2012 kasım bebekleri büyüyor..

gozunaydın canım erenı annene bırakıp kacamak yapın esınle ıyı gelır
Evet canim ya iyi gelicek ins.hatta bu aksamdan gitmek istiyorum sinemaya ama neyse annemi ilk gunden yalniz birakmayalim artik yarin gideriz nasip olursa.
Bizde hep cesme suyu iceruz
8 aydan beride kaynatmiyirum

sakafyada su cesmeden icilir(faturada ole yaziyor)
bizim sularda temiz neyseki canim alissinlar normal suya bana hazir sular katkili geliyo zaten cesme sularinida dezenfekte ediyolar temiz temiz iciyoruz.

Ozcanan tel.in bozulmus seninde canin noluyo boyle bu tellere ya sirayla bozuluyolar ins.kisa zamanda gelir.bakici konusundada iyi yapmissin yine gonlunu almakla ogun sanssizlik olmus sende kizmakta haklisin ama olsun boyle ufak seyleri alttan almak lazim neyseki tatliya baglanmis cok sevindim.

gulden canım aynı bende sersem gıbıyım alp tuğrada bıkac gecedır huzursuz sureklı uyanıyo yanımıza alıyorum donup duruyo ve bu sabahta 7 de kalktı
ranayı ornek aldı sanırım:)

Ay kiyafetmi amanin zor is
sen kapaliydim acikmi.canim
yaz geldi malum yazliklarda ben zorlaniyorum

Iyi hayatim senfen nbr bugun esim erken gitti sizinimmm

Bizde hep cesme suyu iceruz
8 aydan beride kaynatmiyirum

sakafyada su cesmeden icilir(faturada ole yaziyor)

Oy oy benimde is cok ama yapasim yok

Gulden hatun nerwlerde

burdaaaaaaaaaaaaa:
Kimsede yazmiyor sansima bende isime doneyim.baru
arada bakarim

hayırrrrr geldimmm gitmeeeee:

Evwt cnm beklemis suda mikrop uredini dusunuyorim

tatlım olur böyle şeyler takma kafana şimdi kendi evinde çocuğa baktığı için çokda mudahale edemezsin. aslında evinizde yakın neden senin evinde bakmıyor? böylesi rana için daha iyi olmazmı oyun için filan kendi evine götürür arada o ayrı ama ağırlık siizn evde olsa .

gönlünü alman hoş olmuş cnm tabiki kalp kırmaya değcek bir konu değil ama işte seni anlıyorum anne olunca ve gözün görmeyince insna pirpirikleniyor.

ah tel bozulunca çok sıkıntı canm ya benimkinede virus girmiş herhalde hep bu internetten oluyor bazen saçmalıyo telefon

Arasta ishal oluyor tej devam sutu yariyor kuzuma
canım ya sonrasında hiç alışmazlarsa inek sütüne

bak doğru söylüyorsun aslında
özcenenanım neden sizde bakmıyo bakıcı
pedegoklarda çocuğun
kendi evinde bakılmamısının daha iyi olduğunu söylüyolar aslında şartlar uygunsa tabi..
nil maşallah hertür sütü içiyo hemde şeker bal falan koymuyoruz ama gazmı yapıyo onu çözmem lazım..

Gecenlerde cilek almistik eren bi tadina bakti yuzunu burusturup atmisti cilegi bidahada yemedi kesinlikle zaten bizde hormonlu diye normalde almiyoruz bugun annem bahceden toplayip getirmis cilek erene yikayip vermis mutfakta baktim elinde yiyyip duruyo sonra kaseye koyup cileklerden oturttuk oyle yedi bitirdi bayasini annemde bana inanmiyo hani cilek yemiyodu diyo bende dedim onlara bosuna kucuk gurme demiyolar anlamis organik oldugunu ondan yiyyo. yumurtada getirmis erene annem artik organik organik yer pasam.

Bu arada karar verdim kizlar eren uyuyo simdi uyandiginda yarabandi yapistirip uf oldu diycem ve gecede emzirmiycem ama boyle diyince icime bisey coktu sanki yaa cok duygulandim belki uyaninca son kez emzirip geceden itibaren biraktiririm.:-(

Ama zaten inek sutu ki

Ay ciddimisin
ay dusumdukce heyecan ediyorum ay aras degolde ben sanirim.biraktirmaktan com etkilencem
hic aklima gelmexdi iki yasina jadar emzirmek

ohhohh eren paşayada baksen biliyo organiğide..
bu arada hayırlı olsun cnm ins istediğin gibi gider allah yardımcın olsun..
zor işler bu işler..

Seni kopyaci senu ogulcugumu yatirdmm

ha ha ha ha
bende çok kopyacı gördüm kendimi:)

Ay ciddimisin
ay dusumdukce heyecan ediyorum ay aras degolde ben sanirim.biraktirmaktan com etkilencem
hic aklima gelmexdi iki yasina jadar emzirmek
Ben psikolojik olarak hazirimda iste duygusal olarak cok zorya napcam bilmem bakalim aglayip avunurum artim er gec yasiycaz bu durumu zaten hem bizimde zamanimiz geldi artik erenle uyumak nekadar guzel olsada artik kocamla uyumak istiyorum zaten erende bu duruma alistiktan sonra ilerde arada yataga irim onuda kesin.
ohhohh eren paşayada baksen biliyo organiğide..
bu arada hayırlı olsun cnm ins istediğin gibi gider allah yardımcın olsun..
zor işler bu işler..

ha ha ha ha
bende çok kopyacı gördüm kendimi:)

Gercekten zor valla anneyiz iste soz konusu cocuklarimiz olunca duygusal cit kirildim bisey oluyoruz ins.kolayca atlatiriz bizde.

cnm zaten sımdıde sonrada olsa yasıca bunu elbet aısca ne edelım

ohhh anne olmak önce çocuğunu düşünmek..

Onceden de servisw gittimi canim
ilk defa gidecek canım ya alalı zaten çok olmamıştı bi de bana senden kaynaklı derlerse naparım

kk yı kaldırmıyo bizim teller herhalde :))

bizim evimizle bakıcının evinin arası 5 dakika sabahları geiyo biz gidiyourz sonra onlar giyinip yürüyerek gidiyolar orda kahvaltı yapıp uyuyolar sonra biz öğlen gelmeden geliyolar eve öğleden sonra biz götürüyoruz akşam alıyoruz.. evde tek başına kalmasındansa orda çok insan olması onun açısından daha iyi diye düşünüyorum hem evlerinin önü müsait dışarı çıktıkları zaman çimlerde koşturuyo içindeki enerjiyi atsın diye gönderiyorum birazda şimdi şimdi gidiyolar zaten kış yine evdeler

yok canım ne yapıcaksın kı tele

problem neydı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…