2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canik gecmis olsin slkinti nedir?

Bugunde yarim hun gitti mutlu huzurlu geldi yemk yememis sadece onun dışında problm yok.
dr ptogestan flan vermedi ya folikasite devam dedi.sali gun bidahq gidecm bakalm

songülüm dr ya yarın yada perşembe gidecekler ama muhtemelen perşembe göndericem bakalım
ay ne çok güldüm ha ha ha artık anneve oğullarıda karıştırıyoruz:):) koptummmm:)
betülüm takılıyorummmmm kuzum. ama gelicem
gerçekten ama sizin yolunuz önce düşerse sizi bekliorummm

hosgeldın cnm. Eren e geçmiş olsun. Nesi var acaba?
Sağol cnm hastayız ama buna bin şükür

Buarada kardeşin Manisa'dan nereye gidiyor

Oy oy nerelerw gideyim ben yaslandim aman Allahom

Bugunde yarim hun gitti mutlu huzurlu geldi yemk yememis sadece onun dışında problm yok.
dr ptogestan flan vermedi ya folikasite devam dedi.sali gun bidahq gidecm bakalm
cnm zamanla meryem de yemek yemeye başlayacak
defne ilk başlarda masaya bile oturmazken şimdi bütün yemekleri yiyor

Insalla daha iyi olcak arkadasim
inşallah canım benim
çok şükür kuzumun bu haline
songül bu arada havale geçiren bi yeğenin vardı ne oldu?inşallah iyidir

herkese merhaba kızlar
işler niye bu kadar yoğun anlamıyorum acilen adli tatil istiyorum ve bu hafta nöbetçiyim rana iki yaşını doldurduğu için artık nöbet tutuyorum dua edin olay veya otopsi çıkmasın kuzumdan ayrılmayayım
rananın tuvalet eğitimi başlamadan bitti biraz daha durması yönünde karar aldık bakıcımızla
geçmiş yapamadan gidiyorum inşallah herkes iyidir

cnm bazı blok anneleriyle görüştüm bunlardan biri yeşim mutlu sağolsun yarın bloğunda yazımı yayınlayacak ve benimle bir röpörtaj yapıcak ay inş sesimizi daha çok duyurucam..
hımmm baya güzel şeyler bunlar
allah güzel şeyler göstersin
merhaba cnm
insanlar çıldırdı artık
o yüzden de adliyeler tıklım tıklım
rabbim ıslah etsin biz insanları
inşallah nöbetlerinde olay olmadan atlatırsın
tuvalet eğitiminin detaylarını bekliyorum

kızlar bu arada olanları size anlatayım
eşimin babaannesi hasta demiştim ya.hani düşmüş başıı vurmuştu
geçen hafta kp annesine gitti ve 10 gün kaldı.babaannenin oturduğu evi kredi ile almışlardı(depremde evleri yıkıldığı için dünya bankası destekli kredi ile).yılda 1 kere taksit ödüyorlardı kp ile eşimin amcası.eşimin halası da var ama o ödemiyordu.eşimin halası istanbulda yaşıyor ama annesini yanına almıyordu ya da arada bir gidip annesine bakmıyordu.neyse pazar günü kp döndü. işte bu evi kp ve erkek kardeşi gidip tapuda kız kardeşlerinin üzerine geçirmişler.
tabi kv küplere binmiş durumda.dün akşam bana anlattı.
açıkçası bende kv ye hak verdim bu sefer.çünkü yıllardır kv o evin kredi taksitini ödüyor görümcesi ise hiçbir masrafına katlanmıyor.düşünün elektrik su aboneliği bile kp in üstüneydi.kv babaanne ölünce kaynı ile anlaşıp daha doğrusu kaynının hakkını verip o evi almayı düşünüyordu.çünkü evin yeri çok güzel.ev de çok güzel.zaten eşimin amcası da orayı istemiyordu.
evi halanın üzerine geçirme nedenleri ise kızkardeşimiz gelir anneme bakar diye düşünmeleri.zaten babaannenin maaşının birini hala alıyordu.üstüne bir de bu yaşanınca kötü oldu.
kv adına çok üzüldüm.

özcenanım hoşgeldin anladım cnm doğru zamanda vermek lazım eğitimi doğru diyorsun.
fundacım inşalah cnm sağol bu arada defnecikten haber yokmu?
aaaa nur evetya..

özcenanım hoşgeldin anladım cnm doğru zamanda vermek lazım eğitimi doğru diyorsun.
fundacım inşalah cnm sağol bu arada defnecikten haber yokmu?
aaaa nur evetya..
defne iyi şükür cnm
biraz önce beni aradılar
kv ye tutturmuş annemi ara diye.kuzum telefonda annemmmm diye sesleniyor
kv çorba yedirmeye çalışıyormuş ama defne yemiyormuş

Hayırlı geceler kizlar

Evet cok şükür çıkmış bedelli. Cok sevindim sürekli icimi kemiren bi konuydu şükür bu sekilde atlatcaz insallah. Simdi de nasil odeyecez diye düşünüyorum ama o da olur bi sekilde artık:)

Bugun berra ogle uykusundan 1 e dogru uyandı. Oturmaya gittik bi arkadasa. Elektrikler yoktu cikarken asansör de calismiyordu 11 kati yürüyerek indik 4 gibi esim aldi bizi ordan aşiya gittik. Boy kilomuz orda biraz daha iyi çıktı. Bilmiyorum artik hangisi dogru. Cok ağladı kuzum ama atlattik şükür. Aksam da 9.30 da kucagimda uyuyup kaldi. Bu duzeni cok sevdim bugun hic uyutmak icin ugrasmadim ama bakalim bugun sabaha kadar uyuyacak mi.

Bizden haberler böyle şimdilik. Sabah görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…