- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.241
Canik gecmis olsin slkinti nedir?Merabalat kizlrrr bugun cok seyler yasadik....meryemim krese basladi bugun yarim gun.mutlu geldi sanku bilmiyirm ama cok zor geldi bana kv ile sarılıp aglaştık.....
Dra da gittim.malesef biraz sıkıntılı 5gun rapor verdi bu hafta evdeyim dua edin ne olurrrr...
Saglikli olsun da cinsyet onemli degil .eskiden oglum olsun derdim ama simdi hic farketmez saglikla alayim da kucagima:)))
Ah songulcum sen yaslandinmi yoksa noldu benim oglanin adi eren hatirlatayim bari.Fatmacin gecmis olsun alpe
sanada tebrikler
hosgeldın cnm. Eren e geçmiş olsun. Nesi var acaba?Gunaydin hanimlaar nasilsiniz giremedim biturlu persembe aksami gittik koye arabada eren biraz mizirdakti neyse gittik pek keyfi olmadi yatarken sutunu iciyodu baya icti sonra birden bi kustu ama oyle boyle degil carsaf tulumu vs.ortada nevarsa hepsinin ustune lavaboya goturdum ordada devam etti midede bisey kalmadi ve ilk kez eren kustu yaa bebekken hani fazlasini cikarirdida boyle ilk kez oldu bizde sabaha karsi yola cikicaz ben cok uzuldum nasil yapicaz diye neyse temizlendik ettik biraz uyumusuz eren uyaninca annem yine sut getirdi eren icince yine kustu zaten midede bisey yok sadece sutu cikardi bidaha uyumadik zaten sabah 5gibi yola ciktik eren yolda biraz uyudu biraz uyanik midede bos tabi bisekilde gittik ordada kalabalik yemin toreni biraz zor oldu zapdetmesi ama yine guzeldi herseye ragmen en son bitince gittik cay bahcesine karnimizi doyurup orda park vardi eren biraz oynadi orda kardesimde erene ordan oyuncak almis getirdi onunda iki gun izni varmis oda koye geldi bizimle bizde cumartesi aksami geldik eve pazar okula gittim arapcadan 100almisim he he hoca okudu sonuclari.Dunde evde temizlik yaptim baya isler birikmisti bugunde kalanlari yapicam ins.bizden haberler boyle uzunmu yazdim acaba.
Herkeze merhabalar kizlar nasilsinuz
nil ile defne nasil oldu[/QUOTE
]
Hoş geldin cnm. Şükür daha iyiyiz. Gece ateşimiz yoktu. her 3 saatte bir ateş olctum. Ateşi olsaydı şurup verecektim ama olmadı.
biraz önce de aradım. şurubu içmiş. Ateşi de yokmuş
Sey ay kem kumAh songulcum sen yaslandinmi yoksa noldu benim oglanin adi eren hatirlatayim bari.
(Sagol bu arada.)
Insalla daha iyi olcak arkadasimhosgeldın cnm. Eren e geçmiş olsun. Nesi var acaba?
Sağol cnm hastayız ama buna bin şükür
Buarada kardeşin Manisa'dan nereye gidiyor
Oy oy nerelerw gideyim ben yaslandim aman Allahomsongülüm dr ya yarın yada perşembe gidecekler ama muhtemelen perşembe göndericem bakalım
ay ne çok güldüm ha ha ha artık anneve oğullarıda karıştırıyoruz:):) koptummmm:)
betülüm takılıyorummmmm kuzum. ama gelicem
gerçekten ama sizin yolunuz önce düşerse sizi bekliorummm
cnm zamanla meryem de yemek yemeye başlayacakBugunde yarim hun gitti mutlu huzurlu geldi yemk yememis sadece onun dışında problm yok.
dr ptogestan flan vermedi ya folikasite devam dedi.sali gun bidahq gidecm bakalm
inşallah canım benimInsalla daha iyi olcak arkadasim
ne gibi?????????hayırrrrr geri dönnnnnnn songülüm..
kızlar bu arada engelsiz annede çok güzel şeyler oluyo he he:):)
cnm bazı blok anneleriyle görüştüm bunlardan biri yeşim mutlu sağolsun yarın bloğunda yazımı yayınlayacak ve benimle bir röpörtaj yapıcak ay inş sesimizi daha çok duyurucam..ne gibi?????????
hımmm baya güzel şeyler bunlarcnm bazı blok anneleriyle görüştüm bunlardan biri yeşim mutlu sağolsun yarın bloğunda yazımı yayınlayacak ve benimle bir röpörtaj yapıcak ay inş sesimizi daha çok duyurucam..
merhaba cnmherkese merhaba kızlar
işler niye bu kadar yoğun anlamıyorum acilen adli tatil istiyorum ve bu hafta nöbetçiyim rana iki yaşını doldurduğu için artık nöbet tutuyorum dua edin olay veya otopsi çıkmasın kuzumdan ayrılmayayım
rananın tuvalet eğitimi başlamadan bitti biraz daha durması yönünde karar aldık bakıcımızla
geçmiş yapamadan gidiyorum inşallah herkes iyidir
defne iyi şükür cnmözcenanım hoşgeldin anladım cnm doğru zamanda vermek lazım eğitimi doğru diyorsun.
fundacım inşalah cnm sağol bu arada defnecikten haber yokmu?
aaaa nur evetya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?