- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.661
günaydın canm elif nasıl?
bizimde öyle canım sadece sevdiği şeyler keçi boynuzu özü veriyormuusn , ilaç ne kullanıyorsunuz
günaydın canım sne ve beni bu ara çok yoğunusunuz güner yetmiyor yaz da geldi ya ondandır gecede sanırım fırsatın olmuyor bir kaç gece baktım kimsecikler yoktu(
inek sütümü canım devam sütümü . ben emire inek sütü verdiğim zaman kıvranıyor gazdan . o yüzden sadece devam sütü veriyrum
Aynnen öyle yemekte yedıremıyoruz sadece sevdığı seylerı yıyo o da meyve ve oatates kızartması
Kuzum herşeye değersin 💝
Ay kiyafetmi amanin zor isBizde de yapmaz inşallah canim yaa.
Ben de iyiyim gitmeden biraz dersleri halletmeye çalışıyorum. Dugunden bi hafta once sinav var. Evet canım az kaldi. Burada bisey yok da oraya gidince basliycak yoğunluk. daha kiyafet isleri var:) en zor kısım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gümaydın şekerim ne haber bakalım?
günaydın cnm geçmiş olsun ama şurup vermeye iyi yapmışsın nilve berra ateş konusunda çok hassaslar çünkü bizdede ateş olmadı umarım sizdede olmaz sorunsuz atlatırsınız cnm ama bende aşından gelince bikere carpol verdirmiştimç..
Ah canim banada ne dert olur ole seyler coxuk aslinda ruh hali oni gostermis inan bu tepkileri aras durduk yere bizede verebiliyot hemde cok amlamsoz zamanda sebepsiz
o yuzden kadinin cok ta sucli olduguni disunmuyorum
bak bakicinizin kiymetuni bilin neler duyuyoruz kirmayin teyzenizi
Ay tele uzuldum cnm benim.ki.ilk is gini yapilsi insalla seninkide hallolur cnm
Gecmis olsun canim zor bigun olmus sizin icin en ufak seydende hastalaniyolar ya nekadar dikjat etsekte olucak oldumu oluyo.Ben mesela erene cesme suyu iciriyorum bizde hazir sulari sevmiyoruz esimle asil onlar katkili geliyo ama tabi oranin sulari pismis sen haklisin hazir su icirmekte bursanin sulari temiz cok sukur.Salincaginizida gule gule kullanin gulusleri dunyaya bedel yaa insanin iici huzur doluyo onlar gulunce.Kızlar selam bugun cok yogun ve streslı bı gun gecırdım
Öğlen esım aradı ceyda kaka yapmıs tahlıle götürmüş kakası da gizli kan ve amip cıkmıs. Hemen cocuk doktorunu aradık beklemeden cocuk cerahına gıdın dedı. Hersey olabılır dedı dunya basıma yıkıldı resmen öyle kendımden gecmısım kı okuldab bıle ızın almadan cıktım yolda müdür yardımcısına haber verdım.
Cocuk cerrahı tahlıle baktı röntgen istedı röntgende ortaya cıktı bersey amıp keseleri vArmıs bagırsakta onlar kanama yapıyomus10 gün sürecek bı tedavı verdı. Eger ceyda fenalaSırsa kusmaya baslarsa keseler patlAmıs demekmıs hemen müdahale edılmesı gerekıyo hemen gelın dedı dıkkat edıcez ceydaya .
Neden oldugunu sordum herseyden olur dedı özellikle sudan ve yerden bıseyı agzına alıyosa ondan gecıyomus ceyda da sureklı bıldıgunu agzına koyuyo ve elazıgın suları hep pıs galıba banyo suyundan kaptı.
10 gun tedavı sonra kontrol var. Ceyda ıyı a101 salıncak gelmıstı babası onu almıs eve tavana monte ettık sallak aallak dıyıp duruyo :) bı gülüşü dünyaya bedel.
Allah herkesın yavrusunu kendıne bagıslasın
Bu arada parmagım iyi parca tuttu ama hala u parmak ucunu hıssetmıyorum
Kuzum herşeye değersin 💝
Iyi geceler kızlar
Eki Görüntüle 1125926
Masallah siz e iki guzelimiz varmis burda .
herkese günaydın kızlar:
nil akşam yine huzursuzdu şöyle derin derin uyumuyo
bakalım haftaya dr gidince onuda sorucam..
haklısın canım ama mesela dün hiç monoton uykusu yemeği herşeyi düzenli olunca o kadar uyumluydu ki hiç bir sıkıntı yaşamadık neyse ya olacak bunlar işte evlat benim olunca benim yaptığım yanlış değil başkasına kulp buluyorum:)
tele ben de çok üzüldüm uyuyamadım gece ya Allahtan külüstürüm duruyo o da olmasa hepten kalacam bu aralar telefon almam imkansız :)
Gecmis olsun canim zor bigun olmus sizin icin en ufak seydende hastalaniyolar ya nekadar dikjat etsekte olucak oldumu oluyo.Ben mesela erene cesme suyu iciriyorum bizde hazir sulari sevmiyoruz esimle asil onlar katkili geliyo ama tabi oranin sulari pismis sen haklisin hazir su icirmekte bursanin sulari temiz cok sukur.Salincaginizida gule gule kullanin gulusleri dunyaya bedel yaa insanin iici huzur doluyo onlar gulunce.parmaginda acaba ordaki hucrelerimi oldu ama hemen koydugunuz icin zamanla duzelicektir ins.
Odasina alismaya calisiyodur canim belki bide surekli sende gidiyosan yanina ondanmi oyle acaba.
gulden canım aynı bende sersem gıbıyım alp tuğrada bıkac gecedır huzursuz sureklı uyanıyo yanımıza alıyorum donup duruyo ve bu sabahta 7 de kalktı
ranayı ornek aldı sanırım:)
artık ben de telefonu bozulanlar grubuna dahil edilebilirim :) dün gece bozuldu telefonum milattan önce kullandığım telefonumu aldım ve android özelliği olmadığı için forumu takip edemiyorum sinir oldum ama yapacak bişi yok, garantiye gönderdik 20 iş günü yazıyodu virüs bulaştırdım galiba iş arkadaşım o kadar kurcalarsan kaldırmaz o telefonu bak dediğim gibi oldu dedi bi de laf yedim:)
Rananın bakıcısıyla iki gün önce ufak bi sorun yaşadık ama sonra gönlünü aldım eşim benim haklı olduğumu söylese de ...
bakıcı ve eltisi yan yana oturuyorlar kızının 6 ay kınası varmış öğlen saat 1 buçukta mevlid-i şerif vardı neyse ben ranayı bıraktım gündüz 1 saat uyuttum dedi iyi dedim saat 3 ten sonra bi daha yatar.. normalde tek uykuya döndük aslında ama o gün uyumuş işte .. neyse saat 5 oldu gittim almaya ev kalabalık rana huysuz ne bana gelmek istiyo ne orda kalmak istiyo.. aldım eve gittik ve eve girmemizle birlikte hiç susmadı sürekli bi ağlama modu sürekli bişiler isteme.. vermeyince ısırma bacağıma kan oturtturdu.. eşim de bi ton laf söyledi uyutmamış doğru düzgün bakıcı madem bakamayacak başkasını bulalım vs.. tam sütünü içirecem yatıracam ama her zaman bayıla bayıla sütünü içen cadı istemiyo.. o sıra bakıcı aradı.. ben de o sinirle dedim bundan sonra sana misafir gelecekse ben işten izin alır ranayı alırım, çocuğun huyu değişmiş hiç susmuyo falan dedim.. işte ben çok üzüldüm siz gittikten sonra aklımdan çıkmadı rana dedi.. ben de çok mızırdanıyo zeynep abla sonra konuşuruz dedim tamam dedi kapattık.. biraz sert oldu yani soğuk konuştum hep
neyse bu sefer de içime sıkıntı oldu dedim kadının kalbini kırdım, eşim de inadına sen haklısın bakmak zorunda falan diyo hala ( takmadım bu ara yine kulaklar tıkandı duymuyorum) ranayı uyuttum güç bela aradım tekrar, gerçekten üzüldüm dedi. ben de senin kötü niyetli olmadığnıı biliyorum ama işte kusura bakma falan dedim kapattık ama hala içim sıkıntılı, ertesi akşam eşimi de aldım çaya gittik hiç konuşmadık o da ben de o konuyu gayet güleryüzlü karşıladı birlikte oturduk sohbet ettik saat 9 buçukta eve döndük ve içimi rahatlattım:)
Tabi kuzum sen huyunu daha iyi bilirsin
neyse sorun cikmamis
ay bende ole oluyorumsenin telin garabti var ama kuzum dimi
canım ben.bi.ara keci sütünden yoğurt yapıp yrdiriyordum elife çok huzursuz uyuyordu agirmi geliyordu bilmiyorum sen verme bi kaç gün daha bi dene bakalım belki de o rahatsız ettti çocuğu
günaydın canım iyiyiz çok şükür uyuyor elif aslında benimde işlerim var ama buraya takılıyorum iste
sen nasılsın emir nasıl
iştahı biraz düzeldi mu
var canım 2 yıl garantisi var ki bir yılı dolmadı bile gönderdi bugün eşim gün sayıyorum bakalım sorun inşallah benden çıkmaz olmazsa yenisini göndersinler diyorum eşime
Katreinur gecmis olsun canim asiyi atlatmissiniz sizde ins.ateste olmaz.
Songul hakketen bu aralar cok yoksun ya arada gel biseyler yaz gerci yogunmussun musait olsan yazarsin eminim ins.yakin zamanda eskisi gibi gelirsin.
Masalgibi asya nasil canim pisiginde degisiklik varmi geciyomu biraz.
Cvr sagol canim evet annem geldi artik sonunda rahatladim biraz.Emirde bisey yemiyomus uzuldum canim ya cocuklar illaki etkileniyo hastaliktan bizimkide asidan beri ogle uykularini kisaltti ya ins.duzelirler artik.
gulden canım aynı bende sersem gıbıyım alp tuğrada bıkac gecedır huzursuz sureklı uyanıyo yanımıza alıyorum donup duruyo ve bu sabahta 7 de kalktı
ranayı ornek aldı sanırım:)
mdrcnn çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm dikkat etsen de etmesen de olacak olan oluyo rabbim dermansız dert vermesin inşallah
saçlar süper olmuş çok beğendim ama bişi sölim mi defnenin bakışlarını daha çok beğendim yaaa çok güzel bakmış yerim ben onu
bizden sana geçti desene wavssbiz gece çok kalkmıyoruz çok şükür ama sabah erkenden kalkıyo ya yarın cumartesi ve ben erken kalkmak istemiyorum arkadaş
artık ben de telefonu bozulanlar grubuna dahil edilebilirim :) dün gece bozuldu telefonum milattan önce kullandığım telefonumu aldım ve android özelliği olmadığı için forumu takip edemiyorum sinir oldum ama yapacak bişi yok, garantiye gönderdik 20 iş günü yazıyodu virüs bulaştırdım galiba iş arkadaşım o kadar kurcalarsan kaldırmaz o telefonu bak dediğim gibi oldu dedi bi de laf yedim:)
Rananın bakıcısıyla iki gün önce ufak bi sorun yaşadık ama sonra gönlünü aldım eşim benim haklı olduğumu söylese de ...
bakıcı ve eltisi yan yana oturuyorlar kızının 6 ay kınası varmış öğlen saat 1 buçukta mevlid-i şerif vardı neyse ben ranayı bıraktım gündüz 1 saat uyuttum dedi iyi dedim saat 3 ten sonra bi daha yatar.. normalde tek uykuya döndük aslında ama o gün uyumuş işte .. neyse saat 5 oldu gittim almaya ev kalabalık rana huysuz ne bana gelmek istiyo ne orda kalmak istiyo.. aldım eve gittik ve eve girmemizle birlikte hiç susmadı sürekli bi ağlama modu sürekli bişiler isteme.. vermeyince ısırma bacağıma kan oturtturdu.. eşim de bi ton laf söyledi uyutmamış doğru düzgün bakıcı madem bakamayacak başkasını bulalım vs.. tam sütünü içirecem yatıracam ama her zaman bayıla bayıla sütünü içen cadı istemiyo.. o sıra bakıcı aradı.. ben de o sinirle dedim bundan sonra sana misafir gelecekse ben işten izin alır ranayı alırım, çocuğun huyu değişmiş hiç susmuyo falan dedim.. işte ben çok üzüldüm siz gittikten sonra aklımdan çıkmadı rana dedi.. ben de çok mızırdanıyo zeynep abla sonra konuşuruz dedim tamam dedi kapattık.. biraz sert oldu yani soğuk konuştum hep
neyse bu sefer de içime sıkıntı oldu dedim kadının kalbini kırdım, eşim de inadına sen haklısın bakmak zorunda falan diyo hala ( takmadım bu ara yine kulaklar tıkandı duymuyorum) ranayı uyuttum güç bela aradım tekrar, gerçekten üzüldüm dedi. ben de senin kötü niyetli olmadığnıı biliyorum ama işte kusura bakma falan dedim kapattık ama hala içim sıkıntılı, ertesi akşam eşimi de aldım çaya gittik hiç konuşmadık o da ben de o konuyu gayet güleryüzlü karşıladı birlikte oturduk sohbet ettik saat 9 buçukta eve döndük ve içimi rahatlattım:)
Ay kiyafetmi amanin zor is
sen kapaliydim acikmi.canim
yaz geldi malum yazliklarda ben zorlaniyorum
Iyi hayatim senfen nbr bugun esim erken gitti sizinimmm
haklısın canım ama mesela dün hiç monoton uykusu yemeği herşeyi düzenli olunca o kadar uyumluydu ki hiç bir sıkıntı yaşamadık neyse ya olacak bunlar işte evlat benim olunca benim yaptığım yanlış değil başkasına kulp buluyorum:)
tele ben de çok üzüldüm uyuyamadım gece ya Allahtan külüstürüm duruyo o da olmasa hepten kalacam bu aralar telefon almam imkansız :)
Gecmis olsun canim zor bigun olmus sizin icin en ufak seydende hastalaniyolar ya nekadar dikjat etsekte olucak oldumu oluyo.Ben mesela erene cesme suyu iciriyorum bizde hazir sulari sevmiyoruz esimle asil onlar katkili geliyo ama tabi oranin sulari pismis sen haklisin hazir su icirmekte bursanin sulari temiz cok sukur.Salincaginizida gule gule kullanin gulusleri dunyaya bedel yaa insanin iici huzur doluyo onlar gulunce.parmaginda acaba ordaki hucrelerimi oldu ama hemen koydugunuz icin zamanla duzelicektir ins.
Odasina alismaya calisiyodur canim belki bide surekli sende gidiyosan yanina ondanmi oyle acaba.
Bizde hep cesme suyu iceruz
8 aydan beride kaynatmiyirum
sakafyada su cesmeden icilir(faturada ole yaziyor)
Oy oy benimde is cok ama yapasim yok
Evet canim ya iyi gelicek ins.hatta bu aksamdan gitmek istiyorum sinemaya ama neyse annemi ilk gunden yalniz birakmayalim artik yarin gideriz nasip olursa.gozunaydın canım erenı annene bırakıp kacamak yapın esınle ıyı gelır
Bizde hep cesme suyu iceruz
8 aydan beride kaynatmiyirum
sakafyada su cesmeden icilir(faturada ole yaziyor)
ay bilmiorum cnm ama çok zor oluyo gerçkten gece gece atta diyo ya ha ha çok komşik..
ha ha ha bende istemiyorum ama erken kalkmayı yapacak bişey yok
ranamla nile perde falan kar etmiyo..
cnm bide o 20 iş günü yani 1 ay kadar offf ben telefonsuz kalmıltım biliyosun ay çok zor gerçekten yaaaa:
bakıcı olayına gelince
cnm şu bi kerçek kimse senin kadar iyi bakamıyo evet aynı sorunlar bizdede oluyo ama işte birinden kaynaklı olunca insan kızmadan duramamıyo
ama kızlara katılıyorum en azından çocuklarımız sevgiyle bakılıyolar bu çok önemli bşey ve bakıcı deyiştirmemekte öyle cnm..
öyle eşlerin dediği gibi olmuyo yani bulay..
en iyisini yapmışsın..
ohh ohhh çok sevindim şekerimmm:
ay çok zor telsizlik cnm sorma ..
ha ha ha
fatmacım ben odadan çıkmıyorumki :
bizdede malesef çeşme suları içilemiyo hazır içiyoruz bizde
ama şimdi arıtıcı alıcam öyle içicez..
yapmayın boşverin gelin sohpet edelim he he he:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?