- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.221
ah bee katre ben 10 yıldır kullanıyorum bu ilacı hiç alışmadım ki
Hahhaha anlamamistir cnm nasil birmutluluk bozim icin burata gelmen anlatamanil iyi songülüm ateşimiz yok durum iyi akşam yine hafif bi hırıltı duydum ama bakalım dr nediyecek ama durumunda kötü bşişey yok akşam çok oynadık birlikte herzamanki gibi.. aras paşam ve yaren ablam nasıl
bu arada betül anlamadı ama yaza doğru sizin oraya geliorum çok kıskandım çokçokkkkkkk:))
ama betül yazmadığı için ona gitmemmmmıhhhhh
Buhar makinesini bizim dr inermiyor buhar mikroplarin yasama alanini fazlalastiriyormus uremesiji sagliyormusdilek funda günaydın kızlar... dilek bişey olmaz allahın izniyle cnm meraklanma. efeciğe de geçmiş olsun şimdide. fundacım size de geçmiş olsun cnm. peteklerde su var cnm ama hayretmio. buhar makinesi de eve. filtresini filan değişmeden kullanmak ii değilmiş zeynep doğunca almıştık değişmek gerek sanırım yoksa daha çok hastalık yayıyormuş. allah korusun.
kuzuuuum kıyamam atlamışıım özür dilerim ne oluur gel seeennil iyi songülüm ateşimiz yok durum iyi akşam yine hafif bi hırıltı duydum ama bakalım dr nediyecek ama durumunda kötü bşişey yok akşam çok oynadık birlikte herzamanki gibi.. aras paşam ve yaren ablam nasıl
bu arada betül anlamadı ama yaza doğru sizin oraya geliorum çok kıskandım çokçokkkkkkk:))
ama betül yazmadığı için ona gitmemmmmıhhhhh
canım sabah aç karna 1 kere iç dedi drCanim kullanis seklin nasil annemde etkilwrini yasiyor du fakat simdi mesela kullanis gunleri dozlari farkli
Annemim hafta sonu tam hafta ici yarim sanirim 3 ay da bir kontrol sonuclara gore degistiriyorcanım sabah aç karna 1 kere iç dedi dr
Gecmis olsin efenin nesi var canimGunaydin herkeseeee kizlar nasilsiniz
Biz simdi ev doktora gidecegiz efe son ignesini olacak bende bi kan aldiracagim kanda da pozitif cikacak kadin doktoru zaten 22 sine randevu verdi ozamana kadar nasil bekliyecegim bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?