- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.701
songülüm yarenciğin dersleri nasılöğretmenle ilgili varmı birdaha sıkıntı..
masalla cnm derslerı cok ıyı,,
öğretmenle arası sasılcak derecede ıyı hatta hergun elele çıkıyorlar
hadiya bak sen şu işe.
öğretmenle bi görüşmek gerekiormuş dememkki desene..
aman iyi olsunda cnm:
hani aras paşamın konuşması ..
arasın konuşma arpça haha cekemedım kuummaten anlaşılır bırsey yok anlatıyor ama ne olduğu bellı degıl
ama ılk fırsatta
yok canım ne yapıcaksın kı tele
problem neydı cnm
olsun ben anlarım sen o anlaşılmaz konuşmayı çek hesap soran paşam benim ha ha ha
akşamda nil kitap okuyo coştu
haicanım öylemiii diyorum nasıl gülüyo anlatamam
şebekkk..
valla dün bi whatsappa resim yükleyeym dedim ranoşun resmini sonra eşim halı saha maçına gitmişti meraklı ben nerdesin diye mesaj atacaktım rehbere girmedi sonra dedim kapatıp açayım kapattım ama açılmıyo sony ekranı geliyo sonra tekrar ekran kararıyo sonra tekrar sony yazyo kapanmıyoda bataryayı çıkarmazsan yanıp sönecek ekran
:))
aaa hadı ya
bence kullanım hatası yok
bu arada ısten nete gırebılıyornusun yuppı
evet öğleden sonra 2 ile 4 arası sadece izin yok :)) önceden bu da yoktu çok şükür :)
neyse ben gidiyorum ranoşuma görüşmek üzere öpüldün:)
esımde arascım bende aynı fıkırdeyım senınle ay nı dusunuyruz dıyor aras dha da coşuyor haha
cnm kızımın okul vaktı geldı ben kaçar ıyı tatıller
Teşekkür ederiz teyzesiohhh annekız maşallah size süpersiniz allahım korusun nazarlardan.
cnm dün perşembe olduğu için gelmemiştir songül ama bu ara çok yoğunum diyo bana 24 saat yetmiyo diyosu bugün..
kıyamam cnm yine takipte ol çok kötü olursa götür dr mutlaka ..
aynen cnm:
kıyamam ya umarım sorunsuz atlatırsınız cnm nasıl bişeymişki bu
yani belirtisi sadece isalmiydi
yoksa kanlı isalmiydi cnm.
bu arada salıncağınızı güle güle kullanın..
ohhhhh süperrrr:
şekerimmmmmm:
Teşekkür ederim canımMasallah sıze ana kız supersınız
Kuzum herşeye değersin 💝
Teşekkür ederiz teyzesiOy oy masalla size ana kiz
Geçmiş olsun canım. Inşallah ateş olmaz.Mdrcnn cok gecmis olsun canım cok üzüldüm ya Rabbim şifa versin en kisa zamanda inşallah.
Funda maşallah size çok tatlisiniz:)
Kızlar biz aşımızi iğnemizi vurulduk geldik. Cok agladi kuzum. Eve gelince ne olur olmaz diye surup verdim. Inşallah yükselmez ateşi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederiz teyzesigünaydın kızlar
mdrcnn geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda sen ne kadar korurssn koru engel olamıyorsun iste olacak olan oluyor
katreinir size de geçmiş olsun elifte ateslenmedi ins berra da ateslenmez kuzumu bu aralar hastalik çok yıprattı bunu es.geçsin inşallah sana da kolay gelsin hem drs hem dugun bence de en zoru kiyafet
funda masallah size ana kız çok guxelsiniz
guldencim nil odasına mi alışamadı acaba niye uyumadi
songül hnm nasılsınız
Teşekkür ederim canımgünaydın cnm nedenki acaba gün içeriisndeki yedikleri etkili olabişiyoır bak arada emirde öyle olunca hemen yediklerine bağlıyorum.
çok hoş olmuş canım iyi günlerde kullan saçlarını
Teşekkür ederim canım.canım sen ve defne cok tatlısınz
saclarında hos olmus
sımdıye kadar senı kackere gordum bılmyorum ama hepsınde cok değısıksın valla yolda gorsem tanıyamıcam:))
Teşekkür ederiz teyzesi.mdrcnn çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm dikkat etsen de etmesen de olacak olan oluyo rabbim dermansız dert vermesin inşallah
saçlar süper olmuş çok beğendim ama bişi sölim mi defnenin bakışlarını daha çok beğendim yaaa çok güzel bakmış yerim ben onu
bizden sana geçti desene wavssbiz gece çok kalkmıyoruz çok şükür ama sabah erkenden kalkıyo ya yarın cumartesi ve ben erken kalkmak istemiyorum arkadaş
Cnm belki rana da sendrom nedeniyle öyle davranmistir. Kadına kızmayın.artık ben de telefonu bozulanlar grubuna dahil edilebilirim :) dün gece bozuldu telefonum milattan önce kullandığım telefonumu aldım ve android özelliği olmadığı için forumu takip edemiyorum sinir oldum ama yapacak bişi yok, garantiye gönderdik 20 iş günü yazıyodu virüs bulaştırdım galiba iş arkadaşım o kadar kurcalarsan kaldırmaz o telefonu bak dediğim gibi oldu dedi bi de laf yedim:)
Rananın bakıcısıyla iki gün önce ufak bi sorun yaşadık ama sonra gönlünü aldım eşim benim haklı olduğumu söylese de ...
bakıcı ve eltisi yan yana oturuyorlar kızının 6 ay kınası varmış öğlen saat 1 buçukta mevlid-i şerif vardı neyse ben ranayı bıraktım gündüz 1 saat uyuttum dedi iyi dedim saat 3 ten sonra bi daha yatar.. normalde tek uykuya döndük aslında ama o gün uyumuş işte .. neyse saat 5 oldu gittim almaya ev kalabalık rana huysuz ne bana gelmek istiyo ne orda kalmak istiyo.. aldım eve gittik ve eve girmemizle birlikte hiç susmadı sürekli bi ağlama modu sürekli bişiler isteme.. vermeyince ısırma bacağıma kan oturtturdu.. eşim de bi ton laf söyledi uyutmamış doğru düzgün bakıcı madem bakamayacak başkasını bulalım vs.. tam sütünü içirecem yatıracam ama her zaman bayıla bayıla sütünü içen cadı istemiyo.. o sıra bakıcı aradı.. ben de o sinirle dedim bundan sonra sana misafir gelecekse ben işten izin alır ranayı alırım, çocuğun huyu değişmiş hiç susmuyo falan dedim.. işte ben çok üzüldüm siz gittikten sonra aklımdan çıkmadı rana dedi.. ben de çok mızırdanıyo zeynep abla sonra konuşuruz dedim tamam dedi kapattık.. biraz sert oldu yani soğuk konuştum hep
neyse bu sefer de içime sıkıntı oldu dedim kadının kalbini kırdım, eşim de inadına sen haklısın bakmak zorunda falan diyo hala ( takmadım bu ara yine kulaklar tıkandı duymuyorum) ranayı uyuttum güç bela aradım tekrar, gerçekten üzüldüm dedi. ben de senin kötü niyetli olmadığnıı biliyorum ama işte kusura bakma falan dedim kapattık ama hala içim sıkıntılı, ertesi akşam eşimi de aldım çaya gittik hiç konuşmadık o da ben de o konuyu gayet güleryüzlü karşıladı birlikte oturduk sohbet ettik saat 9 buçukta eve döndük ve içimi rahatlattım:)
Teşekkür ederiz teyzesiGecmis olsun canim zor bigun olmus sizin icin en ufak seydende hastalaniyolar ya nekadar dikjat etsekte olucak oldumu oluyo.Ben mesela erene cesme suyu iciriyorum bizde hazir sulari sevmiyoruz esimle asil onlar katkili geliyo ama tabi oranin sulari pismis sen haklisin hazir su icirmekte bursanin sulari temiz cok sukur.Salincaginizida gule gule kullanin gulusleri dunyaya bedel yaa insanin iici huzur doluyo onlar gulunce.parmaginda acaba ordaki hucrelerimi oldu ama hemen koydugunuz icin zamanla duzelicektir ins.
Masallah siz e iki guzelimiz varmis burda .
Odasina alismaya calisiyodur canim belki bide surekli sende gidiyosan yanina ondanmi oyle acaba.
Bu haldeki bi odada idim 3 gündür:) alerjim tavan yapmis durumda
Üyi geceler kızlar fatmacım hakkınızda hyırlı olsun cnm vardır herşeyde bi hayır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?