2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tatlim aksam esim vardi onceki aksam annem
Ondan oncede aksamda aras 11 de bir kalkti ta gece iki dw uyudu yoksa gece kacirmam malum

Ay kiyafetmi amanin zor is
sen kapaliydim acikmi.canim
yaz geldi malum yazliklarda ben zorlaniyorum

Iyi hayatim senfen nbr bugun esim erken gitti sizinimmm

haklısın canım ama mesela dün hiç monoton uykusu yemeği herşeyi düzenli olunca o kadar uyumluydu ki hiç bir sıkıntı yaşamadık neyse ya olacak bunlar işte evlat benim olunca benim yaptığım yanlış değil başkasına kulp buluyorum:)

tele ben de çok üzüldüm uyuyamadım gece ya Allahtan külüstürüm duruyo o da olmasa hepten kalacam bu aralar telefon almam imkansız :)

Gecmis olsun canim zor bigun olmus sizin icin en ufak seydende hastalaniyolar ya nekadar dikjat etsekte olucak oldumu oluyo.Ben mesela erene cesme suyu iciriyorum bizde hazir sulari sevmiyoruz esimle asil onlar katkili geliyo ama tabi oranin sulari pismis sen haklisin hazir su icirmekte bursanin sulari temiz cok sukur.Salincaginizida gule gule kullanin gulusleri dunyaya bedel yaa insanin iici huzur doluyo onlar gulunce.parmaginda acaba ordaki hucrelerimi oldu ama hemen koydugunuz icin zamanla duzelicektir ins.

Masallah siz e iki guzelimiz varmis burda .
herkese günaydın kızlar:
nil akşam yine huzursuzdu şöyle derin derin uyumuyo
bakalım haftaya dr gidince onuda sorucam..

Odasina alismaya calisiyodur canim belki bide surekli sende gidiyosan yanina ondanmi oyle acaba.

Tabi kuzum sen huyunu daha iyi bilirsin
neyse sorun cikmamis

ay bende ole oluyorumsenin telin garabti var ama kuzum dimi

Bizde hep cesme suyu iceruz
8 aydan beride kaynatmiyirum

sakafyada su cesmeden icilir(faturada ole yaziyor)

çok da uzunmus zamanı canım ya ins daha kısa surede hallaederler tel
iste insan kendi almayınca ufak bi olumsuzlukta hemen hata ariyor aslında aynı şeyler bizdede olabiliyor sen iyi yapmışsın canım gönlünü almakla kadının onlar rananin çok seviyor

Tabi kuzum sen huyunu daha iyi bilirsin
neyse sorun cikmamis

ay bende ole oluyorumsenin telin garabti var ama kuzum dimi

var canım 2 yıl garantisi var ki bir yılı dolmadı bile gönderdi bugün eşim gün sayıyorum bakalım sorun inşallah benden çıkmaz olmazsa yenisini göndersinler diyorum eşime

Oy oy benimde is cok ama yapasim yok

Katreinur gecmis olsun canim asiyi atlatmissiniz sizde ins.ateste olmaz.

Songul hakketen bu aralar cok yoksun ya arada gel biseyler yaz gerci yogunmussun musait olsan yazarsin eminim ins.yakin zamanda eskisi gibi gelirsin.

Masalgibi asya nasil canim pisiginde degisiklik varmi geciyomu biraz.

Cvr sagol canim evet annem geldi artik sonunda rahatladim biraz.Emirde bisey yemiyomus uzuldum canim ya cocuklar illaki etkileniyo hastaliktan bizimkide asidan beri ogle uykularini kisaltti ya ins.duzelirler artik.

Sorma kuzum ya
aklim burda ama anlattigim gibi iste

gulden canım aynı bende sersem gıbıyım alp tuğrada bıkac gecedır huzursuz sureklı uyanıyo yanımıza alıyorum donup duruyo ve bu sabahta 7 de kalktı
ranayı ornek aldı sanırım:)

ay bilmiorum cnm ama çok zor oluyo gerçkten gece gece atta diyo ya ha ha çok komşik..

ha ha ha bende istemiyorum ama erken kalkmayı yapacak bişey yok
ranamla nile perde falan kar etmiyo..

cnm bide o 20 iş günü yani 1 ay kadar offf ben telefonsuz kalmıltım biliyosun ay çok zor gerçekten yaaaa:
bakıcı olayına gelince
cnm şu bi kerçek kimse senin kadar iyi bakamıyo evet aynı sorunlar bizdede oluyo ama işte birinden kaynaklı olunca insan kızmadan duramamıyo
ama kızlara katılıyorum en azından çocuklarımız sevgiyle bakılıyolar bu çok önemli bşey ve bakıcı deyiştirmemekte öyle cnm..
öyle eşlerin dediği gibi olmuyo yani bulay..

en iyisini yapmışsın..

Ay kiyafetmi amanin zor is
sen kapaliydim acikmi.canim
yaz geldi malum yazliklarda ben zorlaniyorum

Iyi hayatim senfen nbr bugun esim erken gitti sizinimmm

ohh ohhh çok sevindim şekerimmm:

ay çok zor telsizlik cnm sorma ..

ha ha ha
fatmacım ben odadan çıkmıyorumki :

bizdede malesef çeşme suları içilemiyo hazır içiyoruz bizde
ama şimdi arıtıcı alıcam öyle içicez..

Oy oy benimde is cok ama yapasim yok

yapmayın boşverin gelin sohpet edelim he he he:)

gozunaydın canım erenı annene bırakıp kacamak yapın esınle ıyı gelır
Evet canim ya iyi gelicek ins.hatta bu aksamdan gitmek istiyorum sinemaya ama neyse annemi ilk gunden yalniz birakmayalim artik yarin gideriz nasip olursa.

bizim sularda temiz neyseki canim alissinlar normal suya bana hazir sular katkili geliyo zaten cesme sularinida dezenfekte ediyolar temiz temiz iciyoruz.

Ozcanan tel.in bozulmus seninde canin noluyo boyle bu tellere ya sirayla bozuluyolar ins.kisa zamanda gelir.bakici konusundada iyi yapmissin yine gonlunu almakla ogun sanssizlik olmus sende kizmakta haklisin ama olsun boyle ufak seyleri alttan almak lazim neyseki tatliya baglanmis cok sevindim.

Aaa evet sen neden taktirmadin mi
hemde bir temsilci olatak olmadi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…