- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.201
yaseminim gümnaydın cnm niloş daha iyi cnm şükür ateşimiz hiç yok çok hafif hırıltı duydum ama akşam yine bakalım yarın yada perşembe gdidecekler dr ozaman belli olacak ama genel itibariyle iyi şükür.. bal böcüğüm nasıl? sen nasılsın?herkese günaydın kızlar... sibelcim geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine bişey olmaz inş. rabbime emanetler onlar ve hepimiz... ffunda geçmiş olsun cnm defneme yavrum toparlayamadı bir türlü yaaa kıyamam...diğer kuzular nasıl oldu erdem elif niloş berra ... oy oy hep hasta kuzularımız yaa rabbim şifa versin hepsine
bişey yoktur inş. cnm. balböcüğüm gece biraz öksürdü yine cnm. yani dr lik desem değil ara ara öksürüo ama bilemiyorum hırıltı filan yok çok şükür. benim de midem fena cnm onun harıcı ıyıyım çok şükür. dr ye gitmek için sabırsızlanıyorum bi taraftan da ctesini bekle diorum kendi kendime eşimle gidebilmek için.bakalım nolcakyaseminim gümnaydın cnm niloş daha iyi cnm şükür ateşimiz hiç yok çok hafif hırıltı duydum ama akşam yine bakalım yarın yada perşembe gdidecekler dr ozaman belli olacak ama genel itibariyle iyi şükür.. bal böcüğüm nasıl? sen nasılsın?
ayyyy çok heyecanlı ay hemen bilgi ver bize gidine cnm:bişey yoktur inş. cnm. balböcüğüm gece biraz öksürdü yine cnm. yani dr lik desem değil ara ara öksürüo ama bilemiyorum hırıltı filan yok çok şükür. benim de midem fena cnm onun harıcı ıyıyım çok şükür. dr ye gitmek için sabırsızlanıyorum bi taraftan da ctesini bekle diorum kendi kendime eşimle gidebilmek için.bakalım nolcak
ayyy evet cnm çok heyecanlı ama işte önemli bir muayene cinsiyeti öğrenme ihtimalimiz olduğu için inş. o nedenle de babası da olsun istiyorum. bi de ben tek gitmeyi sevmiyorum yaa eşimle gittm zeynepte hep şimdi tuhaf gelio...öyle işteee... hırıltı yok cnm çok şükür. annemlerin ev çok sıcak üzerimizde yazlık yorgan var ve sadece pijamayla yatıo.sıcaklıktan kaynaklı hava kuruyor sanırım ondan öksürüyor ama işte insan yine de endişelenioayyyy çok heyecanlı ay hemen bilgi ver bize gidine cnm:
haklısın bende olsam çok merak ederdim ama eşimide isterdim yanımda bekle istersen dayana bilirsen cnm hem iyice netleşmiş olur..hırıltı yoksa korkma cnm burnu tıkandığı içinde öksürüyolarmış.
bişey yoktur cnm ama anlıyorum ayyy bende iyice paranoya oldumgalibaya gece boyu nilin nefesini dinliyorum pöfffff:ayyy evet cnm çok heyecanlı ama işte önemli bir muayene cinsiyeti öğrenme ihtimalimiz olduğu için inş. o nedenle de babası da olsun istiyorum. bi de ben tek gitmeyi sevmiyorum yaa eşimle gittm zeynepte hep şimdi tuhaf gelio...öyle işteee... hırıltı yok cnm çok şükür. annemlerin ev çok sıcak üzerimizde yazlık yorgan var ve sadece pijamayla yatıo.sıcaklıktan kaynaklı hava kuruyor sanırım ondan öksürüyor ama işte insan yine de endişelenio
Cok gecmis olsun canimmm yat dinlen sende bol bol bosver isiFunda nasil oldu Defne. ..
düşük riski var dedi.yikarilara uzanma ayakta kalma ev isi falan birak dedi rapor verdi ama ise gitsem daha iyiydi sanirim:)meryemde en kucukleri kresin.tek bezli cocuk en kucugu 30ay..bakalım hayrlisi olsun aliscaz artik
Cnm dikkat et, allah korusun. meryemim de alışır merak etme, görecek sin çok sevecek.Funda nasil oldu Defne. ..
düşük riski var dedi.yikarilara uzanma ayakta kalma ev isi falan birak dedi rapor verdi ama ise gitsem daha iyiydi sanirim:)meryemde en kucukleri kresin.tek bezli cocuk en kucugu 30ay..bakalım hayrlisi olsun aliscaz artik
Günaydın tatlım. Sağol cnm. Yavrum ben toparliyorum sonra bırakınca düzeni değişiyor. hoop başa dönüyoruzherkese günaydın kızlar... sibelcim geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine bişey olmaz inş. rabbime emanetler onlar ve hepimiz... ffunda geçmiş olsun cnm defneme yavrum toparlayamadı bir türlü yaaa kıyamam...diğer kuzular nasıl oldu erdem elif niloş berra ... oy oy hep hasta kuzularımız yaa rabbim şifa versin hepsine
Günaydın canım. Çok şükür iyiyiz. Gece ateşimiz yoktu. Normalde 3 saatte bir ateş düşürücü vermem gerekiyordu ama her 3 saatte bir baktım ateşi yoktu ben de vermedim . Sabah da olctum ateş yoktu. sadece balgam söktürücü icirdim.günaydın sibelcim inş sorunsuz atlatırsınız cnm peki progestan verdimi o düşükleri önnlüyo biraz.
inş sorunsuz atlatırsınız. ee nedenkıreşe verdin meryemciği kv gidiyomu cnm.funda nasıl oldu defnem inş rahat bi gece geçirmişsinizdir.
yaseminim bal böcüğüm neler yapıyo cnm?
songülüm gitrmemişsin sende.
fatma sende yoksun.
nurayım elifim nasıl oldu cnm gidecekmisiniz dr cnm.
ayşegül sizin ş netleşmedimi hala cnm?
wavsum toparladımı alpim.
özcenanım hgirmiosunyine ihmal ediyosun bizi ne yaptınız rananın tuvalet eğitimini?
dilek, beni, sizede günaydın kızlar.
betülüm nasıl oldu erdem paşam?
Cnm odada petek üstüne su koy ya da buhar makinesi çalıştırayyy evet cnm çok heyecanlı ama işte önemli bir muayene cinsiyeti öğrenme ihtimalimiz olduğu için inş. o nedenle de babası da olsun istiyorum. bi de ben tek gitmeyi sevmiyorum yaa eşimle gittm zeynepte hep şimdi tuhaf gelio...öyle işteee... hırıltı yok cnm çok şükür. annemlerin ev çok sıcak üzerimizde yazlık yorgan var ve sadece pijamayla yatıo.sıcaklıktan kaynaklı hava kuruyor sanırım ondan öksürüyor ama işte insan yine de endişelenio
Gunaydin canim evet son asi sini olacak ins kizlar 22 sinde gittigimde 9 haftalik olacak acaba bi sorun olur cok sukur agrim lekelenmem yok ama yinede siz ne diyirsunuzgünaydın dilekçim aşımı olacak efecik ayyy kuzum benim
ay beklemek gerçekten çok zorrrr..
Yer yokmus cnm burda sinirli kadin doktoru bir tane daha var odaha kalabalik ama belki hastaneye gidebilirim hic degilse kesesini gormek icingünaydın fundacım sevindim ateş çıkmamasına cnm şükür nilde iyi cnm sorunyok .
dilekçim iyi düşün iyi şeyler olsun cnm inş sorun çıkmayacak
ama neden okadar sonraya randevu veriyolar ben onu anlamıyorum..
Gunaydin canim cok sagol bal bocugunede gecmis olsun ins hemen atlatirlar kuzucuklardilek funda günaydın kızlar... dilek bişey olmaz allahın izniyle cnm meraklanma. efeciğe de geçmiş olsun şimdide. fundacım size de geçmiş olsun cnm. peteklerde su var cnm ama hayretmio. buhar makinesi de eve. filtresini filan değişmeden kullanmak ii değilmiş zeynep doğunca almıştık değişmek gerek sanırım yoksa daha çok hastalık yayıyormuş. allah korusun.
paşalar adına sevindimgünaydın kızlar sağolun bizi sormuşsunuz hasta bebişlere geçmiş olsun biz daha iyiyiz şükür dün akşam songül teyzemize gittik erdemle aras ilk defa daha mutlu oynadılar en azından uğraştılar :) bizde daaha mutlu olduk tabii kan ilaçlarını kullanmaya başlamamla mide bulantı ishal ve kabız olmayı aynı anda olmayı başarma dönemlerimde başladı dün akşam songülümden kalkarken aniden bi bulantı aman allahım kendimi eve zor attım napcam ben böyle içsem bi dert içmesem ayrı bi dertt valla beter oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?