2012 kasım bebekleri büyüyor..

arasın konuşma arpça haha cekemedım kuummaten anlaşılır bırsey yok anlatıyor ama ne olduğu bellı degıl
ama ılk fırsatta

olsun ben anlarım sen o anlaşılmaz konuşmayı çek hesap soran paşam benim ha ha ha
akşamda nil kitap okuyo coştu
haicanım öylemiii diyorum nasıl gülüyo anlatamam
şebekkk..

yok canım ne yapıcaksın kı tele

problem neydı cnm

valla dün bi whatsappa resim yükleyeym dedim ranoşun resmini sonra eşim halı saha maçına gitmişti meraklı ben nerdesin diye mesaj atacaktım rehbere girmedi sonra dedim kapatıp açayım kapattım ama açılmıyo sony ekranı geliyo sonra tekrar ekran kararıyo sonra tekrar sony yazyo kapanmıyoda bataryayı çıkarmazsan yanıp sönecek ekran
:))

olsun ben anlarım sen o anlaşılmaz konuşmayı çek hesap soran paşam benim ha ha ha
akşamda nil kitap okuyo coştu
haicanım öylemiii diyorum nasıl gülüyo anlatamam
şebekkk..

esımde arascım bende aynı fıkırdeyım senınle ay nı dusunuyruz dıyor aras dha da coşuyor haha

aaa hadı ya
bence kullanım hatası yok
bu arada ısten nete gırebılıyornusun yuppı

Selam kizlar 3 gündür yazamadim arsivde çalıştım herkese iyi tatiller öpüyorum hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu haldeki bi odada idim 3 gündür:) alerjim tavan yapmis durumda

Eklentiler

• $1400856739038.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $1400856752481.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 22
Teşekkür ederiz teyzesi

Masallah sıze ana kız supersınız

Kuzum herşeye değersin 💝
Teşekkür ederim canım
Oy oy masalla size ana kiz
Teşekkür ederiz teyzesi

Geçmiş olsun canım. Inşallah ateş olmaz.
Teşekkür ederiz teyzesi
Teşekkür ederiz teyzesi
günaydın cnm nedenki acaba gün içeriisndeki yedikleri etkili olabişiyoır bak arada emirde öyle olunca hemen yediklerine bağlıyorum.

çok hoş olmuş canım iyi günlerde kullan saçlarını
Teşekkür ederim canım
canım sen ve defne cok tatlısınz
saclarında hos olmus
sımdıye kadar senı kackere gordum bılmyorum ama hepsınde cok değısıksın valla yolda gorsem tanıyamıcam:))
Teşekkür ederim canım.
Bilmem ki hep aynı gibiyim ama sen dışardan bakıyorsun. Senin dediğin doğru dur

Teşekkür ederiz teyzesi.

Cnm belki rana da sendrom nedeniyle öyle davranmistir. Kadına kızmayın.
Tel için Üzgünüm

Teşekkür ederiz teyzesi
Bu haldeki bi odada idim 3 gündür:) alerjim tavan yapmis durumda

Allah kolaylık versin canim

İyi aksamlar kizlar off moralim cok bozuk benimya esim isten cikmis aslinda son zamanlarda esimde memnun degildi mudurler falan degisince biraz kafalarina gore isten cikariyolar yerine tanidiklarini koyuyolar falan esimide kac kere yillik izne cikarmislardi hatta daha yeni cikarmislardi esim ozamanda tartismisti aslinda bicok calisani is yok diye izne cikarmislardi ama kimse sesini cikaramiyodu esimde bugunde morali bozuk pek is yerinde duzgun calismamis onlarda esimin tepkisini bildikleri icin cikisini vermisler kafam cok karisti ya ne dusuncem sasirdim yinede Allah baska dert vermesin.

Üyi geceler kızlar fatmacım hakkınızda hyırlı olsun cnm vardır herşeyde bi hayır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erenide uyaninca emzirmedim yarabandi yapistirip uf oldu dedim bakti falan ama neyseki cok ustelemedi ama sonra corba isitip yogurtla hazirladim annem yedircekti bende obur odaya gittim geldim yemiyomus benimde yuzume bakmiyo annemde emzirmedin diye kustu sana dedi pek yuz vermedi bana baska yemek hazirladim onuda yemedi yaa sasirdim bende baska seyler verdim sonra yavas yavas normale dondu neyseki yoksa korkmustum bana kustu diye simdi uyutuyorum ins.bu geceyide atlatiriz kolayca sonrasi kolay zaten.Bide annem sey anlatti bende 1bucuk yaslarindayken annemde ozaman beni ayirmis ben surekli emiyomusum hic yemek yemiyomusum halam beni almis evine goturmus 3gun orda kalmisim (eskiden oyle ayiriyolarmis) sonra halam beni biyere gotururken annem gormus dayanamamis bigetir cok ozledim en azindan bi yumurta pisirip yedireyim demis halam istememis ama annem bana yumurta pisirmis ama ben istememisim tavayi ittirmisim hep anneme kusmusum ozaman ya sonra halam tekrar goturmus beni heralde.erende bana kusucek diye korktum ama neyseki kuzum tepki gostermedi sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…