bakıp ağlama takltlerı yapıyo dıye cok guldum buna akıllı bunlar cok fena
bızde de var sanrım 2 yas sendromu bıde memeye cooooooook duskunlestı 24 satt emse emer yanı

benı gecmıs olsun beyzaya ıns gecmtr kızarıklıklar gece gecmısı okudum bırazcık cok uykum vardı yazamadan cıktım canım

fatma kırılma canım yoğunluk olunca ınsan farkedemıyo bazen sen hep gel

nur ınsallah berra mamasını ıcerde ıyı gelır ona kan tahlıllerıde ıyı cıkmıs ıdrar vermısmıydı

beysal erdemın catlağı ne oldu duzeldımı nıye kustukı acaba bı ıyılesse yavrum

nuray yoksun canım

yenı gelen arkadslr hosgeldnz

unuttuğum olduysa kusura bakmayın kızlar

Ay ne gizel cnm bulup yedirebilmen

ay senin kiz bu sabah sendromda tavan yapmis
sorma cnm ya tam 1 saat uğraştım
düşün halimi

cnm keşke başka hemşire baksaydı birde
ay ben yerim bal böcüğünün elleme demesine

Oda cok ilginc mis kiz annesi bakar diye
ay insalla olay bir patlar
ay belli kadin bakmak istemiyor resmen
cnm zaten istemiyor ama eşime de bişey diyemiyor
alttan alttan bana gaz veriyor ama bende yemiyorum
ya düşünsene karşısında okul var.okulun 23 nisan etkinliğine defneyi götürüyor.ve okulun erkek olan beden eğitimi hocası durduk yerde "anacığım sen olmasan gelinin hali harap.nasıl çalışacaktı.allah senden razı olsun.genelde anneanneler bakar valla sen iyi bakıyorsun" der mi?
keşke ben bakmam artık dese

sen de anneler gününde kv den papara yemişsin.nedense yaranılmıyor.
ben anlamadım bu işi ya
keşke eşinle tartışmasaydın cnm
of ya bu kadınlar niye böyle yapıyor

ay ben de anlamadım cnm ya
ama içim nasıl yandı bi bilsen

kızlar zaten eşler annelerini anne gibi eşlerini eş gibi tutsa hiç sorun kalmayacakta işte..
onu yapabilen eşler çok az işte

beni unutmuşsun

kızlar dün ne olmuş biliyormusunuz, duyunca çok korktum
kv mutfakta pilav yapıyormuş.defne de yanındaymış.sonra kv nasıl daldıysa defne sandalyeye çıkmış,oradan masanın üzerine çıkmış
kv diyorki "birden gülme sesi geldi.niye gülüyor diye döndüm baktım ki masanın üstüne çıkmış.düşecek diye çok korktum".bir de beni tembihliyor sakın balkona sandalye koyma diye.
yahu ben zaten akşamın 8inde gelip hangi arada balkon sefası yapacağım.kendisi her yaz balkonda oturur,balkonda yatar.kendine söyle sen bunu
dikkatsizliği öldürecek beni
kaçkere defne yüzünü çizdirdi görmedi(hala defnenin yüzünde iz var),çocuğumun altı pişik oldu-ki hala defnenin kaka yaptığını anlamıyor.kaynım ya da kp kokuyu alıp çocuk kaka yapmış diyorlar da defnenin altını öyle yıkıyor-, allah korusun ya masadan düşseydi ne yapardım ben
rabbim bütün bebişleri korusun kazalardan belalardan

ıyıyım canım alp tuğra bı huysuz bı huzursuz bıkacgundur bı ağlamalar anlamadım gıttı normalde 1.30 2 gıbı uyuyodu bugunluk bırazonce uyuttum oğleden sonra kpss ye basvuru yapıcam ıslerım var
aynen bende sana katılıyorum canım herkesın yerı bellı olsa bı sorun yok ama gelde bunu erkeklere anlat

canım kırılma hıc unuturmuyum senı alp ı uyutucaktım kucağımdaydı hızlı hızlı yazdım
buarada esın nezman gelıyo bayağdır yok heralde
canım haklısın ama bazen oyle bısey oluyokı alp tuprada anlık yapacağını yapıyo hangı arada yapıyo anlamıyorum bazen ama kv nın yınede cok cok dıkkat etmesı gerek

gecmıs olsun canım parmağın eskı halıne doner ınsallah
kv sızle bırlıkte değilmı nasıl 3 gun onceden kutladnz orayı anlamadım:26:
ah bu esler dıcem baska bısey dıyemıyorum

Supurge erken gelınce bızde söyledik hedıyesını verdık canım

Kuzum herşeye değersin 💝

beden hocasıda tanımıyo kvyi
ama oturup bunları söylüyo yani yuh artık yalanın bukadarınada pes diorummm:

amin cnm allahım korusun hepsini
nilde bazen
yok diorum..
ama dikkat etmek lazım..

çıkıtyo masaya güzellikle indiriyorum cnm annecim buraya çıkmak diorum

cnm biz buna sendurom yaşıoruz...

Valla hem suclu hem güçlü kadın hedıye de aldık yaranamadık paramızla laf yedık ıyı mı Allah ıslah etsın ne deyım kı

Kuzum herşeye değersin 💝

biliyorum vnm ama takılmak istedim sana
muhtemelen alp de sendroma girdi
yok cnm adam nereden tanısın
ilk defa orada görmüş adam
benim kv nin özelliği bu,söylemek istediklerini sanki ona başkası söylüyormuş gibi msj vermek istediklerine anlatır

valla hem suclu hem güçlü kadın hedıye de aldık yaranamadık paramızla laf yedık ıyı mı allah ıslah etsın ne deyım kı

kuzum herşeye değersin 💝
cnm merak etme benim kv de bana pek iyi davranmadı
dün anlattım yaptıklarını
allah ıslah etsin diyorum
bir an önce de kaynım evlensin de yeni gelin gelsin diyorum

Amın bende dıyorum belkı ıkıncı gelınce bırıncının kıymetını anlarlar

Kuzum herşeye değersin 💝

kızlar hayırlı günler herkese
hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun eşim bu sene beni çok sasirtti hem.kendi hemde elif versin diye hediye almış çok mutlu etti beni
pazar akşamı anneme geçtik dunde oradaydık akşam geldik eve ablamlar falan.hepimiz toplandık eğlendik çok.güzeldi ve benim temizlik bugüne kaldı bugün evi temizliyirum yani gülden doğru tahmin
yeni arkadaslarimiz hosgelmisler afa gtirmisler
mdrcnn geçmiş olsun canım ablaminda serçe parmağının ucu kesilmisti parmak kendini yeniledi ama keşke bi dr falan gitseydin mikrop kapmasin ve kv yaptiklarinada üzülme sen esinle arani sıcak tut her zaman
funda defnenin yaptilarini okuyunca çok uzuluyorum bende ama onun geleceği için çalışıyorsun sonuçta ve kv yede pes diyorum yani
gülden nilime de bak sen ben diyen dillerini yerim onun
yasemin kiyamam ben zeynebime elleme diyen dillerini de yerim bizim.hastanede bile damar bulamiyorlar çocuğun canı yandigiyla kalıyor
karteinur canım ins mamayi ver berrak bu günlerde geçecek yıpratma kendini
wavscim alp napiyor bugün başvuru yapacakmissin hadi hayirlisi bakalım
beni elifte çilek kivi ve cikolata yediğinde vucudunda bi.kaç tane minik taneler cikiyor ve yüzünde de iki güne geçiyor ben de çok az veriyorum rahatsız etmesin diye
fatma sinavlar birer birer bitiyor Allah yardımcın olsun
betül erdem formundaymis gece ugrastirmis annesini
sibel evde durumlar nasıl
masalgibi ise gittiğimde elifte gündüz ememiyor hatta bi meme geceye kalıyor süt bekledikce daha doyurucu olurmus yaglanirmis diye duydum ben
bebeciklerimiz sendroma girmiş hadi ins sıkıntısız çabucak anlatırlar bu gunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…