- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.281
inşallah cnm allah başka dert vermesinoh sevindim fundam o da geçer inş.
inşallah çok uzun sürmezgünaydın fundacım. sağol cnm.
sanıyorum bu öksürük uzun bi süre daha devam edecek..
günaydın cnmgunaydin.kizlar esimin yillik izni vardi kis izni 15gun biz ankarada gecircektik ama benim ailem israr etti gelin masrafinizi biz karsilariz yeterki gelin falan.diye biz tasincaz masraf olcak diye elmek istemiyiduk neyse dayisigilede koye gitcekti hep birlik geldik artik pazar gunu donucz haftaici de tasinicaz bakalim ispartadan hbr beklioz olmazsada ankarada ev bulduk oraya tasinicaz
ben hala hastayim masal iyi sukur geziyo bol bol
günaydın cnmgünaydın kızlar erdem dün akşam çok halsizdi ama şükür ateş çıkmıyor
gülden yazını çok beğendim maşallah sna arkadaşım
kızlar hepinizi öpüyorum
Bende meraktan catlasam oyle yapardım sanırım hadı cumartesı hayırlı haberlerle gelırsın ıns.. Bıze haberı verır herhalde bırılerı:)evet fundacım eşimi bekliycem ctesi gitcem inş. nasip olursa.
aynen cnm aslında çatlıorum meraktan ama kız ya da erkek ne olursa eşimle öğrenmek istiyorum inş. yani bu haberi telefondan vermek istemiyorum kuzumun babasına. nasip tabi yine de. çünkü eşimin ctesi gelememe ihtimali var. ben bekliycem gelemzse yapacak bişey yok nasip derim. hayırlısı. bakalım seni mi takip edicem iki kız annesi olarak yoksa songülü mü he he:)Bende meraktan catlasam oyle yapardım sanırım hadı cumartesı hayırlı haberlerle gelırsın ıns.. Bıze haberı verır herhalde bırılerı:)
cnm sadece ülke değil ki aileler bile çok engellio. sen kendini çok ii yetiştirmişsin ama en başta buna sağlayan anne baban. benim etrafımda da var ama okula göndermeye bile ikna edememiştik malesefgünaydın benicim çok doğru söylüyorrsun cnm.
malesef daha çok çalışmamız lazım çokk.
halamın çocuklarıvar almanyada onlarda anlatıyorlar burda kimse kimseye farklı gözle bakmıyo diye ama burda malesef durum öyle değil..
inş bende onların yanına gidicem ve ordaki şartları görücem.
engellilerle ilgili bi site kuran bi arkadaşımvardı yurt dışında bulunmuş uzun bi dönem sonra buraya gelince demişburda fazla engeli yok emekki yurtdışında sürekli onları gördüğü burda görmediği için.
nasıl görsünkü nasıl dışarıya çıksın tekerlekli sandaliyesi olan biri.
ay yazıcak çok şey varda başınızı ağrıtmıyayım..
Cok dogru cnm arada daglar kadar fark var, geldıgınde bızıde unutmazsın gorusuruz ıns:)günaydın benicim çok doğru söylüyorrsun cnm.
malesef daha çok çalışmamız lazım çokk.
halamın çocuklarıvar almanyada onlarda anlatıyorlar burda kimse kimseye farklı gözle bakmıyo diye ama burda malesef durum öyle değil..
inş bende onların yanına gidicem ve ordaki şartları görücem.
engellilerle ilgili bi site kuran bi arkadaşımvardı yurt dışında bulunmuş uzun bi dönem sonra buraya gelince demişburda fazla engeli yok emekki yurtdışında sürekli onları gördüğü burda görmediği için.
nasıl görsünkü nasıl dışarıya çıksın tekerlekli sandaliyesi olan biri.
ay yazıcak çok şey varda başınızı ağrıtmıyayım..
ayyy bizi merakta bırakma amaevet fundacım eşimi bekliycem ctesi gitcem inş. nasip olursa.
günaydın cnmGunaydın kızlar
Guldencım yuregıne saglık cok guzel yazmıssın anlayana....daha ıkı uc gun once bahsettık esımle burasıyla arasında ucurumlar var guzel ulkemın, yolda gıderken bı vadandas gorduk elektrıklı sandalyeyle ıstedıgı gıbı gıdıyo kendısı, hersey onlar ıcın o kadar ınce dusunulmuskı aklı dengesı yerınde oldugu surece kımseye ıhtıyac duymadan her ıslerını gorebılıyolar..bızım ulkemızde ne kadar zor oldugundan falan bahsettık ıns bırılerı bıseyler yaparda engellerı kaldırırlar ne dıyım...
Annem gorduya buraları yasam sartlarını falan gordukce tr nın daha cok calısması lazım avrupayı yakalamak ıcın dıyo, cogu konuda oyle maalesef..
günaydın cnmFunda betul sızlerede gunaydın kızlar
Katre bedellı ıcın sevındım sızın adınıza beklıyodunuz zaten ıns odemelerde sıkıntısız gecer..
şifa olsun hem erdemime hem sana canımfundacım iğneler bugün bitiyor bakalım
yasmin ilaçlarımı içiyorum bulantı devam ama katlanacam biraz
gülden beni katre mucuk :)
Ay ıns yolunda gıder hersey beraber ogrenırsınız:) cok heyecanlı bakalım ben mı songul mu:) ıkısıde basımızın ustune kucuk melegımız:)aynen cnm aslında çatlıorum meraktan ama kız ya da erkek ne olursa eşimle öğrenmek istiyorum inş. yani bu haberi telefondan vermek istemiyorum kuzumun babasına. nasip tabi yine de. çünkü eşimin ctesi gelememe ihtimali var. ben bekliycem gelemzse yapacak bişey yok nasip derim. hayırlısı. bakalım seni mi takip edicem iki kız annesi olarak yoksa songülü mü he he:)
aynen cnm ikisi de başımın tacı bakalım. erkek yönünde tahminler çoğunlukta , belki de sürpriz yapar:)Ay ıns yolunda gıder hersey beraber ogrenırsınız:) cok heyecanlı bakalım ben mı songul mu:) ıkısıde basımızın ustune kucuk melegımız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?