2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar inşallah persembe günü annem gelecek. Cok duramayacak pazar gunu donecek ama yine de cok mutluyum. Sinava girince berraya bakmak icin geliyor. Bunu bahane edip çağırdık:)
çok sevindim cnm ya
bikaç gün bile gelse inan ilaç gibi geliyor insna

ah katreynurum ah annen bile olsa gözün arkada kalıyo hastayken cnm ..
kimse seningibi olmuyo pöfff
fundacım tekrar geçmiş olsun inş çabk toparlar kuzum ..

cnm bu nedenle çalışmaktan nefret ediyorum.bazen bas istifayı otur çocuğunun yanında diye geçiyor ama sonra da eşime güvenmediğim için çocuğumun geleceğini garanti altına almam gerektiğini düşünüp otur oturduğun yerde diyorum.kv allah razı olsun dr a götürüyor ama işte ateşi olup olmadığını anlamıyor,şurup içirmesi gerekirken içiremiyor ya da atlıyor

cnm evet kullanmıştık ama zaten antibiyotiği ateşi düşmezse içireceğiz​
Rabbim sifa versin bir an önce atlatir inşallah kuzum.

katre çok sevidim sende biraz dinlenirsincnm ..
funda madem şurup veremiyo ozaman fitil al cnm oda fitil versin yazık bak dikkat etmiyo ama nilinde defneninde ateşinin konturol altında tutulması gerekiyo bize hem gittiğimiz prof söylüyo bunu hemde şimdi gittiğim dr şakası yok bunun..

fundacım tekrar geçmiş olsun inş çabk toparlar kuzum ..​

Evet canim yaa yanindayken bile insan ne halde oluyor bi de uzakken düşünemiyorum. Hele ateşliyken off off cok zor

Ben alıntı yapmiyim en iyisi ya ne oluyo böyle. Sagolun kızlar bence de iyi olacak simdiden heyecanlıyım:)

Yasemın hadı ıns gonlundekı olur cnm..
funda gecmıs olsun ya haber aldın mı gıtmıslermı dr ye?
katre sızın uykunuzda duzene gırer ıns bıran once ben cok cektım bı ara sımdı ıyıyız sukur bızım ogle uykusu gec kalırsa gece uykusuna yatmak ıstemıyordu.
annen gelıyomus ne guzel bahane olmus hem sızede ıyı gelır sınavında ıstedıgın gıbı gecer ıns..
gulden senın arada kalma durumları duzelmıstır ıns cnm
zor gercekten ıkı tarafı ıdare etmek son olayda bencede esın haklıydı..

yok benicim ben arada kalmaya devam cnm malesef evet son olayda eşimde haklıydı ama okadar çok olay oluyoki he he:):)
nediyim allah bana sabır versin..

fundacım tekrar geçmiş olsun inş çabk toparlar kuzum ..
sağolun kızlar bir an önce geçer inşallah
cnm fitil de var kv de
bende olan ilaçların aynısı onda da var
nasıl kötü olduğunu havale geçirdiğinde kendi de gördü
kaç tane dr benimle konuşurken duydu
anlamadığını kabul etmiyor
kendisine tozkondurmuyor."benim gibi kimse bakamaz" diye her yerde konuşuyor

gitmişler cnm boğazındaki balgamdan kaynaklıymış
dr şurup vermiş

Surup ıse yararda cabuk toparlar ıns cnm ya
kv laf yetıstırecegıne azcık bılınclı ılgılense hersey daha ıyı olacakda sızın ıcın..
gulden haklısın cnm zor durum senınkı ıns karsılıklı bıraz daha anlayıslı olur sızınkıler seneye krese baslarsa rahat edersın bıraz..
funda bızım alıntılar bırbırıne karısıyo sen nasıl yapıyon kuzum??

Merabalat kizlrrr bugun cok seyler yasadik....meryemim krese basladi bugun yarim gun.mutlu geldi sanku bilmiyirm ama cok zor geldi bana kv ile sarılıp aglaştık.....

Dra da gittim.malesef biraz sıkıntılı 5gun rapor verdi bu hafta evdeyim dua edin ne olurrrr...
Saglikli olsun da cinsyet onemli degil .eskiden oglum olsun derdim ama simdi hic farketmez saglikla alayim da kucagima:)))

Surup ıse yararda cabuk toparlar ıns cnm ya
kv laf yetıstırecegıne azcık bılınclı ılgılense hersey daha ıyı olacakda sızın ıcın..
gulden haklısın cnm zor durum senınkı ıns karsılıklı bıraz daha anlayıslı olur sızınkıler seneye krese baslarsa rahat edersın bıraz..
funda bızım alıntılar bırbırıne karısıyo sen nasıl yapıyon kuzum??
Merabalat kizlrrr bugun cok seyler yasadik....meryemim krese basladi bugun yarim gun.mutlu geldi sanku bilmiyirm ama cok zor geldi bana kv ile sarılıp aglaştık.....

Dra da gittim.malesef biraz sıkıntılı 5gun rapor verdi bu hafta evdeyim dua edin ne olurrrr...
Saglikli olsun da cinsyet onemli degil .eskiden oglum olsun derdim ama simdi hic farketmez saglikla alayim da kucagima:)))​
Beni cnm bütün alıntılara toplu cvp yazıyorum. yani Her alintinin altına değil bütün alıntılarin altına cvp yazıyorum

Sibel canım geçmiş olsun kötü bişey yok değil mi? Düşük tehlikesi mi var allah korusun? Kreş için de üzülme. bak defne ilk 2 hafta çok zorlandı ama şimdi çok mutlu şükür.

Funda nasil oldu Defne. ..
düşük riski var dedi.yikarilara uzanma ayakta kalma ev isi falan birak dedi rapor verdi ama ise gitsem daha iyiydi sanirim:)meryemde en kucukleri kresin.tek bezli cocuk en kucugu 30ay..bakalım hayrlisi olsun aliscaz artik

herkese günaydın kızlar... sibelcim geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine bişey olmaz inş. rabbime emanetler onlar ve hepimiz... ffunda geçmiş olsun cnm defneme yavrum toparlayamadı bir türlü yaaa kıyamam...diğer kuzular nasıl oldu erdem elif niloş berra ... oy oy hep hasta kuzularımız yaa rabbim şifa versin hepsine

günaydın sibelcim inş sorunsuz atlatırsınız cnm peki progestan verdimi o düşükleri önnlüyo biraz.
inş sorunsuz atlatırsınız. ee nedenkıreşe verdin meryemciği kv gidiyomu cnm.funda nasıl oldu defnem inş rahat bi gece geçirmişsinizdir.
yaseminim bal böcüğüm neler yapıyo cnm?
songülüm gitrmemişsin sende.
fatma sende yoksun.
nurayım elifim nasıl oldu cnm gidecekmisiniz dr cnm.
ayşegül sizin ş netleşmedimi hala cnm?
wavsum toparladımı alpim.
özcenanım hgirmiosunyine ihmal ediyosun bizi ne yaptınız rananın tuvalet eğitimini?
dilek, beni, sizede günaydın kızlar.
betülüm nasıl oldu erdem paşam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…