2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar ben cıktım gorusuruz tele flat aldık evdekı baglanana kadar ama ben ıkı gunde baya bı harcamısım:) bı kac gun daha ıdare etsın benı:) opuyorum sızı..

inş. cnm sağlıklı haberler alalım da...

Kizlar berraya ikea dan masa sandalye aldik. Bugun gelecek heralde heycanla bekliyorum:) kolayca kurariz inşallah.

görüşürüz benicim haberdar et arada bizi.
katrecim 12 çok erken 9da kalkan bir çocuk için cnm sen 1 yada 1 buçuk gibi dene cnm.
uykusu gelsin iyice öyle daha güzel uyur.
birde geçen bişey okudum nile uyguladım olumlu sonuç verdi hemen sizinlede paylaşayım.
çocuğunuzuuyku zamanı geldiğinde hadi uyumaya gidiyoruz yerine. sana uyurken hangikitabını okuyayım diye iki seçenek sunun örneyin pamuk prensesimi? kül kedisinimi?
ben bunu nilde denedim uyumaya gidelim dediğindeitiraz ediyordu. ama bu seçeneyi sunduğumda 1 kitap tercih etti..

Canim normal de 1 de yatiyo ama bu seferde gece uyumak bilmiyor. Masallah diyeyim 1 le 4 arasi uyuyo cok uyuyunca heralde uykusu gelmiyor. Bakalim 12 de bi denerim olmazsa gecikir zaten. Bizim Uyumaya gitmede problemimiz yok da uyumak da var:) ama o da güzel bi yontemmis

akıllı bu niloşum benim. annemlerde akşam uykuya bende zor razı ediyorum. üstelik eskiden yatak odasında uyuturdum. şimdi oturma odasında salla diye tutturuyo düzen müzen kalmadı pufff

yok katrem okadar yapamam ama inş güzel şeyler yazıp insanları biraz olsun bilinçlendire bilirim.
bu arada güle güle kullanın masa sandaliyenizi inş beğenir brram. cnm 3 saat uyutmasan mesela nil kapı çalına uyanıyo 2 saat falan uysa yetmezmi acaba ay dene bakalım.
yaseminim sizin düzen belli olunca sende denersin zeynebime benim kuzum uyumsağlar eminim..

Kız maşallah 9 a kadar uyumuş benim kız 10 da zor uyudu ama yedi buçukta kalktı telefon ziliyle ama :)

Sağol canim. Ben de düşündüm az uyutmayi ama cesaret edemedim huysuzlanir mi uyandirsam bilemedim. Bazen aksam uzeri uyuyup uyanirsa acayip huysuz oluyo surekli ağlıyor.

Yasemin berra da evde baska biri olsa kolay kolay uyumaz. Hatta gece uyumak istememesinin bi sebebi de babasiyla oynamak istemesi.

iyi çok sevindim uyumasına cnm,
inşallah artık erken uyumaya başlar

Kizlar berraya ikea dan masa sandalye aldik. Bugun gelecek heralde heycanla bekliyorum:) kolayca kurariz inşallah.

güle güle kullansın berram

Kız maşallah 9 a kadar uyumuş benim kız 10 da zor uyudu ama yedi buçukta kalktı telefon ziliyle ama :)
valla akşam defne de 10 geçerek uyudu ve malesef kuzumu sabah 7:15 de ben uyandırmak zorunda kaldım
kuzumu uykunun en tatlı yerinde kaldırıyorum
akşam erken yatırmaya kıyamıyorum çünkü 8 buçukta evde oluyorum yemek falan derken 9 oluyor.e 1 saat de onunla ilgilenmem şart.yavrum doğru düzgün görmüyor bile beni.benimle oynamak vakit geçirmek istiyor.e öyle olunca da uykusu geçe kalıyor offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…