- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.721
mdrcnn çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm dikkat etsen de etmesen de olacak olan oluyo rabbim dermansız dert vermesin inşallah
saçlar süper olmuş çok beğendim ama bişi sölim mi defnenin bakışlarını daha çok beğendim yaaa çok güzel bakmış yerim ben onu
bizden sana geçti desene wavssbiz gece çok kalkmıyoruz çok şükür ama sabah erkenden kalkıyo ya yarın cumartesi ve ben erken kalkmak istemiyorum arkadaş
keşke arası örnek alsaydi alp dimi
nasılsın canım alp mizmizmi gene
İyi aksamlar kizlar off moralim cok bozuk benimya esim isten cikmis aslinda son zamanlarda esimde memnun degildi mudurler falan degisince biraz kafalarina gore isten cikariyolar yerine tanidiklarini koyuyolar falan esimide kac kere yillik izne cikarmislardi hatta daha yeni cikarmislardi esim ozamanda tartismisti aslinda bicok calisani is yok diye izne cikarmislardi ama kimse sesini cikaramiyodu esimde bugunde morali bozuk pek is yerinde duzgun calismamis onlarda esimin tepkisini bildikleri icin cikisini vermisler kafam cok karisti ya ne dusuncem sasirdim yinede Allah baska dert vermesin.
İyi aksamlar kizlar off moralim cok bozuk benimya esim isten cikmis aslinda son zamanlarda esimde memnun degildi mudurler falan degisince biraz kafalarina gore isten cikariyolar yerine tanidiklarini koyuyolar falan esimide kac kere yillik izne cikarmislardi hatta daha yeni cikarmislardi esim ozamanda tartismisti aslinda bicok calisani is yok diye izne cikarmislardi ama kimse sesini cikaramiyodu esimde bugunde morali bozuk pek is yerinde duzgun calismamis onlarda esimin tepkisini bildikleri icin cikisini vermisler kafam cok karisti ya ne dusuncem sasirdim yinede Allah baska dert vermesin.
Oyle canim ama 7yildir orda calisiyodu ben tanidim taniyali ordaydi zaten ins.hayirlisi artik ne diyeyim.uzuldum canım
hakkınzda hayırlısı artık onsallah esın hemen ıs bulıur
ozel sektorun kımseye eyvallahı yokkı bırı goder bırı gelır
Uzuldum cnm adaletsız ıs yapanlar Allaha havale...
Isten cıkardıgımız ınsan evıne cocuguna ekmek parası göturmek ıcın calısıyo dıye dusunmezler mı??
Hakkınızda hayırlısı olsun bır kapıyı kapatan Allah öburunu acar ıns..
Erenı memeden ayırmak da duygusallık dısında sıkıntısız gecer ıns..
Oyle canim ama 7yildir orda calisiyodu ben tanidim taniyali ordaydi zaten ins.hayirlisi artik ne diyeyim.
Cok sukur en azindan kira verip zor durumdada degiliz canim Allah buyuk baska is bulur nasil olsa ama iste insan uzuluyo yinede.
Erende ins.kolay alisirya onun icin kolay olursa benim icinde oyle olur.
Bugun kres gezısındeydık sehır dısında oyun ulkesı dıye guzel bır yere goturduler bızı
Cocukların sevıncı gorulmeye degerdı beyza bayıldı hava bır actı bır kapattı az yagmur yagdı ama enerjılerını yınede ıyıce bosalttılar kapalı oyun alanıda vardı
Bızede peslerınde kosmaktan tatlı bır yorgunluk kaldı:)
Beyza cok sasırttı benı yasına gore cok yuksek kaydıraklar vardı buyukler ıcın falan ben korktum kaymaya ama o cok eglencelı deyıp babasıyla kaydı kac kez:)
Nıda kendı kafasına gore takıldı canı ısterse oynadı cımlerde kosmak tırmanmak trambolınde zıplamak yasına gore olanların cogunu denedı yıne
Eve donus dendıgınde hıcbırı ıstemedı tabı ama yorgunluktan otobuste %80 i uyukaldı:)
Oyle canim ama 7yildir orda calisiyodu ben tanidim taniyali ordaydi zaten ins.hayirlisi artik ne diyeyim.
Cok sukur en azindan kira verip zor durumdada degiliz canim Allah buyuk baska is bulur nasil olsa ama iste insan uzuluyo yinede.
Erende ins.kolay alisirya onun icin kolay olursa benim icinde oyle olur.
evet canım sızden gectı ama ben bundan hıc memnun değilim
bugunde uyku saatı doğal olarak değiştı kafasına gore kalkıyo yatıyo
ınsallah rana bukez gec kalkar
Erenide uyaninca emzirmedim yarabandi yapistirip uf oldu dedim bakti falan ama neyseki cok ustelemedi ama sonra corba isitip yogurtla hazirladim annem yedircekti bende obur odaya gittim geldim yemiyomus benimde yuzume bakmiyo annemde emzirmedin diye kustu sana dedi pek yuz vermedi bana baska yemek hazirladim onuda yemedi yaa sasirdim bende baska seyler verdim sonra yavas yavas normale dondu neyseki yoksa korkmustum bana kustu diye simdi uyutuyorum ins.bu geceyide atlatiriz kolayca sonrasi kolay zaten.Bide annem sey anlatti bende 1bucuk yaslarindayken annemde ozaman beni ayirmis ben surekli emiyomusum hic yemek yemiyomusum halam beni almis evine goturmus 3gun orda kalmisim (eskiden oyle ayiriyolarmis) sonra halam beni biyere gotururken annem gormus dayanamamis bigetir cok ozledim en azindan bi yumurta pisirip yedireyim demis halam istememis ama annem bana yumurta pisirmis ama ben istememisim tavayi ittirmisim hep anneme kusmusum ozaman ya sonra halam tekrar goturmus beni heralde.erende bana kusucek diye korktum ama neyseki kuzum tepki gostermedi sonra.
Oh ne huzel bir gun mus ole cnm cok sevimdim adinizia
beyzanin cildu henuz tam gecmemis acaba tetilleyen ne ki
Evet canim kapaliyim ben de hem de cok kapali hahaha:))Ay kiyafetmi amanin zor is
sen kapaliydim acikmi.canim
yaz geldi malum yazliklarda ben zorlaniyorum
Iyi hayatim senfen nbr bugun esim erken gitti sizinimmm
Ama ama siz cok sanslisiniz. Bizim sular da mikroplu ve hazir sular beni hicc kesmiyorBizde hep cesme suyu iceruz
8 aydan beride kaynatmiyirum
sakafyada su cesmeden icilir(faturada ole yaziyor)
Nasil bi aritmaymis o merak ettim bakama ama param yoktu şekerim
ama bizim artıtıcı gerçekten çok süper dünyada ilk 5teyiz söylemesi ayıp :::):):)
tehtitmi ha ha ha ha
sevindim şekerimmmm
Canım cok üzüldüm yaa. Inşallah en kısa zamanda is bulur. Sizin icin daha hayirli olan bi is cikar inşallah.İyi aksamlar kizlar off moralim cok bozuk benimya esim isten cikmis aslinda son zamanlarda esimde memnun degildi mudurler falan degisince biraz kafalarina gore isten cikariyolar yerine tanidiklarini koyuyolar falan esimide kac kere yillik izne cikarmislardi hatta daha yeni cikarmislardi esim ozamanda tartismisti aslinda bicok calisani is yok diye izne cikarmislardi ama kimse sesini cikaramiyodu esimde bugunde morali bozuk pek is yerinde duzgun calismamis onlarda esimin tepkisini bildikleri icin cikisini vermisler kafam cok karisti ya ne dusuncem sasirdim yinede Allah baska dert vermesin.
Seni gece burada gormek ne güzel guldencim. Iyi geceler sana da.Üyi geceler kızlar fatmacım hakkınızda hyırlı olsun cnm vardır herşeyde bi hayır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugun kres gezısındeydık sehır dısında oyun ulkesı dıye guzel bır yere goturduler bızı
Cocukların sevıncı gorulmeye degerdı beyza bayıldı hava bır actı bır kapattı az yagmur yagdı ama enerjılerını yınede ıyıce bosalttılar kapalı oyun alanıda vardı
Bızede peslerınde kosmaktan tatlı bır yorgunluk kaldı:)
Beyza cok sasırttı benı yasına gore cok yuksek kaydıraklar vardı buyukler ıcın falan ben korktum kaymaya ama o cok eglencelı deyıp babasıyla kaydı kac kez:)
Nıda kendı kafasına gore takıldı canı ısterse oynadı cımlerde kosmak tırmanmak trambolınde zıplamak yasına gore olanların cogunu denedı yıne
Eve donus dendıgınde hıcbırı ıstemedı tabı ama yorgunluktan otobuste %80 i uyukaldı:)
Songul nasılsın cnm senle bana gunler yetmez oldu:)
Guzel bı gundu evet gece bırde yatıp sabah yedıde kalksamda uyku gözumden aksada suan mutfak ve dag gıbı bır utu benı beklesede yarın alısverıs yapılması mecbur oldugunu dusunsemde cunku pazartesı ıcın valız hazırlamam gereksede:))
Beyzanın kasıntıyı ne tetıklıyo cozemedık cnm ya ıyılessede tahlıl sart görunuyo..
Evet canim kapaliyim ben de hem de cok kapali hahaha:))
Bakalim inşallah istedigim gibi bisey bulurum. Ne istiyorum onu da bilmiyorum gerci de.
Ama ama siz cok sanslisiniz. Bizim sular da mikroplu ve hazir sular beni hicc kesmiyor
Nasil bi aritmaymis o merak ettim bak
Canım cok üzüldüm yaa. Inşallah en kısa zamanda is bulur. Sizin icin daha hayirli olan bi is cikar inşallah.
Seni gece burada gormek ne güzel guldencim. Iyi geceler sana da.
Ohh maşallah ne güzel eglenmisler çocuklar. Bi an cocuk olmak istedim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fatmacım bu geceyi kolay gecirirsiniz inşallah. Ben de merakla bekliyorum neler yasayacaksiniz acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim cok kapali bayn:)
Aslinda cok slk feraceler var direk ole giyisin olmazmiki
Soyle hafuften isli falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?