2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sagolun teyzeleri. Sade bisey ama montessoriye gore ahsap ve renksiz olmasi gerekiyormus bana da mantikli geliyor bu yöntem. Plastik negatif enerji verirmis cok renkli olmasi da dikkatini dagitirmis

katrem dene derimben cnm bidüzen şart en azından 1 2 gün huysuz olur belki ama sonra alışır inş cnm..
funda sormaya bende az gördüğüm için 10 dan önce uyutmuyorum.

katrem dene derimben cnm bidüzen şart en azından 1 2 gün huysuz olur belki ama sonra alışır inş cnm..
Siz de haklisiniz canim ay o kadar az gormek nasıl oluyor ki. Ama bi yonden iyi oluyordur. Cok daha güzel davranirsiniz. Sabirli olursunuz heralde ozlediginiz icin. Benim sabrimin tasip da bagirdigim falan cok oluyor malesef ama sizde böyle bi durum olmaz ne güzel

malesef bizim kaderimiz bu cnm

cnm malesef birbirimize doyamıyoruz
o yüzden haftasonu bile defneden 1 saat ayrı kalmaya tahammülüm yok
ama bazen ben de defneye sabır gösteremiyorum malesef

Hayırlı gunler kızlar
Elifimi merak etmişsiniz iki gecedir güzel uyuyamiyor kuzum oksurmekten
Dr balgam var kolay atsın diye bi surup verdi Balgami inceltiyormus o daha da öksürük yaptı kuzumda gündüz bişey yokda o yatağa girince başlıyor öksürük
gözü de mikrop kapmış sulardan dedi dr iki üç gün Çeşme suyu vurmaya gözüne dedi yikayamiyorum kuzumu verdiği damla iyi geldi çok şükür bide öksürüğü muz gecseydi
Katreinur Güle güle kullansın kuzum masa sandalyesi ni çok güzel bizim ki de ikea dan açık Pembe rengi
guldencim ağzına sağlık arkadaşım çok güzel yazıyorsun masallah senin yazmaya da yeteneğin var ileride bu yeteneğini degerlendir ins. Yazdıklarını okudukça gururlaniyorum seninle
yaseminim bende eşimi beklerdim senin gibi ins senin minik hafta sonu gösterir de boşuna belki olmazsın
kızlar elifle yapboz yapmaya başladık resimli yapbozlardan tabi kendisi yapamiyor ben yardım ediyorum şuraya koy oraya değil falan diye tavsiye ederim çok severek yapıyor
betulcum size de geçmiş olsun
fundacim bende senin gibi geç yatirirdim kuzumu nasıl doyulurki

kızlar bugün ablası kv yi psikologa götürdü
psikolog sakinleştirici vermiş göndermiş
kv nin dediğine göre psikolog demiş ki "yeter artık başkaları için yaşama,kendini başkaları için heba etme.birazda kendin için yaşa.sen başkalarını çeke çeke dolmuşsun vücut sinyal veriyor" demiş.
ya kadın hala laf sokmakla uğraşıyor.

aynı sorun ben de de var bu hafta nöbetçi olunca eve geç gidiyoruz rana da bizle vakit geçirmek istiyor ve çok mızıkçı herşeye ağlıyor abartı bi şekilde naz yapıyor salya sümük ağlıyo ve ben çok üzülüyorum ya

o konuda yalnız değilsin rana çok fazla sabrımı taşırıyo bu aralar ve benim önceden beni kızdırdığında seni sevmeyeceğim dediğim lafı kapmış bana kızdığı zaman sevmiyorum seni dio artı kçok dikkatli şeyler söylemek lazım ya nerde kötü laf var onu kapıyolar ya

canım benim çok geçmiş olsun ya inşallah çabucak atlatırsınız
bakıcımız almıştı yapbozu horoz ve top falan var horozun kafasını gösteren parçası kaybolmuş bakıcımıza baya aratmış parçasını horozun kafası nereye kayboldu diye :)

kv ile birlikte gidin psikolog ikinizi de bi dinlesin acaba kime ne diyecek merak ettim.. ben bu insanları hiç anlamıyorum ya ki geçen okuduğumda sen ev yüzünden kadına üzülmüştün aynı şey senin başına gelse o senin kadar üzülürmüydü acaba

geçmiş olsun size de cnm

nurayım tekrar geçmiş olsun elifime cnm:
güzel sözlerin içinde sağol arkadaşımmm..
güldeeen face de gördüm seni ne kadar tatlı olmuşsun sen öyle
maşallah benim arkadaşıma
cnm defne ağlamıyor şükür
sadece bana sarılmak,bana dokunmak,benimle oynamak istiyor
işten gittiğimde beni sürekli öpüyor yanağımdan,gıdımdan,dudağımdan,kolumdan
nerem denk gelirse
öperken de kv ye bakıyor kızacak mı diye

cnm işyerinin stresini istemeden de olsa çocuklara yansıtıyoruz ne yapalım
sen de istemezsin kızmak
evet davranış ve sözleri hemen kapıyorlar çok dikkat etmek gerekiyor

valla psikologa ne anlattı bilmiyorum
ağlamış psikologda
evet cnm ben ev olayında üzüldüm.çünkü ben olabildiğince adil olmak isterim.kimsenin hakkına girmek istemem
kv nin emeği çoktu orada ve emeğinin heba olmasına üzüldüm.
ama kv nin benim için üzüleceğini sanmam
zararlı çıkacak bile olsam doğrusu neyse onu yapmaya,söylemeye çalışırım-ki eşim bile biraz politik olmayı öğren der bana
ben hep söylüyorum insanım benim de hatalarım vardır ama allahtan da korkum var
bir de ben kin tutamam
ama böyle olunca da çok yıpranıp,çok kırılıyorum
düşün ben merak ettim dr ne dedi,ilaç verdiyse tansiyon hapı kullandığını mutlaka söyle ona göre ilaç versin demek için arıyorum kadın bana laf sokuyor
allah ıslah etsin diyorum

Kizlar berra tam uyuyacakti ki kargolarimiz geldi. Onu kurduk masasinda ders calisiyor kizim simdi:) bizim uyku isi yine aksadi ama napalim artik

Bi de viccodan ayakkabi almistim ikisi beraber geldi. Tam ayagina gore oldu birazcik büyük olsa iyiydi ya hayirlisi artık

kızlar biraz önce eşim aradı pazartesi günü eşimin kütahyadaki şubesi bitiyordu
ben artık izmire gelir diye düşünüyordum.şimdi aradı trabzona görev yazmışlar
çok canım sıkıldı
ya bize bişey olsa gelemeyeceği bi yer
offf allahım sen hayırlısını ver

fundam sağol cnm .
senin kv pskoloğu pskolokluk eder fundamya yazık pskoloğa he he he:kimbilir neler anlattıda allah sana sabır versin nediyeyimki
özcenan ranacığada baksen he hehe çok biliyo bunlar çok nilde sürekli anne kucak kucak diyo..

hayırlı olsun katre cnm hem güle güle kullansı hem güle güle giysin berracık. kaç numara almıştın ki cnm. bende geçen yaza doğru giyer diye 24 numara aldım yaza ancak olur sanırım şimdi 21 giyiyoruz.
funda nasıl yani cnm eşin hiç yanınıza gelmeden mi trabzona gidecek.

ay o kucak durumu bizde de var eşim annem filan alma dio hadi gelde alma nasıl kıyayım kuzuma.

katrem güle güle kullansın berracıkık masasınıve ayakkabılarını.
fundam bu çokfena bişey ya yani nezamanakadar orda olacak tabi ya bunasıl bir iş ben anlamadım insan arada memleketini yazar bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…