- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.181
çok sevindim cnm yaKizlar inşallah persembe günü annem gelecek. Cok duramayacak pazar gunu donecek ama yine de cok mutluyum. Sinava girince berraya bakmak icin geliyor. Bunu bahane edip çağırdık:)
ah katreynurum ah annen bile olsa gözün arkada kalıyo hastayken cnm ..
kimse seningibi olmuyo pöfff
fundacım tekrar geçmiş olsun inş çabk toparlar kuzum ..
cnm bu nedenle çalışmaktan nefret ediyorum.bazen bas istifayı otur çocuğunun yanında diye geçiyor ama sonra da eşime güvenmediğim için çocuğumun geleceğini garanti altına almam gerektiğini düşünüp otur oturduğun yerde diyorum.kv allah razı olsun dr a götürüyor ama işte ateşi olup olmadığını anlamıyor,şurup içirmesi gerekirken içiremiyor ya da atlıyor
cnm evet kullanmıştık ama zaten antibiyotiği ateşi düşmezse içireceğiz
Rabbim sifa versin bir an önce atlatir inşallah kuzum.
sağolun kızlar bir an önce geçer inşallahkatre çok sevidim sende biraz dinlenirsincnm ..
funda madem şurup veremiyo ozaman fitil al cnm oda fitil versin yazık bak dikkat etmiyo ama nilinde defneninde ateşinin konturol altında tutulması gerekiyo bize hem gittiğimiz prof söylüyo bunu hemde şimdi gittiğim dr şakası yok bunun..
gitmişler cnm boğazındaki balgamdan kaynaklıymışYasemın hadı ıns gonlundekı olur cnm..
funda gecmıs olsun ya haber aldın mı gıtmıslermı dr ye?
katre sızın uykunuzda duzene gırer ıns bıran once ben cok cektım bı ara sımdı ıyıyız sukur bızım ogle uykusu gec kalırsa gece uykusuna yatmak ıstemıyordu.
annen gelıyomus ne guzel bahane olmus hem sızede ıyı gelır sınavında ıstedıgın gıbı gecer ıns..
gulden senın arada kalma durumları duzelmıstır ıns cnm
zor gercekten ıkı tarafı ıdare etmek son olayda bencede esın haklıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?