2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaseminim gümnaydın cnm niloş daha iyi cnm şükür ateşimiz hiç yok çok hafif hırıltı duydum ama akşam yine bakalım yarın yada perşembe gdidecekler dr ozaman belli olacak ama genel itibariyle iyi şükür.. bal böcüğüm nasıl? sen nasılsın?

bişey yoktur inş. cnm. balböcüğüm gece biraz öksürdü yine cnm. yani dr lik desem değil ara ara öksürüo ama bilemiyorum hırıltı filan yok çok şükür. benim de midem fena cnm onun harıcı ıyıyım çok şükür. dr ye gitmek için sabırsızlanıyorum bi taraftan da ctesini bekle diorum kendi kendime eşimle gidebilmek için.bakalım nolcak

ayyyy çok heyecanlı ay hemen bilgi ver bize gidine cnm:
haklısın bende olsam çok merak ederdim ama eşimide isterdim yanımda bekle istersen dayana bilirsen cnm hem iyice netleşmiş olur..hırıltı yoksa korkma cnm burnu tıkandığı içinde öksürüyolarmış.

ayyy evet cnm çok heyecanlı ama işte önemli bir muayene cinsiyeti öğrenme ihtimalimiz olduğu için inş. o nedenle de babası da olsun istiyorum. bi de ben tek gitmeyi sevmiyorum yaa eşimle gittm zeynepte hep şimdi tuhaf gelio...öyle işteee... hırıltı yok cnm çok şükür. annemlerin ev çok sıcak üzerimizde yazlık yorgan var ve sadece pijamayla yatıo.sıcaklıktan kaynaklı hava kuruyor sanırım ondan öksürüyor ama işte insan yine de endişelenio

bişey yoktur cnm ama anlıyorum ayyy bende iyice paranoya oldumgalibaya gece boyu nilin nefesini dinliyorum pöfffff:

Gunaydin herkeseeee kizlar nasilsiniz
Biz simdi ev doktora gidecegiz efe son ignesini olacak bende bi kan aldiracagim kanda da pozitif cikacak kadin doktoru zaten 22 sine randevu verdi ozamana kadar nasil bekliyecegim bilmiyorumm

Cok gecmis olsun canimmm yat dinlen sende bol bol bosver isi

Cnm dikkat et, allah korusun. meryemim de alışır merak etme, görecek sin çok sevecek.

Günaydın tatlım. Sağol cnm. Yavrum ben toparliyorum sonra bırakınca düzeni değişiyor. hoop başa dönüyoruz

Günaydın canım. Çok şükür iyiyiz. Gece ateşimiz yoktu. Normalde 3 saatte bir ateş düşürücü vermem gerekiyordu ama her 3 saatte bir baktım ateşi yoktu ben de vermedim . Sabah da olctum ateş yoktu. sadece balgam söktürücü icirdim.
nilim nasıl oldu
Cnm odada petek üstüne su koy ya da buhar makinesi çalıştır

günaydın fundacım sevindim ateş çıkmamasına cnm şükür nilde iyi cnm sorunyok .
dilekçim iyi düşün iyi şeyler olsun cnm inş sorun çıkmayacak
ama neden okadar sonraya randevu veriyolar ben onu anlamıyorum..

Yer yokmus cnm burda sinirli kadin doktoru bir tane daha var odaha kalabalik ama belki hastaneye gidebilirim hic degilse kesesini gormek icin

dilek funda günaydın kızlar... dilek bişey olmaz allahın izniyle cnm meraklanma. efeciğe de geçmiş olsun şimdide. fundacım size de geçmiş olsun cnm. peteklerde su var cnm ama hayretmio. buhar makinesi de eve. filtresini filan değişmeden kullanmak ii değilmiş zeynep doğunca almıştık değişmek gerek sanırım yoksa daha çok hastalık yayıyormuş. allah korusun.

Gunaydin canim cok sagol bal bocugunede gecmis olsun ins hemen atlatirlar kuzucuklar

Gunaydin herkese...meryemi krese biraktim sabah kosarak gitti ben vay bay yap desem yuzume bile bakmiyodu bskalm bugün ikinci gun..oglen alcam bende uzanyorm simdi midem de cok kotu poffff unutmusum yaa cok zor gunlermis:))

günaydın kızlar sağolun bizi sormuşsunuz hasta bebişlere geçmiş olsun biz daha iyiyiz şükür dün akşam songül teyzemize gittik erdemle aras ilk defa daha mutlu oynadılar en azından uğraştılar :) bizde daaha mutlu olduk tabii kan ilaçlarını kullanmaya başlamamla mide bulantı ishal ve kabız olmayı aynı anda olmayı başarma dönemlerimde başladı dün akşam songülümden kalkarken aniden bi bulantı aman allahım kendimi eve zor attım napcam ben böyle içsem bi dert içmesem ayrı bi dertt valla beter oluyorum

günaydın betülüm geçmiş oolsun cnm yanlız sizi çok kıskanıyorum yaza doğru yanınızdayım haberiniz olsun..:):)
yaseminim kolay gelsin cnm .
ayrıca buhar makinesi konusunda kesinlikle haklısın filtrelerinin deyişmesi gerekiormuş..

paşalar adına sevindim
cnm sen de mecburen idare edeceksin kan yükselinceye kadar
erdem nasıl oldu bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…