2012 kasım bebekleri büyüyor..

oh sevindim fundam o da geçer inş.
inşallah cnm allah başka dert vermesin
eee sen eşini mi bekleyeceksin dr a gitmek için?

günaydın fundacım. sağol cnm.
sanıyorum bu öksürük uzun bi süre daha devam edecek..
inşallah çok uzun sürmez

günaydın cnm
aydındaki iş ne oldu?
hakkınızda hayırlısı olsun

günaydın kızlar erdem dün akşam çok halsizdi ama şükür ateş çıkmıyor
gülden yazını çok beğendim maşallah sna arkadaşım
kızlar hepinizi öpüyorum
günaydın cnm
erdem neden o kadar halsizdi?
iğneleri bitti mi?

aaa bu yasemin teyzede hemen karşılık istiyo canımmmmha ha ha:).)
ye teyzesi ye inş bi gün yeme imkanı buluruz diyecem ama biz onları yiyene kadar kocaman eşşek olacak bizimkiler he he he he:)

Gunaydın kızlar
Guldencım yuregıne saglık cok guzel yazmıssın anlayana....daha ıkı uc gun once bahsettık esımle burasıyla arasında ucurumlar var guzel ulkemın, yolda gıderken bı vadandas gorduk elektrıklı sandalyeyle ıstedıgı gıbı gıdıyo kendısı, hersey onlar ıcın o kadar ınce dusunulmuskı aklı dengesı yerınde oldugu surece kımseye ıhtıyac duymadan her ıslerını gorebılıyolar..bızım ulkemızde ne kadar zor oldugundan falan bahsettık ıns bırılerı bıseyler yaparda engellerı kaldırırlar ne dıyım...
Annem gorduya buraları yasam sartlarını falan gordukce tr nın daha cok calısması lazım avrupayı yakalamak ıcın dıyo, cogu konuda oyle maalesef..

Aysegul hala atlatamamıssın cnm annenlerın yanında toparlarsın cabuk ıns, ısınız netletmesınede az kalmıs hayırlısı olsun..

günaydın benicim çok doğru söylüyorrsun cnm.
malesef daha çok çalışmamız lazım çokk.
halamın çocuklarıvar almanyada onlarda anlatıyorlar burda kimse kimseye farklı gözle bakmıyo diye ama burda malesef durum öyle değil..
inş bende onların yanına gidicem ve ordaki şartları görücem.
engellilerle ilgili bi site kuran bi arkadaşımvardı yurt dışında bulunmuş uzun bi dönem sonra buraya gelince demişburda fazla engeli yok emekki yurtdışında sürekli onları gördüğü burda görmediği için.
nasıl görsünkü nasıl dışarıya çıksın tekerlekli sandaliyesi olan biri.
ay yazıcak çok şey varda başınızı ağrıtmıyayım..

Funda betul sızlerede gunaydın kızlar
Katre bedellı ıcın sevındım sızın adınıza beklıyodunuz zaten ıns odemelerde sıkıntısız gecer..

Bende meraktan catlasam oyle yapardım sanırım hadı cumartesı hayırlı haberlerle gelırsın ıns.. Bıze haberı verır herhalde bırılerı:)
aynen cnm aslında çatlıorum meraktan ama kız ya da erkek ne olursa eşimle öğrenmek istiyorum inş. yani bu haberi telefondan vermek istemiyorum kuzumun babasına. nasip tabi yine de. çünkü eşimin ctesi gelememe ihtimali var. ben bekliycem gelemzse yapacak bişey yok nasip derim. hayırlısı. bakalım seni mi takip edicem iki kız annesi olarak yoksa songülü mü he he:)

ayşegül cnm hakkınızda hayırlı olan olsun inş. . bu arada çabucak toparlarsın sen de anneciğinin yanında inş.

cnm sadece ülke değil ki aileler bile çok engellio. sen kendini çok ii yetiştirmişsin ama en başta buna sağlayan anne baban. benim etrafımda da var ama okula göndermeye bile ikna edememiştik malesef

fundacım iğneler bugün bitiyor bakalım
yasmin ilaçlarımı içiyorum bulantı devam ama katlanacam biraz
gülden beni katre mucuk :)

Cok dogru cnm arada daglar kadar fark var, geldıgınde bızıde unutmazsın gorusuruz ıns:)

evet fundacım eşimi bekliycem ctesi gitcem inş. nasip olursa.
ayyy bizi merakta bırakma ama
sağlıklı olsun ama yine de insan merak ediyor işte

günaydın cnm
avrupada engelli insanlar için her şey düşünülmüş,onları sosyal hayata katmak için ellerinden gelen yapılmış ama malesef bizde yok.
sokaklar engelsiz insanlar için bile zorken engelli insanlar için çok daha zor

Funda betul sızlerede gunaydın kızlar
Katre bedellı ıcın sevındım sızın adınıza beklıyodunuz zaten ıns odemelerde sıkıntısız gecer..
günaydın cnm

fundacım iğneler bugün bitiyor bakalım
yasmin ilaçlarımı içiyorum bulantı devam ama katlanacam biraz
gülden beni katre mucuk :)
şifa olsun hem erdemime hem sana canım

Ay ıns yolunda gıder hersey beraber ogrenırsınız:) cok heyecanlı bakalım ben mı songul mu:) ıkısıde basımızın ustune kucuk melegımız:)

yaseminim ayyy çok heyecanlı hemen haber bekliorum cnm...
betülüm bende öptüm.
yaseminim engelli konusuna gelince evet aile çok önemli ama burda hem aileye hemde engelli kişiye işdüşüyo ama herşeyin sebebi aillelerin bile çevre ve eğitimsizlik malesef..
benicim inş görüşürüz cnm ben çok isterim..

Elıfte mı hasta gecmıs olsun nuraycım..
Fatma sızınde yolunda sanırım hersey annenle buzlar erımıstır artık..erenede cok gecmıs olsun daha ıyıdır ıns..ayrıca tebrıkler masallah ıyı basladın derslere boyle gıder ıns:)
Kızlar wavs yazmıyo kac gundur haberı olan varmı?

Günaydın kızlar

Beni yasemin sagolun kızlar:)

Funda gulden berra gece 1 de uyandi yanima aldim biraz döndü ama uyudu tekrar şükür. Sabah da dokuzda kalktı. Daha erken kalkar diye bekliyordum inşallah oglen zorlanmaz uyurken 12 gibi uyutmayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…