2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin hanimlaar nasilsiniz giremedim biturlu persembe aksami gittik koye arabada eren biraz mizirdakti neyse gittik pek keyfi olmadi yatarken sutunu iciyodu baya icti sonra birden bi kustu ama oyle boyle degil carsaf tulumu vs.ortada nevarsa hepsinin ustune lavaboya goturdum ordada devam etti midede bisey kalmadi ve ilk kez eren kustu yaa bebekken hani fazlasini cikarirdida boyle ilk kez oldu bizde sabaha karsi yola cikicaz ben cok uzuldum nasil yapicaz diye neyse temizlendik ettik biraz uyumusuz eren uyaninca annem yine sut getirdi eren icince yine kustu zaten midede bisey yok sadece sutu cikardi bidaha uyumadik zaten sabah 5gibi yola ciktik eren yolda biraz uyudu biraz uyanik midede bos tabi bisekilde gittik ordada kalabalik yemin toreni biraz zor oldu zapdetmesi ama yine guzeldi herseye ragmen en son bitince gittik cay bahcesine karnimizi doyurup orda park vardi eren biraz oynadi orda kardesimde erene ordan oyuncak almis getirdi onunda iki gun izni varmis oda koye geldi bizimle bizde cumartesi aksami geldik eve pazar okula gittim arapcadan 100almisim he he hoca okudu sonuclari.Dunde evde temizlik yaptim baya isler birikmisti bugunde kalanlari yapicam ins.bizden haberler boyle uzunmu yazdim acaba.

Dilekcim sendemi hamilesin kiz ay cok sevindim randevunda biraz gecmis ama korkma canim ins.bisey olmaz senin endiseli yazdiklarini okuyunca erene hamileligim geldi aklima bende cok endiseliydim zaten testi bile gec yapmistim 6haftaliktim sonra s.ocaginda kanda baktirdim dusuk tehlikesi var dr.a git diyince korktum gittik dr.a bide genc kadindi dr.niye bukadar erken geldiniz dedi uyuz yaa ay neyse Allahin izniyle hicbisey olmadi canim korkma sen efede abi olucak desene artik hadi hayirlisiyla gelir ins.bebislerimiz cogaldi.

Nille defne sanki hastaymis galiba oylemi kizlar cok cok gecmis olsun.yasemin ve sibel sizlerdede bulanti varmis galiba kizlar ins.kisa surede kurtulursunuz.
Meryemcikte krese baslamis galiba kuzucuklar buyuyo tabi abla olucak oda.
Betulcum gecmis olsun sanada gecen hafta bende vardi ishal karin agrisi mahvetti beni yaa cok kotu oluyo.

İsim yazarsam unutttugum olur diye korkuyorum diger arkadaslar sizler nasilsiniz bebisler falan iyimi.

Sagol guldencim cok sukur iyi tabi koyde istah tamamen gitti ama eve gelince biraz duzelmeye basladi eskisi kadar olmasada en azindan hasta degiliz.

Günaydın kızlar

Fatmacim gecmis olsun canim. Cabucak toparlar inşallah

Betulcum sana da gecmis olsun biraz zaman alir belki ama sen kullanmaya devam et canim alışır bünyen.

Kızlar dun buraya yazdigimi okudu berra heralde:) bugün 7.30 da uyandi. 10.30 gibi de uyudu. Hala uyuyor. Inşallah bi daha uyumadan aksam ederiz de bi duzene girer uykumuz.

nil iyi songülüm ateşimiz yok durum iyi akşam yine hafif bi hırıltı duydum ama bakalım dr nediyecek ama durumunda kötü bşişey yok akşam çok oynadık birlikte herzamanki gibi.. aras paşam ve yaren ablam nasıl
bu arada betül anlamadı ama yaza doğru sizin oraya geliorum çok kıskandım çokçokkkkkkk:))
ama betül yazmadığı için ona gitmemmmmıhhhhh

bu arada katre nedir berracıktaki durum akşama kadar uytutma cnm bişekilde 9akadar falan dayansın inş öyle öyle dğüzene girer kuzum..

Hahhaha anlamamistir cnm nasil birmutluluk bozim icin burata gelmen anlatama
Idrar tahlili de temiz dimi cnm
konrrol ne zaman

Buhar makinesini bizim dr inermiyor buhar mikroplarin yasama alanini fazlalastiriyormus uremesiji sagliyormus

kuzuuuum kıyamam atlamışıım özür dilerim ne oluur gel seeen

Gunaydin herkeseeee kizlar nasilsiniz
Biz simdi ev doktora gidecegiz efe son ignesini olacak bende bi kan aldiracagim kanda da pozitif cikacak kadin doktoru zaten 22 sine randevu verdi ozamana kadar nasil bekliyecegim bilmiyorumm
Gecmis olsin efenin nesi var canim
Canini sikma kalp atisi bebegide gormus olursnuz hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…