- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.301
inş. cnm sağlıklı haberler alalım da...yaseminim ayyy çok heyecanlı hemen haber bekliorum cnm...
betülüm bende öptüm.
yaseminim engelli konusuna gelince evet aile çok önemli ama burda hem aileye hemde engelli kişiye işdüşüyo ama herşeyin sebebi aillelerin bile çevre ve eğitimsizlik malesef..
benicim inş görüşürüz cnm ben çok isterim..
hayrılı olsun cnm güle güle kullansın inş. ne kadar aldınız bende düşünüyorum daKizlar berraya ikea dan masa sandalye aldik. Bugun gelecek heralde heycanla bekliyorum:) kolayca kurariz inşallah.
Kargoyla 93 lira oldu canim. 80 lira asıl fiyatı.hayrılı olsun cnm güle güle kullansın inş. ne kadar aldınız bende düşünüyorum da
Canim normal de 1 de yatiyo ama bu seferde gece uyumak bilmiyor. Masallah diyeyim 1 le 4 arasi uyuyo cok uyuyunca heralde uykusu gelmiyor. Bakalim 12 de bi denerim olmazsa gecikir zaten. Bizim Uyumaya gitmede problemimiz yok da uyumak da var:) ama o da güzel bi yontemmisgörüşürüz benicim haberdar et arada bizi.
katrecim 12 çok erken 9da kalkan bir çocuk için cnm sen 1 yada 1 buçuk gibi dene cnm.
uykusu gelsin iyice öyle daha güzel uyur.
birde geçen bişey okudum nile uyguladım olumlu sonuç verdi hemen sizinlede paylaşayım.
çocuğunuzuuyku zamanı geldiğinde hadi uyumaya gidiyoruz yerine. sana uyurken hangikitabını okuyayım diye iki seçenek sunun örneyin pamuk prensesimi? kül kedisinimi?
ben bunu nilde denedim uyumaya gidelim dediğindeitiraz ediyordu. ama bu seçeneyi sunduğumda 1 kitap tercih etti..
ay bi gelsin de bizi de aydınlat cnm nasıl kullanışlı mı diye.berra sever inş.Kargoyla 93 lira oldu canim. 80 lira asıl fiyatı.
Tamam inşallah canim sever diye düşünüyorum ama bakalımay bi gelsin de bizi de aydınlat cnm nasıl kullanışlı mı diye.berra sever inş.
http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/3-7-yas/mini-mobilyalar/50178411/latt-masa-seti.aspx bu canimhangisini aldın katre link atarmısın
Kız maşallah 9 a kadar uyumuş benim kız 10 da zor uyudu ama yedi buçukta kalktı telefon ziliyle ama :)Günaydın kızlar
Beni yasemin sagolun kızlar:)
Funda gulden berra gece 1 de uyandi yanima aldim biraz döndü ama uyudu tekrar şükür. Sabah da dokuzda kalktı. Daha erken kalkar diye bekliyordum inşallah oglen zorlanmaz uyurken 12 gibi uyutmayi düşünüyorum
Sağol canim. Ben de düşündüm az uyutmayi ama cesaret edemedim huysuzlanir mi uyandirsam bilemedim. Bazen aksam uzeri uyuyup uyanirsa acayip huysuz oluyo surekli ağlıyor.yok katrem okadar yapamam ama inş güzel şeyler yazıp insanları biraz olsun bilinçlendire bilirim.
bu arada güle güle kullanın masa sandaliyenizi inş beğenir brram. cnm 3 saat uyutmasan mesela nil kapı çalına uyanıyo 2 saat falan uysa yetmezmi acaba ay dene bakalım.
yaseminim sizin düzen belli olunca sende denersin zeynebime benim kuzum uyumsağlar eminim..
çok güzelmiş canım güle güle kullanın
Ben uyuyunca heralde canim o da uyuyor:) 6 da uyandi su istedi sonra yanima gelmek istedi ve devam etti uykuyaKız maşallah 9 a kadar uyumuş benim kız 10 da zor uyudu ama yedi buçukta kalktı telefon ziliyle ama :)
iyi çok sevindim uyumasına cnm,Günaydın kızlar
Beni yasemin sagolun kızlar:)
Funda gulden berra gece 1 de uyandi yanima aldim biraz döndü ama uyudu tekrar şükür. Sabah da dokuzda kalktı. Daha erken kalkar diye bekliyordum inşallah oglen zorlanmaz uyurken 12 gibi uyutmayi düşünüyorum
Kizlar berraya ikea dan masa sandalye aldik. Bugun gelecek heralde heycanla bekliyorum:) kolayca kurariz inşallah.
valla akşam defne de 10 geçerek uyudu ve malesef kuzumu sabah 7:15 de ben uyandırmak zorunda kaldımKız maşallah 9 a kadar uyumuş benim kız 10 da zor uyudu ama yedi buçukta kalktı telefon ziliyle ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?