- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #58.321
Siz de haklisiniz canim ay o kadar az gormek nasıl oluyor ki. Ama bi yonden iyi oluyordur. Cok daha güzel davranirsiniz. Sabirli olursunuz heralde ozlediginiz icin. Benim sabrimin tasip da bagirdigim falan cok oluyor malesefkatrem dene derimben cnm bidüzen şart en azından 1 2 gün huysuz olur belki ama sonra alışır inş cnm..
funda sormaya bende az gördüğüm için 10 dan önce uyutmuyorum.
malesef bizim kaderimiz bu cnmkatrem dene derimben cnm bidüzen şart en azından 1 2 gün huysuz olur belki ama sonra alışır inş cnm..
funda sormaya bende az gördüğüm için 10 dan önce uyutmuyorum.
cnm malesef birbirimize doyamıyoruzSiz de haklisiniz canim ay o kadar az gormek nasıl oluyor ki. Ama bi yonden iyi oluyordur. Cok daha güzel davranirsiniz. Sabirli olursunuz heralde ozlediginiz icin. Benim sabrimin tasip da bagirdigim falan cok oluyor malesefama sizde böyle bi durum olmaz ne güzel
aynı sorun ben de de var bu hafta nöbetçi olunca eve geç gidiyoruz rana da bizle vakit geçirmek istiyor ve çok mızıkçı herşeye ağlıyor abartı bi şekilde naz yapıyor salya sümük ağlıyo ve ben çok üzülüyorum yaiyi çok sevindim uyumasına cnm,
inşallah artık erken uyumaya başlar
güle güle kullansın berram
valla akşam defne de 10 geçerek uyudu ve malesef kuzumu sabah 7:15 de ben uyandırmak zorunda kaldım
kuzumu uykunun en tatlı yerinde kaldırıyorum
akşam erken yatırmaya kıyamıyorum çünkü 8 buçukta evde oluyorum yemek falan derken 9 oluyor.e 1 saat de onunla ilgilenmem şart.yavrum doğru düzgün görmüyor bile beni.benimle oynamak vakit geçirmek istiyor.e öyle olunca da uykusu geçe kalıyor offfff
o konuda yalnız değilsin rana çok fazla sabrımı taşırıyo bu aralar ve benim önceden beni kızdırdığında seni sevmeyeceğim dediğim lafı kapmış bana kızdığı zaman sevmiyorum seni dio artı kçok dikkatli şeyler söylemek lazım ya nerde kötü laf var onu kapıyolar yaSiz de haklisiniz canim ay o kadar az gormek nasıl oluyor ki. Ama bi yonden iyi oluyordur. Cok daha güzel davranirsiniz. Sabirli olursunuz heralde ozlediginiz icin. Benim sabrimin tasip da bagirdigim falan cok oluyor malesefama sizde böyle bi durum olmaz ne güzel
canım benim çok geçmiş olsun ya inşallah çabucak atlatırsınızHayırlı gunler kızlar
Elifimi merak etmişsiniz iki gecedir güzel uyuyamiyor kuzum oksurmekten
Dr balgam var kolay atsın diye bi surup verdi Balgami inceltiyormus o daha da öksürük yaptı kuzumda gündüz bişey yokda o yatağa girince başlıyor öksürük
gözü de mikrop kapmış sulardan dedi dr iki üç gün Çeşme suyu vurmaya gözüne dedi yikayamiyorum kuzumu verdiği damla iyi geldi çok şükür bide öksürüğü muz gecseydi
Katreinur Güle güle kullansın kuzum masa sandalyesi ni çok güzel bizim ki de ikea dan açık Pembe rengi
guldencim ağzına sağlık arkadaşım çok güzel yazıyorsun masallah senin yazmaya da yeteneğin var ileride bu yeteneğini degerlendir ins. Yazdıklarını okudukça gururlaniyorum seninle
yaseminim bende eşimi beklerdim senin gibi ins senin minik hafta sonu gösterir de boşuna belki olmazsın
kızlar elifle yapboz yapmaya başladık resimli yapbozlardan tabi kendisi yapamiyor ben yardım ediyorum şuraya koy oraya değil falan diye tavsiye ederim çok severek yapıyor
betulcum size de geçmiş olsun
fundacim bende senin gibi geç yatirirdim kuzumu nasıl doyulurki
kv ile birlikte gidin psikolog ikinizi de bi dinlesin acaba kime ne diyecek merak ettim.. ben bu insanları hiç anlamıyorum ya ki geçen okuduğumda sen ev yüzünden kadına üzülmüştün aynı şey senin başına gelse o senin kadar üzülürmüydü acabakızlar bugün ablası kv yi psikologa götürdü
psikolog sakinleştirici vermiş göndermiş
kv nin dediğine göre psikolog demiş ki "yeter artık başkaları için yaşama,kendini başkaları için heba etme.birazda kendin için yaşa.sen başkalarını çeke çeke dolmuşsun vücut sinyal veriyor" demiş.
ya kadın hala laf sokmakla uğraşıyor.
geçmiş olsun size de cnmHayırlı gunler kızlar
Elifimi merak etmişsiniz iki gecedir güzel uyuyamiyor kuzum oksurmekten
Dr balgam var kolay atsın diye bi surup verdi Balgami inceltiyormus o daha da öksürük yaptı kuzumda gündüz bişey yokda o yatağa girince başlıyor öksürük
gözü de mikrop kapmış sulardan dedi dr iki üç gün Çeşme suyu vurmaya gözüne dedi yikayamiyorum kuzumu verdiği damla iyi geldi çok şükür bide öksürüğü muz gecseydi
Katreinur Güle güle kullansın kuzum masa sandalyesi ni çok güzel bizim ki de ikea dan açık Pembe rengi
guldencim ağzına sağlık arkadaşım çok güzel yazıyorsun masallah senin yazmaya da yeteneğin var ileride bu yeteneğini degerlendir ins. Yazdıklarını okudukça gururlaniyorum seninle
yaseminim bende eşimi beklerdim senin gibi ins senin minik hafta sonu gösterir de boşuna belki olmazsın
kızlar elifle yapboz yapmaya başladık resimli yapbozlardan tabi kendisi yapamiyor ben yardım ediyorum şuraya koy oraya değil falan diye tavsiye ederim çok severek yapıyor
betulcum size de geçmiş olsun
fundacim bende senin gibi geç yatirirdim kuzumu nasıl doyulurki
güldeeen face de gördüm seni ne kadar tatlı olmuşsun sen öylenurayım tekrar geçmiş olsun elifime cnm:
güzel sözlerin içinde sağol arkadaşımmm..
cnm defne ağlamıyor şüküraynı sorun ben de de var bu hafta nöbetçi olunca eve geç gidiyoruz rana da bizle vakit geçirmek istiyor ve çok mızıkçı herşeye ağlıyor abartı bi şekilde naz yapıyor salya sümük ağlıyo ve ben çok üzülüyorum ya
cnm işyerinin stresini istemeden de olsa çocuklara yansıtıyoruz ne yapalımo konuda yalnız değilsin rana çok fazla sabrımı taşırıyo bu aralar ve benim önceden beni kızdırdığında seni sevmeyeceğim dediğim lafı kapmış bana kızdığı zaman sevmiyorum seni dio artı kçok dikkatli şeyler söylemek lazım ya nerde kötü laf var onu kapıyolar ya
valla psikologa ne anlattı bilmiyorumkv ile birlikte gidin psikolog ikinizi de bi dinlesin acaba kime ne diyecek merak ettim.. ben bu insanları hiç anlamıyorum ya ki geçen okuduğumda sen ev yüzünden kadına üzülmüştün aynı şey senin başına gelse o senin kadar üzülürmüydü acaba
ay o kucak durumu bizde de var eşim annem filan alma dio hadi gelde alma nasıl kıyayım kuzuma.fundam sağol cnm .
senin kv pskoloğu pskolokluk eder fundamya yazık pskoloğa he he he:kimbilir neler anlattıda allah sana sabır versin nediyeyimki
özcenan ranacığada baksen he hehe çok biliyo bunlar çok nilde sürekli anne kucak kucak diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?